maandag 7 april 2008

Salesmanager

Salesmanager

Wij zijn op zoek naar een fulltime, commerciële salesmanager. Je taken bestaan uit het werven en beheren van nieuwe klanten, opstellen van accountplannen, mailings opzetten, signaleren van marktontwikkelingen. Je hebt een HBO werk-en denkniveau en relevante saleskennis. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Frans is een pré. Ben jij commercieel, heb je een goed financieel inzicht én vind je het leuk om bij een internationale organisatie te werken? Reageer dan direct!

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfInternationale hulpverleningsorganisatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Finance Manager bij Telfort Internet
Telfort Internet / Locatie : Utrecht

Administratief/Klantenservicemedewerker

Voor een groot telecombedrijf zijn we op zoek naar mensen die een combinatie van administratief- en klantenservicewerk willen doen. Dit is op de afdeling klantenreacties waarbij geëscaleerde klachten en/of problemen opgelost dienen te worden. Dit is een fulltime functie (32 tot 40 uur) waarbij er op kantoortijden gewerkt wordt. Functieprofiel: MBO niv. 4 (afgerond!) en/of HBO niveau, analytisch vermogen, communicatief vaardig, accentloos Nederlands, probleemoplossend denkvermogen en minimaal 3 maanden beschikbaar. Herken jij jezelf hierin? Reageer via de website of neem contact op met Claudia Benschop of Anja Goezinne.

PlaatsAMSTERDAM
(soort) BedrijfTelecombedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


(Senior) beleidsmedewerkers
(Senior) beleidsmedewerkers Publicatie: 16-01-2007
Einddatum: 01-01-2009

Organisatie:
Ministerie van Financiën, Generale Thesaurie, dir.Financiële Markten

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Hoe blijft Nederland een aantrekkelijke vestigingplaats voor financiële ondernemingen? Wie betaalt de rekening van het toezicht? Hoe zorgen we ervoor dat het financiële stelsel niet wordt gebruikt voor het witwassen van crimineel geld of de financiering van terrorisme? Is de consument in staat financiële producten te beoordelen? Moet er een Europese toezichthouder komen? Hoe overtuig je scholen van de voordelen te bankieren bij de Schatkist? Directie Financiële Markten (FM) is permanent op zoek naar talent. Dit zijn vragen waar je je als beleidsmedewerker van de directie Financiële Markten mee bezighoudt. De directie heeft als doel het bevorderen van goed functionerende financiële markten en van vertrouwen in het financiële stelsel, beide van belang voor een goed functionerende en internationaal concurrerende financiële sector. Kernelementen zijn de stabiliteit van het financiële stelsel en van financiële instellingen, goed gedrag van financiële marktpartijen ten opzichte van de consument, een adequate muntcirculatie, efficiënt beheer van de geldstromen van en naar de schatkist, markttransparantie en integriteit van het financiële systeem. Werken bij deze directie geeft veel contacten met organisaties binnen en buiten de overheid, zoals de financiële toezichthouders (Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank), marktpartijen, andere ministeries, EU (Europese Commissie, Europees Parlement), FATF, OESO en internationale collega’s.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Commercieel medewerker

Voor een producent van geprofileerde dak- en wandplaten, sandwichpanelen, gordingen en hulpstukken voor de gehele West-Europese markt, zijn wij op zoek naar een Medewerker Commercial Support Functieomschrijving: Ondersteuning op de afdeling verkoop en inkoop. Het verbeteren, eenvoudiger maken en professionaliseren van processen. Binnen het werkgebied verkoop zult u zich vooral bezig gaan houden met het onderhouden en aanpassen van de prijslijsten en het verder ontwikkelen van marktintelligence, integratie offertesysteem en SAP, het ontsluiten van gegevens ten behoeve van onze commerciële afdeling. Binnen het werkgebeid inkoop richt u zich op: rapportages en stuursysteem, forecasting systeem inkoop en de koppeling materiaalbehoefte verkoop versus inkoop. Functieprofiel: -HEAO Commerciële economie of bedrijfskunde -Commerciële en technische affiniteit -Procesgericht en enkele jaren ervaring in bovengenoemde omgeving -Bij voorkeur kennis van de Duitse taal

PlaatsIJSSELSTEIN UT
(soort) BedrijfProducent in metaal
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Teamcoach

Voor een jong en commercieel contact center zijn we op zoek naar Teamcoaches!!! Kan jij als geen ander mensen motiveren? Herken jij de capaciteiten van mensen en weet jij als geen ander hoe je deze capaciteiten optimaal kunt benutten? Ben jij een socializer? Dan ben jij de ideale Teamcoach voor ons facilitair contactcenter in Utrecht!! We zijn op zoek naar fulltimers, maar parttime is bespreekbaar. Wij zoeken: -HBO werk en denk Niveau -Minimaal 30 uur per week beschikbaar -Kennis van Ms-Office -Ervaring in Contact-Center branch -Goede luistervaardigheden -Flexibele instelling -Zeer goede communicatieve vaardigheden -Probleemoplossend vermogen Herken jij je in het bovenstaande? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan Direct!

PlaatsUTRECHT
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Wil jij werken op de leukste telefonische verkoopafdeling van omgeving Rotterdam??? Voor UPC Nederland zijn wij op zoek naar medewerkers voor de afdeling Telesales. Dit is een INBOUND verkoop afdeling. Als medewerker van deze afdeling wordt je gebeld door klanten die interesse hebben in producten van UPC. Jij gaat deze klanten adviseren over de beste mogelijkheden en verkoopt deze producten vervolgens aan de klant. UPC is op zoek naar mensen die een commerciele en servicegerichte instelling hebben en 32 tot 40 uur aan de slag willen. Interesse? Neem dan snel contact op!

PlaatsCAPELLE AAN DEN IJSSEL
(soort) BedrijfUPC Nederland
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Inkoper

Tempo-Team is regelmatig op zoek naar ervaren inkopers in de regio Twente en Achterhoek. Ben jij die inkoop topper die wij zoeken? Meld je dan nu aan voor de inschrijfavond op 24 april in Hengelo van 18.00 tot 20.00 of bel voor meer informatie 053-5723144 en vraag naar Odette Bode.

PlaatsDIEMEN
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een kandidaat voor een binnendienstfunctie. In deze functie heb je voornamelijk contact met de dealers. Je houdt je bezig met het relatiebeheer en de verkoop. Ben je klant- en resultaatgericht en heb je de ambitie om door te groeien, dan zou dit weleens de functie voor jou kunnen zijn!! Neem voor meer informatie snel contact met ons op!

PlaatsWORMERVEER
(soort) BedrijfSpecialist in hermetica
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: