maandag 14 april 2008

Commerciele werkervaring opdoen?

Commerciele werkervaring opdoen?

Voor een callcenter in Haarlem zijn wij per direct op zoek naar callcentermedewerkers. Wanneer je wilt bijverdienen naast je studie, commerciele werkervaring wilt opdoen, gezellig wilt werken, houdt van telefonisch contact, geen saaie baan wilt hebben, houdt van verkopen en leergierig bent, dan ben je bij dit bedrijf helemaal op je plaats! Er zijn veel verschillende projecten waar op gewerkt wordt dus je zult je niet snel vervelen! Bij deze klant word je goed getraind en gecoacht op je communicatieve vaardigheden. De werktijden kun je zelf voor een groot deel bepalen en je kunt 11 tot 38 uur werken voor langere tijd. Ben je geinteresseerd, neem dan contact op met Wim, Marieken of Eva

PlaatsHAARLEM
(soort) BedrijfDirect Marketingbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Area Sales Manager - internationaal/techniek/OEM
Groningen, Groningen, Netherlands De Winter Consultancy BV Sun, 13 Apr 2008 13:38:54 -0700

Commercieel medewerker

Als Sales Intercedent bij Tempo-Team Uitzendbureau concentreer je je vooral op acquisitie en relatiebeheer. Dat doe je vanuit een sterk commerciële en klantgerichte instelling. Daarnaast onderhoud je ook contact met flexwerkers die je werft, selecteert en bemiddelt bij relaties. Zo zorg je ervoor dat de juiste flexwerkers bij de juiste bedrijven aan het werk kunnen. Binnen het team werk je grotendeels zelfstandig aan het bewerken van de lokale markt. Je krijgt veel ruimte om je taak naar eigen inzicht in te vullen. Functie -eisen: Om als Sales Intercedent aan de slag te gaan heb je een hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur enige commerciële werkervaring. Alles draait bij jou om het commerciële resultaat. Je barst dus van de initiatieven en je beschikt over een flinke dosis mensenkennis en creativiteit. Bovendien heb je een sterke persoonlijkheid, een klantgerichte instelling en deel je onze ondernemersmentaliteit.

PlaatsGouda
(soort) BedrijfTempo Team uitzendbureau Gouda
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


directeur servicecentrum Scholenhuisvesting
directeur servicecentrum Scholenhuisvesting Publicatie: 03-04-2008
Einddatum: 19-04-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën, het Servicecentrum Scholenhuisvesting (SCS)

Standplaats:
Den Haag en omgeving

Functie omschrijving:
De directeur SCS heeft de volgende taken: - Opbouwen van het SCS tot hét kenniscentrum van innovatieve aanbestedingsvormen. Dit betekent: • het verder vinden van voldoende gekwalificeerd personeel; • het verder inrichten van het SCS • het bewijzen van haar autoriteit op dit gebied - Integrale verantwoordelijkheid voor het SCS (ook voor de bedrijfsvoering) - Gevraagd en ongevraagd adviseren van school- en gemeentebesturen over aanbesteding en financiering van scholenbouw. - Het opbouwen en onderhouden van contacten met scholen, gemeenten, marktpartijen, schoolbesturenorganisatie en de VNG. Positie De directeur is zelfstandig bevoegd om binnen de contouren van zijn mandaat en de subsidieovereenkomst naar eigen inzicht te handelen. De directeur valt onder toezicht van de subsidieverleners Financiën en OCW en rapporteert aan een ‘founding fathers’ raad bestaande uit vertegenwoordigers van de VNG, schoolbesturenorganisaties, Financiën en OCW. Het eerste jaar start de directeur met een reeds vastgesteld jaarplan, een minimaal benodigde capaciteit en begroting alsmede (lopende) projecten. Dit geeft hem een vliegende start. Voor het tweede jaar en derde jaar stelt de directeur nieuwe jaarplannen op en beoordeelt hij of het nodig is om te groeien tot een vooraf bepaalde maximum capaciteit van 10 fte.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Geen opmerkingen: