dinsdag 29 april 2008

Servicecenter medewerker

Servicecenter medewerker

Voor AEGON Nederland zijn wij op zoek naar servicecentermedewerkers inbound. Je hebt telefonisch klantcontact welke je op efficiënte en correcte wijze moet verwerken. Ook moet je correcte productinformatie geven aan (potentiële) tussenpersonen / klanten. Profiel kandidaat: * Minimaal MBO diploma behaald of HBO studerend * Ervaring met windows, word en excel * Kennis van schadeverzekeringen is een pré * Callcenterervaring is een pré * Beschikt over communicatieve vaardigheden * Klant en service gericht * Vakkundig Ben jij op zoek naar een leuke parttime (minimaal 20, maximaal 32 uur) baan, flexibel beschikbaar en op zoek naar een functie binnen een groot bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden, Reageer dan snel!!!!

Plaats'S-GRAVENHAGE
(soort) BedrijfAEGON Nederland
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Auditleider
Auditleider Publicatie: 25-04-2008
Einddatum: 17-05-2008

Organisatie:
Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Centrale Diensten

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als auditleider geef je leiding aan auditteams, verdeel je de werkzaamheden over de auditmedewerkers en instrueer je hen. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden, en je legt periodiek verantwoording af aan de auditmanager over de voortgang en bevindingen van audits. Je stelt auditplannen op en doet voorstellen voor de formatie van auditteams. Zelf verricht je de meer complexe audits, of onderdelen daarvan, en stel je conceptrapportages op over uitgevoerde audits. Je doet voorstellen tot aanpassing van de administratieve organisatie en interne beheersing, en van het auditprogramma. Je volgt actief en analyseert de ontwikkelingen binnen het vakgebied en in aanpalende beleidsterreinen. Je neemt deel aan project- en werkgroepen voor interne beheersing en bedrijfsvoering, en je verricht de daarmee samenhangende werkzaamheden.

Contactpersoon:

recruitment@minvenw.nl

(Junior) Controller Accounting & Reporting
Son & Breugel, Noord-Brabant, Netherlands Vion (intermediair ExcellentMatch) Fri, 25 Apr 2008 12:35:07 -0700

Commercieel medewerker

Voor een relatie in Wormerveer zijn wij op zoek naar een dealermanager. Functie-inhoud: Marketing; het jaarlijks opstellen van en uitvoering geven aan het dealerplan. Promotie; verantwoordelijk voor presentatie, actief beleid aangaande stimulatie van de belangstelling voor de producten en acquisitie van nieuwe dealers. Organisatie en Personeel; opstellen van procedures, functieomschrijvingen voor de dealerafdeling, trainen van verkoopmedewerkers en begeleiden en motiveren van verkoopmedewerkers t.b.v. werkbevrediging en resultaat. Product; zorgen dat productpresentatie en productkwaliteit duidelijk zijn gespecificeerd en vastgelegd en waarborgen dat de juiste producten voor de juiste oplossingen worden aangeboden. Omzet; actief begeleiden van accountmanagers alsmede zelf ook omzet realiseren. Het profiel: HBO-niveau en enkele jaren ervaring in verkoopfuncties. De dealermanager is een teambuilder die prioriteiten kan stellen, hij denkt pragmatisch en strategisch. Interesse? Reageer!

PlaatsWORMERVEER
(soort) BedrijfSpecialist in hermetica
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker outbound

Wij zijn op naar een callcentermedewerker outboud. Wie zoeken wij? Collega's met een positieve en flexibele houding, HBO/ MBO+ werk- en denkniveau die graag in de avonduren willen werken. Je bent eerlijk en direct. Je gaat recht op je doel af en doet wat je zegt. Verkopen vind je een uitdagend vak. Je houdt niet van onduidelijkheden, bent zakelijk en als je iets wilt verkopen dan draai je er niet omheen. Je werkt graag in een team, bent resultaatgericht en hebt overtuigingskracht en inlevingsvermogen. Het gaat om een uitdagende parttime verkoopfunctie in de avonduren voor minimaal 3 avonden (9 uur) en maximaal 4 avonden per week. De werktijden zijn van 18.00-21.00 uur van maandag tot en met donderdag. Voordat je begint krijg je een opleiding van 4 weken, 4 avonden per week van 17.30 tot 21.00 uur (maandag t/m donderdag). Je eerste opleidingsavond begint met een toets. Deze toets bereid je voor door middel van zelfstudie (8 studie-uren).

PlaatsAPELDOORN
(soort) BedrijfAchmea Divisie Directe Distributie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Behandelen van telefonisch/schriftelijk inkomende orders door; controleren prijs, levertijd enz, uitvoeren voorraadposities, informeren belanghebbende over afwijkingen, bespreken leverings- en betalingsvoorwaarden, informeren over nieuwe producten/prijscorrecties, verwerken van orders, aanvragen kredietlimieten ten behoeven van nieuwe relaties, uitwerken van offertes, verzorgen van follow-up. Het betreft een functie voor 40 uur per week. werktijden; flexibel starten tot 9 uur - 4 uur. Voertaal in het bedrijf is Engels. Verder is kennis van de Franse taal noodzakelijk.

PlaatsWAALWIJK
(soort) BedrijfInternationaal bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel-technisch medewerker

Als Technisch Commercieel Medewerker controleer en fiatteer je de binnenkomende facturen. Je behandelt reparatiemeldingen en onderhoudt dagelijks contacten met de verschillende vestigingen inzake technische storingen en reparaties. Tevens onderhoud je telefonisch contact met onze Service Managers, Accountmanagers en externe klanten over offertes en contract inhoudelijke zaken. Daarnaast beheer je de contracten en behoren cijfermatige administratieve werkzaamheden tot de functie.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfLogistiek
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: