donderdag 17 april 2008

Servicelijn hypotheken

Servicelijn hypotheken

Op deze afdeling sta je klanten te woord. Je behandelt vragen en klachten en handelt ze af. Verder maak je indien gewenst een afspraak voor de klant met een hypotheekadviseur. Je bekijkt samen een aantal gegevens vooraf die nodig zijn voor de afspraak. Tevens bekijk je de mogelijkheden voor cross-sellinge ndeep-selling. Je geeft advies inzake het totale producten pakket van de postbank met de focus op producten op basis van specifieke individuele verkooptargets. Er heerst een leuke informele, collegiale en tevens serieuze werksfeer binnen het bedrijf. Belangrijk is dat je minimaal 20 uur beschikbaar bent. Werktijden:Ma t/m vrij tussen 08.00 - 21.00 uur ; (minimaal 1 a 2 keer in de week in de avond beschikbaar zijn) Functie eisen: MBO diploma niveau 3/4 of Havo met economie of wiskunde Ervaring is gewenst.

PlaatsAmsterdam Sloterdijjk
(soort) BedrijfPostbank/ING
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Recruiter

Voor een internationaal Callcenter zijn wij op zoek naar een ervaren recruiter. Als recruiter zal je een drukke en gevarieerde rol hebben, waarbij je het recruitment proces van begin tot eind zal ervaren. Functie-eisen: -MBO +/ HBO -Minstens 2 jaar recruitment ervaring -Ervaring in het werven van kandidaten -Uitstekende kennis van de Engelse taal. Ben je een team-player, neem je graag verantwoordheden op je en heb jij ervaring als een recruiter? Interesse? Kom naar onze speeddate/ inschrijf avond op 24 april van 18.00-20.00 uur in Enschede, mits je geen afspraak kan maken op een doordeweekse dag.

PlaatsENSCHEDE
(soort) BedrijfTempo-Team Uitzendbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


technisch medewerker subsidies en financiering
Publicatie: 17-04-2008
Einddatum: 01-05-2008

Organisatie:
Ministerie van LNV, Dienst Landelijk Gebied (DLG)

Standplaats:
Arnhem

Functie omschrijving:
Als technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van aanvragen in het kader van diverse subsidieregelingen (zoals kavelruil, boerderijverplaatsingen, grondverwerving ten behoeve van EHS, inrichting van de EHS en het Europees Plattelands Ontwikkelingsprogramma). Tevens kun je ingezet worden bij advisering en ondersteuning op het gebied van subsidies en financieringsmogelijkheden bij de voorbereiding en uitvoering van projecten van de andere teams. Je behandelt voortgangsrapportages en termijnbehandelingen in het kader van genoemde regelingen.Daarnaast maak je onderdeel uit van een constructief en enthousiast team.

Contactpersoon:
K.B. Oost-Hertogh
K.B.Oost@minlnv.nl

Beleidsmedewerker Project Financiële Markten BES en Antillen
Beleidsmedewerker Project Financiële Markten BES en Antillen Publicatie: 11-04-2008
Einddatum: 26-04-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën, directie Financiële Markten

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als beleidsmedewerker ben je lid van het projectteam. De opbouw van de projectafdeling is vergelijkbaar met een gewone afdeling binnen de directie FM, en zal medewerkers van verschillende senioriteit herbergen. Alle medewerkers wordt zoveel mogelijk zelfstandigheid en verantwoordelijkheid gegeven voor een deel van de werkzaamheden van de projectafdeling. Zoals hierboven beschreven bevat de functie veel externe contacten met een breed palet aan betrokkenen, zowel in Nederland als op de Antillen. Uiteraard zal ook intensief worden samengewerkt met de andere afdelingen van de directie. De projectafdeling staat onder leiding van een projectleider die rechtstreeks onder de (plv) directeur valt en lid is van het managementteam van de directie.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Adviseur Inkoopstrategie en Analyse (RWS-BV-BD-063)
Adviseur Inkoopstrategie en Analyse (RWS-BV-BD-063) Publicatie: 07-12-2007
Einddatum: 03-05-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Bouwdienst

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:
Als senior specialist op het gebied van inkoopkosten vorm je de verbindende schakel tussen beleid en uitvoering. Je bent tevens de vraagbaak voor alles rond de opzet en toepassing van ramingssystematieken. Je vormt en onderhoudt een netwerk met de diverse Rijkswaterstaatdiensten. Je voert tevens analyses uit op aanbestedingsinformatie.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Stagiair(e)
Stagiair(e) Publicatie: 16-04-2008
Einddatum: 01-05-2008

Organisatie:
Shared Services Organisatie

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als stagiair(e) onderzoek je hoe product- en leveranciersmanagement voor de directie HRM het beste kan worden geconcretiseerd. Het eindresultaat is een plan van aanpak voor het komende jaar waarbij product- en leveranciersmanagement medio 2008 binnen de directie HRM is ingevoerd.

Contactpersoon:
E. Roebeling
stage@minvenw.nl

Callcentermedewerker

De callagent staat telefonisch klanten te woord (outbound). Je kunt ingezet worden op diverse projecten. Er zijn al mogelijkheden vanaf 12 uur per week tot maximaal 32 uur per week. Je bepaalt zelf je werktijden. Er zijn mogelijkheden in de ochtenden, middagen, en/of avonden. Er wordt gewerkt met een interessant bonus systeem. Wij zoeken medewerkers die communicatief, commercieel en klantgericht zijn. Je hebt een MBO werk en denkniveau en je spreekt accentloos Nederlands. Je kunt goed met de computer overweg en hebt een prettige telefoonstem. Heb je interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op of reageer via de site.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfCendris/Breda
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een bedrijf in veghel zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst die graag wil groeien binnen een bedrijf en de afdeling. Taken : verkopen van het leveringsprogramma, behandelen en verwerken van orders, afstemmen van leveringsmogelijkheden, ondersteunen van de verkoopbuitendienst bij het realiseren van de verkoopplannen en klantenbeheer. Gewenst profiel : een afgeronde MBO-opleiding, affiniteit met techniek, goede communicatieve vaardigheden, kennis van de Engelse, Duitse en evt. de Franse en/of Spaanse taal, flexibel, doortastend en servicegericht.

PlaatsVEGHEL
(soort) BedrijfTechnisch bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Als Commercieel Adviseur Buitendienst functioneer je op MBO+/HBO niveau en is het een belangrijke pré als je ervaring hebt in de E-sector voor Industrie en Utiliteit. Je bent relatiemanager voor bestaande klanten, maar bouwt ook verder aan dit relatiebestand in de vorm van acquisitie. Ruimte om je te ontplooien en ontwikkelen is ruimschoots aanwezig. De verantwoording voor het gehele advies- en verkooptraject ligt bij jou. Jouw profiel · Je draagt zelfstandig de verantwoordelijkheid over je eigen rayon. · Je beschikt over technisch - commerciële advies- en verkoopervaring. · Je hebt bij voorkeur ervaring en/of affiniteit met onze producten. · Je beschikt over goede omgangsvormen zowel met klanten als met je collega¿s. · Je beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheden in zowel woord als geschrift. · Je hebt ervaring met gangbare computer programmatuur (Word en Excel)

PlaatsWEERT
(soort) BedrijfBedrijf in Weert
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verkoopmedewerker cash diensten

Voor een wereldwijd specialist in cash diensten ben ik vanaf juni t/m augustus op zoek naar een vakantiekracht verkoopmedewerker cash diensten. Je taken bestaan uit het wisselen van geld, voorraadbeheer van waardeproducten, verzenden van geld naar het buitenland en de verkoop van diverse financiele producten. Wij zoeken iemand die het gezicht kan zijn voor de organisatie en die minimaal in het bezit is van een HAVO of MBO diploma. Je bent representatief, service gericht, je kunt onder druk en geconcentreerd werken. Tevens is hoofdrekenen erg belangrijk in deze functie! Ook is uitstekende kennis van de Engelse taal vereist. Ben jij van juni tot augustus 20 uur per week flexibel inzetbaar, zowel 's avonds als in het weekend, en ben jij betrouwbaar dan zijn wij op zoek naar jou!

PlaatsHengelo
(soort) BedrijfVertrouwelijk
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

Geen opmerkingen: