zaterdag 19 april 2008

Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

Voor onze opdrachtgever in de staalindustrie zoeken wij een commercieel medewerker voor een nieuw te openen vestiging in Nederweert. In deze functie ben je op commercieel gebied aanspreekpunt voor bestaande klanten. Je adviseert, onderhandelt en bewaakt. Je brengt offertes uit en in overleg bezoek je potentiële klanten. De verhouding binnen- en buitendienst is ongeveer 80-20%. Het bedrijf is op zoek naar een dynamische gemotiveerde medewerker met een afgeronde MBO-opleiding. Je hebt aantoonbare commerciële ervaring en wilt je graag verder ontwikkelen. Ervaring in metaal is niet verplicht, affiniteit en bereidheid tot leren van het vak absoluut wel. Je bent accuraat, communicatief sterk, flexibel, stressbestendig en bovenal een teamspeler. Het betreft een fulltime functie met een vast dienstverband; een marktconfrom salaris met een bonusregeling. Tevens is er veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling van je kunnen.

PlaatsNEDERWEERT
(soort) BedrijfOpdrachtgever
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Verkoopmedewerker

Voor een totaalleverancier van horeca, grootkeukenbenodigdheden en sanitair zijn wij op zoek naar een verkoopadviseur. Fulltime dinsdag tot en met zaterdag Als verkoopadviseur bent u verantwoordelijk voor: - Het adviseren en verkopen van luxe sanitair producten - Het netjes houden van de showroom en productpresentaties - Alle administratieve handelingen behorende bij de verkoop - Daarnaast legt u verantwoordig af aan de directie en bent u het aanspreekpunt van de vestiging Voor deze functie zijn wij op zoek naar: - Een enthousiaste adviseur met een klantgerichte instelling die van aanpakken weet - Een zelfstandige allround medewerker Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie binnen een succesvolle en groeiende no-nonsense organisatie met een moderne werkomgeving en goede voorwaarden. Geinteresseerd? Solliciteer dan nu online met je cv en een goede motivatie!

PlaatsSchiedam
(soort) BedrijfBedrijf in Sanitair
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


parttime klantenservicemedewerker

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Hou je van klantencontact, ben je communicatief sterk en servicegericht? Dan zijn we op zoek naar jou! Tempo-Team is per direct op zoek naar klantenservicemedewerkers voor UVIT (Univé, VGZ ,IZA en Trias). De werkplek is bij ACC in Heerlen. De taken bestaan uit het te woord staan van bestaande klanten van UVIT. Je kunt gebeld worden met vragen, klachten en wensen, kortom veel variatie en afwisseling. Een interne opleiding wordt door ACC verzorgd. We hebben mogelijkheden van 16 tot 30 uur per week.

PlaatsHEERLEN
(soort) BedrijfCallcenter
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


specialist Vpb (niveau groepsfunctie I) bij de Belastingdienst/regio Rijnmond
Publicatie: 11-04-2008
Einddatum: 03-05-2008

Organisatie:


Standplaats:
Rotterdam

Functie omschrijving:
De Belastingdienst/regio Rijnmond/ kantoor Rotterdam zoekt ten behoeve van de klantbehandeling van haar Zeer Grote Ondernemingen een fiscalist (op het niveau van groepsfunctie I) voor de functie van specialist vennootschapsbelasting ten behoeve van unit 1. Wat ga je doen ? Het takenpakket van de specialist vennootschapsbelasting omvat enerzijds het zelfstandig behandelen van verzoeken om een Advanced Tax Ruling (ATR) of een Advance Pricing Agreement (APA) en anderzijds het beoordelen van aangiften vennootschapsbelasting, het behandelen van bezwaarschriften en het voeren van beroepsprocedures. Waar ga je werken ? De Belastingdienst/regio Rijnmond heeft kantoren in Rotterdam en Dordrecht en bestaat uit een unit staf en achttien units met elk een eigen specialisme. Je gaat werken in Rotterdam bij unit 1 (Zeer Grote Ondernemingen, Advanced Pricing Agreement/Advanced Tax Ruling). Als specialist vennootschapsbelasting bij unit 1 spelen al je werkzaamheden zich af op het terrein van de vennootschapsbelasting bij multinationale ondernemingen. Je behandelt zelfstandig verzoeken om een Advance Tax Ruling of een Advance Pricing Agreement en je beoordeelt de aangiften vennootschapsbelasting. Daarnaast behandel je bezwaarschriften, schrijf je verweerschriften en voer je beroepsprocedures. .

Contactpersoon:
Corina Bouterse / Joke Barg


Bedrijfsleider (Rosmalen)
Heijmans Beton- en Waterbouw B.V., Noord-Brabant, Netherlands Heijmans Infra BV Wed, 12 Mar 2008 14:44:09 -0700

Medewerker klantenservice

Functieomschrijving: Als Customer Service Agent sta je klanten zowel telefonisch als schriftelijk te woord, je verstrekt informatie (o.a. locatie achterhalen) over de pakketten en je zorgt er voor dat de doorstroom van een pakket wordt bevorderd. Daarnaast moet je volgens de vaste procedures schademeldingen afhandelen en retouropdrachten correct verwerken. Wij zoeken: De geschikte kandidaat heeft een opleiding op MBO-niveau (bij voorkeur administratieve richting) met succes afgerond. Je werkt accuraat en bent commercieel ingesteld. Tevens ben je doortastend, doch klantvriendelijk, en beschik je over goede mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits. Daarnaast wordt er enige mate van zelfstandigheid van je verwacht en pak je snel zaken op

PlaatsBEST
(soort) BedrijfBedrijf in Best
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

Geen opmerkingen: