donderdag 10 april 2008

Operational Manager

Operational Manager
Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands Textkernel Thu, 28 Feb 2008 14:24:31 -0800

Stagiaire uitzendbureau

Je wilt zoveel mogelijk leren en samen met jonge collega's de handen uit de mouwen steken. Kom dan stage lopen op onze vestiging! Je krijgt veel ruimte om commerciele en sociale vaardigheden op te doen en ook ruimte om fouten te maken, want daar leer je het meeste van. Je maakt kennis met de veelzijdigheid en dynamiek van de uitzendbranche. De stage Je verzorgt intakegesprekken en brengt kandidaten en vacatures bij elkaar. Je assisteert bij de urenverwerking, commerciele acties en administratieve werkzaamheden. De eisen - (commerciële) HBO-student, of gedreven MBO-niveau 4 student; - stage duurt minimaal 4 maand, minimaal 4 dagen per week; - energiek, initiatiefrijk, teamspeler, goede communicatieve vaardigheden; - lef, doorzettingsvermogen, organisatietalent. De arbeidsvoorwaarden Je krijgt van ons een praktisch inwerkprogramma en neemt deel aan de centrale stagedag op ons hoofdkantoor. Tijdens je stage ontvang je een vergoeding. Interesse? Zorg dat we snel kennis met je maken!

PlaatsHARDENBERG
(soort) BedrijfTempo-Team Hardenberg
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker incasso

Wij zijn opzoek naar een persoon die stevig in zijn schoenen staat, iemand met ervaring op het gebied van incasso. Je functie zal zijn het persoonlijk incasseren van huurachterstand bij huurders. Je werkt in een team waar je af en toe zult invallen binnen een andere functie. Wij zoeken iemand die buiten de vastgestelde kaders kan denken en goed binnen een team kan samenwerken. Profiel: - persoon die stevig in zijn schoenen staat - ervaring in dergelijke functie - ook de menselijke kant kunnen inzien Spreekt je dit aan reageer dan snel!

PlaatsLEERDAM
(soort) BedrijfWoningbeheer
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Inkoper

Voor een relatie in Haaksbergen zijn wij op zoek naar een Inkoper ICT. Taken: - Het inkopen van ICT producten en diensten binnen het productportfolio - Bewaken van backorders en afhandelen van vragen op het gebied van ICT orderbewaking - Contacten onderhouden en jaarafspraken maken met leveranciers. Heb je interesse? Neem dan contact op!

PlaatsHAAKSBERGEN
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Preferred Banker

Voor de ABN AMRO bank zijn wij regelmatig op zoek naar Preferred Bankers (Accountmanager Particulieren) die met veel passie en energie zichzelf en de adviesteams vooruit kunnen brengen. Preferred Banking is het unieke ABN AMRO concept voor klanten met een belegd of gespaard vermogen vanaf €50.000,- Persoonlijke dienstverlening, advies op maat en optimale toegankelijkheid zijn kernwoorden in dit concept. Het zwaartepunt ligt op persoonlijke aandacht voor individuele klanten. Je adviseert op een open, persoonlijke en professionele manier. Wij zoeken een enthousiaste teamplayer die resultaat- en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft. Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt als Prefered Banker ervaring op het gebied van advisering over en verkoop van particuliere bank- en verzekeringsproducten. Ook is het mogelijk dat je als Prefered Banker minimaal 2 jaar relevante werkervaring en commerciele ervaring hebt opgedaan. Is je interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsGouda e.o.
(soort) BedrijfABN-AMRO bank
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Regulatory Affairs Project Manager/ Regulatory Affairs Specialist
Nijmegen, Gelderland, Netherlands Cátenon Wed, 09 Apr 2008 16:37:08 -0700

Aankomend Accountmanager

Als (Aankomend) Accountmanager ben jij het gezicht van de bank. Na een gedegen inwerkperiode, die bestaat uit een 6-weekse product- en verkooptraining, zul je met ondersteuning van de commerciële binnendienst en je senior, zelfstandig klanten ontvangen. Je verkoopt op basis van het op te stellen klantprofiel de producten die de bank te bieden heeft. Naast het verkopen zul je diverse opleidingen doorlopen, op het gebied van wetgeving, hypotheken en kredieten. Na verloop van tijd zul je, na het succesvol doorlopen van je opleidingstraject de buitendienst ingaan. De klantafspraken, zowel in de binnendienst als in de buitendienst, worden gerealiseerd door de commerciële binnendienst. Je hoeft dus zelf geen acquisitie te plegen. Je werkt vanuit een kantoor in de nabijheid van je woonplaats. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en alle gelegenheid opleidingen te volgen en je verder te ontwikkelen. Deze ontwikkeling kan resulteren in een functie als leidinggevende in het middenkader.

PlaatsEMMELOORD
(soort) BedrijfBankinstelling
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel-technisch medewerker binnendienst

Functie-inhoud: - Zorgdragen voor een zo goed mogelijke relatie met onze klanten - Telefonisch en schriftelijk contact onderhouden met onze klanten en overwegend buitenlandse leveranciers - Adviseren van klanten met betrekking tot het productenpakket, de toepassing, onze service etc. - Opstellen en nabellen van offertes - Het maken van kostprijscalculaties voor bewerkte producten vanuit klantspecifieke tekeningen - Algemene verkoopadministratie Functie-eisen: - Middelbaar opleidingsniveau met commerciële affiniteit - Het kunnen beoordelen van eenvoudige technische tekeningen - Ervaring met Microsoft Office en Outlook - Klantgerichte instelling, actieve houding, grote accuratesse, teamspeler - Goede spreek- en schrijfvaardigheid in Nederlandse, Duitse en Engelse taal - Woonachtig in Zaltbommel of omstreken

PlaatsZALTBOMMEL
(soort) BedrijfOnderneming
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: