woensdag 23 april 2008

Accountmanager / beleidsmedewerker

Accountmanager / beleidsmedewerker
Accountmanager / beleidsmedewerker Publicatie: 08-04-2008
Einddatum: 03-05-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën, Generale Thesaurie, afdeling Centraal Kasbeleid

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
In deze functie help je het kasbeleid zowel te ontwikkelen als uit te voeren. Bij de beleidsontwikkeling gaat het om het uitvoeren van beleidsevaluaties, het organiseren van een aanbesteding betalingsverkeer en het specificeren en testen van functionele wensen voor de geautomatiseerde administratie. Voor een deel heeft de functie een “buitendienst”-karakter. Je maakt deel uit van een team accountmanagers van 6 personen. Je gaat op bezoek bij bestaande en potentiële klanten en onderhoudt met hen een professionele relatie. Je regelt samen met de klant en de betreffende externe bank(en) dat tijdelijk niet benodigde liquide middelen op geautomatiseerde wijze op de rekening courant van de instelling bij de schatkist komen. Daarnaast begeleid je de klant en soms het betrokken vakministerie bij het afsluiten van deposito’s, leningen en hypotheken bij de schatkist. Tenslotte adviseer je de klant desgevraagd bij de inrichting en inkoop van treasury-structuren Je begrijpt de belangen van klanten, banken en Financiën en zorgt er voor dat sluitende afspraken worden gemaakt en nageleefd. Goed kunnen samenwerken is daarbij essentieel, evenals een verzorgde presentatie. Je beschikt over een forse dosis overtuigingskracht en de assertiviteit om deze in te zetten. Je bent een academicus die in staat is de theorie (economie, econometrie, bedrijfskunde) aan de praktijk te koppelen en omgekeerd. Daarbij maak je heldere analyses en ben je in staat deze goed op papier te zetten. De afdeling Centraal Kasbeleid gaat fuseren met het Agentschap van het ministerie van Financiën. Het Agentschap is verantwoordelijk voor het financieringsbeleid van de Staat en de uitgifte van staatsleningen, Dutch State Loans (DSLs), en Dutch Treasury Certificates (DTC's). Het beheert ook de staatsschuld en verzorgt de dagelijkse regulering van het schatkistsaldo. Het Agentschap is nu nog gevestigd in Amsterdam. Eind 2008 gaat de fusie vorm krijgen en daarbij ontstaat een dynamische organisatie die in zijn geheel op het kerndepartement in Den Haag gehuisvest zal worden. De fusie kan ertoe leiden dat takenpakketten aangepast worden.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Traffic medewerker expeditie buitenland/binnenland

Wegens tijdelijke onderbezetting zoeken wij een traffic medewerker voor de afdeling expeditie. Onze opdrachtgever is een toeleveringsbedrijf voor de metaalindustrie. Je organiseert de dagelijkse leveringen van goederen, uitgaande en inkomende, en handelt de administratie hiervan correct af. Je zorgt o.a. voor de juiste exportdocumenten en tijdige aanmeldingen van transporten bij diverse expediteurs, inclusief zee- en luchtvracht. EXW, EUR 1, ED61, CvO en TR1 zijn voor jou gesneden koek. We zoeken kandidaten met een afgeronde MBO/HBO-opleiding aangevuld met de nodige werkervaring op gebied van logistiek en transport. Je beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Je kunt goed plannen, je bent stressbestendig en communicatief vaardig. Deze opdracht duurt ongeveer een half jaar; een ideale uitstap naar een dynamisch bedrijf voor een ervaren medewerker!

PlaatsHENGELO OV
(soort) BedrijfInternationaal bedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Medewerker Accounting

Als Medewerker Accounting bij deze sales- en marketingorganisatie ben je onder andere verantwoordelijk voor de volgende taken: · boeken van facturen in SAP en het managen van de bijbehorende tussenrekeningen; · crediteurenbeheer en het zorgdragen voor een tijdige en nauwkeurige betaling van facturen; · controleren van de administratieve voorraad met de fysieke voorraad in het magazijn; · verzorgen van de Intrastat Reporting; · opvolging en analyse van betalingen van debiteurenbetalingen en statusoverdracht; · boeken van bankafschriften in SAP; · invoering reporting naar het hoofdkantoor in Parijs; · functioneren als back-up voor de accounting collega¿s; · functioneren als support voor Financial control Je hebt minimaal MBO+ werk/denkniveau en naast een behaalde diploma in een financiële opleiding één tot twee jaar relevante werkervaring bij voorkeur in een vergelijkbare functie. Ervaring met SAP is vereist en je beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is uitstekend.

PlaatsUTRECHT
(soort) BedrijfSales- en marketingorganisatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Kwaliteitsadviseur Planning en Control
Kwaliteitsadviseur Planning en Control Publicatie: 15-01-2008
Einddatum: 12-05-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, hoofdkantoor Dienst Justitiële Inrichtingen

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Ben jij pas afgestudeerd? Of ben je toe aan een 2e stap in je carriëre? Dan ben jij de juiste persoon naar wie wij op zoek zijn. Jij houdt je bezig met het ontwikkelen van het planning- & controlinstrumentarium gericht op kwaliteitsmanagement en outputsturing en met het adviseren over de planning- & controlcyclus en -processen. Je werkt hierbij nauw samen met onder meer medewerkers van Concern Control, Planning & Financiën, Huisvesting en Informatiemanagement, en met staf- en lijnfunctionarissen van de DJI-sectoren. We kunnen je ook inzetten als trekker van project- of werkgroepen binnen onze dienst, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een benchmark of voor een strategische risicoanalyse.

Contactpersoon:
B. Dharamsingh


Callcentermedewerker

Op deze afdeling benader je klanten van de Postbank die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in een hypotheek. Het doel is het maken van een afspraak met een hypotheekadviseur. Tevens adviseer je de klanten de overige producten die binnen de Postbank aangeboden worden. Er heerst een leuke informele en tevens serieuze werksfeer binnen het bedrijf. Belangrijk is dat je minimaal drie avonden beschikbaar bent. Werktijden:Ma t/m do van 17.30 t/m 21.30. Functie eisen: MBO diploma niveau 3/4 of Havo met economie of wiskunde Ervaring is gewenst.

PlaatsAmsterdam Sloterdijk
(soort) BedrijfING/Postbank
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Vestigingsmanager

KPN Primafoon is een onderdeel van KPN en biedt klanten de nieuwste ontwikkelingen op multimediagebied. Jij bent als vestigingsmanager verantwoordelijk voor het professionele verkoopteam en draagt graag de missie en visie van KPN uit naar haar klanten. Je opereert in een dynamische, concurrerende omgeving. Daarnaast ben je de peoplemanager die verkopers coacht en stimuleert om hun prestaties voortdurend te verbeteren. In samenspraak met het team heb je de ruimte om acties te bedenken en initiëren om de verkoopresultaten te vergroten. De planning van personeel en het opstellen van targets behoort ook tot je functie. Als vestigingsmanager ben je klantgericht, kwaliteitsgericht en resultaatgericht. Je beschikt over interpersoonlijke sensiviteit en leiderschap en je kunt goed coachen en ondernemend handelen. Je werkt drie van de vier zaterdagen per maand. Daarnaast ben je gewend om te acteren op HBO werk- en denkniveau en heb je leidinggevende verkoopervaring (1-3 jaar) in de retail.

PlaatsVENLO
(soort) BedrijfKPN Retail BV
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Medewerker inkoop

Medewerker Inkoop, Het uitvoeren van inkoopwerkzaamheden en zorgdragen voor de administratie van het inkoopproces. Inkoop werkzaamheden: - Het uitvoeren van bestelwerkzaamheden voor zowel productie als interne orders bij de geselecteerde leveranciers - Borgen van de levertijden - Indienen van reclamaties - Informeren van medewekers van de organisatie indien levertijden overschreden worden Administratieve werkzaamheden: - Aanmaken en verwerken van inkooporders - Onderhouden van leveranciergegevens - Het samenstellen van rapportages van de door de leveranciers geleverde performance Communicatie: -Onderhoudt intern contact met medewerkers omtrent kwaliteit en planning -Onderhoudt contact met leveranciers omtrent logistieke en kwaliteitsaangelegenheden Functie eisen: - MBO werk en denkniveau - NEVI Medewerker Inkoop & Logistiek is een pré - Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, kennis van het Duits is een pré

PlaatsDE LIER
(soort) BedrijfPriva B.V.
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Corporate recruiter (FT)
Leusden, Netherlands SNS REAAL Thu, 21 Feb 2008 23:00:00 -0800

Geen opmerkingen: