vrijdag 29 februari 2008

Vertegenwoordiger

Vertegenwoordiger

Als Sales Specialist ben je vooral bezig met New Business. Jij organiseert de verkoop van een beperkt aantal standaard dienstproducten. Je hebt je oren en ogen wijd open, verwerft prospects en nieuwe klanten, spot actief mogelijkheden en analyseert de markt. Je brengt binnen het productsegment aanbiedingen uit en verkrijgt zelfstandig opdrachten. De dienstproducten bevinden zich op het snijvlak van: Techniek,Organisatie en Mens. Jij beoordeelt kritisch en pro-actief de mogelijkheden van je prospect. Je adviseert hoe een gewenst veiligheidsniveau kan worden bereikt en behouden. Wat vragen wij? - Pro-activiteit - Resultaatgerichtheid - Commerciële werkervaring - Creativiteit en humor - Een ICT-technische achtergrond is een pré - Inhoudelijke kennis van informatiebeveiling is een pré, maar geen absolute noodzaak - Rapportage-, advies- en presentatievaardigheden

PlaatsDELFT
(soort) BedrijfAdviesbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

In deze functie werk je aan je productkennis en communicatieve vaardigheden om problemen en vraagstukken van de klanten op te kunnen lossen. Je werkt nauw samen met je collega's van de afdeling Sales en Development om de klanten optimaal te kunnen bedienen. Kennis en ervaring: - HBO/WO werk en denkniveau - Relevante werkervaring: ervaring met klantenomgeving, maar ook mogelijkheden voor starters - Bij voorkeur een opleiding in de financiële/bedrijfskundige richting - Affiniteit met financieel-administratieve vraagstukken - Affiniteit met ICT - Kennis van Exact is een pré Competenties: - Goede communicatieve vaardigheden - Goed kunnen luisteren - Klantgerichtheid - Zeldbeheersing - Empathie - Analytisch vermogen

PlaatsDELFT
(soort) BedrijfIT-bedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Medewerker Callcenter

Voor een bedrijf in Emmeloord dat zich richt op rubrieksadvertenties zijn wij op zoek naar een Partner Support Medewerker (PSM) ter ondersteuning van de commerciele activiteiten richting de kleinzakelijke markt. Voor deze functie zoeken wij een service-gericht iemand met tele-sales ervaring in de business-to-business omgeving. Als PSM ben je verantwoordelijk voor het commercieel ontwikkelen van de relatie met bestaande en nieuwe klanten in het kleinzakelijke segment. De taken zijn onder andere; telefonisch opvolgen van marketing- en verkoopacties; adviseren van klanten; oplossen van allerhande vragen van klanten en het up-to-date houden van alle relevante klanteninformatie. Wij vragen hiervoor minimaal 2 jaar ervaring in de tele-sales functie. Ervaring en/of affiniteit met de automobielindustrie. Uitstekende beheersing van de Ned. taal en goede beheersing van Microsoft-pakketten. Daarnaast ben je flexibel, creatief en probleemoplossend. Interesse in deze vacature? Reageer dan gauw!

PlaatsEMMELOORD
(soort) BedrijfEen bedrijf in Emmeloord
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Econoom met interesse in de financiële wereld
Econoom met interesse in de financiële wereld Publicatie: 09-01-2008
Einddatum: 01-04-2008

Organisatie:
ministerie van Financiën, Generale Thesaurie, Directie Financiële Markten

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
FM bestaat uit een vijftal afdelingen: Algemeen en internationaal, Integriteit, Marktgedrag en Effectenverkeer, Financiële Stabiliteit en Centraal Kasbeleid. In afdeling Algemeen en internationaal is plaats voor enthousiaste econoom die als senior beleidsmedewerker een belangrijke bijdrage wil leveren aan het bedenken en ontwikkelen van beleid op het terrein van de financiële marktsector. Beleidsmedewerkers bij FM zijn economen en juristen met diverse achtergrond, ervaring en specialisme. Gemeenschappelijke noemer is dat iedereen zelf de regie voert op zijn of haar dossiers. Uitgangspunt is eigen verantwoordelijkheid, met korte lijnen naar de ambtelijke en politieke top. Daarnaast betekent eigen verantwoordelijkheid bij FM snel zelfstandig optreden in nationale en internationale circuits. Om dit mogelijk te maken, fungeren collega’s onderling als klankbord om zo ideeën te toetsen. Ook is ruime aandacht voor coaching en loopbaanontwikkeling, waaronder gelegenheid voor het volgen van cursussen en (post-doctorale) opleidingen. Kortom, er wordt zelfstandig gewerkt, binnen een team.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Commercieel medewerker Verkoop Binnendienst

Voor een productiebedrijf in Tiel willen we graag in contact komen met een Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst. Als medewerker commerciële binnendienst bied je belangrijke support aan de klanten en de productie. Je bent de commerciële spil van het team, waarbij je zorgdraagt voor de voorbereiding en afhandeling van verkopen. Daarnaast pak je commerciële signalen op, heb je telefonisch contact met klanten in binnen- en buitenland. Verder informeer en adviseer je klanten in het kader van service en after sales. Heb je een afgeronde commerciële opleiding op HBO niveau of heb je dit niveau door ervaring verkregen. Daarnaast heb je aantoonbare binnendienstervaring, goede sociale en communicatieve vaardigheden, goede administratieve eigenschappen, goede beheersing van met name Excel (ervaring met een ERP pakket is een pre) en beheers je Engels en Duits in woord en geschrift. Indien je Frans spreekt dan is dit een pre maar zeker geen harde eis. Heb je interesse reageer dan snel.

PlaatsTIEL
(soort) BedrijfEen bedrijf in Tiel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

donderdag 28 februari 2008

Marketingmedewerker

Marketingmedewerker

Voor een bedirjf in Heerenveen zijn we op zoek naar een coördinator E-marketing. In deze functie ontwikkel en beheer je websites en intranetten.. Tevens ben je betrokken bij ontwikkeling en bewaking van actualiteiten van alle sites en intranetten. Ook ga je op pro-actieve wijze aan de slag met ontwikkelingen en trends van internet, zodat de internetsites aansluiten op de visie van het bedrijf. Je houdt je onder andere bezig met online campagnes, bannering en webstatistieken. Je bent / hebt: - pro-actieve houding - affiniteit met een dynamische en hectische omgeving - probleemanalytisch vermogen - creatief - goede planner/organisator Heb je interesse in deze vacatue en voldoe je aan het profiel, stuur dan je CV + korte motivatie naar Betty.Kingma@tempo-team.nl

PlaatsHEERENVEEN
(soort) BedrijfBedrijf in Heerenveen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Wij zijn op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van goed contact met klanten binnen een eigen regio. Op deze regio werk je samen met een buitendienst medewerker. Je verantwoordelijkheden zijn: invoeren van orders, telefonisch te woord staan en informeren en adviseren van klanten & zorgdragen voor een juiste afhandeling van klachten. Ben je communicatief, klantgericht, commercieel, zelfstandig, georganiseerd, gestructureerd en vaardig met de computer. En spreek je de de talen DUITS en FRANS goed (in woord en geschrift). Spreekt deze functie je aan reageer dan meteen! Druk op de knop -soliciteer-. Kandidaten die niet aan de vereisten voldoen, worden niet in behandeling genomen.

PlaatsZOETERMEER
(soort) BedrijfToonaangevend Marktleider in Decoratie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor een facility bedrijf met diverse branches zijn we op zoek naar een senior medewerker Sale Support. Je zult komen te werken binnen de branche 'cleaning services' en je hoofdtaken zullen o.a. in houden; het uitwerken en opstellen van offertes, na aanleiding van vraagstukken van diverse bedrijven/ opdrachtgevers. Je zult voornamelijk actief zijn binnen projecten, waarbij complexere vraagstukken worden gesteld. Je bent verantwoordelijk voor de lay-out van de offertes Medeverantwoordelijk voor de actualiteit van het centraal salesarchief Doet verbetervoorstellen op tekstueel vlak richting Key- en National Account Manager en de Manager Sales Support. Wij zoeken iemand met HBO niveau. Goede beheersing van de gangbare softwarepakketten. Zeer zelfstandig kan werken en in Team verband Initiatief nemend. Dienst verlenend en commercieel Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal eng goede beheersing van de Engelse taal Ben jij spontaan en wil je werken in een informeel team?

PlaatsUTRECHT
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor een bedrijf in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een commercieel administratief medewerker. Als commercieel administratief medewerker binnendienst accepteer je en voer je binnenkomende opdrachten in, verstrek je informatie met betrekking tot in behandeling zijnde opdrachten en behandel je binnenkomende telefoongesprekken. Je maakt afspraken voor expertise en bewaakt de voortgang van expertises en rappels. Het behandelen van post voor het servicecenter, het verwerken van gegevens in een completeerscherm en het gereed maken van naar experts verzenden faxen en post behoren ook tot je takenpakket. Je hebt MBO-werk en denkniveau en bij voorkeur een commercieel/administratieve opleiding. Verder heb je ervaring en vaardigheid in het werken met computers. Ervaring in de verzekeringswereld is een pré. Heb je interesse, reageer dan snel!

PlaatsHEERHUGOWAARD
(soort) BedrijfSchadeverzekeringsbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor een Aluminiumfabriek in Utrecht zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Je werkzaamheden bestaan uit klantcontact vanaf offerteaanvraag tot en met de aflevering voor de order en alle administratieve afhandelingen die daar mee gepaard gaan. Je onderhoudt intensief contact met de buitendienst en met de afdelingen van de fabriek. Tevens werk klachtenafhandeling en retourneren en creditnota's af. Voor deze afwisselende functie beschik je over commerciële werkervaring en een MBO/MTS achtergrond en heb je ervaring bij voorkeur in de metaalbranche. Je bent een stevige persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent zelfstandig, commercieel sterk, planmatig en initiatiefrijk. Je durft beslissingen te nemen en kunt goed werken in teamverband en toont doorzettingsvermogen. Het is belangrijk dat je de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift beheerst.

PlaatsUTRECHT
(soort) BedrijfAluminiumfabriek
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Inkoper

Voor een opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een assistent inkoper: Functieomschrijving: Leiding geven aan afdeling Inkoop bij afwezigheid Hoofd Inkoop. Het bestellen en optimaal benutten van bestaande raamcontracten inzake staalleveringen. Het bewaken van inkoopcontracten. Selecteren leveranciers technische artikelen. Het verzorgen van de inkoop ten behoeve van de produktie, Technische Dienst en kantoorbenodigdheden. Het voorbereiden en begeleiden van uitbesteding van productiewerkzaamheden. Het voorbereiden en maken van Inkoopcalculaties. Het opstellen van offerte - en orderdocumenten Functieeisen: Communicatief sterk. Administratief onderlegd. Commercieel type. Minimaal 2 jaar relevante aantoonbare werkervaring. HBO werk en denkniveau. NEVI1 is een pre.

PlaatsGRONINGEN
(soort) BedrijfMetaal industrie
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Servicelijn hypotheken

Op deze afdeling sta je klanten te woord. Je behandelt vragen en klachten en handelt ze af. Verder maak je indien gewenst een afspraak voor de klant met een hypotheekadviseur. Je bekijkt samen een aantal gegevens vooraf die nodig zijn voor de afspraak. Tevens bekijk je de mogelijkheden voor cross-sellinge ndeep-selling. Je geeft advies inzake het totale producten pakket van de postbank met de focus op producten op basis van specifieke individuele verkooptargets. Er heerst een leuke informele, collegiale en tevens serieuze werksfeer binnen het bedrijf. Belangrijk is dat je minimaal 20 uur beschikbaar bent. Werktijden:Ma t/m vrij tussen 08.00 - 21.00 uur ; (minimaal 1 a 2 keer in de week in de avond beschikbaar zijn) Functie eisen: MBO diploma niveau 3/4 of Havo met economie of wiskunde Ervaring is gewenst.

PlaatsAmsterdam Sloterdijjk
(soort) BedrijfPostbank/ING
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Oracle database Consultant / Architect
Groningen, Utrecht, Eindhoven, Utrecht, Netherlands Atos Origin Netherlands/Managed Operations/MBS - 1-1-20039 Wed, 02 Jan 2008 11:52:52 -0800

woensdag 27 februari 2008

Telesales medewerker

Telesales medewerker

voor een jong en klein callcenter in de regio dat zich gespecialiseerd heeft in de business-to-business-branche op met name de zakelijke dienstverlening. Als Telesales medewerker ben je verantwoordelijk voor het telefonisch benaderen van bedrijven. Je praat met directieleden, managers en andere beslissers binnen verschillende branches. Het doel van de gesprekken varieert van bijvoorbeeld het maken van afspraken voor buitendienstmedewerkers, het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken of marktonderzoek, genereren van salesleads of het opvolgen van direct mail acties. Je werkt steeds aan korte specialistische projecten: hierdoor blijft het werk afwisselend. Voor deze functie heb je MBO-niveau, ben je enthousiast, communicatief sterk en commercieel ingesteld. Ook zie je het als een uitdaging om telefonisch te verkopen en te adviseren. Werkervaring in de telefonische verkoop is een pré. Het betreft een parttime functie voor 24 tot 32 uur per week voor langere tijd

PlaatsDuiven
(soort) BedrijfCallcenter Telemarketing
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Inspecteur Arbeidsmarktfraude voor diverse regio's (zie bij bijzonderheden)
Inspecteur Arbeidsmarktfraude voor diverse regio's (zie bij bijzonderheden) Publicatie: 28-01-2008
Einddatum: 01-03-2008

Organisatie:
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Arbeidsinspectie

Standplaats:
Arnhem

Functie omschrijving:
Als inspecteur arbeidsmarktfraude heb je een verantwoordelijke functie met een afwisselend takenpakket. Je maakt deel uit van de buitendienst, wat betekent dat je veel op pad bent. Je houdt je bezig met handhaving van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsmarkt en arbeidsvoorwaarden. Je belangrijkste taak is het bestrijden van illegale tewerkstelling, werkgeversfraude en het door werkgevers ontduiken van de betaling van het wettelijke minimumloon. Je verricht samen met collega’s onderzoeken o.a. in interventieteams. Je rapporteert je bevindingen en maakt boeterapporten of processen-verbaal op. Je werkt veel samen met andere instanties zoals de (Vreemdelingen)politie, andere bijzondere opsporingsdiensten, zoals de SIOD, de Belastingdienst, Gemeenten en UWV. Binnen onze inspectieteams vinden wij de collegiale uitwisseling van kennis, informatie en ervaring belangrijk voor een efficiënte, kwalitatief hoogwaardige uitvoering van onze werkzaamheden.

Contactpersoon:

werving-arbeidsinspectie@minszw.nl

Commercieel medewerker

Voor een bedrijf in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een commercieel administratief medewerker. Als commercieel administratief medewerker binnendienst accepteer je en voer je binnenkomende opdrachten in, verstrek je informatie met betrekking tot in behandeling zijnde opdrachten en behandel je binnenkomende telefoongesprekken. Je maakt afspraken voor expertise en bewaakt de voortgang van expertises en rappels. Het behandelen van post voor het servicecenter, het verwerken van gegevens in een completeerscherm en het gereed maken van naar experts verzenden faxen en post behoren ook tot je takenpakket. Je hebt MBO-werk en denkniveau en bij voorkeur een commercieel/administratieve opleiding. Verder heb je ervaring en vaardigheid in het werken met computers. Ervaring in de verzekeringswereld is een pré. Heb je interesse, reageer dan snel!

PlaatsHEERHUGOWAARD
(soort) BedrijfSchadeverzekeringsbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

dinsdag 26 februari 2008

Manager Commercieel Sales

Manager Commercieel Sales
Huizen, Noord-Holland, Netherlands Phoenix Coatings Mon, 25 Feb 2008 21:35:51 -0800

Freelance Controller (Vermogensbeheer)
AMSTERDAM, Noord-Holland, Netherlands Steens & Partners Interim Finance Consultants Wed, 20 Feb 2008 10:07:15 -0800

Traffic medewerker expeditie buitenland/binnenland

Wegens tijdelijke onderbezetting zoeken wij een traffic medewerker voor de afdeling expeditie. Onze opdrachtgever is een toeleveringsbedrijf voor de metaalindustrie. Je organiseert de dagelijkse leveringen van goederen, uitgaande en inkomende, en handelt de administratie hiervan correct af. Je zorgt o.a. voor de juiste exportdocumenten en tijdige aanmeldingen van transporten bij diverse expediteurs, inclusief zee- en luchtvracht. EXW, EUR 1, ED61, CvO en TR1 zijn voor jou gesneden koek. We zoeken kandidaten met een afgeronde MBO/HBO-opleiding aangevuld met de nodige werkervaring op gebied van logistiek en transport. Je beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Je kunt goed plannen, je bent stressbestendig en communicatief vaardig. Deze opdracht duurt ongeveer een half jaar; een ideale uitstap naar een dynamisch bedrijf voor een ervaren medewerker!

PlaatsHENGELO OV
(soort) BedrijfInternationaal bedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

maandag 25 februari 2008

Senior medewerker / consultant Opsporing en Onderzoek

Senior medewerker / consultant Opsporing en Onderzoek
Publicatie: 20-02-2008
Einddatum: 05-03-2008

Organisatie:
Nederlandse Mededingingsautoriteit

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
De senior medewerker die wij zoeken zal leiding geven aan verschillende bedrijfsonderzoeken. Hij of zij vindt het leuk om zich met de volgende vragen bezig te houden: • Hoe zorgen we er voor dat alle feiten op tafel komen? • Hoe moet het onderzoek worden ingericht en uitgevoerd om er voor te zorgen dat er betrouwbare en objectieve uitspraken kunnen worden gedaan? • Hoe vind ik een balans tussen een snel en slagvaardig onderzoek en een gedegen aanpak? • Hoe vind ik een balans tussen de formele rol die een toezichthouder heeft en een goede zakelijke relatie met de bedrijven? • Hoe kunnen we bij de uitvoering van het onderzoek zoveel mogelijk de administratieve lasten voor de energiebedrijven beperken? Binnen DTe wordt veel gewerkt in projectteams die bestaan uit 2-4 hoogopgeleide medewerkers met elk een verschillende achtergrond en discipline. Je geeft leiding aan één of meerdere onderzoeksteams. Binnen deze teams ontwikkel je ideeën over hoe het onderzoek het beste kan worden opgezet en uitgevoerd. Je zet deze ideeën om in concrete plannen en geeft leiding aan de implementatie. Daarnaast draag je als projectleider of teamlid flexibel bij aan andere DTe projecten of activiteiten.

Contactpersoon:

Solliciteren@nmanet.nl

Commercieel medewerker binnendienst

Altijd al in de Sales willen werken en heb je ervaring in de luchtvracht?? Ideale Sales-startersfunctie met veel mogelijkheden om in de toekomst door te groeien naar een buitendienst functie. Je komt te werken in een klein, jong team. De sfeer is zeer informeel en naast hard werken wordt er veel gelachen! · Een relevante opleiding op Mbo- of Hbo-niveau commerciële/logistieke richting; · Relevante ervaring bij een expediteur / logistiek dienstverlener; · Uitstekende contactuele eigenschappen zowel telefonisch als persoonlijk en goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pre; · Enthousiasme en een flexibele instelling en een `hands on¿ mentaliteit. Je werkzaamheden: · Telefonische verkoop; · Plannen van bezoeken voor de buitendienst; · Commerciële contacten onderhouden met bestaande en nieuwe relaties; · Opstellen van offertes; · Klachtenafhandeling; · Verzamelen van sales leads; · Ondersteuning bij het oplossen van operationele problemen.

PlaatsSchiphol
(soort) BedrijfLogistieke dienstverlener
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

zondag 24 februari 2008

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Voor een afvalverwerkingsbedrijf in Tilburg zijn we op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. In deze functie bestaan je voornaamste werkzaamheden uit het ondersteunen van de accountmanagers, het inplannen en administratief verwerken van orders, telefonische verkoop en verstrekken van verkoopinformatie. Hiervoor heb je een mbo-opleidingsniveau, automatiseringskennis en goede commerciële en contactuele vaardigheden, daarnaast ben je een resultaatgerichte teamspeler.

PlaatsTILBURG
(soort) BedrijfBrabants Afval Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor een bedrijf in omgeving Boxmeer zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker. Werkzaamheden: - Balieverkoop - Assisteren in de binnendienst - Uitwerken van orders - Bezorgen van automaterialen en truck- trailerparts Functie- eisen: - Havo of mbo niveau 4 - Gedreven type en commerciele feeling - Representatief - Klantvriendelijk - Rijbewijs B - Interesse in auto's - Technische affiniteit Interesse in deze functie? Neem dan contact met ons op.

PlaatsOmgeving Boxmeer
(soort) BedrijfTempo-Team Boxmeer
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Financieel adviseur (2 vacatures)
Publicatie: 15-02-2008
Einddatum: 28-02-2008

Organisatie:
RIVM

Standplaats:
Bilthoven

Functie omschrijving:
Als financieel adviseur ondersteun je de centra op het brede veld van financieel-economische zaken. Je draagt zorg voor een goede bedrijfsadministratie. Je ondersteunt de centrumhoofden en projectleiders bij de planning- en controlecyclus van zowel de onderzoeksprogramma's als de opdrachten voor derden. Je geeft mede vorm aan de bedrijfsvoering van de sector. Je analyseert, controleert en bewerkt gegevens en voert diverse boekhoudkundige opdrachten uit. Je treedt op als aanspreekpunt voor de coördinatie van allerlei verschillende interne en externe projecten. Je behartigt het beleid inzake de financieel-economische zaken en geeft invulling aan de uitvoering ervan. Je legt verantwoording af aan de controller.

Contactpersoon:
H.S. van Os
vacature@rivm.nl

(Assistant) Manager Capital Markets
Yess International Consultants / Locatie : Rotterdam

Financieel Specialist
's-Gravenhage, Netherlands TriFinance Fri, 22 Feb 2008 23:00:00 -0800

Sales Support Agent

Je draagt zorg voor het onder andere administratief en operationeel ondersteunen van de account managers in de betreffende regio's, door onder andere het opstellen van contracten, offertes en standaard rapportages en het verwerken van de klantgegevens. Je hebt interne en externe telefonische en schiftelijke contacten. Je hebt mbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring. Bovendien beheers je de Nederlands, Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pré. Je bent administratief onderlegd, accuraat, zorgvuldig en klantgericht. Het gaat om een tijdelijke functie in verband met zwangerschapsverlof. Het is vanaf april voor een periode van ongeveer 20 weken. Je werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

PlaatsAMSTERDAM
(soort) BedrijfEen postbedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

zaterdag 23 februari 2008

Callcentermedewerker outbound

Callcentermedewerker outbound

Ben jij op zoek naar een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen tot volleerd binnendienst accountmanager en tegelijkertijd kan profiteren van een uncapped bonussysteem? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Je zult op een adviserende manier het product onder de aandacht brengen van mogelijke klanten. Het contact zal uitsluitend via de telefoon plaatsvinden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het volgen van de marktontwikkelingen op het vakgebied en het ontwikkelen van een klantportfolio. Tijdens je werkzaamheden zul je gecoached worden door ervaren salestrainers. Spreekt deze vacature je aan neem dan nu contact op met Chris Ewals (020-6435350)!

PlaatsAmstelveen
(soort) BedrijfEen mediaconcern
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Reisadviseur

Voor een reisbureau te Lemmer ben ik op zoek naar een ervaren Reisadviseur. Je werkt klant- en resultaatgericht, hebt goede commerciële- en dienstverlenende en communicatieve vaardigheden en je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt een toeristische opleiding afgerond, bijvoorbeeld MTRO of Tio, én ruime werkervaring bij een reisbureau (bij voorkeur in een vergelijkbare functie). Je hebt een flexibele instelling en bent bereid op koopavonden, zaterdagen en incidenteel zondagen te werken. Fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband.

PlaatsLEMMER
(soort) BedrijfTempo-Team Uitzendbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

In deze functie werk je aan je productkennis en communicatieve vaardigheden om problemen en vraagstukken van de klanten op te kunnen lossen. Je werkt nauw samen met je collega's van de afdeling Sales en Development om de klanten optimaal te kunnen bedienen. Kennis en ervaring: - HBO/WO werk en denkniveau - Relevante werkervaring: ervaring met klantenomgeving, maar ook mogelijkheden voor starters - Bij voorkeur een opleiding in de financiële/bedrijfskundige richting - Affiniteit met financieel-administratieve vraagstukken - Affiniteit met ICT - Kennis van Exact is een pré Competenties: - Goede communicatieve vaardigheden - Goed kunnen luisteren - Klantgerichtheid - Zeldbeheersing - Empathie - Analytisch vermogen

PlaatsDELFT
(soort) BedrijfIT-bedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Beleidsmedewerker ruimtelijk economische strategie
Beleidsmedewerker ruimtelijk economische strategie Publicatie: 01-02-2008
Einddatum: 15-03-2008

Organisatie:


Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
We zijn op zoek naar een (ervaren) beleidsmedewerker (een –ruimtelijk- econoom, of een economisch geograaf) liefst met ervaring op het terrein van regionaal economisch beleid. Als beleidsmedewerker werk je in flexibele werkverbanden (o.a. door projectmatig te werken), zowel binnen de directie Ruimtelijk Economisch Beleid als breder binnen het Directoraat Generaal Ondernemen en Innovatie. Je onderzoeksmatige en kennisverdiepende werkzaamheden kunnen met de verschillende beleidsterreinen van de directie te maken hebben. We werken onder meer aan strategische vraagstukken rond het regionale economische beleid in Pieken in de Delta, de (herstructurering van) bedrijventerreinen, de Europese structuurfondsen, infrastructuur en de mainports Rotterdam en Schiphol. Je signaleert knelpunten op de lange termijn en verkent mogelijke beleidsstrategieën. Ook advisering aan de Minister en Staatssecretaris behoort tot de werkzaamheden. Je onderbouwt beleidsvoorstellen met de resultaten van beleidsonderzoek en sondeert het draagvlak voor nieuwe oplossingsstrategieën. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het regionaal-economische beleidsdebat, bijvoorbeeld door het schrijven van opiniërende en wetenschappelijke artikelen.

Contactpersoon:

solliciteren@minez.nl

Assistent Account Manager (40 uur)/Commercieel Binnendienst

Per direct zijn wij op zoek naar een administratief medewerker met commercieel denkvermogen!! Taak: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van transportopdrachten (relatiemanagement), voert de ritinformatie in, neemt orders aan en beheert een eigen klantenaccount (orderverwerking). Daarnaast hou je de ook de wachtkosten en performance van de klanten bij. Je signaleert opvallende zaken of problemen bij de klant en rapporteert dit aan de afdeling Sales. Functie-eisen: MBO of vergelijkbaar c.q. door ervaring verkregen niveau. Je kan helder en duidelijk communiceren in het Engels en Duits. Kennis van Frans is een pré en Spaans is een optie. Je beschikt over een flexibele en service gerichte instelling en bent daarnaast communicatief vaardig. Je beheerst MS Officepakket.

PlaatsOSS
(soort) BedrijfLogistieke organisatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Accountmanager

Als Sales Representative ben je een ijzersterk verkooptalent met lef en doorzettingsvermogen. Bij dit logistieke bedrijf in de luchtvracht hou jij je dagelijks bezig met acquisitie en relatiebeheer en zie je kansen in de markt. Op schiphol voel jij je thuis en targets behalen zie je als een uitdaging. Je hebt affiniteit met de logistieke branche en hebt een HBO opleiding of 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring met Microsoft office en spreekt zowel de Nederlandse als Engelse taal vloeiend. Pas jij in dit profiel en wil je meer van dit bedrijf weten? Solliciteer dan via onderstaande button!

PlaatsLUCHTHAVEN SCHIPHOL
(soort) BedrijfLogistiek bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een bedrijf in Nijmegen in raambekleding zijn wij per direct op zoek naar een medewerker verkoop binnendienst. Tot de taken behoren met name; telefonisch klanten te woord staan, orders invoeren en archief werkzaamheden. Voor deze vacature zijn wij opzoek naar kandidaten die klantegericht zijn en netjes, secuur te werk gaan. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je hebt een duidelijke telefoonstem en werkt goed in team. Heb je interesse in deze functie en ben je per direct en fulltime beschikbaar? Reageer dan snel!

PlaatsNIJMEGEN
(soort) BedrijfBedrijf in raambekleding
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor een bedrijf in omgeving Boxmeer zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker. Werkzaamheden: - Balieverkoop - Assisteren in de binnendienst - Uitwerken van orders - Bezorgen van automaterialen en truck- trailerparts Functie- eisen: - Havo of mbo niveau 4 - Gedreven type en commerciele feeling - Representatief - Klantvriendelijk - Rijbewijs B - Interesse in auto's - Technische affiniteit Interesse in deze functie? Neem dan contact met ons op.

PlaatsOmgeving Boxmeer
(soort) BedrijfTempo-Team Boxmeer
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

vrijdag 22 februari 2008

Medewerker commerciële ondersteuning

Medewerker commerciële ondersteuning

De functie o.a.: - Orders en offertes zijn ingevoerd en verwerkt - Commercieel telefoonverkeer is verwerkt - Commerciële administratie en correspondentie zijn verwerkt Onze verwachtingen: - MBO opleiding op administratief gebied - Kennis van de Engelse en Duitse taal - Kennis van het Office pakket en affiniteit met overige software programma's Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan het profiel? Reageer dan snel!

PlaatsVARSSEVELD
(soort) BedrijfTechnische groothandel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Financieel adviseur (2 vacatures)
Publicatie: 15-02-2008
Einddatum: 28-02-2008

Organisatie:
RIVM

Standplaats:
Bilthoven

Functie omschrijving:
Als financieel adviseur ondersteun je de centra op het brede veld van financieel-economische zaken. Je draagt zorg voor een goede bedrijfsadministratie. Je ondersteunt de centrumhoofden en projectleiders bij de planning- en controlecyclus van zowel de onderzoeksprogramma's als de opdrachten voor derden. Je geeft mede vorm aan de bedrijfsvoering van de sector. Je analyseert, controleert en bewerkt gegevens en voert diverse boekhoudkundige opdrachten uit. Je treedt op als aanspreekpunt voor de coördinatie van allerlei verschillende interne en externe projecten. Je behartigt het beleid inzake de financieel-economische zaken en geeft invulling aan de uitvoering ervan. Je legt verantwoording af aan de controller.

Contactpersoon:
H.S. van Os
vacature@rivm.nl

Medewerker verkoopsupport AOV nazorg team

Je draagt zorg voor een goede telefonische bereikbaarheid van verkoopservice voor klanten en tussenpersonen. Je adviseert en ondersteunt assurantietussenpersonen. Je speelt in op vragen van de klant. Bijdragen aan commerciële actie, deelnemen aan projecten en lichte administratieve werkzaamheden behoren ook tot de werkzaamheden. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw product verzekeringen. Je bent op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en denkt mee over verbeteringen. Je weet de afdeling te profileren als een deskundige verzekeringspartner en vindt het een uitdaging te werken met persoonlijke targets. Eisen: Teamplayer die samenwerken een absolute voorwaarde vindt om resultaten te boeken HBO werk- en denkniveau Stressbestendig Leergierig Communicatief vaardig Voldoe jij aan deze eisen en ben je voor langere tijd beschikbaar? Neem dan contact met ons op!

PlaatsTILBURG
(soort) BedrijfAchmea Interpolis
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Promotiemedewerker m/v

Voor een dealer van auto's in Drachten zijn wij op zoek naar een promotiemedewerker voor het aanprijzen van een nieuwe stationwagon. Ben jij een representatieve, enthousiaste, vlotte jongedame of jongeman die sterk in zijn/ haar schoenen staat en ben jij in de voorjaarsvakantie (25-02-2008 t/m 01-03-2008) beschikbaar ? Kom snel bij ons langs of neem contact op met nummer 0512-525356. In het bezit zijn van een rijbewijs is een pré

PlaatsDRACHTEN
(soort) BedrijfAuto Dealer
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Sr. Project Manager
NL Sittard/Geleen, Netherlands Sabic Europe Wed, 20 Feb 2008 23:00:00 -0800

Verkoopmedewerker

Ben jij een gedreven verkoper met 2 jaar werkervaring? Voor ABN AMRO zoeken wij toppers die nieuwe en bestaande klanten adviseren over de diverse financiële producten en mogelijkheden van De Bank. ABN AMRO biedt je de omgeving om professioneel klantencontact op te doen in een commerciële werkomgeving in de functie van: Verkoopadviseur. Als je voldoet aan de volgende eisen kun je direct in gesprek gaan met Tempo-team: - Afgeronde HBO opleiding. - Zeer sales gericht en je ziet een uitdaging in werken met targets. - 36 uur per week beschikbaar - Ervaring met klantcontact en affiniteit met financiële dienstverlening - Naast Algemeen Beschaafd Nederlands beheers je in ieder geval de Engelse taal. - Je houdt van leren. Geinteresseerd? Reageer dan direct!

PlaatsGOUDA
(soort) BedrijfABN-AMRO bank
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Senior Adviseur Management Control (RWS-BV-UT-127)
Senior Adviseur Management Control (RWS-BV-UT-127) Publicatie: 19-02-2008
Einddatum: 04-03-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Utrecht

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:
Als senior adviseur managementcontrol adviseer je op proactieve wijze het directieteam van onze regionale Rijkswaterstaatdienst. Je toetst producten uit de managementcyclus en je coördineert de uitvoering van operational audits. Verder adviseer je de projectmanagers over projectbeheersing en vervang je in voorkomende gevallen de controller.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Medewerker klantenservice

Voor een bedrijf in de vrijetijdssector in Breda zijn wij op zoek naar een Area Sales Executive. Doel: - Omgaan met de Salesbudgetten en doelen. - Introduceren van nieuwe producten. - Binnen de gestelde doelen en plannen werken op Customer Service Level. - Verantwoordelijk voor je eigen klanten bestand en het omgaan met targets. - Aanboren van nieuwe wervingskanalen en acquisitie van bestaande klaten, op pro-actieve en continue basis. Verantwoordelijkheden: - Contacten onderhouden met bestaande klanten en potentiele klanten door het geven van advies over het assortiment en commerciele doelstellingen. Opvolging geven uit de dooruit voortvloeiende acties. - Behouden en uitbouwen van een professionele relatie met de klanten en leveranciers. Profiel: - MBO-niveau met ervaring en affiniteit in de outdoorbranche - Minimaal 3 jaar Sales ervaring op retailniveau en hoger. - Uitstekende kennis van Nederlands en Engels, kennis van de franse taal is een pré. - Kennis van MS Office

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfBedrijf in Breda
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

donderdag 21 februari 2008

Medewerker Commerciele Binnendienst

Medewerker Commerciele Binnendienst

Voor een financieel dienstverlener in Valkenswaard, gespecialiseerd in de bemiddeling en advisering in hypotheken, pensioenen, verzekeringen en beleggingen, zijn wij op zoek naar een medewerker commerciele binnendienst. Het betreft een functie voor 22-30 uur in de week. Deze medewerker is de spil in ons bedrijf tussen de cliënten, de commerciële buitendienst en de leveranciers. De werkzaamheden zijn zeer divers en veel omvattend. Wij zoeken iemand met MBO/HBO denk niveau. Zij zijn een kleine organisatie waarin samenwerking van zeer groot belang is. Kunnen en willen samenwerken is een zeer belangrijke eis voor deze functie. Verder moet je beschikken over de volgende eigenschappen: Flexibel, sociaal vaardig, klantgericht, accuraat, initiatiefrijk. Kennis van de branche is een pré. Herken jij jezelf in deze functie? Reageer dan snel! 040-2019225

PlaatsVALKENSWAARD
(soort) BedrijfFinancieel Dienstverlener
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Telefonist

Wij zoeken een organisatie in Alphen aan den Rijn een enthousiaste kandidaat voor het bellen voor een (bekende) verzekeringsmaatschappij. Je taken bestaan uit het maken van afspraken met particulieren. We zoeken kandidaten met MBO+ werk- en denkniveau. Het is een pre als je op de hoogte bent van financiele zaken en verzekeringen. Voor deze functie vind je klantencontact leuk en uitdagend, en ben je communicatief sterk. Deze functie kan ingevuld worden voor minimaal 12 uur per week. Neem voor meer informatie contact op!

PlaatsALPHEN AAN DEN RIJN
(soort) BedrijfOrganisatie in Alphen a/d Rijn
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Baliemedewerker

Wij zoeken voor een grenswisselkantoor een fulltime baliemedewerker op Amsterdam CS en een parttime baliemedewerker (24 uur) naast het Victoria hotel (dichtbij CS). Als baliemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je houdt je bezig met het wisselen van vreemde valuta's, het verzenden van geld naar het buitenland, voorraadbeheer van waardeproducten, het verzilveren en verkopen van travelers cheques, het verkopen van concertkaarten etc. Houd je ervan om met mensen bezig te zijn, ben je communicatief vaardig en dienstverlenend ingesteld? Heb je commerciële werkervaring? Heb je ervaring aan een balie en ben je ook in de avonduren en in het weekend beschikbaar? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsDIEMEN
(soort) BedrijfGrenswisselkantoor
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Otto

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfHCN Rotterdam B.V.
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel-technisch medewerker

Voor onze klant die projecten inrichten op het gebied van licht zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Wij zoeken een enthousiate medewerker die affiniteit heeft met computers en een technische achtergrond heeft. Autocad is een pré. Het is een bedrijf dat veel klanten en leveranciers heeft in het buitenland dus een beheersing van de engelse en duitse taal is gewenst. De werkzaamheden zullen erg variërend zijn; Calculeren, offertes maken, klantcontact maar ook inkoopondersteuning. Herken je jezelf in de volgende karaktereigenschappen: Toont initiatief, staat open voor anderen, is flexibel, spontaan en creatief. Gaat er na het lezen van deze vacature letterlijk en figuurlijk een lampje branden? Reageer dan snel!

PlaatsHOOGEVEEN
(soort) BedrijfEen technisch bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Accountmanager

Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en het uitbreiden van de markt voor speciale producten. De gehele wereld is je werkterrein en het opsporen van potentiële klanten of het ontwikkelen van nieuwe producten voor deze klanten zullen de belangrijkste taken zijn. Functie-eisen: - HBO - Commercieel gevoel - Affiniteit met de techniek - Engelse taal vloeiend en de Franse e/o Spaanse taal goed.

PlaatsDRUNEN
(soort) BedrijfProductiebedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Adviseur personeel en organisatie

Voor een regionale speler op het gebied van afval inzameling, reiniging, groenonderhoud en dienstverlening zijn we op zoek naar een "Aankomend adviseur communicatie". In eerste instantie gaat het om een tijdelijke functie waarbij veel uitvoerende werkzaamheden worden verricht. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid om door te groeien tot communicatie adviseur Werkzaamheden: - Het beleidmatig adviseren en uitvoeren van communicatie strategie - Teksten schrijven en foto¿s maken voor intranet, internet en nieuwsbrieven - Bewaken van de huisstijl - Het adviseren en het uitvoeren van bijv. het communicatieproject verhuizing - Het adviseren en uitvoeren van (project) communicatieplannen Functie-eisen: - Opleiding HBO Communicatie. - Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie - Ervaring met Microsoft Office, Intranet, - Projectmatig en zelfstandig kunnen werken - Goed kunnen plannen en organiseren - Stressbestendig/flexibel Geintereseerd? Solliciteer nu!

PlaatsSCHIEDAM
(soort) BedrijfTransport en logistiek
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


commercieel medewerker/ medewerker beheerbeheer

Voor een beveiligingsorganisatie, zijn we op zoek naar een commercieel medewerker buitendienst. Je bent ondernemend en zelfstandig en onderhoudt contacten met prospects. Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden van nieuwe relaties binnen het midden en klein bedrijf. Je hebt MBO + werk en denk niveau en een opleiding in een commerciële richting. Daarnaast ben je zeer gedreven en een vaardige onderhandelaar.Je bent representatief en een serieuze gesprekspartner op meerdere niveaus, zowel binnen als buiten de organisatie. Je werk gebied zal zich voornamelijk in het midden van NL en de randstad bevinden. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

PlaatsUTRECHT
(soort) BedrijfEen beveiligingsorganisatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor een grote handelsonderneming in Almelo zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Je bent bezig met het verwerken van de binnenkomende orders en je geeft op prijzen af. Verder ben je verantwoordelijk voor het informeren van de klanten én van de logistieke afdeling. Je rapporteert je ontwikkelingen aan je Salesmanager. Wij bieden jou een baan waarbij je kans hebt op een vastdienstverband. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Er wordt zelfs van je verwacht dat je jezelf ontwikkelt binnen de organisatie. Om een goede ontwikkeling door te maken worden er verschillende opleidingen aangeboden. Wij bieden jou een heel goed salaris met nog betere secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb jij een afgeronde MBO opleiding in de commerciële richting en ben je benieuwd wat jouw carrièremogelijkheden zijn binnen deze organisatie? Neem dan contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer / e-mail adres!

PlaatsALMELO
(soort) BedrijfHandelsbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker Inkoop en Planning

Voor een relatie in Duiven zijn wij per direkt op zoek naar een medewerker Inkoop en Planning. In deze hoedanigheid vervul je een spilfunctie binnen de afdeling waarbij inkoop, verkoop en planning samenkomen. De werkzaamheden die je zult gaan verrichten zijn onder andere actieve levertijd bewaking, oplossen van acute problemen, het beoordelen en verwerken van besteladviezen, levertijdafgifte richting verkoop en planning en vertaal je de martkvraag naar een realiseerbare productieplanning. Wij zijn op zoek naar kandidaten die beschikken over aantoonbaar MBO werk- en denkniveau. Tevens heb je affiniteit met logistiek en commercie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, heb je een goed analyserend en probleemoplossend vermogen, beheers je de Engels en Duitse taal (pré) én heb je kennis van ERP-systemen (bij voorkeur Improve). Kandidaten die minimaal drie jaar werkervaring hebben in een soortgelijke functie genieten de voorkeur. Interesse? Neem dan nu contact met ons op

PlaatsDUIVEN
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

dinsdag 19 februari 2008

Senior Sales Assistant

Senior Sales Assistant

Als Senior Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de informatiestroom en salesprocessen tussen de klant, de distributeur en alle betrokken afdelingen. Andere taken binnen deze functie zijn het administreren van prijzen, offertes en overige sales gerelateerde kosten. Het verzorgen en analyseren van de `sales & margin' statistieken. Voorbereiding van het budget op het gebied van volume en prijzen, het bijhouden van prijsveranderingen en de contractadministratie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en beheert de klantgerelateerde database. Je assisteert de Marketing Manager bij diverse taken en beheert de sales support literatuur. Je hebt een commerciële mbo opleiding afgerond en je hebt kennis van de Engelse en Duitse taal. Je hebt een aantal jaar ervaring in een verkoopomgeving en je ambieert een leidinggevende functie.

PlaatsAMSTERDAM
(soort) BedrijfEen producent van talk producten
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Accountmanager

Voor een bedrijf met sterke affiniteit met het onderwijs in Lelystad zoeken wij een: Accountmanager M/V Functieomschrijving: - Opbouwen en uitbouwen van relaties met bestaande klanten - Adviseren van onze klanten - Realiseren van verkoopdoelstellingen - Signaleren van trends en kansen - Gesprekspartner van scholen en management Functieprofiel: - HBO werk en denkniveau - Hart voor het onderwijs - Representatief - Stevige persoonlijkheid, commercieel en resultaatgericht - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ben jij geinteresseerd in deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsLELYSTAD
(soort) BedrijfBedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Accountmanager

Voor een bedrijf in Lelystad zijn wij met spoed op zoek naar een Teamleider Desk Accountmanagement. Als Teamleider Desk Accountmanagement stuur je de Desk managers en Medewerkers Contractbeheer aan, maar je dient zelf ook aan het proces deel te nemen. Je schakelt veelvuldig tussen diverse werkzaamheden zoals; klantcontact, het maken van offertes/contracten en verstrekken van statusinformatie. Wij zoeken een commercieel sterk persoon die ervaring heeft met leidingeven. Ervaring op een binnendienst en/of ervaring met de ICT-branche is een pré. Heb jij MBO/HBO werk en denkniveau, enkele jaren ervaring en affiniteit met de IT sector. Reageer dan snel!!!

PlaatsLELYSTAD
(soort) BedrijfIt-bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een bedrijf gespecialiseerd in het verwerken en verhandelen van mossels en oesters kijken we uit naar een commercieel medewerker binnendienst met 1 á 3 jaar werkervaring. Of een starter op de arbeidsmarkt die van aanpakken weet. Taken: -correcte verwerking en aanname van verkooporders -beantwoorden van telefoon -(verzamel)facturering -correspondentie Frankrijk en/of Duitsland -ondersteunen Sales managers -registratie van klachten van klanten -afhandeling van klachten, in overleg met productiemanager, sales en / of directie -Het betreft een full time functie door de week. Het komt echter voor dat u in het weekend (zaterdag) moet werken. Profiel: -MBO+ /HBO denk en/of werkniveau -klantgericht -goede beheersing van Franse en/of Duitse taal; mondeling en schriftelijk -gewend om gestructureerd te werken -zelflerend vermogen -oplossingsgericht -stressbestendig -pro-actief -hands-on mentaliteit -goede sociale en communicatieve vaardigheden

PlaatsYERSEKE
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Relatiebeheerder binnendienst

Voor een bedrijf in de omgeving van Doetinchem zijn we op zoek naar een relatiebeheerder binnendienst. De functie: - Vanuit de binnendienst, het commercieel beheren van een klantengroep - Pro-actief adviseren van klanten over onze diensten, concepten en service - Vertalen van klantinformatie naar verkoopopdrachten Functie-eisen: - MAS of HAS opgeleid in een commerciële richting - Technische werkervaring of affiniteit - Pro-actief en creatief Ben je op zoek naar een professionele organisatie met ruimte voor zelfstandigheid en ontwikkeling reageer dan snel!

PlaatsDoetinchem
(soort) BedrijfTechnische groothandel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Vertegenwoordiger

Voor een bedrijf in de regio Echt zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger. Na een gedegen kennismaking met het assortiment en de verkoopstrategie word verantwoordelijk voor de verkoop aan en de ondersteuning van de dealers. Je introduceert nieuwe collecties, adviseert dealers mbt producten en verkoopacties. Door een actief relatiebeheer werk je aan een prettige en langdurige relatie met de afnemer. Met je pioniersmentaliteit breid je het dealernetwerk verder uit. Je rapporteert aan de verkoop leiding. Functie-eisen: - Een winnarsmentaliteit en doorzettingsvermogen - (minimaal) MBO-opleiding ofwel A1-opleiding en/of verkoopervaring - Verkoopervaring - Woonachtig in het werkgebied of bereid daartoe te verhuizen - Computerervaring is een vereiste, met name Windows 2000 en Office 2000 - Goede commerciele eigenschappen en overtuigingkracht Heb je interesse neem dan contact op met 0475-485400

PlaatsECHT
(soort) BedrijfBedrijf in de regio Echt
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Telefonist

Voor onze opdrachtgever een internationaal hotel zijn we op zoek naar een Receptiemedewerker voor 17 uur in de week. Je krijgt een vast een rooster, de uren zullen ingepland worden in de volgende diensten; van maandag tot en met zondag van half acht tot half vier of van half vier tot half twaalf. FUNCTIE EISEN: - MTRO of gelijkwaardoge diploma - Ervaring als receptioniste - Representatief - Prettige duidelijke stem - Flexibel - Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal - Administratief inzicht TAKEN: - Inchecken en uitchecken van gasten - Geven van algemene toeristische informatie aan gasten - Opvangen en doorgeven van boodschappen, klachten e.d. - Correspondentie aan de hand van concepten - Telefoonbehandeling, doorverbinden gasten en bedrijfsfunctionarissen - Verwerken van betalingen - Verzorgen van sleutelbeheer - Facturatie - Toezien op binnenkomende bezoekers

PlaatsENSCHEDE
(soort) BedrijfHotel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

maandag 18 februari 2008

Commercieel Export medewerker

Commercieel Export medewerker

Functie taken; - Verantwoordelijk voor het beheer van de klantenportfolio en de afhandeling van orders van A tot Z. -- Direct contact, per mail, fax en telefoon, met internationale klanten. - Bewaken van betalingen en verwerken van orders in SAP. - Letten op voorraadstanden van verpakkingsmateriaal en gereed product. - Samen met de Exportmanager werk je aan projecten op het gebied van Marketing en Sales. Functie eisen; - MBO/HBO-werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring. - Beheerst zowel mondeling als schriftelijk de talen Nederlands, Engels en Frans. - Je vindt makkelijk en op accurate wijze de weg in administratieve procedures en softwareprogramma's (bij voorkeur SAP).

PlaatsHelmond
(soort) BedrijfProductiebedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel assistent

Veel afwisseling en kansen voor de toekomst. Als commercieel assistent werk je mee aan de facturatie en het voorraadbeheer. Je verzorgt ook correspondentie,maakt afspraken, neemt de telefoon aan en zorgt voor een klantvriendelijke opvang van onze klanten. Bovendien maak je als vanzelf kennis met het audiciensvak. Zo nu en dan assisteer je de audicien. Wat verwacht onze opdrachtgever van jou? - Administratieve ervaring - Een HAVO diploma - Representatief - Goede contactuele vaardigheden - Commercieel ingesteld - Flexibel en klantgericht - Computerervaring - Bereid tot het volgen van aanvullende cursussen Dit mag je van onze opdrachtgever verwachten: - Afwisselende functie - Prettige werksfeer en open communicatie - Persoonsgerichte bedrijfscultuur - Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden - Ruimte voor individuele ontplooiing en eigen initiatief - Prima doorgroeimogelijkheden Salarisindicatie: € 1600 bruto op basis van een 40-urige werkweek.

PlaatsBussum
(soort) BedrijfGehoortoestellenwinkel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker

De medewerker belt met klanten van ABN AMRO om aan hen producten van de bank onder de aandacht te brengen en waar nodig te verkopen. Producten zijn zeer divers en kunnen van week tot week verschillen. De ideale bijbaan voor studenten. Je komt te werken in een zeer professionele werkomgeving, je wordt intern goed opgeleid en krijgt de commerciele kanten verder te ontwikkelen. De ene week werk je 8 uur en de andere week 12 uur om op een gemiddelde uit te komen van 10 uur per week. Je kunt zelf je beschikbaarheid doorgeven en je hebt dus geen verplichte diensten. De werktijden zijn van ma t/m vrij van 17.00 - 21.00 uur en za van 10.00 - 14.00 uur. Functie-eisen - vanaf 19 jaar; - verkoopervaring is een pré maar niet noodzakelijk; - MBO+ / HBO niveau; - Goede telefoonstem, accentloos Nederlands en uitstekende gespreksvaardigheden; - verkoopgericht; - stressbestendig (i.v.m. werken met targets) - gemotiveerd, enthousiast en overtuigingskracht.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfABN AMRO Customer Contact Center
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Testmanager
Netherlands Business Application Services - 48-0-0 Sun, 17 Feb 2008 09:41:39 -0800

Medewerker P&O

In deze leuke functie ondersteun je de manager HR en personeelsfunctionarissen. Je verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit; - Het dagelijks verwerken van verzuim en de voortgang bewaken. - Opstellen van contracten, brieven - Agendabeheer - Bijhouden personeelsadministratie - Postverwerking Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je minimaal over een afgeronde Mbo werk- en denkniveau bijvoorbeeld een afgeronde opleiding richting medewerker p&o. Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed in woord en geschrift en werk secuur, accuraat en bent stressbestendig. Het betreft een zeer uitdagende baan op fulltime basis tot in ieder geval het einde van dit jaar.

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfEen relatie
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Account Manager

Voor een bedrijf in Zevenaar zijn wij op zoek naar een Account manager. In deze functie onderhoud je nauwe contacten met staande relaties bij professionele service- en onderhoudsbedrijven in heel Nederland. Je onderscheidt je doordat je de logistieke processen bij de klant feilloos weet te doorgronden, met hen meedenkt en ondersteuning biedt bij het optimaliseren van deze processen. Op deze manier weet je klanten aan je te binden en commeriële resultaten te verbeteren. Als Account Manager werk je nauw samen met je collega's van de binnendienst en rapporteer je aan de Manager Service- en Onderhoudbedrijven. Functie-eisen: - HBO werk- en denkniveau - Commerciële buitendienstervaring - Inzicht in techniek en logistieke processen - Gesprekspartner op verschillende niveaus - Zelfstandig Zie jij je aan slag gaan in deze functie? Neem dan contact met ons op.

PlaatsZevenaar
(soort) BedrijfTempo-Team Uitzendbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel-technisch medewerker

Voor een technisch bedrijf zijn we op zoek naar een fulltime commercieel medewerker. Het zal een combinatie zijn van een binnen- en buitendienstfunctie waarbij de nadruk ligt op relatiebeheer. Je hebt een eigen grote klantenportefeuille en die ga je intensief bewerken. Voor deze functie zoeken wij iemand met minimaal MBO+ opleiding- en/of denkniveau, relevante werkervaring in technische verkoop/ technisch kennis. Een goede beheersing van de Duitse taal is een pré. Ben jij deze commerciële topper? Reageer dan snel!

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfEen relatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

zondag 17 februari 2008

Corporate Finance Manager with an international focus

Corporate Finance Manager with an international focus
Yess International Consultants / Locatie : Hoofddorp

Callcentermedewerker

De medewerker belt met klanten van ABN AMRO om aan hen producten van de bank onder de aandacht te brengen en waar nodig te verkopen. Producten zijn zeer divers en kunnen van week tot week verschillen. De ideale bijbaan voor studenten. Je komt te werken in een zeer professionele werkomgeving, je wordt intern goed opgeleid en krijgt de commerciele kanten verder te ontwikkelen. De ene week werk je 8 uur en de andere week 12 uur om op een gemiddelde uit te komen van 10 uur per week. Je kunt zelf je beschikbaarheid doorgeven en je hebt dus geen verplichte diensten. De werktijden zijn van ma t/m vrij van 17.00 - 21.00 uur en za van 10.00 - 14.00 uur. Functie-eisen - vanaf 19 jaar; - verkoopervaring is een pré maar niet noodzakelijk; - MBO+ / HBO niveau; - Goede telefoonstem, accentloos Nederlands en uitstekende gespreksvaardigheden; - verkoopgericht; - stressbestendig (i.v.m. werken met targets) - gemotiveerd, enthousiast en overtuigingskracht.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfABN AMRO Customer Contact Center
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een relatie in Deventer zijn we op zoek naar een verkoper binnendienst. Het betreft een functie voor 40 uur met zicht op een vaste aanstelling. Je taken zijn o.a; - Het margebewust verkopen van materialen aan klanten in het werkgebied van de vestiging. - Het adviseren van klanten over toepassing en levering van materialen. - Ondersteunen van de vertegenwoordigers. - Bestellingen aannemen, orders invoeren en afleveringen en afhaalbonnen controleren. - Aquisitie en relatiebeheer. Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over een afgeronde Mbo-opleiding met voorkeur richting MTS bouwkunde en enige jaren in een soortgelijke functie.

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfEen relatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor De Telefoongids zijn wij per direct op zoek naar een Sales Support Medewerker. Als medewerker Sales Support ben je spin in het web tuusen de klant en accountmanagers en de interne organisatie. Je bent in deze functie aanspreekpunt voor onder andere de grootste strategisch belangrijke klanten. Je helpt de accountmanager in de voorbereiding van zijn of haar salesgesprekken en handelt de administratieve processen af. Ook klachtenafhandeling is één van de bijbehorende taken. Wij vragen: - Afgestudeerde HBO'er of minimaal een MBO-opleiding met 2 jaar relevante werkervaring; - Commerciële instelling met goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden; - Stressbestendigheid, initiatief, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid en samenwerken zijn jou op het lijf geschreven. Spreekt deze functie jou aan, reageer dan snel! Iedere donderdag geopend tot 20:00 uur.

PlaatsEINDHOVEN
(soort) BedrijfDe Telefoongids
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Senior Beleidsmedewerker omzetbelasting
Senior Beleidsmedewerker omzetbelasting Publicatie: 14-02-2008
Einddatum: 08-03-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën, directoraat-generaal Belastingdienst / Team Ondernemingen

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
De vacature heeft betrekking op het terrein van de omzetbelasting. Als senior beleidsmedewerker adviseert u bij de beleidsvorming op deze terreinen, zowel over langlopende politieke onderwerpen als over politieke kwesties die op korte termijn om een oplossing vragen. Hiervoor is nodig dat u uitstekend op de hoogte bent en blijft van de relevante ontwikkelingen op het terrein van de omzetbelasting, maar ook dat u in staat bent deze te ‘vertalen’ naar de uitvoeringspraktijk. U werkt zelfstandig en in samenwerking met collega''s en soms met derden. U hebt regelmatig contact met de andere teams van DGBel, de Belastingdienst, andere onderdelen van het ministerie, met name het directoraat-generaal voor Fiscale Zaken, en andere ministeries, brancheorganisaties, etc.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Commercieel Export medewerker

Functie taken; - Verantwoordelijk voor het beheer van de klantenportfolio en de afhandeling van orders van A tot Z. -- Direct contact, per mail, fax en telefoon, met internationale klanten. - Bewaken van betalingen en verwerken van orders in SAP. - Letten op voorraadstanden van verpakkingsmateriaal en gereed product. - Samen met de Exportmanager werk je aan projecten op het gebied van Marketing en Sales. Functie eisen; - MBO/HBO-werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring. - Beheerst zowel mondeling als schriftelijk de talen Nederlands, Engels en Frans. - Je vindt makkelijk en op accurate wijze de weg in administratieve procedures en softwareprogramma's (bij voorkeur SAP).

PlaatsHelmond
(soort) BedrijfProductiebedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Freelance Finance Professional (Profit)
Landelijk, Zuid-Holland, Netherlands Steens & Partners Interim Finance Consultants Sat, 16 Feb 2008 09:39:07 -0800

Medewerker Lokaal Administratie Centrum
Eindhoven-Veldhoven, Noord-Brabant, Netherlands Rabobank, lokale banken Sun, 27 Jan 2008 23:00:00 -0800

zaterdag 16 februari 2008

Administratief/ Commercieel medewerker

Administratief/ Commercieel medewerker

Voor een transport bedrijf in de luchtvracht zijn wij op zoek naar een administratief/commercieel medewerker. Je dient representatief te zijn want je bent het visite kaarten voor het bedrijf. Je dient Engels te spreken en Duits is een pré. Werkzaamheden: - Telefoon aannemen - Klanten telefonisch benaderen - Boekingen - Dossiers bijhouden - Offertes - Douane papieren in orde maken - Facturering

PlaatsENSCHEDE
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker P&O

In deze leuke functie ondersteun je de manager HR en personeelsfunctionarissen. Je verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit; - Het dagelijks verwerken van verzuim en de voortgang bewaken. - Opstellen van contracten, brieven - Agendabeheer - Bijhouden personeelsadministratie - Postverwerking Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je minimaal over een afgeronde Mbo werk- en denkniveau bijvoorbeeld een afgeronde opleiding richting medewerker p&o. Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed in woord en geschrift en werk secuur, accuraat en bent stressbestendig. Het betreft een zeer uitdagende baan op fulltime basis tot in ieder geval het einde van dit jaar.

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfEen relatie
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


SAP BI Consultant Nederland

Als medior SAP Business Intelligence consultant opereer je op het raakvlak van bedrijfsprocessen en informatietechnologie. Je richt je op prestatieverbetering van de bedrijfsvoering met behulp van SAP-producten. Hiervoor maak je gebruik van je kennis op het gebied van financiën, logistiek, IT en SAP en je deskundigheid om oplossingen ook daadwerkelijk te implementeren. Bij elke opdracht werk je samen en word je ondersteund door ervaren collega’s, zodat je in staat bent om ook zelf te groeien en verantwoordelijkheid te nemen voor het resultaat.

Als medior SAP Business Intelligence Consultant:
• treed je binnen opdrachten op als teamleider en ervaren pakketconsultant;
• ben je betrokken bij projecten in complexe omgevingen, vanaf ontwerp tot en met de implementatie en nazorg;
• werk je in multidisciplinaire teams waarbij de mens centraal staat;
• onderhoud je de relatie met opdrachtgevers;
• draag je bij aan vakontwikkeling en productinnovatie binnen het focusgebied SAP Business Intelligence;
• begeleid en coach je junior collega's in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling;
• heb je de mogelijkheid om afhankelijk van je capaciteiten en voorkeuren je eigen toekomst vorm te geven.



Callcentermedewerker

Wij hebben ALTIJD leuke telefonische functies voor je! Klantenservicefuncties, verkoopfuncties, klantbehoudfuncties, inbound en outbound, jij zegt wat je zoekt , wij zoeken de beste vacature voor je! Ben jij op zoek naar een telefonische functie, reageer dan snel!

PlaatsRotterdam EO
(soort) BedrijfVerschillend
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Als inbound agent bij KPN Contact ben je het eerste aanspreekpunt voor de zakelijke klant. Klanten in het MKB (midden- en klein bedrijf) die een nieuw bedrijf gaan opstarten benaderen jou voor informatie over producten en diensten van KPN. Je probeert zo goed mogelijk de situatie van het nieuwe bedrijf in kaart te brengen. Hierna adviseer je de zakelijke klant over welke producten en diensten het beste bij zijn organisatie passen. Tot slot kun je een offerte overleggen en hieruit kan een verkoop volgen. Een vriendelijke en commerciële houding en instelling zijn hierbij belangrijk. Je kunt 24-32u of 32-40u werken. De openingstijden zijn van 08.00u tot 20.00u, hierbij wordt een beschikbaarheid van 1x per week tot 20.00u gevraagd en 1x per anderhalve maand een beschikbaarheid op de zaterdag. KPN biedt jou een gedegen training waarna je direct aan de slag kunt. NB: KPN biedt je de mogelijkheid een MBO3 opleiding te volgen tot commercieel medewerker binnendienst!

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfKPN Contact
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Wegens uitbreiding van het leveringsprogramma, betreft afvalverwerkings, machines, is er plaats voor een junior verkoper welke na een interne scholing, de externe contacten zal onderhouden en uitbouwen. Heb jij een MTS / HTS opleiding/ denk - en werkniveau. Commerciële ervaring. Ben jij beleefd en heb jij een opgeruimd karakter. Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift Kennis van Engelse en Duitse taal. Dan bied dit bedrijf jou na inwerkperiode bij gebleken geschiktheid een fulltime baan. De mogelijkheid tot het volgen van aanvullende cursussen. Kortom een afwisselende baan bij een groeiend bedrijf waar in een informele sfeer wordt samengewerkt. Geinteresseerd neem dan snel contact met onze vestiging op!!

PlaatsVEENENDAAL
(soort) BedrijfProductiebedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Financieel Administratieve Medewerkers (Interim, detachering) Nederland (diverse locaties)
• het verzorgen van facturatie
• inboeken inkoopfacturen kasbankgiro
• verzorgen van omzetbelasting en loonbelastingaangiftes
• controleren tussenrekeningen
• debiteuren- en crediteuren administratie
• voorbereiden jaarwerk
• projectadministratie
• het opstellen van managementrapportages
• het voeren van salarisadministraties


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een relatie in Deventer zijn we op zoek naar een verkoper binnendienst. Het betreft een functie voor 40 uur met zicht op een vaste aanstelling. Je taken zijn o.a; - Het margebewust verkopen van materialen aan klanten in het werkgebied van de vestiging. - Het adviseren van klanten over toepassing en levering van materialen. - Ondersteunen van de vertegenwoordigers. - Bestellingen aannemen, orders invoeren en afleveringen en afhaalbonnen controleren. - Aquisitie en relatiebeheer. Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over een afgeronde Mbo-opleiding met voorkeur richting MTS bouwkunde en enige jaren in een soortgelijke functie.

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfEen relatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Economisch adviseur (DWD-PP-07-013)
Economisch adviseur (DWD-PP-07-013) Publicatie: 24-01-2008
Einddatum: 21-02-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Waterdienst

Standplaats:
Lelystad

Functie omschrijving:
Als adviseur van onze afdeling adviseer je over de economische aspecten inzake het waterbeleid en aangaande het beheer en onderhoud van onze rijkswateren, alsmede over de organisatie van deze aspecten. Je hebt een brede, met name procesgerichte functie. Je vertaalt onder meer beleidsvragen naar onderzoekopdrachten, begeleidt uitbestedingen en vertaalt onderzoekresultaten naar praktische toepassingen. Je richt je met name op bijdragen aan grote beleidsstudies zoals de Watervisie rond de stelling ‘een sterkere economie met water’ en de ontwikkeling van financiële instrumenten in het waterbeheer. In dit kader richt je je ook op maatschappelijke kosten-batenanalyses en bedrijfseconomie met onder meer bijdragen aan uitvoeringstoetsen. Je werkt gemiddeld drie dagen per week aan diverse projecten buiten de deur en de overige dagen werk je op onze eigen locatie aan onder andere de ontwikkeling van landelijke kaders en kennisuitwisseling.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

vrijdag 15 februari 2008

Commercieel-administratief medewerker ve

Commercieel-administratief medewerker ve

Voor een bedrijf in industriële verpakkingsmaterialen zijn wij op zoek naar een commercieel administratief medewerker. Binnen deze organisatie heerst een informele en positieve sfeer. Korte lijnen, snel schakelen en open communicatie zijn zaken die voor de organisatie erg belangrijk zijn. In de functie van commercieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de telefonische en schriftelijke verkoop en inkoop en draag je zorg voor de administratieve afhandeling. Voor de offertes bereken je zelfstandig prijzen, waarvoor goed cijfermatig inzicht van belang is. Je ondersteunt de verkoop buitendienst bij het opstellen van offertes en bestellingen. Voor deze functie heb je een afgeronde MBO opleiding met relevante werkervaring. Je kunt goed overweg met Word en Excel. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent stressbestendig, hebt een flexibele instelling en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

PlaatsGOUDA
(soort) BedrijfTempo Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

donderdag 14 februari 2008

Administratief medewerker incasso

Administratief medewerker incasso

Voor een Bedrijf in Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een administratief medewerker Incassovraagstukken. Het bedrijf: Je gaat werken voor een jonge organisatie met ervaren medewerkers op het gebied van outsourcing billing, debiteurenbeheer, factoring en e-invoicing. De functie: Het gaat om ondersteuning van de afdeling Sales Support. In eerste instantie zal je je voornamelijk bezig houden met acquisitie; zoals het nabellen van een mailing. Je zult starten voor 4 halve dagen per week, bij gebleken geschiktheid is het eventueel mogelijk om door te groeien naar medewerker sales support (met zicht op vast dienstverband voor 32 uur / week). Wij vragen: - Passie om te scoren en te winnen - Sterke communicatieve en relationele vaardigheden - Pro-actief en initiatief - Zelfstandige instelling, HBO werk- en denkniveau - Communicatief vaardig en affiniteit met creditmanagement is een pré Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsNIJMEGEN
(soort) BedrijfBedrijf gespecialiseerd in incassovraagstukken
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Expert bedrijfsvoering
Expert bedrijfsvoering Publicatie: 20-12-2007
Einddatum: 23-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën, Centrale Directies, Directie Bedrijfsvoering en Communicatie

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
De functie van expert bedrijfsvoering maakt onderdeel uit van de Frontoffice van FD waarbij je fungeert als spin in het web van de facilitaire dienstverlening. Je adviseert het management van de facilitaire diensten op allerlei terreinen, van bedrijfsvoeringthema’s tot algemene facilitaire projecten. Als expert bedrijfvoering zorg je voor het functioneel beheer van het facilitair management informatie systeem (FMIS). Ook zorg je voor goede managementinformatie op het PIOFACH terrein. Dit is een uitdagende klus omdat er in 2008, door de veranderingen die gaan optreden, een grote sprong voorwaarts gemaakt moet gaan worden. Met name de nieuwe vorm van publiek private samenwerking, maken deze onderdelen van de functie nieuw en uitdagend. Je speelt een belangrijke rol bij het monitoren van de facilitaire dienstverlening en coördineert de planning en controlcyclus van FD (jaarplannen, uitvoeringsrapportages en verantwoordingen). Hierbij vervul je een aanjagende rol richting je collega’s. Tot slot draai je mee in interessante B&C-brede bedrijfsvoeringprojecten.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Inspecteur Arbeidsmarktfraude voor diverse regio's (zie bij bijzonderheden)
Inspecteur Arbeidsmarktfraude voor diverse regio's (zie bij bijzonderheden) Publicatie: 28-01-2008
Einddatum: 16-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Arbeidsinspectie

Standplaats:
Groningen

Functie omschrijving:
Als inspecteur arbeidsmarktfraude heb je een verantwoordelijke functie met een afwisselend takenpakket. Je maakt deel uit van de buitendienst, wat betekent dat je veel op pad bent. Je houdt je bezig met handhaving van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsmarkt en arbeidsvoorwaarden. Je belangrijkste taak is het bestrijden van illegale tewerkstelling, werkgeversfraude en het door werkgevers ontduiken van de betaling van het wettelijke minimumloon. Je verricht samen met collega’s onderzoeken o.a. in interventieteams. Je rapporteert je bevindingen en maakt boeterapporten of processen-verbaal op. Je werkt veel samen met andere instanties zoals de (Vreemdelingen)politie, andere bijzondere opsporingsdiensten, zoals de SIOD, de Belastingdienst, Gemeenten en UWV. Binnen onze inspectieteams vinden wij de collegiale uitwisseling van kennis, informatie en ervaring belangrijk voor een efficiënte, kwalitatief hoogwaardige uitvoering van onze werkzaamheden.

Contactpersoon:

werving-arbeidsinspectie@minszw.nl

woensdag 13 februari 2008

Medewerker Schader Service

Medewerker Schader Service

voor Centraal Beheer Achmea in Apeldoorn. Achmea Schade Service Unit (ASSU) is een toonaangevende, commerciële, dienstverlenende afdeling die alle telefonische schademeldingen van verzekerden van de verschillende labels verwerkt. Je neemt telefonisch schadegevallen in behandeling en handelt deze indien mogelijk direct af. Je bent mede verantwoordelijk voor het in gang zetten en de daadwerkelijke uitvoering van de dienstverlening bij en rond schade. Je beschikt over een aantoonbaar mbo+/hbo werk- en denkniveau en hebt goede kennis van en ervaring met het werken met computers en verschillende systemen.Je bent een teamplayer, hebt goede telefoonvaardigheden en een klantgerichte en commerciële instelling. Je bent sensitief, toont inlevingsvermogen en hebt overtuigingskracht. De functie is voor minimaal 18 en maximaal 30 uur per week voor langere tijd. Voor je daadwerkelijk aan de slag gaat krijg je van Achmea eerst een opleiding van vier weken.

PlaatsAPELDOORN
(soort) BedrijfAchmea BU Particulieren
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Reisadviseur

Voor een reisbureau in Lochem zoeken wij een reisadviseur. Je werkzaamheden bestaan uit het inventariseren van de reisbehoeften van de klant, je ondersteunt deze bij het samenstellen van de reis - verzekeringen en informeert, adviseert en geeft een gedegen offerte uit. Je ontvangt orders voor het boeken van reizen en registreert deze en sluit overeenkomsten af met de klant. Verder verzorg je de administratieve afhandeling. Heb jij een afgeronde opleiding in het toerisme en ben je 4 dagen per week beschikbaar en is je interesse gewekt, neem dan contact met ons op!

PlaatsLOCHEM
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Corporate Finance Senior
Independent Recruiters / Locatie : Rotterdam

Medewerker servicedesk intermediair

Voor een verzekeringsmaatschappij in Gouda zijn wij op zoek naar een medewerker servicedesk intermediair. * Je bent primair aanspraakpunt voor vragen van tussenpersonen. * Je adviseert en informeert tussenpersonen zelfstandig op een commerciële, deskundige en klantvriendelijke wijze over nieuwe en bestaande producten, acties en evenementen. * Je houdt je bezig met het heractiveren van niet actief producerende tussenpersonen. * Je stemt klachten, knelpunten en ontwikkelingen af met managers, relatiebeheerders en schadebehandelaars en koppelt dit terug aan de tussenpersoon. * Je vervaardigt actieplannen, draaiboeken en presentaties * Je vervaardigd periodiek voortgangsrapportages over de eigen tussenpersonen Je beschikt voor deze functie over HBO werk- en denkniveau en Assurantie B. Je hebt affiniteit met verkoop, bij voorkeur business to business. Je kunt goed overweg met geautomatiseerde systemen en je bent zelfstadnig, flexibel, creatief en servicegericht.

PlaatsGOUDA
(soort) BedrijfVerzekeringsmaatschappij
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Taken : verkopen van het leveringsprogramma, behandelen en verwerken van orders, afstemmen van leveringsmogelijkheden, ondersteunen van de verkoopbuitendienst bij het realiseren van de verkoopplannen en klantenbeheer. Gewenst profiel : een afgeronde MBO-opleiding, affiniteit met techniek, goede communicatieve vaardigheden, kennis van de Engelse, Duitse en evt. de Franse en/of Spaanse taal, flexibel, doortastend en servicegericht.

PlaatsVEGHEL
(soort) BedrijfTechnisch bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker Contact Center

Als medewerker contact center ben jij de commerciële spil van dit bedrijf. Je benadert potentiële klanten telefonisch en brengt verschillende producten bij hen onder de aandacht. Jij weet iemand op een klantvriendelijke manier te overtuigen. Je commercieel inzicht en sociale vaardigheden komen hierbij goed van pas. Het werk is goed te combineren met bijvoorbeeld een studie. Ben jij op zoek naar een parttime baan (minimaal 12 uur) die een commerciële aanvulling is op je cv en ben je in de avonduren en/of zaterdagen beschikbaar? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsZWOLLE
(soort) BedrijfFacilitair Callcenter
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Technisch commercieel medewerker

Als technisch commercieel medewerker zorg je voor de telefonische verkoop en de verkoop in de showroom. Je geeft ondersteuning aan de verkoop buitendienst, werkt offertes uit en beheert de prijslijsten. Tevens plan je de uitlevering van onze standaard machines. Voor deze functie ben je in het bezit van een afgeronde MTS-bouwkunde opleiding of een afgeronde HMC-opleiding. Je bent commercieel en hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en administratieve capaciteiten. Je beheerst Windows, Word, Excel en hebt affiniteit met techniek.

PlaatsWORMERVEER
(soort) BedrijfTechnisch bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Beleggingsadviseur
's-Hertogenbosch, Netherlands SNS REAAL Thu, 13 Dec 2007 23:00:00 -0800

Telefonisch medewerker Business to Business

Voor een BUSINESS TO BUSINESS project bij Cendris in Nijmegen zijn we op zoek naar telefonisch medewerkers. Je verkoopt kantoorartikelen aan bedrijven. Hiervoor zijn we op zoek naar mensen die zakelijke gesprekken kunnen voeren met bedrijven ten einde de verkoop van kantoorartikelen te bevorderen. Je bent het visitekaartje van het bedrijf. Je benadert bedrijven die nog niet bekend zijn met het desbetreffende bedrijf of die de laatste 18 maanden niks meer hebben besteld met een aantrekkelijk aanbod. Er wordt gewerkt met een script en een aantal richtlijnen, maar er wordt ook van je verwacht dat je initiatief neemt naar de klant en af kunt wijken van het script. - Werktijden: ma t/m vr 9.00-18.00 - Beschikbaarheid: minimaal 24 uur - Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zonder accent of dialect) - Minimaal 2 maanden beschikbaar - Salaris €8,14 (23jr e/o)

PlaatsNIJMEGEN
(soort) BedrijfCendris/Nijmegen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum