zondag 27 april 2008

Beleidsmedewerker

Beleidsmedewerker
Beleidsmedewerker Publicatie: 25-04-2008
Einddatum: 09-05-2008

Organisatie:
Raad voor de rechtspraak

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
De ontwikkeling en analyse van kengetallen. De analyse van de cijfers, produktie, financiën, die in het kader van de P&V-cyclus worden opgeleverd (geconsolideerde VMR). Een bijdrage leveren aan project datawarehouse (DWH) en op termijn eventueel groepscoördinatorwerkzaamheden (ondersteuning lid Raad in contacten met gerechten). De beleidsvoorbereiding betreft: Het deelnemen aan en/of leiden van multidisciplinair samengestelde projectgroepen t.b.v. de beleidsontwikkeling. Het organiseren van de inbreng en/of deskundigheid van betrokken interne en externe partijen. Het voorbereiden van de besluitvorming door het toetsen van de uitgangspunten en doelstellingen van het nog te formuleren beleid bij interne en externe betrokken partijen, zo mogelijk integreren van de standpunten en het beleid eventueel bijstellen. Het adviseren van de Raad respectievelijk de portefeuillehouder over het te voeren beleid, in te nemen standpunten en maatregelen. De beleidsontwikkeling betreft: Het adviseren en faciliteren van de gerechten bij de opstart van de implementatie van het beleid of uitvoering van het beleid op het betreffende aandachtsgebied. Het deelnemen aan en/of leiden van multidisciplinair samengestelde projectgroepen t.b.v. de beleidsimplementatie. De beleidsimplementatie betreft: Het volgen en analyseren van de ervaringen bij de uitvoering van het beleid. Het monitoren van de uitvoering van het beleid op de beoogde effecten. Het, op basis van onderzoek, doen van aanbevelingen tot de ontwikkeling van nieuw beleid c.q. de wijziging van bestaand beleid.

Contactpersoon:
R. Hulst
r.hulst@rechtspraak.nl

Commercieel medewerker binnendienst

Voor een aanstormend A-merk in de baby artikelen branche en een importeur van hoogwaardige interieurstoffen en behang zijn wij op zoek naar Commercieel medewerkers (2) verkoop binnendienst (32-38 uur). Een uitdagende functie waarin je dagelijks contact hebt met klanten, je neemt hierbij bestellingen aan, geeeft advies en je bent het aanspreekpunt bij vragen en problemen. Daarnaast ondersteun je de Account Managers zodanig dat de klanten optimaal bediend worden. Je bent medeverantwoordelijk voor het totale orderproces van order aanname t/m de uiteindelijke facturatie. Ook voer je commerciele outbound telefoongesprekken, zorg je voor een goede klantrelatie, stimuleer je de verkoop en vervul je de gebruikelijke administratieve handelingen. Herken jij jezelf hierin en ben je commercieel, flexibel, hardwerkend, positief, enthousiast en kan je probleemoplossend denken? Reageer dan snel!

PlaatsWOERDEN
(soort) BedrijfRelatie Tempo-Team
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel medewerker

Commercieel medewerker Binnendienst voor VANAD Contactcenters Als commercieel agent ben jij de spil van het bedrijf. Je benadert voor toonaangevende opdrachtgevers (potentiële) klanten telefonisch en brengt producten of diensten bij hen onder de aandacht. Jij weet degene die je aan de telefoon hebt op een vriendelijke manier te overtuigen. Je commercieel inzicht en sociale vaardigheden komen je hierbij goed van pas. Het werk is goed te combineren met bijvoorbeeld een studie. Je kunt per week zelf aangeven welke dagen en tijden je wilt werken. Ben je op zoek naar een parttime baan die een (commerciële) aanvulling is op je cv? Wij bieden je (op kosten van Tempo-Team) de praktische TeleBasics e-learning waarmee je op een snelle en leuke manier basiskennis over de branche en je werk opdoet. Ben jij enthousiast geworden? neem dan snel contact op met Corina de Bruin of Kim Lagerwerf op telefoonnummer 010-2064910 of mail je CV naar kim.lagerwerf@tempo-team.nl

PlaatsRotterdam
(soort) BedrijfVANAD Contactcenters BV
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Beleidsmedewerker
Beleidsmedewerker Publicatie: 01-04-2006
Einddatum: 01-01-2009

Organisatie:
Ministerie van Financiën, Generale Thesaurie, Directie Buitenlandse Financiële Betrekkingen

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
De directie biedt een gevarieerd en boeiend werkterrein: de Nederlandse positie ten aanzien van internationale financiële crises, de opkomst van China als industriële en politieke grootmacht, de discussie over het stabiliteits- en groeipact, de EU-grondwet, de begroting van de EU en de schuldkwijtschelding voor lage en middeninkomenslanden. Op al deze en vele andere terreinen werkt de directie aan de formulering van standpunten die de belangen behartigen van Nederland als middelgrote, zeer open economie met een sterke handels- en financiële sector. De directie onderhandelt en voert overleg met andere landen, de EU en internationale financiële instellingen en adviseert de minister over mogelijke beleidskeuzes.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Geen opmerkingen: