woensdag 16 april 2008

Financial Analyst a.i.

Financial Analyst a.i.
Amsterdam, Netherlands Martin Ward Anderson Tue, 15 Apr 2008 12:09:59 -0700

Technisch Inkoper

Bij de afdeling Inkoop ligt de uitdaging om materialen, apparatuur en diensten in te kopen die voldoen aan de normen. Je werkzaamheden bestaan uit; - inkopen van materialen, apparatuur en diensten - bestellen van materialen aan de hand van tekeningen - uitbesteden van werkzaamheden en constructies en de eindcontrole daarvan - selecteren op prijs, kwaliteit, levertijd en betrouwbaarheid van toeleveranciers - onderhouden van contacten met toeleveranciers - toezicht houden op levertijd, compleetheid en prijs van de materialen - je rapporteert aan hoofd inkoop Wij zoeken iemand met; - MTS/HTS WTB niveau - enige jaren ervaring op het gebied van straalconstructies - kennis van de Engelse en Duitse taal - je bent flexibel, nauwkeurig en kostenbewust - kennis van Word en Excel

PlaatsBEVERWIJK
(soort) BedrijfTechnisch Bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een groothandel in airconditioning en koeltechniek zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en adviseert hen op het gebied van commerciële en technische vragen, je bent verantwoordelijk voor de hieruit voortvloeiende taken zoals de administratieve orderafhandeling, het uitwerken en opvolgen van offertes en het informeren van de klanten over de dienstverlenende activiteiten. - Je speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van onze dienstverlening en draagt actief bij aan de optimale service naar de klanten. - Je werkt nauw samen met de Vestigingleider, de Accountmanagers en adviseert de klanten die orders komen afhandelen. - Door interne en externe trainingen kun je je ontwikkelen tot een technisch adviseur voor de klanten. Je Profiel: - Opleiding of werk- en denkniveau op MTS niveau. - Affiniteit met (koel en klimaat) techniek. Herken jij je in bovenstaands profiel? Solliciteer dan online..

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfGroothandel in airconditioning
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Technisch Projectleider
Amsterdam/ Apeldoorn, Zuid-Holland, Netherlands Getronics PinkRoccade Thu, 21 Feb 2008 13:32:37 -0800

Commercieel-Administratief medewerker

Voor een internetshop zijn wij op zoek naar een veelzijdige administratieve en commerciële medewerker (fulltime). Het bedrijf is de online modewinkel van dit moment in Nederland met labels als Diesel, Replay, Indian Rose, Scotch&Soda, Fornarina, Only, etc... Je hebt veel contact met leveranciers en consumenten. Jouw taak is om alle informatiestromen zoals orders, leveringen en bijbestellingen te begeleiden. Daarnaast komt er een redelijke kennis van het internet bij kijken. Jij: ...Bent op zoek naar een veelzijdige baan ...Bent per direct beschikbaar ...Houdt van aanpakken ...Hebt affiniteit met merkkleding in het middenhoge-hoge segment ...Kunt overweg met een PC, Word en Excel ...Bent bekent met de mogelijkheden van internet ...Hebt bij voorkeur ervaring met Photoshop en/of Illustrator ...Hebt minimaal een MBO diploma ...Vindt het heel leuk om in een jong en enthousiast team te gaan werken! Wil jij graag bij dit bedrijf aan de slag, neem dan contact op met de contactpersoon!

PlaatsETTEN-LEUR
(soort) Bedrijfeen online modewinkel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verkoopmedewerker Binnendienst

In de deze functie bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het telefonisch adviseren van of verkopen aan klanten en het maken van offertes m.b.t. alle producten. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die klantvriendelijk ingesteld is en collegialiteit in hoog vaandel heeft staan. Je bent betrouwbaar, verantwoordelijk en gemotiveerd. Voor deze functie beschik je over: - Minimaal VMBO/ LTS niveau - Kennis van en ervaring met het assortiment zijn van groot belang. - Bereid zijn tot het volgen van branchegerichte cursussen. - Commercieel en communicatief ben je sterk. Door goed te luisteren en mee te denken met klanten je bent op een professionele wijze in staat om wensen optimaal te analyseren en adequate oplossingen te bieden. Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel? Stuur dan snel je cv met motivatie!

PlaatsBEVERWIJK
(soort) BedrijfLokale onderneming
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Open dag bij een callcenter in Haarlem

28 maart aanstaande wordt er een open dag georganiseerd bij een grote klant. Bij deze klant staan altijd vacatures open voor callcenter-medewerkers, zowel parttime als fulltime. Wanneer je eens wilt zien hoe het eraan toe gaat in een callcenter is dit je kans! Je maakt kennis met het bedrijf, krijgt een rondleiding, kunt praten met je aanstaande collega's tijdens de borrel, kortom: je kunt vrijblijvend de sfeer proeven. De tijden van de open dag liggen tussen 14 en 17 uur of tussen 18 en 21 uur. Meld je nu aan en maak gebruik van deze kans!

PlaatsHAARLEM
(soort) BedrijfEen callcenter in Haarlem
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Senior Medewerker Financieel Beheer
Senior Medewerker Financieel Beheer Publicatie: 10-04-2008
Einddatum: 28-04-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, Openbaar Ministerie, Functioneel Parket

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als senior medewerker financieel beheer / assistent controller ben je - samen met een collega-medewerker - verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van administratieve en beheertaken die zijn gericht op een efficiënte en vraaggerichte ondersteuning van het financiële primaire proces en op de uitvoering daarvan door de financiële shared-servicecenter van het OM. Ook houd je je bezig met advisering aan het management en de medewerkers over financiële beheerinstrumenten. Verder ondersteun je de controller bij het proces van begrotingsvoorbereiding, -uitvoering en -verantwoording. Daartoe behoren onder meer het verzorgen van periodieke managementrapportages (voortgang, uitputting, kwaliteit en dergelijke), het voeren van de budgetadministratie en het verzorgen van de financiële jaarafsluiting. Ook voer je het beheer over de comptabele AO-processen en comptabele systemen. Je bent dus de spil tussen het financiële shared-servicecenter en de locaties/medewerkers van het Functioneel Parket. En je speelt een belangrijke rol in de ondersteuning van de controller.

Contactpersoon:
t.a.v. vacaturenummer 01-FP
DVOM_P.sollicitaties.Dordrecht@om.nl

Geen opmerkingen: