dinsdag 1 april 2008

Projectmanager

Projectmanager

Dit bedrijf adviseert toonaangevende organsiaties bij het ontwikkelen van zintuigelijke marketingconcepten door middel van advies en onderzoek. Ze zoeken iemand die beschikt over commerciële talenten en relevante ervaring. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten die vragen hebben. Je verstrekt informatie, maakt afspraken met klanten om de mogelijkheden te bespreken en bent verantwoordelijk voor het projectbeheer van lopende projecten. Je bent minimaal werkzaam voor 1 van de werkvelden binnen het bedrijf maar ook inzetbaar voor andere werkvelden indien nodig. Je werkt nauw samen met collega¿s en geeft ondersteuning aan de Medior - en Senior Projectmanager. Werkzaamheden: - behandelen van aanvragen - verrichten van acquisitie activiteiten - relatiebeheer - plannen, begeleiden en uitvoeren van projecten; - schrijven van rapportages - maken van projectvoorstellen; - het bezoeken van klanten m.b.t. projecten; - het up to date houden van vakkennis

PlaatsAMERSFOORT
(soort) Bedrijfmultisensory marketingbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Hbo’ers voor duaal leertraject fiscale accountancy
Publicatie: 19-03-2008
Einddatum: 18-04-2008

Organisatie:
Belastingdienst

Standplaats:
-

Functie omschrijving:
Voor instroom in de zwaardere, accountancy-gerelateerde controlefuncties bij de Belastingdienst is er een duaal leertraject opgezet voor afgestudeerde hbo’ers in de richtingen accountancy en bedrijfseconomie. Hierin wordt theorie afgewisseld met praktijkopdrachten en een stage. Na afronding van deze pre-master met een duur van ten hoogste twee jaar kun je instromen in de vierjarige Praktijkopleiding Registeraccountant Belastingdienst, eveneens een duaal opleidingstraject. Daarnaast ga je aan de slag als controlespecialist bij een van de dertien belastingregio’s. Als controlespecialist doe je boekenonderzoeken bij ondernemingen. Dat houdt in dat je op zoek gaat naar de werkelijkheid achter de cijfers. Daar komt heel wat speurwerk bij kijken, waarbij je veel vrijheid hebt om verschillende methoden toe te passen en zelf verbanden te leggen.

Contactpersoon:

arbeidsmarkt.ckc@belastingdienst.nl

Verkoop/magazijnmedewerker

Voor een bedrijf in vloerbedekking zijn we op zoek naar een verkoop/magazijnmedewerker. Doel van de functie: Het ontvangen, controleren, doorstromen en beheren van goederen, zodanig dat de winkel volledig is gevuld en het magazijn alleen de voorraad voor directe verwerking bevat. Werkzaamheden: - Verkopen is een belangrijk onderdeel in deze functie! - Het ontvangen, verzenden en administreren van goederen - Het doorstromen van de goederen - Het helpen van de klant Jouw profiel: - enige jaren relevante werkervaring in adviserende verkoop - commerciële instelling - klantgericht en klantvriendelijk - ervaring met administratieve procedures en computergebruik - accuratesse bij controlerende en administratieve werkzaamheden - werken onder piekbelasting en tijdsdruk - gevoel hebben voor kleursamenstellingen en materiaalcombinaties - het kunnen berekenen van materiaalgebruik aan de hand van een plattegrond

PlaatsUTRECHT
(soort) BedrijfBedrijf in vloerbedekkingen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel-administratief medewerker ve

Het bedrijf waar jij gaat werken is één van de grootste bemiddelaars op het gebied van hypotheken, financieringen en verzekeringen. Het is een financieel gezonde organisatie die sterk groeiend is en dat willen ze graag met jou doen! Op de kredietafdeling ben je als Acceptant verantwoordelijk voor de beoordeling van financieringsaanvragen van de klanten. Hiervoor onderhoud je contacten met de verschillende financieringsmaatschappijen om zo de financieringsmogelijkheden voor de klant te bepalen. Een aanvraag beoordeel je commercieel gezien in het belang van de klant. Hierbij signaleer je en doe je verbeteropstellen ten aanzien van producten en tarieven. Afwijkende voorstellen beoordeel je opnieuw en bespreek je met de klant om zo de offerte en verkoopmogelijkheden te bespreken met de klant. Profiel: - MBO werk-denk niveau - 1 jaar ervaring in financiele branche - Analytisch denkvermogen en goede communicatieve vaardigheden. Wij bieden een leuke functie met doorgroeimogelijkheden!

PlaatsNIEUWEGEIN
(soort) BedrijfBank
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Sales Adviseur FX
Independent Recruiters / Locatie : Utrecht

Medewerker Afdeling Beheer Staatsschuld
Medewerker Afdeling Beheer Staatsschuld Publicatie: 27-02-2008
Einddatum: 14-04-2008

Organisatie:
Het Agentschap

Standplaats:
Amsterdam (vanaf medio januari 2009 Den Haag)

Functie omschrijving:
Als medewerker van de Afdeling Beheer Staatsschuld werk je nauw samen met andere medewerkers en senior medewerkers. De belangrijkste taak is het juist en tijdig afwikkelen van de door de front-office afgesloten transacties. Daarbij heb je contacten met grote internationale banken waarbij Engels de voertaal is. Je maakt gebruik van een geïntegreerd systeem en de transacties worden na jouw goedkeuring STP (Straight Through Processing) doorgeleid naar de internationale betalings- en settlementsystemen. In het verlengde van de transacties wordt de portefeuille staatsschuld beheerd. Als gevolg daarvan werk je dagelijks aan het betalen van rente en aflossing en het ontvangen van stortingen op emissies. Verder ben je actief bij het innen en afrekenen van dividenden die voortkomen uit staatsdeelnemingen en het aanmaken en verzilveren van notes in het kader van ontwikkelingssamenwerking. Dagelijks wordt door jou een verantwoording gemaakt van alle voorkomende kasstromen.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Medewerker klantenservice

Als medewerker klantenservice beantwoord je vragen van klanten die meer willen weten over de producten en diensten van de bank. Op de afdeling Zaken verleen je service aan zakelijke klanten (MKB) op het gebied van betalingsverkeer, sparen en kredietverstrekking. Ook benader je de zakelijke klanten pro-actief met als doel service te verlenen en verkoop te realiseren. Je hebt ervaring met klantcontacten in een commerciële werkomgeving. Je werkt op mbo-niveau en bent resultaat- en verkoopgericht. Ben je minimaal 24 uur per week flexibel beschikbaar? Neem dan snel contact met ons op! Je start met een professionele training van ongeveer 3 weken. Deze training is fulltime en start 2 juni.

PlaatsZWOLLE
(soort) BedrijfABN AMRO Verzekeringen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verkoopmedewerker

Voor een toonaangevende handelsmaatsschappij in aluminium halffabrikaten zijn we op zoek naar een verkoper binnendienst. Taken: - Draagt zorg voor het dagelijkse telefonische contact met een aangewezen groep klanten. - Verwerkt/verzorgd offertes en opdrachten in samenwerking met de afdeling logistiek. - Koopt ordergericht zowel intern als extern in. - Is voor zijn klanten mede verantwoordelijk voor een juiste facturatie en betaling. - Is voor zijn klanten mede verantwoordelijk voor toezicht op een juiste registratie en afhandeling van klachten en schakelt indien nodig de buitendienst in voor de afhandeling van eventuele klachten. - Is voor zijn klanten verantwoordelijk voor het maken van een budget en het behalen van de overeengekomen targets. - Rapporteert aan de vestigingsmanager Functie-eisen: - Kennis van talen - Commerciele ervaring - Minimaal MBO denk/werkniveau. Geintereseerd? Solliciteer nu online met een goede motivatie..

PlaatsSCHIEDAM
(soort) BedrijfHandelsmaatschappij in aluminium
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

Geen opmerkingen: