zaterdag 12 april 2008

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Binnen het Customer Contact Center (CCC) voeren we dagelijks duizenden telefoongesprekken met particuliere klanten. In deze dynamische verkoopomgeving wordt een breed pakket aan schadeverzekeringen en financiële producten verkocht. Als medewerker verkoop binnendienst informeer je (potentiële) klanten die het CCC bellen over een breed scala aan schadeverzekeringen en verkoop je deze actief. Je creëert cross- en deep sell kansen, die je vervolgens weet te benutten. De functie is een 100% telefonische verkoopfunctie. Tijdens het gesprek verwerk je de administratie, zoals mutaties op polis- en klantgegevens, in een geautomatiseerd systeem. Je bepaalt zelf op basis van de beschikbare informatie of je tot acceptatie overgaat. Wij vragen: Je vindt verkopen een uitdagend vak. Voor jou zijn cross- en deep sell vertrouwde begrippen. Je bent eerlijk en direct, je gaat recht op je doel af en doet wat je zegt. Je hebt een positieve en flexibele houding en MBO+ werk- en denkniveau.

PlaatsAPELDOORN
(soort) BedrijfAchmea BU Particulieren
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Wij zoeken een verkoper binnendienst voor een bedrijf wat computerruimes, serverruimtes, computervloer en datacenter ontwerpt, realiseert en onderhoud. Het is van belang dat je ervaren bent met electrotechniek, koeltechniek of brandbeveiliging. Daarnaast is een commerciele instelling zeer belangrijk, maar is het niet van belang daar ervaren mee te zijn. Je werkt 1 op 1 met een collega op de buitendienst, en er zijn doorgroei mogelijkheden binnen het bedrijf. Ben je assertief, commercieel en loop je graag in pak? Voor meer uitleg kan je contact opnemen met onze vestiging.

PlaatsPURMEREND
(soort) BedrijfOntwerpen van computerruimtes
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commerciele werkervaring opdoen?

Voor een callcenter in Haarlem zijn wij per direct op zoek naar callcentermedewerkers. Wanneer je wilt bijverdienen naast je studie, commerciele werkervaring wilt opdoen, gezellig wilt werken, houdt van telefonisch contact, geen saaie baan wilt hebben, houdt van verkopen en leergierig bent, dan ben je bij dit bedrijf helemaal op je plaats! Er zijn veel verschillende projecten waar op gewerkt wordt dus je zult je niet snel vervelen! Bij deze klant word je goed getraind en gecoacht op je communicatieve vaardigheden. De werktijden kun je zelf voor een groot deel bepalen en je kunt 11 tot 38 uur werken voor langere tijd. Ben je geinteresseerd, neem dan contact op met Wim, Marieken of Eva

PlaatsHAARLEM
(soort) BedrijfDirect Marketingbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Consultant

Voor een specialist in het werven, selecteren en detacheren van bouwkundigen zijn we i.v.m. de groei van de organisatie op zoek naar kandidaten voor de functie van Consulent W&S bouwkunde Jouw profiel: - Een afgeronde HBO opleiding met minimaal 2 jaar ervaring in een commerciele functie binnen de zakelijke dienstverlening, bij voorkeur bij een uitzend-, detacherings- of W&S bureau. - Je bent ondernemend, creatief in het bedenken van oplossingen en hebt doorzettingsvermogen - Intersse in ambities, in wat mensen drijft en in beweging zet is uiteraard een must om deze functie voor jou tot een succes te maken - Je 'sociale kwaliteiten' weet je uitstekend te combineren met je commerciele kracht. - Tot slot kun je goed omgaan met een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid Het bedrijf biedt je een jong en hecht team van collega's. Een organisatie die snel en slagvaardig is, waar persoonlijke inbreng wordt gewaardeerd en waar alles nog niet in strikte procedures vast ligt.

PlaatsHENGELO OV
(soort) BedrijfIntermediair
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


parttime klantenservicemedewerker

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Hou je van klantencontact, ben je communicatief sterk en servicegericht? Dan zijn we op zoek naar jou! Tempo-Team is per direct op zoek naar klantenservicemedewerkers voor UVIT (Univé, VGZ ,IZA en Trias). De werkplek is bij ACC in Heerlen. De taken bestaan uit het te woord staan van bestaande klanten van UVIT. Je kunt gebeld worden met vragen, klachten en wensen, kortom veel variatie en afwisseling. Een interne opleiding wordt door ACC verzorgd.

PlaatsHEERLEN
(soort) BedrijfCallcenter
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: