woensdag 30 april 2008

Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker

Voor een bedrijf gespecialiseerd in vloeren, zijn wij op zoek naar Verkoopmedewerkers m/v. Je werkzaamheden bestaan uit het adviseren van klanten en het verkopen van houten vloeren en tegelvloeren / wanden. Voor deze functie beschik je over interesse in / ervaring met verkoop van wand- en vloertegels. Je hebt een afgeronde MBO opleiding. Je werkt in een klein team waarbij flexibiliteit belangrijk is. We zijn op zoek naar medewerkers voor de houtafdeling en de nieuw op te zetten tegelafdeling.

PlaatsHOUTEN
(soort) BedrijfBedrijf in Vloeren
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

dinsdag 29 april 2008

Servicecenter medewerker

Servicecenter medewerker

Voor AEGON Nederland zijn wij op zoek naar servicecentermedewerkers inbound. Je hebt telefonisch klantcontact welke je op efficiënte en correcte wijze moet verwerken. Ook moet je correcte productinformatie geven aan (potentiële) tussenpersonen / klanten. Profiel kandidaat: * Minimaal MBO diploma behaald of HBO studerend * Ervaring met windows, word en excel * Kennis van schadeverzekeringen is een pré * Callcenterervaring is een pré * Beschikt over communicatieve vaardigheden * Klant en service gericht * Vakkundig Ben jij op zoek naar een leuke parttime (minimaal 20, maximaal 32 uur) baan, flexibel beschikbaar en op zoek naar een functie binnen een groot bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden, Reageer dan snel!!!!

Plaats'S-GRAVENHAGE
(soort) BedrijfAEGON Nederland
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Auditleider
Auditleider Publicatie: 25-04-2008
Einddatum: 17-05-2008

Organisatie:
Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Centrale Diensten

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als auditleider geef je leiding aan auditteams, verdeel je de werkzaamheden over de auditmedewerkers en instrueer je hen. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden, en je legt periodiek verantwoording af aan de auditmanager over de voortgang en bevindingen van audits. Je stelt auditplannen op en doet voorstellen voor de formatie van auditteams. Zelf verricht je de meer complexe audits, of onderdelen daarvan, en stel je conceptrapportages op over uitgevoerde audits. Je doet voorstellen tot aanpassing van de administratieve organisatie en interne beheersing, en van het auditprogramma. Je volgt actief en analyseert de ontwikkelingen binnen het vakgebied en in aanpalende beleidsterreinen. Je neemt deel aan project- en werkgroepen voor interne beheersing en bedrijfsvoering, en je verricht de daarmee samenhangende werkzaamheden.

Contactpersoon:

recruitment@minvenw.nl

(Junior) Controller Accounting & Reporting
Son & Breugel, Noord-Brabant, Netherlands Vion (intermediair ExcellentMatch) Fri, 25 Apr 2008 12:35:07 -0700

Commercieel medewerker

Voor een relatie in Wormerveer zijn wij op zoek naar een dealermanager. Functie-inhoud: Marketing; het jaarlijks opstellen van en uitvoering geven aan het dealerplan. Promotie; verantwoordelijk voor presentatie, actief beleid aangaande stimulatie van de belangstelling voor de producten en acquisitie van nieuwe dealers. Organisatie en Personeel; opstellen van procedures, functieomschrijvingen voor de dealerafdeling, trainen van verkoopmedewerkers en begeleiden en motiveren van verkoopmedewerkers t.b.v. werkbevrediging en resultaat. Product; zorgen dat productpresentatie en productkwaliteit duidelijk zijn gespecificeerd en vastgelegd en waarborgen dat de juiste producten voor de juiste oplossingen worden aangeboden. Omzet; actief begeleiden van accountmanagers alsmede zelf ook omzet realiseren. Het profiel: HBO-niveau en enkele jaren ervaring in verkoopfuncties. De dealermanager is een teambuilder die prioriteiten kan stellen, hij denkt pragmatisch en strategisch. Interesse? Reageer!

PlaatsWORMERVEER
(soort) BedrijfSpecialist in hermetica
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker outbound

Wij zijn op naar een callcentermedewerker outboud. Wie zoeken wij? Collega's met een positieve en flexibele houding, HBO/ MBO+ werk- en denkniveau die graag in de avonduren willen werken. Je bent eerlijk en direct. Je gaat recht op je doel af en doet wat je zegt. Verkopen vind je een uitdagend vak. Je houdt niet van onduidelijkheden, bent zakelijk en als je iets wilt verkopen dan draai je er niet omheen. Je werkt graag in een team, bent resultaatgericht en hebt overtuigingskracht en inlevingsvermogen. Het gaat om een uitdagende parttime verkoopfunctie in de avonduren voor minimaal 3 avonden (9 uur) en maximaal 4 avonden per week. De werktijden zijn van 18.00-21.00 uur van maandag tot en met donderdag. Voordat je begint krijg je een opleiding van 4 weken, 4 avonden per week van 17.30 tot 21.00 uur (maandag t/m donderdag). Je eerste opleidingsavond begint met een toets. Deze toets bereid je voor door middel van zelfstudie (8 studie-uren).

PlaatsAPELDOORN
(soort) BedrijfAchmea Divisie Directe Distributie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Behandelen van telefonisch/schriftelijk inkomende orders door; controleren prijs, levertijd enz, uitvoeren voorraadposities, informeren belanghebbende over afwijkingen, bespreken leverings- en betalingsvoorwaarden, informeren over nieuwe producten/prijscorrecties, verwerken van orders, aanvragen kredietlimieten ten behoeven van nieuwe relaties, uitwerken van offertes, verzorgen van follow-up. Het betreft een functie voor 40 uur per week. werktijden; flexibel starten tot 9 uur - 4 uur. Voertaal in het bedrijf is Engels. Verder is kennis van de Franse taal noodzakelijk.

PlaatsWAALWIJK
(soort) BedrijfInternationaal bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel-technisch medewerker

Als Technisch Commercieel Medewerker controleer en fiatteer je de binnenkomende facturen. Je behandelt reparatiemeldingen en onderhoudt dagelijks contacten met de verschillende vestigingen inzake technische storingen en reparaties. Tevens onderhoud je telefonisch contact met onze Service Managers, Accountmanagers en externe klanten over offertes en contract inhoudelijke zaken. Daarnaast beheer je de contracten en behoren cijfermatige administratieve werkzaamheden tot de functie.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfLogistiek
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

maandag 28 april 2008

Medewerker verkoop

Medewerker verkoop

Je bent met een verkoopteam van 8 mensen verantwoordelijk voor het verwerken van ca. 350 verkooporders per dag. Hierover wordt, doorgaans telefonisch, intensief contact onderhouden met de dealers van de producten. Ondersteuning van de accountmanagers, het uitbrengen en opvolgen van offertes en het adviseren van klanten in de showrooms behoort tevens tot het takenpakket. Je werkt intensief samen met de inkoop- en distributieafdeling. De eisen ¿ Een relevante mbo+ of hbo opleiding combineer je met een klantvriendelijke en commerciële instelling en een duidelijke affiniteit met kleding. De blinde ambitie de aanvraag van de klant altijd en op de juiste wijze te kunnen invullen, is je op het lijf geschreven! Ervaring is een pré.

PlaatsZOETERWOUDE
(soort) BedrijfKledingbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker outbound

We zoeken enthousiaste Telemarketeers voor een klein call center, gespecialiseerd in outbound telemarketing. * Bellen alleen business to business, geen particulieren. * Bellen zonder belscript De activiteiten behelzen onder andere telefonische acquisitie, onderzoeken en voor een groot gedeelte mystery calling. - Je vindt het leuk vinden om in de huid van jouw klant te stappen - Je hebt snel door wat voor soort persoon je aan de andere kant van de lijn spreekt - Je weet daardoor gemakkelijk de juiste toon te vinden voor een gesprek - Je wilt graag het beste resultaat leveren voor jouw klant en doet daar dan ook net dat stapje extra voor - Je bent flexibel, klantgericht en houdt ervan in een hecht team te werken - Je bent gewend om met computers te werken - Je hebt minimaal MBO werk niveau

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfCallcenter
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker bank

Voor een grote landelijke bank zijn wij opzoek naar een medewerker bankhal. je functie bestaat uit het enthousiast en gedreven ontvangen en aanspreken op een direct service kantoor. op een heldere en bondige wijze uitleg geven over de werking van de aanwezige apparatuur en de diverse doorverwijsmogelijkheden. Je geeft de klant het gevoel dat hij welkom is op het bankkantoor. En je informeert deze op dusdanige wijze dat hij bij een volgend bezoek de transacties zelfstandig kan uitvoeren. Tevens dien je op eigen initiatief commerciële basisdiensten te verkopen aan de klant. Wat vraagt de opdrachtgever van jou? Havo/MBO+ niveau Affiniteit of ervaring bij een bank Representatief uiterlijk Gedrevenheid/ flair / lol in het omgaan met klanten Op kunnen pikken van koopsignalen Stressbestendig Flexibele instelling Herken jij je in bovenstaand profiel? Reageer direct.

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfGrote landelijke bank
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


(senior) beleidsmedewerker
(senior) beleidsmedewerker Publicatie: 11-01-2008
Einddatum: 01-01-2009

Organisatie:
Ministerie van Financiën, directie Algemene Financiële en Economische Politiek (AFEP)

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
In veel gevallen functioneren AFEP'ers geheel zelfstandig, maar ze werken ook dikwijls samen in een team of in projectverband met medewerkers van andere directies of ministeries. Externe contacten zijn er veelvuldig. Concreet betekent dit dat de medewerker die zich bezighoudt met de gezondheidszorg deelneemt aan diverse werkgroepen waarin voorstellen worden ontwikkeld voor de toekomstige inrichting van de gezondheidszorg. Andere medewerkers dragen bij aan het begrotingsproces met ramingen en analyses, en adviseren de minister en de staatssecretaris van Financiën vanuit een economische invalshoek over inkomens- en fiscaal beleid. In het cluster Economie, marktordening en strategie analyseert een medewerker bijvoorbeeld de economische ontwikkeling en informeert en adviseert de minister hierover ten behoeve van besprekingen met de tweede kamer, met zijn collega's van andere EU-landen of met de president van De Nederlandsche Bank. In dit cluster worden ook (soms op verzoek van het kabinet) analyses en rapporten geschreven over bijvoorbeeld arbeidsmarktbeleid en onderwijs. Daarnaast worden de bewindslieden van Financiën vanuit dit cluster bijvoorbeeld geadviseerd over politiek zeer relevante onderwerpen als de economische aspecten van de regulering van de woningmarkt, en verschillende varianten voor de invoering van de kilometerheffing. Van medewerkers wordt verwacht dat ze op meerdere beleidsterreinen inzetbaar zijn. Om AFEP medewerkers maximale ontplooiingskansen te geven, is er een platte structuur. AFEP kent traditioneel een vrij grote doorstroming. Daardoor, en ondanks het feit dat medewerkers vaak al elders ervaring hebben opgebouwd, is het een jong team. Ex-AFEP'ers zijn te vinden op vele economische topfuncties in het bedrijfsleven en binnen de overheid. De directie beschikt over een uitgebreid opleidingspakket, dat zowel bestaat uit vaardigheidstrainingen (onderhandelen, presenteren etc.) als uit inhoudelijke cursussen.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Accountmanager

Voor een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de verkoop, marketing en distributie van kwalitatief hoogwaardige software, zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste Sales Representative. Deze functie is in principe voor 36 uur, maar 3 à 4 dagen is ook bespreekbaar. Wij vragen iemand met een commerciele opleiding op MBO/HBO niveau (niet persé in de richting van de IT) mét affiniteit met software-ontwikkeltechnieken en tools. Ben je leergierig, flexibel en heb je doorzettingsvermogen? Heb je een zelfstandige, professionele en ook collegiale werkhouding? Ben jij voor 32-40 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

PlaatsAMSTELVEEN
(soort) BedrijfEen IT sales en marketing buro
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Heb jij een vlotte babbel, een gezonde dosis zelfvertrouwen en kun jij mensen overtuigen? Dan moet je zeker komen werken bij het gezelligste contact center van Nederland! Werken bij dit bedrijf betekent dynamiek, gezelligheid, ambitie, doorgroeimogelijkheden en vooral fun! Ben je op zoek naar een parttime of fulltime baan die een (commerciële) aanvulling is op je cv? Dan ben je hier aan het juiste adres, zo verzorgen wij regelmatig trainingen over verkooptechnieken en de projecten waarvoor je werkt. Bovendien hanteren wij flexibele werktijden; ons contact center is geopend van 08.00 tot 22.00 uur, en je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent! Ben je enthousiast geworden? Regeer dan nu 010-2064910 en vraag naar Corina de Bruin of Kim Lagerwerf

PlaatsCAPELLE AAN DEN IJSSEL
(soort) BedrijfVanad Contact Centers
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Treasury specialist
Independent Recruiters / Locatie : Arnhem

zondag 27 april 2008

Beleidsmedewerker

Beleidsmedewerker
Beleidsmedewerker Publicatie: 25-04-2008
Einddatum: 09-05-2008

Organisatie:
Raad voor de rechtspraak

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
De ontwikkeling en analyse van kengetallen. De analyse van de cijfers, produktie, financiën, die in het kader van de P&V-cyclus worden opgeleverd (geconsolideerde VMR). Een bijdrage leveren aan project datawarehouse (DWH) en op termijn eventueel groepscoördinatorwerkzaamheden (ondersteuning lid Raad in contacten met gerechten). De beleidsvoorbereiding betreft: Het deelnemen aan en/of leiden van multidisciplinair samengestelde projectgroepen t.b.v. de beleidsontwikkeling. Het organiseren van de inbreng en/of deskundigheid van betrokken interne en externe partijen. Het voorbereiden van de besluitvorming door het toetsen van de uitgangspunten en doelstellingen van het nog te formuleren beleid bij interne en externe betrokken partijen, zo mogelijk integreren van de standpunten en het beleid eventueel bijstellen. Het adviseren van de Raad respectievelijk de portefeuillehouder over het te voeren beleid, in te nemen standpunten en maatregelen. De beleidsontwikkeling betreft: Het adviseren en faciliteren van de gerechten bij de opstart van de implementatie van het beleid of uitvoering van het beleid op het betreffende aandachtsgebied. Het deelnemen aan en/of leiden van multidisciplinair samengestelde projectgroepen t.b.v. de beleidsimplementatie. De beleidsimplementatie betreft: Het volgen en analyseren van de ervaringen bij de uitvoering van het beleid. Het monitoren van de uitvoering van het beleid op de beoogde effecten. Het, op basis van onderzoek, doen van aanbevelingen tot de ontwikkeling van nieuw beleid c.q. de wijziging van bestaand beleid.

Contactpersoon:
R. Hulst
r.hulst@rechtspraak.nl

Commercieel medewerker binnendienst

Voor een aanstormend A-merk in de baby artikelen branche en een importeur van hoogwaardige interieurstoffen en behang zijn wij op zoek naar Commercieel medewerkers (2) verkoop binnendienst (32-38 uur). Een uitdagende functie waarin je dagelijks contact hebt met klanten, je neemt hierbij bestellingen aan, geeeft advies en je bent het aanspreekpunt bij vragen en problemen. Daarnaast ondersteun je de Account Managers zodanig dat de klanten optimaal bediend worden. Je bent medeverantwoordelijk voor het totale orderproces van order aanname t/m de uiteindelijke facturatie. Ook voer je commerciele outbound telefoongesprekken, zorg je voor een goede klantrelatie, stimuleer je de verkoop en vervul je de gebruikelijke administratieve handelingen. Herken jij jezelf hierin en ben je commercieel, flexibel, hardwerkend, positief, enthousiast en kan je probleemoplossend denken? Reageer dan snel!

PlaatsWOERDEN
(soort) BedrijfRelatie Tempo-Team
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel medewerker

Commercieel medewerker Binnendienst voor VANAD Contactcenters Als commercieel agent ben jij de spil van het bedrijf. Je benadert voor toonaangevende opdrachtgevers (potentiële) klanten telefonisch en brengt producten of diensten bij hen onder de aandacht. Jij weet degene die je aan de telefoon hebt op een vriendelijke manier te overtuigen. Je commercieel inzicht en sociale vaardigheden komen je hierbij goed van pas. Het werk is goed te combineren met bijvoorbeeld een studie. Je kunt per week zelf aangeven welke dagen en tijden je wilt werken. Ben je op zoek naar een parttime baan die een (commerciële) aanvulling is op je cv? Wij bieden je (op kosten van Tempo-Team) de praktische TeleBasics e-learning waarmee je op een snelle en leuke manier basiskennis over de branche en je werk opdoet. Ben jij enthousiast geworden? neem dan snel contact op met Corina de Bruin of Kim Lagerwerf op telefoonnummer 010-2064910 of mail je CV naar kim.lagerwerf@tempo-team.nl

PlaatsRotterdam
(soort) BedrijfVANAD Contactcenters BV
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Beleidsmedewerker
Beleidsmedewerker Publicatie: 01-04-2006
Einddatum: 01-01-2009

Organisatie:
Ministerie van Financiën, Generale Thesaurie, Directie Buitenlandse Financiële Betrekkingen

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
De directie biedt een gevarieerd en boeiend werkterrein: de Nederlandse positie ten aanzien van internationale financiële crises, de opkomst van China als industriële en politieke grootmacht, de discussie over het stabiliteits- en groeipact, de EU-grondwet, de begroting van de EU en de schuldkwijtschelding voor lage en middeninkomenslanden. Op al deze en vele andere terreinen werkt de directie aan de formulering van standpunten die de belangen behartigen van Nederland als middelgrote, zeer open economie met een sterke handels- en financiële sector. De directie onderhandelt en voert overleg met andere landen, de EU en internationale financiële instellingen en adviseert de minister over mogelijke beleidskeuzes.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

zaterdag 26 april 2008

(senior) beleidsmedewerker

(senior) beleidsmedewerker
(senior) beleidsmedewerker Publicatie: 11-01-2008
Einddatum: 01-01-2009

Organisatie:
Ministerie van Financiën, directie Algemene Financiële en Economische Politiek (AFEP)

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
In veel gevallen functioneren AFEP'ers geheel zelfstandig, maar ze werken ook dikwijls samen in een team of in projectverband met medewerkers van andere directies of ministeries. Externe contacten zijn er veelvuldig. Concreet betekent dit dat de medewerker die zich bezighoudt met de gezondheidszorg deelneemt aan diverse werkgroepen waarin voorstellen worden ontwikkeld voor de toekomstige inrichting van de gezondheidszorg. Andere medewerkers dragen bij aan het begrotingsproces met ramingen en analyses, en adviseren de minister en de staatssecretaris van Financiën vanuit een economische invalshoek over inkomens- en fiscaal beleid. In het cluster Economie, marktordening en strategie analyseert een medewerker bijvoorbeeld de economische ontwikkeling en informeert en adviseert de minister hierover ten behoeve van besprekingen met de tweede kamer, met zijn collega's van andere EU-landen of met de president van De Nederlandsche Bank. In dit cluster worden ook (soms op verzoek van het kabinet) analyses en rapporten geschreven over bijvoorbeeld arbeidsmarktbeleid en onderwijs. Daarnaast worden de bewindslieden van Financiën vanuit dit cluster bijvoorbeeld geadviseerd over politiek zeer relevante onderwerpen als de economische aspecten van de regulering van de woningmarkt, en verschillende varianten voor de invoering van de kilometerheffing. Van medewerkers wordt verwacht dat ze op meerdere beleidsterreinen inzetbaar zijn. Om AFEP medewerkers maximale ontplooiingskansen te geven, is er een platte structuur. AFEP kent traditioneel een vrij grote doorstroming. Daardoor, en ondanks het feit dat medewerkers vaak al elders ervaring hebben opgebouwd, is het een jong team. Ex-AFEP'ers zijn te vinden op vele economische topfuncties in het bedrijfsleven en binnen de overheid. De directie beschikt over een uitgebreid opleidingspakket, dat zowel bestaat uit vaardigheidstrainingen (onderhandelen, presenteren etc.) als uit inhoudelijke cursussen.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Commercieel medewerker

Heb jij een vlotte babbel, een gezonde dosis zelfvertrouwen en kun jij mensen overtuigen? Dan moet je zeker komen werken bij het gezelligste contact center van Nederland! Werken bij dit bedrijf betekent dynamiek, gezelligheid, ambitie, doorgroeimogelijkheden en vooral fun! Ben je op zoek naar een parttime of fulltime baan die een (commerciële) aanvulling is op je cv? Dan ben je hier aan het juiste adres, zo verzorgen wij regelmatig trainingen over verkooptechnieken en de projecten waarvoor je werkt. Bovendien hanteren wij flexibele werktijden; ons contact center is geopend van 08.00 tot 22.00 uur, en je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent! Ben je enthousiast geworden? Regeer dan nu 010-2064910 en vraag naar Corina de Bruin of Kim Lagerwerf

PlaatsCAPELLE AAN DEN IJSSEL
(soort) BedrijfVanad Contact Centers
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

vrijdag 25 april 2008

Verkoop en Marketing medewerker

Verkoop en Marketing medewerker

- Op de markt brengen en uitbaten van de publicaties van de Katholieke Uitgeverij via afzetkanalen in Nederland en Vlaanderen, en het opbouwen en beheren van het verkoopnetwerk - Ontwikkelen en uitvoeren van de marketing- en verkoopstrategie - Informeren van en het communiceren met de pers, de boekhandel, de klanten en het publiek - Presenteren van de Uitgeverij en haar uitgaven op beurzen en verkoopevenementen - Het opstellen van relevante klantprofielen en het signaleren van trends - Zoeken naar nieuwe manieren om onze klanten te bereiken en de koopbeslissing te beïnvloeden - Ontwikkelen van alternatieve verdienmodellen Gevraagd wordt: - Een creatieve, flexibele, marktgerichte en slagvaardige teamgenoot met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden - Een relevante marketing opleiding op HBO-niveau - Minimaal vijf jaar aantoonbare commerciële werkervaring; ervaring in een projectorganisatie strekt tot aanbeveling - Is vertrouwd met de katholieke leefwereld

Plaats'S-HERTOGENBOSCH
(soort) BedrijfUitgeverij
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

donderdag 24 april 2008

Servicedesk uitvaartverzekeringen

Servicedesk uitvaartverzekeringen

Voor een jonge, snelgroeiende organisatie op het gebied van uitvaartverzekeringen zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de servicedesk verzekeringen. Op deze lijn heb je contact met klanten inzake alle eerstelijns vragen die bij het contactcentrum per telefoon, post, mail en internet (en in de toekomst wellicht via andere kanalen) binnenkomen. Alle inkomende calls met betrekking tot uitvaart verzekeringen worden op deze afdeling beantwoord. Je draagt op deze wijze bij aan de realisatie van de afdelingsdoelstellingen op het gebied van bereikbaarheid, verkoop en klanttevredenheid. Ervaring in verzekeringen is een pluspunt. Een afgeronde opleiding op MBO of HBO niveau een must. Wil jij een vaste baan en doorgroeimogelijkheden? Reageer dan! Werktijden: maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 - 21.00 uur. Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent en dat je in de eerste 2 maanden geen vakantie hebt geboekt. Het salaris ligt rond de 11 euro.

PlaatsALMERE
(soort) BedrijfEen werklocatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Marketing Communications writer/translator

The main task is the creation of localized content. The marketingwriter rewrites English articles and writes new copy for catalogs, price lists, brochures, advertisements, online multimedia presentations, mailers, newsletters and other printed materials in the local alnguage. Besides French excellent English skills are a must. Preferred working times from 9.00-17.30. Must have skills: *2-3 uears experience in an inhouse marketing setting, preferably within a technology manufacturing environment and the ability to handle multiple projects and deadilnes simultaneously, prioritize tasks, and manage time efficiently *Marketing communication skills *Excellent verbal and written communications kills (English mandatory) and French. *Must be able to create acceptable concepts in a variety of styles and tondes dependent on marketing project objectives and media considerations *The ability to operate selfdirected ans proactive on given tasks *Attention to detai a must.

PlaatsAMERSFOORT
(soort) BedrijfInternationaal bedrijf in audiovisuele middelen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verzekeringsadviseur Buitendienst Particulier

Als adviseur heb je je eigen rayon. Samen met je collega's binnendienst bewerk je deze portefeulle en op effectieve wijze. door kennis en ervaring ben je in staat om de klant op een breed terrein te adviseren. Dit varieert van schadeverzekeringen tot pensioenadvies. je stelt je op als ondernemer van je eigen rayon. Voor specialistische vraagstukken kun je contactopnemen met de interne afdeling Financiële Dienstverlening en bedrijven. Jij bent een ervaren adviseur die zich gelijk stelt met de klant en die van een laag drempelige organisatie houdt. Tevens ben jij een motivator en een voortrekker op het gebied van Leven. Minimaal MBO aangevuld met assurantie B (verreiste) Ervaring op het gebied van Leven als adviseur Pensioen Praktijk 1 en/of Woningfinanciering 1 & 2 Ervaring als buitendienst adviseur is een vereiste. Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring Auto en telefoon behoren tot de secundaire arbeidsvoorwaarden

PlaatsGouda
(soort) BedrijfVerzekeraar
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Senior adviseur (RWS-BV-DG-008)
Senior adviseur (RWS-BV-DG-008) Publicatie: 13-03-2008
Einddatum: 08-05-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Staf Directeur-Generaal

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als financieel-economisch expert en senior adviseur draag je vanuit een veelal specialistisch vakgebied bij aan de uitvoering van de grote projecten van rijkswaterstaat. Je inbreng betreft de voorbereiding, en veelal de beheersing en realisering daarvan. Je ressorteert onder het hoofd PPS-kennispool. In concreto verzorg je de financiële deskundigheid in de meest complexe projecten van Rijkswaterstaat, adviseert in projecten het management en de experts en zorg je voor de inhoudelijke aansturing van werkzaamheden en werkprocessen aangaande het contract. Je neemt deel aan en leidt in- en extern overleg en je onderhoudt voor het aandachtsgebied relevante in- en externe relatienetwerken. Je beoordeelt de financiële aspecten van het totaalconcept en neemt deel aan risicosessies. Je ontwikkelt nieuwe strategieën samen met Rijkswaterstaat en de markt en geeft input aan het beleid rondom PPS. U levert een actieve bijdrage aan de kennisontwikkeling van PPS binnen Rijkswaterstaat.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Commercieel medewerker

Voor een relatie in Duiven die zich richt op de verkoop van ondermode zijn wij op zoek naar een commercieel verkoopmedewerker binnendienst. Als commercieel verkoopmedewerker houd je toezicht op een efficiënte uitvoering van de primaire commerciële werkprocessen. Daarnaast draag je zorg voor de dagelijkse gang van zaken, verricht je administratieve en organisatorische taken en fungeer je klantgericht als interface tussen verkoopleider, de (inter)nationale organisatie en (key) accounts. Wij zijn op zoek naar kandidaten die beschikken over een goede kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift, Frans is een pré. Daarnaast dien je te beschikken over operationele kennis van de MS-Office pakketten en uiteraard beschik je over commerciële vaardigheden. Tevens dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs. Het betreft een fulltime functie op basis van 38 uur met goede vooruitzichten. Interesse? Neem dan nu contact op met Tempo Team in Duiven!

PlaatsDUIVEN
(soort) BedrijfTempo Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker afdeling food

Voor een groothandel zijn we op zoek naar een medewerker afdeling food voor 36 uur per week. Taken zijn het op horden houden van de handel, vakken vullen, groepstellingen uitvoeren, voorraadlijnsten schrijven en houdbaarheidscontroles uitvoeren. We zijn op zoek naar een gemotiveerd persoon met soortgelijke ervaring of minimaal andere werkervaring in een supermarkt of groothandel.

PlaatsAmersfoort
(soort) BedrijfGroothandel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker klantenservice

Voor een telecomaanbieder op Ekkersrijt zijn wij op zoek naar een medewerker klantenservice. Hierbij ben je het aanspreekpunt voor de zakelijke en particuliere klanten. Je streeft continu naar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, door middel van het snel en correct afhandelen van de binnenkomende vragen en issues. Functie inhoud: - Het beantwoorden/oplossen van de binnenkomende klantvraag - Vastleggen van de binnenkomende issues in het ticketingsysteem - Verantwoordelijk voor het gehele traject van binnenkomende klantvraag/issue tot deze is opgelost - Verantwoordelijk voor het initiëren van escalatietrajecten - Signaleren en melden van veel voorkomende vragen, issues en verkoopsignalen - Effectieve communicatie met verschillende interne afdelingen om de klantvraag op te lossen Functie eisen: - HBO werk- en denkniveau; - Klantgerichte instelling; - Een IT-achtergrond; - Je bent communicatief sterk. Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan snel.

PlaatsSON
(soort) BedrijfTelecomaanbieder
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een snel groeiend bedrijf in de metaalindustrie zijn wij op zoek naar een commercieelmedewerker binnendienst. Functie-omschrijving: Je ondersteunt de verkoop binnendienst. Je houdt je bezig met offerte verwerking, telefonische aquisitie, beantwoorden van vragen van (potentiele) klanten. Doorrgroeimogelijkheden zijn mogelijk. Functie-eisen: - Commerciële affiniteit - Kennis van Duitse en Engelse taal - Kennis van MS-Office - Technische achtergrond is een pré - Zelfstandig kunnen werken. Interesse? Kom naar onze speeddate/ inschrijf avond op 24 april van 18.00-20.00 uur in Enschede, mits je geen afspraak kan maken op een doordeweekse dag.

PlaatsENSCHEDE
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker inbound

voor Centraal Beheer Achmea in Apeldoorn. Achmea Schade Service Unit (ASSU) is een toonaangevende, commerciële, dienstverlenende afdeling die alle telefonische schademeldingen van verzekerden van de verschillende labels verwerkt. Je neemt telefonisch schadegevallen in behandeling en handelt deze indien mogelijk direct af. Je bent mede verantwoordelijk voor het in gang zetten en de daadwerkelijke uitvoering van de dienstverlening bij en rond schade. Je beschikt over een aantoonbaar mbo+/hbo werk- en denkniveau en hebt goede kennis van en ervaring met het werken met computers en verschillende systemen.Je bent een teamplayer, hebt goede telefoonvaardigheden en een klantgerichte en commerciële instelling. Je bent sensitief, toont inlevingsvermogen en hebt overtuigingskracht. De functie is voor minimaal 18 en maximaal 30 uur per week voor langere tijd. Voor je daadwerkelijk aan de slag gaat krijg je van Achmea eerst een opleiding van vier weken.

PlaatsAPELDOORN
(soort) BedrijfAchmea DDD - Schade Service
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

woensdag 23 april 2008

Accountmanager / beleidsmedewerker

Accountmanager / beleidsmedewerker
Accountmanager / beleidsmedewerker Publicatie: 08-04-2008
Einddatum: 03-05-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën, Generale Thesaurie, afdeling Centraal Kasbeleid

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
In deze functie help je het kasbeleid zowel te ontwikkelen als uit te voeren. Bij de beleidsontwikkeling gaat het om het uitvoeren van beleidsevaluaties, het organiseren van een aanbesteding betalingsverkeer en het specificeren en testen van functionele wensen voor de geautomatiseerde administratie. Voor een deel heeft de functie een “buitendienst”-karakter. Je maakt deel uit van een team accountmanagers van 6 personen. Je gaat op bezoek bij bestaande en potentiële klanten en onderhoudt met hen een professionele relatie. Je regelt samen met de klant en de betreffende externe bank(en) dat tijdelijk niet benodigde liquide middelen op geautomatiseerde wijze op de rekening courant van de instelling bij de schatkist komen. Daarnaast begeleid je de klant en soms het betrokken vakministerie bij het afsluiten van deposito’s, leningen en hypotheken bij de schatkist. Tenslotte adviseer je de klant desgevraagd bij de inrichting en inkoop van treasury-structuren Je begrijpt de belangen van klanten, banken en Financiën en zorgt er voor dat sluitende afspraken worden gemaakt en nageleefd. Goed kunnen samenwerken is daarbij essentieel, evenals een verzorgde presentatie. Je beschikt over een forse dosis overtuigingskracht en de assertiviteit om deze in te zetten. Je bent een academicus die in staat is de theorie (economie, econometrie, bedrijfskunde) aan de praktijk te koppelen en omgekeerd. Daarbij maak je heldere analyses en ben je in staat deze goed op papier te zetten. De afdeling Centraal Kasbeleid gaat fuseren met het Agentschap van het ministerie van Financiën. Het Agentschap is verantwoordelijk voor het financieringsbeleid van de Staat en de uitgifte van staatsleningen, Dutch State Loans (DSLs), en Dutch Treasury Certificates (DTC's). Het beheert ook de staatsschuld en verzorgt de dagelijkse regulering van het schatkistsaldo. Het Agentschap is nu nog gevestigd in Amsterdam. Eind 2008 gaat de fusie vorm krijgen en daarbij ontstaat een dynamische organisatie die in zijn geheel op het kerndepartement in Den Haag gehuisvest zal worden. De fusie kan ertoe leiden dat takenpakketten aangepast worden.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Traffic medewerker expeditie buitenland/binnenland

Wegens tijdelijke onderbezetting zoeken wij een traffic medewerker voor de afdeling expeditie. Onze opdrachtgever is een toeleveringsbedrijf voor de metaalindustrie. Je organiseert de dagelijkse leveringen van goederen, uitgaande en inkomende, en handelt de administratie hiervan correct af. Je zorgt o.a. voor de juiste exportdocumenten en tijdige aanmeldingen van transporten bij diverse expediteurs, inclusief zee- en luchtvracht. EXW, EUR 1, ED61, CvO en TR1 zijn voor jou gesneden koek. We zoeken kandidaten met een afgeronde MBO/HBO-opleiding aangevuld met de nodige werkervaring op gebied van logistiek en transport. Je beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Je kunt goed plannen, je bent stressbestendig en communicatief vaardig. Deze opdracht duurt ongeveer een half jaar; een ideale uitstap naar een dynamisch bedrijf voor een ervaren medewerker!

PlaatsHENGELO OV
(soort) BedrijfInternationaal bedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Medewerker Accounting

Als Medewerker Accounting bij deze sales- en marketingorganisatie ben je onder andere verantwoordelijk voor de volgende taken: · boeken van facturen in SAP en het managen van de bijbehorende tussenrekeningen; · crediteurenbeheer en het zorgdragen voor een tijdige en nauwkeurige betaling van facturen; · controleren van de administratieve voorraad met de fysieke voorraad in het magazijn; · verzorgen van de Intrastat Reporting; · opvolging en analyse van betalingen van debiteurenbetalingen en statusoverdracht; · boeken van bankafschriften in SAP; · invoering reporting naar het hoofdkantoor in Parijs; · functioneren als back-up voor de accounting collega¿s; · functioneren als support voor Financial control Je hebt minimaal MBO+ werk/denkniveau en naast een behaalde diploma in een financiële opleiding één tot twee jaar relevante werkervaring bij voorkeur in een vergelijkbare functie. Ervaring met SAP is vereist en je beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is uitstekend.

PlaatsUTRECHT
(soort) BedrijfSales- en marketingorganisatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Kwaliteitsadviseur Planning en Control
Kwaliteitsadviseur Planning en Control Publicatie: 15-01-2008
Einddatum: 12-05-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, hoofdkantoor Dienst Justitiële Inrichtingen

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Ben jij pas afgestudeerd? Of ben je toe aan een 2e stap in je carriëre? Dan ben jij de juiste persoon naar wie wij op zoek zijn. Jij houdt je bezig met het ontwikkelen van het planning- & controlinstrumentarium gericht op kwaliteitsmanagement en outputsturing en met het adviseren over de planning- & controlcyclus en -processen. Je werkt hierbij nauw samen met onder meer medewerkers van Concern Control, Planning & Financiën, Huisvesting en Informatiemanagement, en met staf- en lijnfunctionarissen van de DJI-sectoren. We kunnen je ook inzetten als trekker van project- of werkgroepen binnen onze dienst, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een benchmark of voor een strategische risicoanalyse.

Contactpersoon:
B. Dharamsingh


Callcentermedewerker

Op deze afdeling benader je klanten van de Postbank die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in een hypotheek. Het doel is het maken van een afspraak met een hypotheekadviseur. Tevens adviseer je de klanten de overige producten die binnen de Postbank aangeboden worden. Er heerst een leuke informele en tevens serieuze werksfeer binnen het bedrijf. Belangrijk is dat je minimaal drie avonden beschikbaar bent. Werktijden:Ma t/m do van 17.30 t/m 21.30. Functie eisen: MBO diploma niveau 3/4 of Havo met economie of wiskunde Ervaring is gewenst.

PlaatsAmsterdam Sloterdijk
(soort) BedrijfING/Postbank
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Vestigingsmanager

KPN Primafoon is een onderdeel van KPN en biedt klanten de nieuwste ontwikkelingen op multimediagebied. Jij bent als vestigingsmanager verantwoordelijk voor het professionele verkoopteam en draagt graag de missie en visie van KPN uit naar haar klanten. Je opereert in een dynamische, concurrerende omgeving. Daarnaast ben je de peoplemanager die verkopers coacht en stimuleert om hun prestaties voortdurend te verbeteren. In samenspraak met het team heb je de ruimte om acties te bedenken en initiëren om de verkoopresultaten te vergroten. De planning van personeel en het opstellen van targets behoort ook tot je functie. Als vestigingsmanager ben je klantgericht, kwaliteitsgericht en resultaatgericht. Je beschikt over interpersoonlijke sensiviteit en leiderschap en je kunt goed coachen en ondernemend handelen. Je werkt drie van de vier zaterdagen per maand. Daarnaast ben je gewend om te acteren op HBO werk- en denkniveau en heb je leidinggevende verkoopervaring (1-3 jaar) in de retail.

PlaatsVENLO
(soort) BedrijfKPN Retail BV
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Medewerker inkoop

Medewerker Inkoop, Het uitvoeren van inkoopwerkzaamheden en zorgdragen voor de administratie van het inkoopproces. Inkoop werkzaamheden: - Het uitvoeren van bestelwerkzaamheden voor zowel productie als interne orders bij de geselecteerde leveranciers - Borgen van de levertijden - Indienen van reclamaties - Informeren van medewekers van de organisatie indien levertijden overschreden worden Administratieve werkzaamheden: - Aanmaken en verwerken van inkooporders - Onderhouden van leveranciergegevens - Het samenstellen van rapportages van de door de leveranciers geleverde performance Communicatie: -Onderhoudt intern contact met medewerkers omtrent kwaliteit en planning -Onderhoudt contact met leveranciers omtrent logistieke en kwaliteitsaangelegenheden Functie eisen: - MBO werk en denkniveau - NEVI Medewerker Inkoop & Logistiek is een pré - Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, kennis van het Duits is een pré

PlaatsDE LIER
(soort) BedrijfPriva B.V.
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Corporate recruiter (FT)
Leusden, Netherlands SNS REAAL Thu, 21 Feb 2008 23:00:00 -0800

dinsdag 22 april 2008

Coördinator Licensing

Coördinator Licensing
Aalsmeer, Noord-Holland, Netherlands Endemol Nederland BV Thu, 06 Mar 2008 23:00:00 -0800

Commercieel medewerkerbinnendienst

Voor een textiel bedrijf zijn wij op zoek naar een commercieelmedewerker binnendienst. Je dient ervaring te hebben op commercieel gebied, een pittige persoonlijkheid te hebben, communicatief sterk te zijn en sterk in je schoenen te staan. Je dient goed Engels te spreken, Duits en/of Frans is een pré. Affiniteit in de textiel of productie is ook belangrijk. Het betreft een functie van 40 uur in de week. Interesse? Kom naar onze speeddate/ inschrijf avond op 24 april van 18.00-20.00 uur in Enschede, mits je geen afspraak kan maken op een doordeweekse dag.

PlaatsENSCHEDE
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


technisch medewerker subsidies en financiering
Publicatie: 17-04-2008
Einddatum: 01-05-2008

Organisatie:
Ministerie van LNV, Dienst Landelijk Gebied (DLG)

Standplaats:
Arnhem

Functie omschrijving:
Als technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van aanvragen in het kader van diverse subsidieregelingen (zoals kavelruil, boerderijverplaatsingen, grondverwerving ten behoeve van EHS, inrichting van de EHS en het Europees Plattelands Ontwikkelingsprogramma). Tevens kun je ingezet worden bij advisering en ondersteuning op het gebied van subsidies en financieringsmogelijkheden bij de voorbereiding en uitvoering van projecten van de andere teams. Je behandelt voortgangsrapportages en termijnbehandelingen in het kader van genoemde regelingen.Daarnaast maak je onderdeel uit van een constructief en enthousiast team.

Contactpersoon:
K.B. Oost-Hertogh
K.B.Oost@minlnv.nl

Salesmanager

For one of our relations we are looking for an Area Sales Manager Russia. Main responsibilities: -Sell all products with primary focus on belt products -Sales and margins at each of your customer accounts in your territory -Identify additional opportunities where the company can add value to the customer -Check the specifications if they can be produced (according to the wishes of the client) or need adjustment and communicate with client and internally -Provides timely and accurate reports as required, including: visit reports, monthly planning calendar, weekly call report -Heavy travel throughout assigned sales area Requirements: -Good communication skills, written and verbal in English and Russian. -Minimum education: Bachelor in Mechanical Engineering -Direct Selling experience. -A competitive spirit and willingness to learn. Do you like to travel and are you the person that we are looking for? Come at our speeddate night a 24 april between 18.00-20.00.

PlaatsENSCHEDE
(soort) BedrijfTempo-Team Uitzend
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker

Leuk project voor een nieuwe klant in Breda! Wij zijn op zoek naar mensen die graag voor een energieleverancier bedrijven telefonisch wil benaderen om hun te informeren en proberen te overtuigen van de voordelen om het product aan te schaffen. Ben jij hiervoor: - Commercieel en resultaatgerichte mensen - Min. 16 per week beschikbaar - Prettige telefoonstem Wij bieden: - Opleiding - Goed salaris - Prettige werksfeer in een enthousiast jong team! - Goede basis voor commerciele functies Er is altijd de mogelijkheid om te kijken of het iets voor je is, neem hiervoor contact met ons op!

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfNieuwe klant
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Recruiter

Voor een internationaal Callcenter zijn wij op zoek naar een ervaren recruiter. Als recruiter zal je een drukke en gevarieerde rol hebben, waarbij je het recruitment proces van begin tot eind zal ervaren. Functie-eisen: -MBO +/ HBO -Minstens 2 jaar recruitment ervaring -Ervaring in het werven van kandidaten -Uitstekende kennis van de Engelse taal. Ben je een team-player, neem je graag verantwoordheden op je en heb jij ervaring als een recruiter? Interesse? Kom naar onze speeddate/ inschrijf avond op 24 april van 18.00-20.00 uur in Enschede, mits je geen afspraak kan maken op een doordeweekse dag.

PlaatsENSCHEDE
(soort) BedrijfTempo-Team Uitzendbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker

Voor onze opdrachtgever in Breda zijn wij op zoek naar kandidaten die willen bellen voor de Gouden Gids. Je benadert bedrijven die reeds adverteren en vraagt of ze deze advertentie willen verlengen. Je start met een training van 4 dagen. Vervolgens ga je aan de slag. Het betreft een parttime/fulltime vacature voor langere tijd. Spreek je ABN, kun je goed overweg met computers en een portie overtuigingskracht? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of reageer via de site.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfGouden Gids
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

maandag 21 april 2008

Treasury Manager

Treasury Manager
Michael Page Finance / Locatie : Holding - Amsterdam

Callcentermedewerker outbound

Voor een grote verzekeraar in Tilburg zijn we op zoek naar outbound medewerkers. In deze functie is het de bedoeling dat je Interpolis klanten benadert om hen te adviseren over nieuwe producten of het verkopen ervan (aangekondigd en niet aangekondigd). Voordat je start in deze functie krijg je een opleiding van 1 dag en vier avonden. Eisen: Minimaal HBO opleiding Commerciële instelling Minimaal 2 avonden beschikbaar een half jaar lang; zeer geschikt voor studenten die een interessante bijbaan zoeken! Voldoe jij aan bovenstaand profiel en ben je enthousiast? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsTILBURG
(soort) BedrijfVerzekeraar Tilburg
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Risk Advisor Treasury
Independent Recruiters / Locatie : Utrecht

Customer Service Representative

In deze functie ben je de centrale contactpersoon van orders en crediteurendocumentatie voor alle klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika en alle internationale Medtronic customer service-teams. Je hebt diverse verantwoordelijkheden, inclusief het invoeren van backorders en alles met betrekking tot bestellingen en logistieke processen van de orders. Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur LOGISTIEK EN ECONOMIE, VERVOERSACADEMIE of BEDRIJFSKUNDE. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Kennis van de Duitse en/of Franse taal zijn wederom een pré. Deze functie is tijdelijk tot en met september 2008.

PlaatsHEERLEN
(soort) BedrijfMedtronic BV
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Mdw. sales binnendienst

Je werkzaamheden bestaan uit het secretarieel en administratief ondersteunen van accountmanagers en commercieel directeur, afhandelen van commerciële voorstellen, het ondersteunen van de marketing, contractbeheer etc. Het betreft een fulltime functie met zicht op een vaste aanstelling. Er zijn goede doorgroeimogelijkheden tot accountmanager. Kan jij snel schakelen en beschik je over een Hbo werk-/ en denkniveau? Neem dan nu contact met ons op!

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfEen relatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Wil jij werken op de leukste telefonische verkoopafdeling van omgeving Rotterdam??? Voor UPC Nederland zijn wij op zoek naar medewerkers voor de afdeling Telesales. Dit is een INBOUND verkoop afdeling. Als medewerker van deze afdeling wordt je gebeld door klanten die interesse hebben in producten van UPC. Jij gaat deze klanten adviseren over de beste mogelijkheden en verkoopt deze producten vervolgens aan de klant. UPC is op zoek naar mensen die een commerciele en servicegerichte instelling hebben en 32 tot 40 uur aan de slag willen. Interesse? Neem dan snel contact op!

PlaatsCAPELLE AAN DEN IJSSEL
(soort) BedrijfUPC Nederland
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Freelance Senior Performance Analist
Zuid-Holland, Zuid-Holland, Netherlands Steens & Partners Interim Finance Consultants Sun, 20 Apr 2008 09:03:12 -0700

Callcentermedewerker

Op deze afdeling benader je klanten van de Postbank die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in een hypotheek. Het doel is het maken van een afspraak met een hypotheekadviseur. Tevens adviseer je de klanten de overige producten die binnen de Postbank aangeboden worden. Er heerst een leuke informele en tevens serieuze werksfeer binnen het bedrijf. Belangrijk is dat je minimaal drie avonden beschikbaar bent. Werktijden:Ma t/m do van 17.30 t/m 21.30. Functie eisen: MBO diploma niveau 3/4 of Havo met economie of wiskunde Ervaring is gewenst.

PlaatsAmsterdam Sloterdijk
(soort) BedrijfING/Postbank
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


PLM Consultant (Junior)
Best, Noord-Brabant, Netherlands cards PLM Solutions Sat, 19 Apr 2008 16:52:19 -0700

zondag 20 april 2008

(Senior) beleidsmedewerkers

(Senior) beleidsmedewerkers
(Senior) beleidsmedewerkers Publicatie: 16-01-2007
Einddatum: 01-01-2009

Organisatie:
Ministerie van Financiën, Generale Thesaurie, dir.Financiële Markten

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Hoe blijft Nederland een aantrekkelijke vestigingplaats voor financiële ondernemingen? Wie betaalt de rekening van het toezicht? Hoe zorgen we ervoor dat het financiële stelsel niet wordt gebruikt voor het witwassen van crimineel geld of de financiering van terrorisme? Is de consument in staat financiële producten te beoordelen? Moet er een Europese toezichthouder komen? Hoe overtuig je scholen van de voordelen te bankieren bij de Schatkist? Directie Financiële Markten (FM) is permanent op zoek naar talent. Dit zijn vragen waar je je als beleidsmedewerker van de directie Financiële Markten mee bezighoudt. De directie heeft als doel het bevorderen van goed functionerende financiële markten en van vertrouwen in het financiële stelsel, beide van belang voor een goed functionerende en internationaal concurrerende financiële sector. Kernelementen zijn de stabiliteit van het financiële stelsel en van financiële instellingen, goed gedrag van financiële marktpartijen ten opzichte van de consument, een adequate muntcirculatie, efficiënt beheer van de geldstromen van en naar de schatkist, markttransparantie en integriteit van het financiële systeem. Werken bij deze directie geeft veel contacten met organisaties binnen en buiten de overheid, zoals de financiële toezichthouders (Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank), marktpartijen, andere ministeries, EU (Europese Commissie, Europees Parlement), FATF, OESO en internationale collega’s.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Medewerker verkoop binnendienst

Voor een bedrijf in Bunschoten zijn we op zoek naar een medewerker verkoop binnendienst. De verkoop binnendienst is onderdeel van de afdeling Customer Service. De afdeling is verantwoordelijk voor de dagelijkse contacten met de klant op het gebied van orders, manco's en facturatie. De taken die tot de medewerker verkoop binnendienst behoren zijn onder andere: - Invoeren en verwerken van orders in het Exast systeem - Maken van creditnota's op orders - Op kunnen stellen van rapportages en overzichten - Contacten met de klant betreft levertijden / naleveringen - Contact met bedrijfsbureaus / planningen - Afspraken met logistieke dienstverleners en accountmanagers Voor deze functie heb je een afgeronde MBO opleiding en ervaring op een verkoop binnendienst. Beheersing van de Duitse en Engelse taal is een pré. Daarnaast ben je communicatief vaardig en vindt je het een uitdaging om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

PlaatsBUNSCHOTEN-SPAKENBURG
(soort) BedrijfBedrijf in Bunschoten
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

zaterdag 19 april 2008

Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

Voor onze opdrachtgever in de staalindustrie zoeken wij een commercieel medewerker voor een nieuw te openen vestiging in Nederweert. In deze functie ben je op commercieel gebied aanspreekpunt voor bestaande klanten. Je adviseert, onderhandelt en bewaakt. Je brengt offertes uit en in overleg bezoek je potentiële klanten. De verhouding binnen- en buitendienst is ongeveer 80-20%. Het bedrijf is op zoek naar een dynamische gemotiveerde medewerker met een afgeronde MBO-opleiding. Je hebt aantoonbare commerciële ervaring en wilt je graag verder ontwikkelen. Ervaring in metaal is niet verplicht, affiniteit en bereidheid tot leren van het vak absoluut wel. Je bent accuraat, communicatief sterk, flexibel, stressbestendig en bovenal een teamspeler. Het betreft een fulltime functie met een vast dienstverband; een marktconfrom salaris met een bonusregeling. Tevens is er veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling van je kunnen.

PlaatsNEDERWEERT
(soort) BedrijfOpdrachtgever
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Verkoopmedewerker

Voor een totaalleverancier van horeca, grootkeukenbenodigdheden en sanitair zijn wij op zoek naar een verkoopadviseur. Fulltime dinsdag tot en met zaterdag Als verkoopadviseur bent u verantwoordelijk voor: - Het adviseren en verkopen van luxe sanitair producten - Het netjes houden van de showroom en productpresentaties - Alle administratieve handelingen behorende bij de verkoop - Daarnaast legt u verantwoordig af aan de directie en bent u het aanspreekpunt van de vestiging Voor deze functie zijn wij op zoek naar: - Een enthousiaste adviseur met een klantgerichte instelling die van aanpakken weet - Een zelfstandige allround medewerker Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie binnen een succesvolle en groeiende no-nonsense organisatie met een moderne werkomgeving en goede voorwaarden. Geinteresseerd? Solliciteer dan nu online met je cv en een goede motivatie!

PlaatsSchiedam
(soort) BedrijfBedrijf in Sanitair
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


parttime klantenservicemedewerker

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Hou je van klantencontact, ben je communicatief sterk en servicegericht? Dan zijn we op zoek naar jou! Tempo-Team is per direct op zoek naar klantenservicemedewerkers voor UVIT (Univé, VGZ ,IZA en Trias). De werkplek is bij ACC in Heerlen. De taken bestaan uit het te woord staan van bestaande klanten van UVIT. Je kunt gebeld worden met vragen, klachten en wensen, kortom veel variatie en afwisseling. Een interne opleiding wordt door ACC verzorgd. We hebben mogelijkheden van 16 tot 30 uur per week.

PlaatsHEERLEN
(soort) BedrijfCallcenter
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


specialist Vpb (niveau groepsfunctie I) bij de Belastingdienst/regio Rijnmond
Publicatie: 11-04-2008
Einddatum: 03-05-2008

Organisatie:


Standplaats:
Rotterdam

Functie omschrijving:
De Belastingdienst/regio Rijnmond/ kantoor Rotterdam zoekt ten behoeve van de klantbehandeling van haar Zeer Grote Ondernemingen een fiscalist (op het niveau van groepsfunctie I) voor de functie van specialist vennootschapsbelasting ten behoeve van unit 1. Wat ga je doen ? Het takenpakket van de specialist vennootschapsbelasting omvat enerzijds het zelfstandig behandelen van verzoeken om een Advanced Tax Ruling (ATR) of een Advance Pricing Agreement (APA) en anderzijds het beoordelen van aangiften vennootschapsbelasting, het behandelen van bezwaarschriften en het voeren van beroepsprocedures. Waar ga je werken ? De Belastingdienst/regio Rijnmond heeft kantoren in Rotterdam en Dordrecht en bestaat uit een unit staf en achttien units met elk een eigen specialisme. Je gaat werken in Rotterdam bij unit 1 (Zeer Grote Ondernemingen, Advanced Pricing Agreement/Advanced Tax Ruling). Als specialist vennootschapsbelasting bij unit 1 spelen al je werkzaamheden zich af op het terrein van de vennootschapsbelasting bij multinationale ondernemingen. Je behandelt zelfstandig verzoeken om een Advance Tax Ruling of een Advance Pricing Agreement en je beoordeelt de aangiften vennootschapsbelasting. Daarnaast behandel je bezwaarschriften, schrijf je verweerschriften en voer je beroepsprocedures. .

Contactpersoon:
Corina Bouterse / Joke Barg


Bedrijfsleider (Rosmalen)
Heijmans Beton- en Waterbouw B.V., Noord-Brabant, Netherlands Heijmans Infra BV Wed, 12 Mar 2008 14:44:09 -0700

Medewerker klantenservice

Functieomschrijving: Als Customer Service Agent sta je klanten zowel telefonisch als schriftelijk te woord, je verstrekt informatie (o.a. locatie achterhalen) over de pakketten en je zorgt er voor dat de doorstroom van een pakket wordt bevorderd. Daarnaast moet je volgens de vaste procedures schademeldingen afhandelen en retouropdrachten correct verwerken. Wij zoeken: De geschikte kandidaat heeft een opleiding op MBO-niveau (bij voorkeur administratieve richting) met succes afgerond. Je werkt accuraat en bent commercieel ingesteld. Tevens ben je doortastend, doch klantvriendelijk, en beschik je over goede mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits. Daarnaast wordt er enige mate van zelfstandigheid van je verwacht en pak je snel zaken op

PlaatsBEST
(soort) BedrijfBedrijf in Best
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

vrijdag 18 april 2008

Salesmanager

Salesmanager

Voor een relatie in Weert zijn we op zoek naar een Area Sales Manager. In deze functie onderneem je commerciele activiteiten t.b.v. het gebied waarvoor je verantwoordelijk bent. Het bezoeken van vakbeurzen, relatiebeheer en verkoopactiviteiten van zowel cosmetica als apparatuur behoren tot je taken. Jouw profiel: - Zelfstandig; - Analytisch; - Marktgericht; - Klantgericht; - Onderhandelen; - Coachen; - Bereidheid tot reizen, meer dan 30% van de tijd. - HBO-CE of verkregen door relevante werkervaring dit niveau verkregen. - Kennis van de Nederlandse, Engelse, Duitse taal eventueel nog uitgebreid met Frans of Spaans. - Enige jaren ervaring met internationale handel.

PlaatsWEERT
(soort) BedrijfBedrijf in Weert
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Sales promotor

Voor een telecomaanbieder op Ekkersrijt, zijn wij op zoek naar een Sales Representative. Als Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de initiëring en uitvoering van alle sales activiteiten. Functie inhoud: - Outbound calls naar huidige klanten en prospects; - Offertes maken en follow-up; - Order verwerking; - Advies van management op het gebied van sales contracten en diensten; - Opstellen en uitvoeren van sales plannen; - Assistentie bij marketing activiteiten; Functie eisen: - MBO+ HBO niveau. Bij voorkeur Commercieel/technische richting; - 1 tot 2 jaar sales ervaring; - Sterke communicatieve en commerciele vaardigheden; - Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan snel.

PlaatsSON
(soort) BedrijfTempo Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Sales Manager / New Business Development Manager
Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands American Express Services Europe Ltd. Wed, 09 Apr 2008 07:09:30 -0700

Administratief medewerker attestenbeheer

Voor een groot logistiek bedrijf in Valkenswaard zijn wij op zoek naar een fulltime administratief medewerker op de afdeling attestenbeheer. Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband. Greep uit de werkzaamheden: - Scannen en indexeren van binnengekomen attesten (keuringsdocumenten) - Terugzoeken van keuringsdocumenten in ons digitale archief om te versturen naar klanten (incl. zusterbedrijven). - Uitzoeken en oplossen van problemen wanneer gegevens niet kloppen. Hiervoor dient men dus het nodige puzzelwerk te kunnen doen en logisch na te kunnen denken. - contacten onderhouden met klanten en leveranciers in binnen en buitenland m.b.t. keuringsdocumenten Later zul je ook worden ingewerkt voor de afdeling artikelbeheer. Ben jij flexibel, accuraat. stressebestendig, communicatief vaardig in meerdere talen en ben je op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel! 040-2019225

PlaatsVALKENSWAARD
(soort) BedrijfLogistiek Bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Tele Sales Representative

Als Tele Sales Representative adviseer je klanten telefonisch op professionele wijze over producten en diensten. Je adviseert de klanten over advertentiemogelijkheden en zorgt voor een zo groot mogelijk bereik voor hun (potentiële) klantenkring. Je gesprekspartners zijn hierbij zeer divers. Je houdt verder zelfstandig rapportages bij. Je werkt in een team van gemiddeld 10 mensen, ondersteund door een Salesmanager. Je beschikt over een opleiding op minimaal HAVO/MBO-niveau. Je bent een teamplayer met goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een positieve klantgerichte instelling, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Verder heb je goede kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift, een prettige telefoonstem en kennis van het Microsoft Office pakket (Word en Excel). (Telefonische) verkoopervaring is een pré. Je krijgt een uitstekende interne opleiding en begeleiding in een jonge en dynamische werkomgeving. Daarnaast zijn er goede doorgroeimogelijkheden.

PlaatsAMSTERDAM
(soort) BedrijfEen uitgeverij
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Vestigingsmanager

Voor de F&B afdeling van een amusementsgelegenheid in Leeuwarden, zijn wij per direct opzoek naar een Vestigingsmanager met een gedreven persoonlijkheid met aantoonbare ervaring in grootschalige horeca of bedrijfscatering. Taken en verantwoordelijkheden: - Dagelijkse operationele leiding aan een team van circa 35 medewerkers - Het geven van uitvoering aan het personeelsbeleid - Adviseren inzake een optimale afstemming van het F&B productaanbod op de regionale markt. - Doen van voorstellen om processen te verbeteren. Eisen: - HBO Werk- en denkniveau - Ruime leidinggevende werkervaring in vergelijkbare horeca locatie - People-Manager met een passie voor coachen - Een complete manager met creativiteit en cijfermatig goed onderlegd - Positieve instelling, slagvaardig, flexibel, stressbestendig en resultaatgericht. Heb je interesse, stuur dan je motivatie met cv naar nicole.inden@tempo-team.nl of inge.wiering@tempo-team.nl

PlaatsLEEUWARDEN
(soort) BedrijfAmusementsgelegenheid in Leeuwarden
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Administratief medewerker

Als Customer Service medewerker ben je verantwoordelijk voor de orderverwerking van de Franse klanten. Je ontvangt orders en verwerkt deze in het computersysteem en onderhoudt telefonisch contact met bestaande klanten over deze order. Je begeleidt zelfstandig het gehele orderproces en houd je bezig met het maken en opvolgen van offertes en bezoekrapporten van je collega's in de buitendienst. Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over een uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Franse en Nederlandse taal. Daarnaast heb je een opleiding op MBO/HBO werk- en denkniveau aangevuld met enkele jaren relevante verkoopervaring op gebied van orderverwerking nodig. Daarnaast bezit je over goede contactuele eigenschappen en een grote mate van zelfstandigheid. Interessant voor jou? Solliciteer dan direct.

PlaatsWAALWIJK
(soort) BedrijfProductiebedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel Medewerker Binnendienst

Voor een afvalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Hoofdtaken en verantwoordelijkheden: - Het telefonisch verkopen van het dienstenpakket aan zowel klanten als prospects. - Onderhouden van kontakten met klanten, accountmanagers en service adviseurs over diensten, bestaande activiteiten en mogelijkheden. - Beoordelen van marktsituaties inzake activiteiten (mogelijkheden) teneinde de omzet te bestendigen of te vergroten. - Adviseren over het aanbieden en accepteren van opdrachten. - Uitbreiden van het bestaande dienstenpakket van de klant en bespreken met accounts van mogelijke operationele, commerciële en/of financiële klachten alsmede het zorgdragen voor een snelle oplossing. Jouw profiel: - MBO niveau (commercieel). - Minimaal twee jaren ervaring in een commerciële functie. - Kennis van Word, Excel en MS Office. - Goede productkennis. - Je bent overtuigend, commercieel ingesteld, flexibel, creatief en assertief.

PlaatsUTRECHT
(soort) BedrijfSita Recycling services Utrecht
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

donderdag 17 april 2008

Servicelijn hypotheken

Servicelijn hypotheken

Op deze afdeling sta je klanten te woord. Je behandelt vragen en klachten en handelt ze af. Verder maak je indien gewenst een afspraak voor de klant met een hypotheekadviseur. Je bekijkt samen een aantal gegevens vooraf die nodig zijn voor de afspraak. Tevens bekijk je de mogelijkheden voor cross-sellinge ndeep-selling. Je geeft advies inzake het totale producten pakket van de postbank met de focus op producten op basis van specifieke individuele verkooptargets. Er heerst een leuke informele, collegiale en tevens serieuze werksfeer binnen het bedrijf. Belangrijk is dat je minimaal 20 uur beschikbaar bent. Werktijden:Ma t/m vrij tussen 08.00 - 21.00 uur ; (minimaal 1 a 2 keer in de week in de avond beschikbaar zijn) Functie eisen: MBO diploma niveau 3/4 of Havo met economie of wiskunde Ervaring is gewenst.

PlaatsAmsterdam Sloterdijjk
(soort) BedrijfPostbank/ING
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Recruiter

Voor een internationaal Callcenter zijn wij op zoek naar een ervaren recruiter. Als recruiter zal je een drukke en gevarieerde rol hebben, waarbij je het recruitment proces van begin tot eind zal ervaren. Functie-eisen: -MBO +/ HBO -Minstens 2 jaar recruitment ervaring -Ervaring in het werven van kandidaten -Uitstekende kennis van de Engelse taal. Ben je een team-player, neem je graag verantwoordheden op je en heb jij ervaring als een recruiter? Interesse? Kom naar onze speeddate/ inschrijf avond op 24 april van 18.00-20.00 uur in Enschede, mits je geen afspraak kan maken op een doordeweekse dag.

PlaatsENSCHEDE
(soort) BedrijfTempo-Team Uitzendbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


technisch medewerker subsidies en financiering
Publicatie: 17-04-2008
Einddatum: 01-05-2008

Organisatie:
Ministerie van LNV, Dienst Landelijk Gebied (DLG)

Standplaats:
Arnhem

Functie omschrijving:
Als technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van aanvragen in het kader van diverse subsidieregelingen (zoals kavelruil, boerderijverplaatsingen, grondverwerving ten behoeve van EHS, inrichting van de EHS en het Europees Plattelands Ontwikkelingsprogramma). Tevens kun je ingezet worden bij advisering en ondersteuning op het gebied van subsidies en financieringsmogelijkheden bij de voorbereiding en uitvoering van projecten van de andere teams. Je behandelt voortgangsrapportages en termijnbehandelingen in het kader van genoemde regelingen.Daarnaast maak je onderdeel uit van een constructief en enthousiast team.

Contactpersoon:
K.B. Oost-Hertogh
K.B.Oost@minlnv.nl

Beleidsmedewerker Project Financiële Markten BES en Antillen
Beleidsmedewerker Project Financiële Markten BES en Antillen Publicatie: 11-04-2008
Einddatum: 26-04-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën, directie Financiële Markten

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als beleidsmedewerker ben je lid van het projectteam. De opbouw van de projectafdeling is vergelijkbaar met een gewone afdeling binnen de directie FM, en zal medewerkers van verschillende senioriteit herbergen. Alle medewerkers wordt zoveel mogelijk zelfstandigheid en verantwoordelijkheid gegeven voor een deel van de werkzaamheden van de projectafdeling. Zoals hierboven beschreven bevat de functie veel externe contacten met een breed palet aan betrokkenen, zowel in Nederland als op de Antillen. Uiteraard zal ook intensief worden samengewerkt met de andere afdelingen van de directie. De projectafdeling staat onder leiding van een projectleider die rechtstreeks onder de (plv) directeur valt en lid is van het managementteam van de directie.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Adviseur Inkoopstrategie en Analyse (RWS-BV-BD-063)
Adviseur Inkoopstrategie en Analyse (RWS-BV-BD-063) Publicatie: 07-12-2007
Einddatum: 03-05-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Bouwdienst

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:
Als senior specialist op het gebied van inkoopkosten vorm je de verbindende schakel tussen beleid en uitvoering. Je bent tevens de vraagbaak voor alles rond de opzet en toepassing van ramingssystematieken. Je vormt en onderhoudt een netwerk met de diverse Rijkswaterstaatdiensten. Je voert tevens analyses uit op aanbestedingsinformatie.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Stagiair(e)
Stagiair(e) Publicatie: 16-04-2008
Einddatum: 01-05-2008

Organisatie:
Shared Services Organisatie

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als stagiair(e) onderzoek je hoe product- en leveranciersmanagement voor de directie HRM het beste kan worden geconcretiseerd. Het eindresultaat is een plan van aanpak voor het komende jaar waarbij product- en leveranciersmanagement medio 2008 binnen de directie HRM is ingevoerd.

Contactpersoon:
E. Roebeling
stage@minvenw.nl

Callcentermedewerker

De callagent staat telefonisch klanten te woord (outbound). Je kunt ingezet worden op diverse projecten. Er zijn al mogelijkheden vanaf 12 uur per week tot maximaal 32 uur per week. Je bepaalt zelf je werktijden. Er zijn mogelijkheden in de ochtenden, middagen, en/of avonden. Er wordt gewerkt met een interessant bonus systeem. Wij zoeken medewerkers die communicatief, commercieel en klantgericht zijn. Je hebt een MBO werk en denkniveau en je spreekt accentloos Nederlands. Je kunt goed met de computer overweg en hebt een prettige telefoonstem. Heb je interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op of reageer via de site.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfCendris/Breda
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een bedrijf in veghel zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst die graag wil groeien binnen een bedrijf en de afdeling. Taken : verkopen van het leveringsprogramma, behandelen en verwerken van orders, afstemmen van leveringsmogelijkheden, ondersteunen van de verkoopbuitendienst bij het realiseren van de verkoopplannen en klantenbeheer. Gewenst profiel : een afgeronde MBO-opleiding, affiniteit met techniek, goede communicatieve vaardigheden, kennis van de Engelse, Duitse en evt. de Franse en/of Spaanse taal, flexibel, doortastend en servicegericht.

PlaatsVEGHEL
(soort) BedrijfTechnisch bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Als Commercieel Adviseur Buitendienst functioneer je op MBO+/HBO niveau en is het een belangrijke pré als je ervaring hebt in de E-sector voor Industrie en Utiliteit. Je bent relatiemanager voor bestaande klanten, maar bouwt ook verder aan dit relatiebestand in de vorm van acquisitie. Ruimte om je te ontplooien en ontwikkelen is ruimschoots aanwezig. De verantwoording voor het gehele advies- en verkooptraject ligt bij jou. Jouw profiel · Je draagt zelfstandig de verantwoordelijkheid over je eigen rayon. · Je beschikt over technisch - commerciële advies- en verkoopervaring. · Je hebt bij voorkeur ervaring en/of affiniteit met onze producten. · Je beschikt over goede omgangsvormen zowel met klanten als met je collega¿s. · Je beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheden in zowel woord als geschrift. · Je hebt ervaring met gangbare computer programmatuur (Word en Excel)

PlaatsWEERT
(soort) BedrijfBedrijf in Weert
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verkoopmedewerker cash diensten

Voor een wereldwijd specialist in cash diensten ben ik vanaf juni t/m augustus op zoek naar een vakantiekracht verkoopmedewerker cash diensten. Je taken bestaan uit het wisselen van geld, voorraadbeheer van waardeproducten, verzenden van geld naar het buitenland en de verkoop van diverse financiele producten. Wij zoeken iemand die het gezicht kan zijn voor de organisatie en die minimaal in het bezit is van een HAVO of MBO diploma. Je bent representatief, service gericht, je kunt onder druk en geconcentreerd werken. Tevens is hoofdrekenen erg belangrijk in deze functie! Ook is uitstekende kennis van de Engelse taal vereist. Ben jij van juni tot augustus 20 uur per week flexibel inzetbaar, zowel 's avonds als in het weekend, en ben jij betrouwbaar dan zijn wij op zoek naar jou!

PlaatsHengelo
(soort) BedrijfVertrouwelijk
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

woensdag 16 april 2008

Financial Analyst a.i.

Financial Analyst a.i.
Amsterdam, Netherlands Martin Ward Anderson Tue, 15 Apr 2008 12:09:59 -0700

Technisch Inkoper

Bij de afdeling Inkoop ligt de uitdaging om materialen, apparatuur en diensten in te kopen die voldoen aan de normen. Je werkzaamheden bestaan uit; - inkopen van materialen, apparatuur en diensten - bestellen van materialen aan de hand van tekeningen - uitbesteden van werkzaamheden en constructies en de eindcontrole daarvan - selecteren op prijs, kwaliteit, levertijd en betrouwbaarheid van toeleveranciers - onderhouden van contacten met toeleveranciers - toezicht houden op levertijd, compleetheid en prijs van de materialen - je rapporteert aan hoofd inkoop Wij zoeken iemand met; - MTS/HTS WTB niveau - enige jaren ervaring op het gebied van straalconstructies - kennis van de Engelse en Duitse taal - je bent flexibel, nauwkeurig en kostenbewust - kennis van Word en Excel

PlaatsBEVERWIJK
(soort) BedrijfTechnisch Bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een groothandel in airconditioning en koeltechniek zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en adviseert hen op het gebied van commerciële en technische vragen, je bent verantwoordelijk voor de hieruit voortvloeiende taken zoals de administratieve orderafhandeling, het uitwerken en opvolgen van offertes en het informeren van de klanten over de dienstverlenende activiteiten. - Je speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van onze dienstverlening en draagt actief bij aan de optimale service naar de klanten. - Je werkt nauw samen met de Vestigingleider, de Accountmanagers en adviseert de klanten die orders komen afhandelen. - Door interne en externe trainingen kun je je ontwikkelen tot een technisch adviseur voor de klanten. Je Profiel: - Opleiding of werk- en denkniveau op MTS niveau. - Affiniteit met (koel en klimaat) techniek. Herken jij je in bovenstaands profiel? Solliciteer dan online..

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfGroothandel in airconditioning
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Technisch Projectleider
Amsterdam/ Apeldoorn, Zuid-Holland, Netherlands Getronics PinkRoccade Thu, 21 Feb 2008 13:32:37 -0800

Commercieel-Administratief medewerker

Voor een internetshop zijn wij op zoek naar een veelzijdige administratieve en commerciële medewerker (fulltime). Het bedrijf is de online modewinkel van dit moment in Nederland met labels als Diesel, Replay, Indian Rose, Scotch&Soda, Fornarina, Only, etc... Je hebt veel contact met leveranciers en consumenten. Jouw taak is om alle informatiestromen zoals orders, leveringen en bijbestellingen te begeleiden. Daarnaast komt er een redelijke kennis van het internet bij kijken. Jij: ...Bent op zoek naar een veelzijdige baan ...Bent per direct beschikbaar ...Houdt van aanpakken ...Hebt affiniteit met merkkleding in het middenhoge-hoge segment ...Kunt overweg met een PC, Word en Excel ...Bent bekent met de mogelijkheden van internet ...Hebt bij voorkeur ervaring met Photoshop en/of Illustrator ...Hebt minimaal een MBO diploma ...Vindt het heel leuk om in een jong en enthousiast team te gaan werken! Wil jij graag bij dit bedrijf aan de slag, neem dan contact op met de contactpersoon!

PlaatsETTEN-LEUR
(soort) Bedrijfeen online modewinkel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verkoopmedewerker Binnendienst

In de deze functie bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het telefonisch adviseren van of verkopen aan klanten en het maken van offertes m.b.t. alle producten. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die klantvriendelijk ingesteld is en collegialiteit in hoog vaandel heeft staan. Je bent betrouwbaar, verantwoordelijk en gemotiveerd. Voor deze functie beschik je over: - Minimaal VMBO/ LTS niveau - Kennis van en ervaring met het assortiment zijn van groot belang. - Bereid zijn tot het volgen van branchegerichte cursussen. - Commercieel en communicatief ben je sterk. Door goed te luisteren en mee te denken met klanten je bent op een professionele wijze in staat om wensen optimaal te analyseren en adequate oplossingen te bieden. Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel? Stuur dan snel je cv met motivatie!

PlaatsBEVERWIJK
(soort) BedrijfLokale onderneming
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Open dag bij een callcenter in Haarlem

28 maart aanstaande wordt er een open dag georganiseerd bij een grote klant. Bij deze klant staan altijd vacatures open voor callcenter-medewerkers, zowel parttime als fulltime. Wanneer je eens wilt zien hoe het eraan toe gaat in een callcenter is dit je kans! Je maakt kennis met het bedrijf, krijgt een rondleiding, kunt praten met je aanstaande collega's tijdens de borrel, kortom: je kunt vrijblijvend de sfeer proeven. De tijden van de open dag liggen tussen 14 en 17 uur of tussen 18 en 21 uur. Meld je nu aan en maak gebruik van deze kans!

PlaatsHAARLEM
(soort) BedrijfEen callcenter in Haarlem
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Senior Medewerker Financieel Beheer
Senior Medewerker Financieel Beheer Publicatie: 10-04-2008
Einddatum: 28-04-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, Openbaar Ministerie, Functioneel Parket

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als senior medewerker financieel beheer / assistent controller ben je - samen met een collega-medewerker - verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van administratieve en beheertaken die zijn gericht op een efficiënte en vraaggerichte ondersteuning van het financiële primaire proces en op de uitvoering daarvan door de financiële shared-servicecenter van het OM. Ook houd je je bezig met advisering aan het management en de medewerkers over financiële beheerinstrumenten. Verder ondersteun je de controller bij het proces van begrotingsvoorbereiding, -uitvoering en -verantwoording. Daartoe behoren onder meer het verzorgen van periodieke managementrapportages (voortgang, uitputting, kwaliteit en dergelijke), het voeren van de budgetadministratie en het verzorgen van de financiële jaarafsluiting. Ook voer je het beheer over de comptabele AO-processen en comptabele systemen. Je bent dus de spil tussen het financiële shared-servicecenter en de locaties/medewerkers van het Functioneel Parket. En je speelt een belangrijke rol in de ondersteuning van de controller.

Contactpersoon:
t.a.v. vacaturenummer 01-FP
DVOM_P.sollicitaties.Dordrecht@om.nl