zondag 6 april 2008

Medewerker Verkoop Binnendienst

Medewerker Verkoop Binnendienst

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime (38 uur) Medewerker Verkoopbinnendienst. Je Werkzaamheden zijn o.a.: aannemen van telefonische nabestellingen, administratieve afhandeling van de pakbonnen en zendingen, controle voor facturatie en het fysiek en administratief in orde houden van de monstercollectie in de showroom. Het helpen van klanten (ook Engelse & Duitse) die persoonlijk in de showroom komen kopen hoort eveneens tot je taken. Je bent representatief, spontaan, stressbestendig, leergierig en je hebt een goede kennis van de Engelse & Duitse taal. Ben jij geinteresseerd in een leuke job met eigen verantwoordelijkheden? Wil jij werken in een ongedwongen enerverende open, informele werkomgeving? Reageer dan direct!

PlaatsBADHOEVEDORP
(soort) BedrijfEen bedrijf in kinderkleding
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Intercedent

Tempo Team zoekt in diverse plaatsen in het land intercedenten. Ben jij een veelzijdige salestijger met interessse in een baan met goede doorgroei mogelijkheden .? Heb jij een afgeronde HBO opleiding en ben je duidelijk daadkrachtig en eerlijk.? Solliciteer dan meteen.

PlaatsDIEMEN
(soort) BedrijfTempo Team Hoofdkantoor
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Finance Manager bij Telfort Internet
Telfort Internet / Locatie : Utrecht

Kredietanalist
Lekkerkerk, Zuid-Holland, Netherlands Rabobank, lokale banken Sun, 16 Mar 2008 23:00:00 -0700

Vestigingsassistent(e) m/v

Tempo Team Uitzendbureau, afdeling Teleservice, is op zoek naar twee enthousiaste vestigingsassistenten (m/v) die het een uitdaging vinden om goede kandidaten te werven voor KPN Contact. Heb jij MBO+ werk- en denkniveau, affiniteit met commercieel-administratieve procedures en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsENSCHEDE
(soort) BedrijfTempo Team Uitzendbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Intercedent

Voor onze vestiging in Heerenveen zijn wij MET SPOED op zoek naar een enthousiaste en pro-actieve sales intercedent. Het is voor een full-time en vast dienstverband. In de functie van sales intercedent concentreer je vooral op acquisitie en relatiebeheer. Alles draait bij jou om resultaat en je barst van de initiatieven. Daarnaast onderhoud je natuurlijk contact met flexwerkers. Je werkt vanuit een commerciele , klantgerichte instelling. Je beschikt daarbij over een flinke dosis mensenkennis en creativiteit. Binnen het team werk je grotendeels zelfstandig aan het bewerken van de locale markt. Ben jij een sterke persoonlijkheid met HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur ben je afgestudeerd in een commerciele richting en je hebt enige commerciële werkervaring. Stuur dan direct je CV met korte motivatie naar Carla Dijkstra (recruiter Tempo-Team) of bel op 06-51003173.

PlaatsHeerenveen
(soort) BedrijfZakelijke dienstverlener
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Afdelingshoofd (RWS-BV-NH-160)
Afdelingshoofd (RWS-BV-NH-160) Publicatie: 02-04-2008
Einddatum: 16-04-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Noord-Holland

Standplaats:
Haarlem

Functie omschrijving:
Als afdelingshoofd geef je leiding aan onze 20 juridische professionals, veelal nieuwe en enthousiaste medewerkers. Je weet hun sterke punten goed te benutten zodat hun capaciteit doelmatig wordt ingezet en zorgt voor de verdere ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden. Je bevordert hun samenwerking, zowel onderling als met andere organisatieonderdelen. Ook ben je actief betrokken bij de ontwikkeling en inbedding van hun bestuurlijk-juridische kennis en expertise in de projecten van Rijkswaterstaat. Daarnaast draag je als lid van het managementteam actief bij aan het beleid van onze directie Bedrijfsvoering.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Informatieanalist business analist met kennis van SAP
Ede, Gelderland, Netherlands LRM Group/SPS Sat, 05 Apr 2008 12:17:49 -0700

EDP-Auditmedewerker/senior auditmedewerker V/M
EDP-Auditmedewerker/senior auditmedewerker V/M Publicatie: 04-04-2008
Einddatum: 18-04-2008

Organisatie:
Ministerie van Economische Zaken

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als EDP auditmedewerker/senior auditmedewerker voer je in teamverband (IT-) audits uit bij de verschillende diensten en agentschappen van het ministerie en onderhoud je contacten met medewerkers van de betreffende onderdelen. Binnen de teams wordt zelfstandig gewerkt. Jouw kerntaak is het uitvoeren van controlewerkzaamheden en het beoordelen van de opzet en de werking van de diverse geautomatiseerde beheersingsmaatregelen met betrekking tot de financiële- en bedrijfsvoeringsprocessen. Over de bevindingen en adviezen van je onderzoek communiceer je op heldere wijze zowel binnen als buiten de Auditdienst. Je voert je taak uit samen met de verantwoordelijke auditors en de directie van de dienst. De ontwikkelingen binnen de Auditdienst waaraan ook jij een bijdrage levert, garanderen een gevarieerd werkpakket.

Contactpersoon:
Directie P&O, Werving & Selectie - ACR
solliciteren@minez.nl

Geen opmerkingen: