vrijdag 4 april 2008

Samenwerkingsgerichte Procesmanager

Samenwerkingsgerichte Procesmanager
Samenwerkingsgerichte Procesmanager Publicatie: 01-04-2008
Einddatum: 22-04-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, Openbaar Ministerie

Standplaats:
Haarlem

Functie omschrijving:
De procesmanager draagt vanuit de afdeling Verwerving bij aan het afstemmen van werkprocessen tussen de ketenpartners en andere OM-onderdelen enerzijds en de interne parketafdelingen anderzijds. De procesmanager maakt meetbare afspraken, bewaakt deze en overziet de gevolgen voor het interne proces. De procesmanager bewaakt de processen en voert verbeteringen door. De grotere proceswijzingen worden projectmatig aangepakt. De procesmanager functioneert hierin als projectleider of treedt op als ondersteuner/secretaris van een projectleider of projectgroep. De belangrijkste resultaatgebieden van de functie zijn; advisering, afstemming en monitoring van werkprocessen. De procesmanager adviseert de parketleiding en afdelingshoofden gevraagd en ongevraagd.

Contactpersoon:
M.A. Hoogland
dvom_p.sollicitaties.amsterdam@om.nl

Sales Adviseur FX
Independent Recruiters / Locatie : Utrecht

Secretariaatsmedewerker

In deze functie ben je het visitekaartje van het bedrijf. Je bedient de telefooncentrale, handelt zelfstandig telefoonverkeer af en ontvangt bezoekers. Tevens ben je verantwoordelijk voor de in- en uitgaande post, urenregistratie, kopieer en fax werkzaamheden, het bijhouden van de voorraad kantoorbenodigdheden en overige voorkomende werkzaamheden op de afdeling. Je ondersteunt de afdeling administratie en beheert onze contactendatabase. Functie-eisen: - een flexibele, gemotiveerde en collegiale instelling. - een representatieve, klantvriendelijke uitstraling. - MBO-4 werk- en denkniveau, uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. - enige kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking en kennis van en ervaring met de gangbare kantoorapplicaties als Word, Outlook en Excel. Wil jij meer informatie hebben over deze functie? Neem dan gauw contact met ons op.

PlaatsALPHEN AAN DEN RIJN
(soort) BedrijfAlphen aan den Rijn
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


directeur Planbureau voor de Duurzame Leefomgeving i.o.
directeur Planbureau voor de Duurzame Leefomgeving i.o. Publicatie: 01-04-2008
Einddatum: 20-04-2008

Organisatie:
VROM

Standplaats:
DEN HAAG

Functie omschrijving:
Deze vacature wordt gepubliceerd door Bureau ABD.

Contactpersoon:

monique.nieuwenhuis@minbzk.nl

Verkoopmedewerker

Voor een kampeerwinkel in Nieuwegein zijn we per direct opzoek naar een verkoopmedewerker. Werkzaamheden: - Kassa draaien - Klanten helpen met vragen - Adviseren Werktijden: Woensdag 9:00 tot 18:00 Vrijdag 9:00 tot 18:00 En om de week op zaterdag van 9:00 tot 1800 Spreekt deze vacature je aan? Aarzel dan niet en solliciteer op deze functie of neem even contact op.

PlaatsNIEUWEGEIN
(soort) BedrijfKampeerwinkel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Financieel Management Adviseur (FMA)
Financieel Management Adviseur (FMA) Publicatie: 19-03-2008
Einddatum: 05-04-2008

Organisatie:
De directie Bedrijfsvoering & Communicatie (directie B&C)

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als Financieel Management Adviseur vervul je een initiërende, adviserende, coördinerende en uitvoerende rol op het terrein van het interne begrotings- en bestedingsproces van Financiën. Deze specifieke vacature van FMA richt zich op het onderdeel DG Rijksbegroting. De taakgebieden van deze functie zijn: - Het regisseren van de jaarplancyclus door het coördineren en mede opstellen van het jaarplan met bijhorende begroting; - Het adviseren en informeren van het management over een doelmatige en rechtmatige besteding van gelden, budgetonder- of overschrijdingen, (her)verdeling c.q. wijzigingen, beheersing van de werkbudgetten en de budgetstructuur; - Je bent eindverantwoordelijk voor de interne en externe verantwoordingsrapportages; - Je verricht werkzaamheden m.b.t. de administratieve organisatie en organisatiemandaat; - Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en kwaliteit van een optimaal financieel beheer; - Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de bedrijfsvoeringthema’s die zich op jouw klantgebied voordoen; - Op projectbasis lever je een bijdrage aan (of coördineren van) het optimaliseren van processen bij B&C of ministeriebrede bedrijfsvoeringvraagstukken.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Verkoopmedewerker

Voor een winkel in onder andere electro zijn we op zoek naar verkoopmedewerkers. Je hebt onlangs een, bij voorkeur detailhandels of commerciele opleiding afgerond of je hebt noemenswaardige winkelervaring. Je toont veel inititief en inzet, bent communicatief vaardig. Je bent een enthousiaste en actieve teamplayer die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt enigzins affiniteit met elktronische producten zoals tv's, computers en huishoudelijke artikelen. Voldoe jij hieraan reageer dan snel!

PlaatsSCHIJNDEL
(soort) BedrijfWinkel
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Reisadviseur

Voor een reisbureau in Eersel zoeken we een reisadviseur (m/v). Het betreft een parttime baan voor 24 uur per week, deze uren zijn in overleg in te vullen. Je bent ook beschikbaar voor koopavonden en op zaterdagen. Het is een functie met uitzicht op een vast dienstverband. Je hebt gerichte werkervaring en je bent in het bezit van een MTRO diploma richting medewerk(st)er reizen en toeristische informatie. Ben je positief, reislustig, klantgericht en heb je een commerciële instelling? Neem dan snel contact op!

PlaatsEERSEL
(soort) BedrijfReisbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: