zondag 13 april 2008

Consultant

Consultant

Voor een specialist in het werven, selecteren en detacheren van bouwkundigen zijn we i.v.m. de groei van de organisatie op zoek naar kandidaten voor de functie van Consulent W&S bouwkunde Jouw profiel: - Een afgeronde HBO opleiding met minimaal 2 jaar ervaring in een commerciele functie binnen de zakelijke dienstverlening, bij voorkeur bij een uitzend-, detacherings- of W&S bureau. - Je bent ondernemend, creatief in het bedenken van oplossingen en hebt doorzettingsvermogen - Intersse in ambities, in wat mensen drijft en in beweging zet is uiteraard een must om deze functie voor jou tot een succes te maken - Je 'sociale kwaliteiten' weet je uitstekend te combineren met je commerciele kracht. - Tot slot kun je goed omgaan met een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid Het bedrijf biedt je een jong en hecht team van collega's. Een organisatie die snel en slagvaardig is, waar persoonlijke inbreng wordt gewaardeerd en waar alles nog niet in strikte procedures vast ligt.

PlaatsHENGELO OV
(soort) BedrijfIntermediair
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel-technisch medewerker

Voor een bedrijf in Deventer wat zich specialiseert in technische kwaliteitsproducten op het gebied van o.a. persluchtsystemen, pneumatiek, hydrauliek, compressoren zijn wij op zoek naar een commercieel technisch medewerker. Het betreft een fulltime functie binnen de verkoopafdeling. Het zal een combinatie zijn van binnen- en buitendienst waarbij de nadruk ligt op relatiebeheer. Je zal een eigen klantenportefeuille hebben welke je intensief moet gaan bewerken. Ze bieden een prettige werksfeer en doorgroeimogelijkheden in key-account management binnen hun zeer snel groeiende internationale handelsconcern. Voor deze functie zoeken wij iemand met minimaal MBO+ opleiding- en/of denkniveau, werkervaring in technische verkoop, technisch kennis op het gebied van pneumatiek en/of hydrauliek, beheersing van de Duitse taal is een pré. Key-Accountmanagement (snel naar door te groeien). Kan jij jezelf hierin vinden?Neem dan contact met ons op en vraag naar Susanne of Mayella.

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

De hoofdtaken van deze functie zijn: A. Het coördineren van de werkzaamheden en informatiestroom tussen de vertegenwoordigers,ordermanagement assistenten en de salesmanager of marketingspecialist B. De vertegenwoordigers te begeleiden C. Het assortiment/en te beheren Verantwoordelijkheden: 1. Verantwoordelijk voor de merken filtering en communicatie 2. Verantwoordelijk voor de begeleiding van vertegenwoordigers en klanten 3. Verantwoordelijk voor het assortimentsbeheer en alle bijkomende communicatie en administratie 4. Verantwoordelijk voor het bijhouden van een display budget en het plaatsen van de bestellingen zelf 5. Verantwoordelijk voor het verzorgen van alle nodige verkoop ondersteunende materialen Profiel: - Opleiding: HEAO of soortgelijke commerciële opleiding.HBO denkniveau - Kennis en ervaringen: 3-5 jaar ervaring in commerciële binnendienst functie - Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, kennis van de Franse taal is een pré

PlaatsDOETINCHEM
(soort) BedrijfBedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Senior Projectmanager

met commerciële talenten en relevante ervaring. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten die vragen hebben over `Branding and 5 D concepting¿ en `Multisensory Research/ Geurapplicatie¿. Je verstrekt informatie, maakt afspraken met klanten om de mogelijkheden te bespreken en je bent eindverantwoordelijk voor het projectbeheer van lopende projecten. Je werkt nauw samen met collega¿s en geeft aansturing aan de Junior en Senior Projectmanager. Werkzaamheden: - behandelen van aanvragen - bedenken van acquisitie acties - geven van externe presentaties - verrichten van acquisitie activiteiten - plannen, begeleiden en uitvoeren van projecten - schrijven van rapportages - maken van projectvoorstellen - aansturen en begeleiden van de Junior, Senior Projectmanager, stagiaires en afstudeerders; - intern overleg met Directie en de andere Senior Projectmanager

PlaatsAMERSFOORT
(soort) BedrijfMultisensory marketingbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Consultant Techniek

Door continue groei en de strategische plannen voor de toekomst zijn wij op korte termijn op zoek naar een Consultant Techniek voor onze opdrachtgever. Werkzaamheden: Na een gedegen inwerkperiode wordt je als consultant verantwoordelijk voor een technische discipline. Binnen de betreffende discipline houdt jij je bezig met het detacheren op projectbasis van technische en/ of commerciele specialisten op MBO, HBO of Acedemisch niveau. Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers, het begeleiden van deze medewerkers gedurende de lopende projecten en het werven van projecten bij opdrachtgevers. Je brengt de klantvraag in kaart en vertaald dit naar oplossingen. Je legt hiervoor contacten en bouwt een netwerk van opdrachtgevers en medewerkers op. Je hebt een ondernemersmentaliteit en bent in staat om kansen te herkennen. Een commerciele instelling, resultaatgerichtheid, zelfvertrouwen en ambities om jezelf verder te ontwikkelen binnen een jonge organisatie.

PlaatsHENGELO OV
(soort) BedrijfProject- en ingenieursbureau
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Bedrijfsvoorlichter

Voor onze klant zoeken wij een bedrijfsvoorlichter. Je geeft basisinformatie, oplossingsrichtingen en adviezen over de verschillende aspecten van het ondernemerschap en/of bedrijfsvoering aan individuele ondernemers of aan collectieven. Presenteren voor groepen vind je een uitdaging. Je hebt een antwoord op specialistische vragen van de ondernemer. Je hebt een opleiding op HBO niveau in de commerciële of economische richting. Bij voorkeur heb je het ondernemerschap in de praktijk toegepast en/of ruime ervaring met het adviseren van (startende) ondernemers. Je hebt een brede interesse in alle aspecten van het ondernemen en je kunt makkelijk en snel schakelen tussen een grote diversiteit aan ondernemers en vragen. Je bent een netwerker en hebt goede communicatieve vaardigheden. Verder deins je niet terug voor enige werkdruk en ben je handig met geautomatiseerde systemen.

PlaatsAPELDOORN
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Accountmanager / beleidsmedewerker
Accountmanager / beleidsmedewerker Publicatie: 08-04-2008
Einddatum: 19-04-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën, Generale Thesaurie, afdeling Centraal Kasbeleid

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
In deze functie help je het kasbeleid zowel te ontwikkelen als uit te voeren. Bij de beleidsontwikkeling gaat het om het uitvoeren van beleidsevaluaties, het organiseren van een aanbesteding betalingsverkeer en het specificeren en testen van functionele wensen voor de geautomatiseerde administratie. Voor een deel heeft de functie een “buitendienst”-karakter. Je maakt deel uit van een team accountmanagers van 6 personen. Je gaat op bezoek bij bestaande en potentiële klanten en onderhoudt met hen een professionele relatie. Je regelt samen met de klant en de betreffende externe bank(en) dat tijdelijk niet benodigde liquide middelen op geautomatiseerde wijze op de rekening courant van de instelling bij de schatkist komen. Daarnaast begeleid je de klant en soms het betrokken vakministerie bij het afsluiten van deposito’s, leningen en hypotheken bij de schatkist. Tenslotte adviseer je de klant desgevraagd bij de inrichting en inkoop van treasury-structuren Je begrijpt de belangen van klanten, banken en Financiën en zorgt er voor dat sluitende afspraken worden gemaakt en nageleefd. Goed kunnen samenwerken is daarbij essentieel, evenals een verzorgde presentatie. Je beschikt over een forse dosis overtuigingskracht en de assertiviteit om deze in te zetten. Je bent een academicus die in staat is de theorie (economie, econometrie, bedrijfskunde) aan de praktijk te koppelen en omgekeerd. Daarbij maak je heldere analyses en ben je in staat deze goed op papier te zetten. De afdeling Centraal Kasbeleid gaat fuseren met het Agentschap van het ministerie van Financiën. Het Agentschap is verantwoordelijk voor het financieringsbeleid van de Staat en de uitgifte van staatsleningen, Dutch State Loans (DSLs), en Dutch Treasury Certificates (DTC's). Het beheert ook de staatsschuld en verzorgt de dagelijkse regulering van het schatkistsaldo. Het Agentschap is nu nog gevestigd in Amsterdam. Eind 2008 gaat de fusie vorm krijgen en daarbij ontstaat een dynamische organisatie die in zijn geheel op het kerndepartement in Den Haag gehuisvest zal worden. De fusie kan ertoe leiden dat takenpakketten aangepast worden.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Geen opmerkingen: