dinsdag 22 april 2008

Coördinator Licensing

Coördinator Licensing
Aalsmeer, Noord-Holland, Netherlands Endemol Nederland BV Thu, 06 Mar 2008 23:00:00 -0800

Commercieel medewerkerbinnendienst

Voor een textiel bedrijf zijn wij op zoek naar een commercieelmedewerker binnendienst. Je dient ervaring te hebben op commercieel gebied, een pittige persoonlijkheid te hebben, communicatief sterk te zijn en sterk in je schoenen te staan. Je dient goed Engels te spreken, Duits en/of Frans is een pré. Affiniteit in de textiel of productie is ook belangrijk. Het betreft een functie van 40 uur in de week. Interesse? Kom naar onze speeddate/ inschrijf avond op 24 april van 18.00-20.00 uur in Enschede, mits je geen afspraak kan maken op een doordeweekse dag.

PlaatsENSCHEDE
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


technisch medewerker subsidies en financiering
Publicatie: 17-04-2008
Einddatum: 01-05-2008

Organisatie:
Ministerie van LNV, Dienst Landelijk Gebied (DLG)

Standplaats:
Arnhem

Functie omschrijving:
Als technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van aanvragen in het kader van diverse subsidieregelingen (zoals kavelruil, boerderijverplaatsingen, grondverwerving ten behoeve van EHS, inrichting van de EHS en het Europees Plattelands Ontwikkelingsprogramma). Tevens kun je ingezet worden bij advisering en ondersteuning op het gebied van subsidies en financieringsmogelijkheden bij de voorbereiding en uitvoering van projecten van de andere teams. Je behandelt voortgangsrapportages en termijnbehandelingen in het kader van genoemde regelingen.Daarnaast maak je onderdeel uit van een constructief en enthousiast team.

Contactpersoon:
K.B. Oost-Hertogh
K.B.Oost@minlnv.nl

Salesmanager

For one of our relations we are looking for an Area Sales Manager Russia. Main responsibilities: -Sell all products with primary focus on belt products -Sales and margins at each of your customer accounts in your territory -Identify additional opportunities where the company can add value to the customer -Check the specifications if they can be produced (according to the wishes of the client) or need adjustment and communicate with client and internally -Provides timely and accurate reports as required, including: visit reports, monthly planning calendar, weekly call report -Heavy travel throughout assigned sales area Requirements: -Good communication skills, written and verbal in English and Russian. -Minimum education: Bachelor in Mechanical Engineering -Direct Selling experience. -A competitive spirit and willingness to learn. Do you like to travel and are you the person that we are looking for? Come at our speeddate night a 24 april between 18.00-20.00.

PlaatsENSCHEDE
(soort) BedrijfTempo-Team Uitzend
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker

Leuk project voor een nieuwe klant in Breda! Wij zijn op zoek naar mensen die graag voor een energieleverancier bedrijven telefonisch wil benaderen om hun te informeren en proberen te overtuigen van de voordelen om het product aan te schaffen. Ben jij hiervoor: - Commercieel en resultaatgerichte mensen - Min. 16 per week beschikbaar - Prettige telefoonstem Wij bieden: - Opleiding - Goed salaris - Prettige werksfeer in een enthousiast jong team! - Goede basis voor commerciele functies Er is altijd de mogelijkheid om te kijken of het iets voor je is, neem hiervoor contact met ons op!

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfNieuwe klant
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Recruiter

Voor een internationaal Callcenter zijn wij op zoek naar een ervaren recruiter. Als recruiter zal je een drukke en gevarieerde rol hebben, waarbij je het recruitment proces van begin tot eind zal ervaren. Functie-eisen: -MBO +/ HBO -Minstens 2 jaar recruitment ervaring -Ervaring in het werven van kandidaten -Uitstekende kennis van de Engelse taal. Ben je een team-player, neem je graag verantwoordheden op je en heb jij ervaring als een recruiter? Interesse? Kom naar onze speeddate/ inschrijf avond op 24 april van 18.00-20.00 uur in Enschede, mits je geen afspraak kan maken op een doordeweekse dag.

PlaatsENSCHEDE
(soort) BedrijfTempo-Team Uitzendbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker

Voor onze opdrachtgever in Breda zijn wij op zoek naar kandidaten die willen bellen voor de Gouden Gids. Je benadert bedrijven die reeds adverteren en vraagt of ze deze advertentie willen verlengen. Je start met een training van 4 dagen. Vervolgens ga je aan de slag. Het betreft een parttime/fulltime vacature voor langere tijd. Spreek je ABN, kun je goed overweg met computers en een portie overtuigingskracht? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of reageer via de site.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfGouden Gids
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

Geen opmerkingen: