maandag 28 april 2008

Medewerker verkoop

Medewerker verkoop

Je bent met een verkoopteam van 8 mensen verantwoordelijk voor het verwerken van ca. 350 verkooporders per dag. Hierover wordt, doorgaans telefonisch, intensief contact onderhouden met de dealers van de producten. Ondersteuning van de accountmanagers, het uitbrengen en opvolgen van offertes en het adviseren van klanten in de showrooms behoort tevens tot het takenpakket. Je werkt intensief samen met de inkoop- en distributieafdeling. De eisen ¿ Een relevante mbo+ of hbo opleiding combineer je met een klantvriendelijke en commerciële instelling en een duidelijke affiniteit met kleding. De blinde ambitie de aanvraag van de klant altijd en op de juiste wijze te kunnen invullen, is je op het lijf geschreven! Ervaring is een pré.

PlaatsZOETERWOUDE
(soort) BedrijfKledingbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker outbound

We zoeken enthousiaste Telemarketeers voor een klein call center, gespecialiseerd in outbound telemarketing. * Bellen alleen business to business, geen particulieren. * Bellen zonder belscript De activiteiten behelzen onder andere telefonische acquisitie, onderzoeken en voor een groot gedeelte mystery calling. - Je vindt het leuk vinden om in de huid van jouw klant te stappen - Je hebt snel door wat voor soort persoon je aan de andere kant van de lijn spreekt - Je weet daardoor gemakkelijk de juiste toon te vinden voor een gesprek - Je wilt graag het beste resultaat leveren voor jouw klant en doet daar dan ook net dat stapje extra voor - Je bent flexibel, klantgericht en houdt ervan in een hecht team te werken - Je bent gewend om met computers te werken - Je hebt minimaal MBO werk niveau

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfCallcenter
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker bank

Voor een grote landelijke bank zijn wij opzoek naar een medewerker bankhal. je functie bestaat uit het enthousiast en gedreven ontvangen en aanspreken op een direct service kantoor. op een heldere en bondige wijze uitleg geven over de werking van de aanwezige apparatuur en de diverse doorverwijsmogelijkheden. Je geeft de klant het gevoel dat hij welkom is op het bankkantoor. En je informeert deze op dusdanige wijze dat hij bij een volgend bezoek de transacties zelfstandig kan uitvoeren. Tevens dien je op eigen initiatief commerciële basisdiensten te verkopen aan de klant. Wat vraagt de opdrachtgever van jou? Havo/MBO+ niveau Affiniteit of ervaring bij een bank Representatief uiterlijk Gedrevenheid/ flair / lol in het omgaan met klanten Op kunnen pikken van koopsignalen Stressbestendig Flexibele instelling Herken jij je in bovenstaand profiel? Reageer direct.

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfGrote landelijke bank
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


(senior) beleidsmedewerker
(senior) beleidsmedewerker Publicatie: 11-01-2008
Einddatum: 01-01-2009

Organisatie:
Ministerie van Financiën, directie Algemene Financiële en Economische Politiek (AFEP)

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
In veel gevallen functioneren AFEP'ers geheel zelfstandig, maar ze werken ook dikwijls samen in een team of in projectverband met medewerkers van andere directies of ministeries. Externe contacten zijn er veelvuldig. Concreet betekent dit dat de medewerker die zich bezighoudt met de gezondheidszorg deelneemt aan diverse werkgroepen waarin voorstellen worden ontwikkeld voor de toekomstige inrichting van de gezondheidszorg. Andere medewerkers dragen bij aan het begrotingsproces met ramingen en analyses, en adviseren de minister en de staatssecretaris van Financiën vanuit een economische invalshoek over inkomens- en fiscaal beleid. In het cluster Economie, marktordening en strategie analyseert een medewerker bijvoorbeeld de economische ontwikkeling en informeert en adviseert de minister hierover ten behoeve van besprekingen met de tweede kamer, met zijn collega's van andere EU-landen of met de president van De Nederlandsche Bank. In dit cluster worden ook (soms op verzoek van het kabinet) analyses en rapporten geschreven over bijvoorbeeld arbeidsmarktbeleid en onderwijs. Daarnaast worden de bewindslieden van Financiën vanuit dit cluster bijvoorbeeld geadviseerd over politiek zeer relevante onderwerpen als de economische aspecten van de regulering van de woningmarkt, en verschillende varianten voor de invoering van de kilometerheffing. Van medewerkers wordt verwacht dat ze op meerdere beleidsterreinen inzetbaar zijn. Om AFEP medewerkers maximale ontplooiingskansen te geven, is er een platte structuur. AFEP kent traditioneel een vrij grote doorstroming. Daardoor, en ondanks het feit dat medewerkers vaak al elders ervaring hebben opgebouwd, is het een jong team. Ex-AFEP'ers zijn te vinden op vele economische topfuncties in het bedrijfsleven en binnen de overheid. De directie beschikt over een uitgebreid opleidingspakket, dat zowel bestaat uit vaardigheidstrainingen (onderhandelen, presenteren etc.) als uit inhoudelijke cursussen.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Accountmanager

Voor een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de verkoop, marketing en distributie van kwalitatief hoogwaardige software, zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste Sales Representative. Deze functie is in principe voor 36 uur, maar 3 à 4 dagen is ook bespreekbaar. Wij vragen iemand met een commerciele opleiding op MBO/HBO niveau (niet persé in de richting van de IT) mét affiniteit met software-ontwikkeltechnieken en tools. Ben je leergierig, flexibel en heb je doorzettingsvermogen? Heb je een zelfstandige, professionele en ook collegiale werkhouding? Ben jij voor 32-40 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

PlaatsAMSTELVEEN
(soort) BedrijfEen IT sales en marketing buro
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Heb jij een vlotte babbel, een gezonde dosis zelfvertrouwen en kun jij mensen overtuigen? Dan moet je zeker komen werken bij het gezelligste contact center van Nederland! Werken bij dit bedrijf betekent dynamiek, gezelligheid, ambitie, doorgroeimogelijkheden en vooral fun! Ben je op zoek naar een parttime of fulltime baan die een (commerciële) aanvulling is op je cv? Dan ben je hier aan het juiste adres, zo verzorgen wij regelmatig trainingen over verkooptechnieken en de projecten waarvoor je werkt. Bovendien hanteren wij flexibele werktijden; ons contact center is geopend van 08.00 tot 22.00 uur, en je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent! Ben je enthousiast geworden? Regeer dan nu 010-2064910 en vraag naar Corina de Bruin of Kim Lagerwerf

PlaatsCAPELLE AAN DEN IJSSEL
(soort) BedrijfVanad Contact Centers
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Treasury specialist
Independent Recruiters / Locatie : Arnhem

Geen opmerkingen: