dinsdag 8 april 2008

Accountmanager

Accountmanager

Voor een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de verkoop, marketing en distributie van kwalitatief hoogwaardige software, zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste Sales Representative. Wij vragen iemand met een commerciele opleiding op MBO/HBO niveau en affiniteit met software-ontwikkeltechnieken en tools. Ben je leergierig, flexibel en heb je doorzettingsvermogen? Heb je een zelfstandige, professionele en ook collegiale werkhouding? Ben jij voor 32-40 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

PlaatsAMSTELVEEN
(soort) BedrijfEen IT sales en marketing buro
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Administratief medewerker verkoopbinnendienst

Wegens uitbreiding van het bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiast administratief medewerker verkoopbinnendienst. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit orderverwerking, dagelijks verzorgen van het archief van de verkoopafdeling, ondersteunen van de commerciële verkoopmedewerkers. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week. Je bent nauwkeurig, teamplayer en kan goed werken in een hectische werkomgeving.

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfEen relatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Marketing Professional met Basemanagement ervaring Internet & Telefonie
Den Haag, Zuid-Holland, Netherlands KPN Sat, 05 Apr 2008 23:00:00 -0700

Secretaresse

Op dit moment heeft een regiokantoor te Leiden de behoefte om het secretariaat uit te breiden met één MT-secretaresse (MT staat voor Management Team). Het betreft een (vooralsnog) tijdelijke vacature voor een periode van ca. 3 - 4 maanden voor 16 uur c.q. 2 dagen (maandag en woensdag) per week. In voorkomende gevallen moet de persoon bereid en in staat zijn flexibel met haar werkrooster om te kunnen gaan. Daarnaast zijn kennis en ervaring met Outlook, Excel en Word, en het goed kunnen plannen een must. Uiteraard zijn accuratesse en het goed kunnen communiceren en samenwerken evenzeer van belang. Qua persoon dient het iemand te zijn die past binnen een organisatie waarvan een van de kenmerken is de informele omgang met elkaar.

PlaatsLEIDEN
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

Geen opmerkingen: