donderdag 24 april 2008

Servicedesk uitvaartverzekeringen

Servicedesk uitvaartverzekeringen

Voor een jonge, snelgroeiende organisatie op het gebied van uitvaartverzekeringen zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de servicedesk verzekeringen. Op deze lijn heb je contact met klanten inzake alle eerstelijns vragen die bij het contactcentrum per telefoon, post, mail en internet (en in de toekomst wellicht via andere kanalen) binnenkomen. Alle inkomende calls met betrekking tot uitvaart verzekeringen worden op deze afdeling beantwoord. Je draagt op deze wijze bij aan de realisatie van de afdelingsdoelstellingen op het gebied van bereikbaarheid, verkoop en klanttevredenheid. Ervaring in verzekeringen is een pluspunt. Een afgeronde opleiding op MBO of HBO niveau een must. Wil jij een vaste baan en doorgroeimogelijkheden? Reageer dan! Werktijden: maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 - 21.00 uur. Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent en dat je in de eerste 2 maanden geen vakantie hebt geboekt. Het salaris ligt rond de 11 euro.

PlaatsALMERE
(soort) BedrijfEen werklocatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Marketing Communications writer/translator

The main task is the creation of localized content. The marketingwriter rewrites English articles and writes new copy for catalogs, price lists, brochures, advertisements, online multimedia presentations, mailers, newsletters and other printed materials in the local alnguage. Besides French excellent English skills are a must. Preferred working times from 9.00-17.30. Must have skills: *2-3 uears experience in an inhouse marketing setting, preferably within a technology manufacturing environment and the ability to handle multiple projects and deadilnes simultaneously, prioritize tasks, and manage time efficiently *Marketing communication skills *Excellent verbal and written communications kills (English mandatory) and French. *Must be able to create acceptable concepts in a variety of styles and tondes dependent on marketing project objectives and media considerations *The ability to operate selfdirected ans proactive on given tasks *Attention to detai a must.

PlaatsAMERSFOORT
(soort) BedrijfInternationaal bedrijf in audiovisuele middelen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verzekeringsadviseur Buitendienst Particulier

Als adviseur heb je je eigen rayon. Samen met je collega's binnendienst bewerk je deze portefeulle en op effectieve wijze. door kennis en ervaring ben je in staat om de klant op een breed terrein te adviseren. Dit varieert van schadeverzekeringen tot pensioenadvies. je stelt je op als ondernemer van je eigen rayon. Voor specialistische vraagstukken kun je contactopnemen met de interne afdeling Financiële Dienstverlening en bedrijven. Jij bent een ervaren adviseur die zich gelijk stelt met de klant en die van een laag drempelige organisatie houdt. Tevens ben jij een motivator en een voortrekker op het gebied van Leven. Minimaal MBO aangevuld met assurantie B (verreiste) Ervaring op het gebied van Leven als adviseur Pensioen Praktijk 1 en/of Woningfinanciering 1 & 2 Ervaring als buitendienst adviseur is een vereiste. Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring Auto en telefoon behoren tot de secundaire arbeidsvoorwaarden

PlaatsGouda
(soort) BedrijfVerzekeraar
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Senior adviseur (RWS-BV-DG-008)
Senior adviseur (RWS-BV-DG-008) Publicatie: 13-03-2008
Einddatum: 08-05-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Staf Directeur-Generaal

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als financieel-economisch expert en senior adviseur draag je vanuit een veelal specialistisch vakgebied bij aan de uitvoering van de grote projecten van rijkswaterstaat. Je inbreng betreft de voorbereiding, en veelal de beheersing en realisering daarvan. Je ressorteert onder het hoofd PPS-kennispool. In concreto verzorg je de financiële deskundigheid in de meest complexe projecten van Rijkswaterstaat, adviseert in projecten het management en de experts en zorg je voor de inhoudelijke aansturing van werkzaamheden en werkprocessen aangaande het contract. Je neemt deel aan en leidt in- en extern overleg en je onderhoudt voor het aandachtsgebied relevante in- en externe relatienetwerken. Je beoordeelt de financiële aspecten van het totaalconcept en neemt deel aan risicosessies. Je ontwikkelt nieuwe strategieën samen met Rijkswaterstaat en de markt en geeft input aan het beleid rondom PPS. U levert een actieve bijdrage aan de kennisontwikkeling van PPS binnen Rijkswaterstaat.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Commercieel medewerker

Voor een relatie in Duiven die zich richt op de verkoop van ondermode zijn wij op zoek naar een commercieel verkoopmedewerker binnendienst. Als commercieel verkoopmedewerker houd je toezicht op een efficiënte uitvoering van de primaire commerciële werkprocessen. Daarnaast draag je zorg voor de dagelijkse gang van zaken, verricht je administratieve en organisatorische taken en fungeer je klantgericht als interface tussen verkoopleider, de (inter)nationale organisatie en (key) accounts. Wij zijn op zoek naar kandidaten die beschikken over een goede kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift, Frans is een pré. Daarnaast dien je te beschikken over operationele kennis van de MS-Office pakketten en uiteraard beschik je over commerciële vaardigheden. Tevens dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs. Het betreft een fulltime functie op basis van 38 uur met goede vooruitzichten. Interesse? Neem dan nu contact op met Tempo Team in Duiven!

PlaatsDUIVEN
(soort) BedrijfTempo Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker afdeling food

Voor een groothandel zijn we op zoek naar een medewerker afdeling food voor 36 uur per week. Taken zijn het op horden houden van de handel, vakken vullen, groepstellingen uitvoeren, voorraadlijnsten schrijven en houdbaarheidscontroles uitvoeren. We zijn op zoek naar een gemotiveerd persoon met soortgelijke ervaring of minimaal andere werkervaring in een supermarkt of groothandel.

PlaatsAmersfoort
(soort) BedrijfGroothandel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker klantenservice

Voor een telecomaanbieder op Ekkersrijt zijn wij op zoek naar een medewerker klantenservice. Hierbij ben je het aanspreekpunt voor de zakelijke en particuliere klanten. Je streeft continu naar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, door middel van het snel en correct afhandelen van de binnenkomende vragen en issues. Functie inhoud: - Het beantwoorden/oplossen van de binnenkomende klantvraag - Vastleggen van de binnenkomende issues in het ticketingsysteem - Verantwoordelijk voor het gehele traject van binnenkomende klantvraag/issue tot deze is opgelost - Verantwoordelijk voor het initiëren van escalatietrajecten - Signaleren en melden van veel voorkomende vragen, issues en verkoopsignalen - Effectieve communicatie met verschillende interne afdelingen om de klantvraag op te lossen Functie eisen: - HBO werk- en denkniveau; - Klantgerichte instelling; - Een IT-achtergrond; - Je bent communicatief sterk. Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan snel.

PlaatsSON
(soort) BedrijfTelecomaanbieder
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een snel groeiend bedrijf in de metaalindustrie zijn wij op zoek naar een commercieelmedewerker binnendienst. Functie-omschrijving: Je ondersteunt de verkoop binnendienst. Je houdt je bezig met offerte verwerking, telefonische aquisitie, beantwoorden van vragen van (potentiele) klanten. Doorrgroeimogelijkheden zijn mogelijk. Functie-eisen: - Commerciële affiniteit - Kennis van Duitse en Engelse taal - Kennis van MS-Office - Technische achtergrond is een pré - Zelfstandig kunnen werken. Interesse? Kom naar onze speeddate/ inschrijf avond op 24 april van 18.00-20.00 uur in Enschede, mits je geen afspraak kan maken op een doordeweekse dag.

PlaatsENSCHEDE
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker inbound

voor Centraal Beheer Achmea in Apeldoorn. Achmea Schade Service Unit (ASSU) is een toonaangevende, commerciële, dienstverlenende afdeling die alle telefonische schademeldingen van verzekerden van de verschillende labels verwerkt. Je neemt telefonisch schadegevallen in behandeling en handelt deze indien mogelijk direct af. Je bent mede verantwoordelijk voor het in gang zetten en de daadwerkelijke uitvoering van de dienstverlening bij en rond schade. Je beschikt over een aantoonbaar mbo+/hbo werk- en denkniveau en hebt goede kennis van en ervaring met het werken met computers en verschillende systemen.Je bent een teamplayer, hebt goede telefoonvaardigheden en een klantgerichte en commerciële instelling. Je bent sensitief, toont inlevingsvermogen en hebt overtuigingskracht. De functie is voor minimaal 18 en maximaal 30 uur per week voor langere tijd. Voor je daadwerkelijk aan de slag gaat krijg je van Achmea eerst een opleiding van vier weken.

PlaatsAPELDOORN
(soort) BedrijfAchmea DDD - Schade Service
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

Geen opmerkingen: