maandag 21 april 2008

Treasury Manager

Treasury Manager
Michael Page Finance / Locatie : Holding - Amsterdam

Callcentermedewerker outbound

Voor een grote verzekeraar in Tilburg zijn we op zoek naar outbound medewerkers. In deze functie is het de bedoeling dat je Interpolis klanten benadert om hen te adviseren over nieuwe producten of het verkopen ervan (aangekondigd en niet aangekondigd). Voordat je start in deze functie krijg je een opleiding van 1 dag en vier avonden. Eisen: Minimaal HBO opleiding Commerciële instelling Minimaal 2 avonden beschikbaar een half jaar lang; zeer geschikt voor studenten die een interessante bijbaan zoeken! Voldoe jij aan bovenstaand profiel en ben je enthousiast? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsTILBURG
(soort) BedrijfVerzekeraar Tilburg
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Risk Advisor Treasury
Independent Recruiters / Locatie : Utrecht

Customer Service Representative

In deze functie ben je de centrale contactpersoon van orders en crediteurendocumentatie voor alle klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika en alle internationale Medtronic customer service-teams. Je hebt diverse verantwoordelijkheden, inclusief het invoeren van backorders en alles met betrekking tot bestellingen en logistieke processen van de orders. Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur LOGISTIEK EN ECONOMIE, VERVOERSACADEMIE of BEDRIJFSKUNDE. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Kennis van de Duitse en/of Franse taal zijn wederom een pré. Deze functie is tijdelijk tot en met september 2008.

PlaatsHEERLEN
(soort) BedrijfMedtronic BV
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Mdw. sales binnendienst

Je werkzaamheden bestaan uit het secretarieel en administratief ondersteunen van accountmanagers en commercieel directeur, afhandelen van commerciële voorstellen, het ondersteunen van de marketing, contractbeheer etc. Het betreft een fulltime functie met zicht op een vaste aanstelling. Er zijn goede doorgroeimogelijkheden tot accountmanager. Kan jij snel schakelen en beschik je over een Hbo werk-/ en denkniveau? Neem dan nu contact met ons op!

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfEen relatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Wil jij werken op de leukste telefonische verkoopafdeling van omgeving Rotterdam??? Voor UPC Nederland zijn wij op zoek naar medewerkers voor de afdeling Telesales. Dit is een INBOUND verkoop afdeling. Als medewerker van deze afdeling wordt je gebeld door klanten die interesse hebben in producten van UPC. Jij gaat deze klanten adviseren over de beste mogelijkheden en verkoopt deze producten vervolgens aan de klant. UPC is op zoek naar mensen die een commerciele en servicegerichte instelling hebben en 32 tot 40 uur aan de slag willen. Interesse? Neem dan snel contact op!

PlaatsCAPELLE AAN DEN IJSSEL
(soort) BedrijfUPC Nederland
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Freelance Senior Performance Analist
Zuid-Holland, Zuid-Holland, Netherlands Steens & Partners Interim Finance Consultants Sun, 20 Apr 2008 09:03:12 -0700

Callcentermedewerker

Op deze afdeling benader je klanten van de Postbank die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in een hypotheek. Het doel is het maken van een afspraak met een hypotheekadviseur. Tevens adviseer je de klanten de overige producten die binnen de Postbank aangeboden worden. Er heerst een leuke informele en tevens serieuze werksfeer binnen het bedrijf. Belangrijk is dat je minimaal drie avonden beschikbaar bent. Werktijden:Ma t/m do van 17.30 t/m 21.30. Functie eisen: MBO diploma niveau 3/4 of Havo met economie of wiskunde Ervaring is gewenst.

PlaatsAmsterdam Sloterdijk
(soort) BedrijfING/Postbank
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


PLM Consultant (Junior)
Best, Noord-Brabant, Netherlands cards PLM Solutions Sat, 19 Apr 2008 16:52:19 -0700

Geen opmerkingen: