vrijdag 18 april 2008

Salesmanager

Salesmanager

Voor een relatie in Weert zijn we op zoek naar een Area Sales Manager. In deze functie onderneem je commerciele activiteiten t.b.v. het gebied waarvoor je verantwoordelijk bent. Het bezoeken van vakbeurzen, relatiebeheer en verkoopactiviteiten van zowel cosmetica als apparatuur behoren tot je taken. Jouw profiel: - Zelfstandig; - Analytisch; - Marktgericht; - Klantgericht; - Onderhandelen; - Coachen; - Bereidheid tot reizen, meer dan 30% van de tijd. - HBO-CE of verkregen door relevante werkervaring dit niveau verkregen. - Kennis van de Nederlandse, Engelse, Duitse taal eventueel nog uitgebreid met Frans of Spaans. - Enige jaren ervaring met internationale handel.

PlaatsWEERT
(soort) BedrijfBedrijf in Weert
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Sales promotor

Voor een telecomaanbieder op Ekkersrijt, zijn wij op zoek naar een Sales Representative. Als Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de initiëring en uitvoering van alle sales activiteiten. Functie inhoud: - Outbound calls naar huidige klanten en prospects; - Offertes maken en follow-up; - Order verwerking; - Advies van management op het gebied van sales contracten en diensten; - Opstellen en uitvoeren van sales plannen; - Assistentie bij marketing activiteiten; Functie eisen: - MBO+ HBO niveau. Bij voorkeur Commercieel/technische richting; - 1 tot 2 jaar sales ervaring; - Sterke communicatieve en commerciele vaardigheden; - Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan snel.

PlaatsSON
(soort) BedrijfTempo Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Sales Manager / New Business Development Manager
Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands American Express Services Europe Ltd. Wed, 09 Apr 2008 07:09:30 -0700

Administratief medewerker attestenbeheer

Voor een groot logistiek bedrijf in Valkenswaard zijn wij op zoek naar een fulltime administratief medewerker op de afdeling attestenbeheer. Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband. Greep uit de werkzaamheden: - Scannen en indexeren van binnengekomen attesten (keuringsdocumenten) - Terugzoeken van keuringsdocumenten in ons digitale archief om te versturen naar klanten (incl. zusterbedrijven). - Uitzoeken en oplossen van problemen wanneer gegevens niet kloppen. Hiervoor dient men dus het nodige puzzelwerk te kunnen doen en logisch na te kunnen denken. - contacten onderhouden met klanten en leveranciers in binnen en buitenland m.b.t. keuringsdocumenten Later zul je ook worden ingewerkt voor de afdeling artikelbeheer. Ben jij flexibel, accuraat. stressebestendig, communicatief vaardig in meerdere talen en ben je op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel! 040-2019225

PlaatsVALKENSWAARD
(soort) BedrijfLogistiek Bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Tele Sales Representative

Als Tele Sales Representative adviseer je klanten telefonisch op professionele wijze over producten en diensten. Je adviseert de klanten over advertentiemogelijkheden en zorgt voor een zo groot mogelijk bereik voor hun (potentiële) klantenkring. Je gesprekspartners zijn hierbij zeer divers. Je houdt verder zelfstandig rapportages bij. Je werkt in een team van gemiddeld 10 mensen, ondersteund door een Salesmanager. Je beschikt over een opleiding op minimaal HAVO/MBO-niveau. Je bent een teamplayer met goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een positieve klantgerichte instelling, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Verder heb je goede kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift, een prettige telefoonstem en kennis van het Microsoft Office pakket (Word en Excel). (Telefonische) verkoopervaring is een pré. Je krijgt een uitstekende interne opleiding en begeleiding in een jonge en dynamische werkomgeving. Daarnaast zijn er goede doorgroeimogelijkheden.

PlaatsAMSTERDAM
(soort) BedrijfEen uitgeverij
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Vestigingsmanager

Voor de F&B afdeling van een amusementsgelegenheid in Leeuwarden, zijn wij per direct opzoek naar een Vestigingsmanager met een gedreven persoonlijkheid met aantoonbare ervaring in grootschalige horeca of bedrijfscatering. Taken en verantwoordelijkheden: - Dagelijkse operationele leiding aan een team van circa 35 medewerkers - Het geven van uitvoering aan het personeelsbeleid - Adviseren inzake een optimale afstemming van het F&B productaanbod op de regionale markt. - Doen van voorstellen om processen te verbeteren. Eisen: - HBO Werk- en denkniveau - Ruime leidinggevende werkervaring in vergelijkbare horeca locatie - People-Manager met een passie voor coachen - Een complete manager met creativiteit en cijfermatig goed onderlegd - Positieve instelling, slagvaardig, flexibel, stressbestendig en resultaatgericht. Heb je interesse, stuur dan je motivatie met cv naar nicole.inden@tempo-team.nl of inge.wiering@tempo-team.nl

PlaatsLEEUWARDEN
(soort) BedrijfAmusementsgelegenheid in Leeuwarden
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Administratief medewerker

Als Customer Service medewerker ben je verantwoordelijk voor de orderverwerking van de Franse klanten. Je ontvangt orders en verwerkt deze in het computersysteem en onderhoudt telefonisch contact met bestaande klanten over deze order. Je begeleidt zelfstandig het gehele orderproces en houd je bezig met het maken en opvolgen van offertes en bezoekrapporten van je collega's in de buitendienst. Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over een uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Franse en Nederlandse taal. Daarnaast heb je een opleiding op MBO/HBO werk- en denkniveau aangevuld met enkele jaren relevante verkoopervaring op gebied van orderverwerking nodig. Daarnaast bezit je over goede contactuele eigenschappen en een grote mate van zelfstandigheid. Interessant voor jou? Solliciteer dan direct.

PlaatsWAALWIJK
(soort) BedrijfProductiebedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel Medewerker Binnendienst

Voor een afvalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Hoofdtaken en verantwoordelijkheden: - Het telefonisch verkopen van het dienstenpakket aan zowel klanten als prospects. - Onderhouden van kontakten met klanten, accountmanagers en service adviseurs over diensten, bestaande activiteiten en mogelijkheden. - Beoordelen van marktsituaties inzake activiteiten (mogelijkheden) teneinde de omzet te bestendigen of te vergroten. - Adviseren over het aanbieden en accepteren van opdrachten. - Uitbreiden van het bestaande dienstenpakket van de klant en bespreken met accounts van mogelijke operationele, commerciële en/of financiële klachten alsmede het zorgdragen voor een snelle oplossing. Jouw profiel: - MBO niveau (commercieel). - Minimaal twee jaren ervaring in een commerciële functie. - Kennis van Word, Excel en MS Office. - Goede productkennis. - Je bent overtuigend, commercieel ingesteld, flexibel, creatief en assertief.

PlaatsUTRECHT
(soort) BedrijfSita Recycling services Utrecht
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: