zaterdag 2 februari 2008

Resultaatgerichte beleidsmedewerkers gezocht

Resultaatgerichte beleidsmedewerkers gezocht
Resultaatgerichte beleidsmedewerkers gezocht Publicatie: 01-02-2008
Einddatum: 16-02-2008

Organisatie:


Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
De kandidaat ontwikkelt in het kader van het Pieken in de Delta-programma visies op de stimulering van internationale economische speerpunten in regio's. Vervolgens draagt hij/zij met collega's in het veld bij aan de realisatie van deze visie door het ontwikkelen van actielijnen en het signaleren en begeleiden van projecten. Waar mogelijk zorgt de kandidaat voor synergie tussen de relevante nationale en regionale programma's. Hoewel er thans drie vacatures beschikbaar zijn in het programma Noordvleugel en Zuid-West, kom je in dienst van de directie Ruimtelijk Economisch Beleid (REB) en ben je breed inzetbaar binnen het gehele DG Ondernemen & Innovatie.

Contactpersoon:

solliciteren@minez.nl

Accountmanager

Als Sales Representative ben je een ijzersterk verkooptalent met lef en doorzettingsvermogen. Bij dit logistieke bedrijf in de luchtvracht hou jij je dagelijks bezig met acquisitie en relatiebeheer en zie je kansen in de markt. Op schiphol voel jij je thuis en targets behalen zie je als een uitdaging. Je hebt affiniteit met de logistieke branche en hebt een HBO opleiding of 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring met Microsoft office en spreekt zowel de Nederlandse als Engelse taal vloeiend. Pas jij in dit profiel en wil je meer van dit bedrijf weten? Solliciteer dan via onderstaande button!

PlaatsLUCHTHAVEN SCHIPHOL
(soort) BedrijfLogistiek bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Stagiaire

De functie Als stagiair op een vestiging ondersteun je de intercedenten bij hun dagelijkse werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan onder meer uit het voeren van intakegesprekken en het matchen van kandidaten en vacatures. Daarnaast help je mee met het organiseren van commerciële klantactiviteiten zoals het verzorgen van marketingacties, het versturen van mailingen en het maken van flyers. Verder assisteer je bij de urenverwerking en andere administratieve werkzaamheden én bij HRM activiteiten ten behoeve van flexwerkers, zoals contractbesprekingen, opleidingsplannen en loopbaanbegeleiding. De eisen - Je doet een (commerciële) HBO studie - Je bent een energieke, initiatiefrijke teamspeler met goede communicatieve vaardigheden - Je hebt lef, doorzettingsvermogen en organisatietalent De arbeidsvoorwaarden Je komt terecht in een leuk team waar je veel zult leren. Je krijgt veel ruimte om commerciële en sociale vaardigheden op te doen.

PlaatsAlmere
(soort) BedrijfTempo-Team Uitzendbureau
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Inspecteur Arbeidsmarktfraude voor diverse regio's (zie bij bijzonderheden)
Inspecteur Arbeidsmarktfraude voor diverse regio's (zie bij bijzonderheden) Publicatie: 28-01-2008
Einddatum: 16-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Arbeidsinspectie

Standplaats:
Groningen

Functie omschrijving:
Als inspecteur arbeidsmarktfraude heb je een verantwoordelijke functie met een afwisselend takenpakket. Je maakt deel uit van de buitendienst, wat betekent dat je veel op pad bent. Je houdt je bezig met handhaving van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsmarkt en arbeidsvoorwaarden. Je belangrijkste taak is het bestrijden van illegale tewerkstelling, werkgeversfraude en het door werkgevers ontduiken van de betaling van het wettelijke minimumloon. Je verricht samen met collega’s onderzoeken o.a. in interventieteams. Je rapporteert je bevindingen en maakt boeterapporten of processen-verbaal op. Je werkt veel samen met andere instanties zoals de (Vreemdelingen)politie, andere bijzondere opsporingsdiensten, zoals de SIOD, de Belastingdienst, Gemeenten en UWV. Binnen onze inspectieteams vinden wij de collegiale uitwisseling van kennis, informatie en ervaring belangrijk voor een efficiënte, kwalitatief hoogwaardige uitvoering van onze werkzaamheden.

Contactpersoon:

werving-arbeidsinspectie@minszw.nl

Medewerker export

In deze commerciele funtie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van omzettargets en groei binnen jouw, nader te bepalen, regio. Je werkt samen met je directe collega's op de afdeling export. Taken: - Het signaleren van nieuwe marktkansen - Het selecteren, benaderen en begeleiden van nieuwe klanten en distributeurs - Het onderhouden en uitdiepen van relaties met bestaande klanten Functie-eisen: - HBO werk- en denkniveau - Beheersing van de Engelse en Duitse taal, een derde taal is een pré - Teamplayer

Plaats'S-HERTOGENBOSCH
(soort) BedrijfMultimedia en cosumentenelectronica
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Junior Incassospecialist

Als junior incassospecialist ben je na een gedegen inwerkperiode medeverantwoordelijk voor een goede uitvoering van de werkzaamheden met betrekking tot de dossierbehandeling van A tot Z. Hieronder valt ondermeer het opstellen van dagvaardingen, exploten, het verwerken van correspondentie, telefonisch contact onderhouden met de debiteuren en opdrachtgevers en derden, het treffen van betalingsregelingen en het draaien van baliediensten. Daarbij draag je zorg voor het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever in het kader van zaakbehandeling. ¿ Minimaal beschikken over MBO werk- en denkniveau, bijvoorkeur een Sociaal Juridisch opleiding ¿ Affiniteit hebben met juridisch relevante onderwerpen ¿ Minimaal kennis hebben van Windows, Outlook en Word ¿ Kunnen werken met prestatie indicatoren ¿ Beschikken over incasseringsvermogen ¿ Goede communicatieve en sociale vaardigheden ¿ Het nemen van initiatieven wanneer nodig Het betreft een fulltime vacature. Interesse gewekt? Reageer nu!

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfIncasso / deurwaarderskantoor
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Supervisor Grootboekadministratie
Amersfoort, Netherlands Page Personnel Fri, 01 Feb 2008 18:21:30 -0800

Geen opmerkingen: