maandag 18 februari 2008

Commercieel Export medewerker

Commercieel Export medewerker

Functie taken; - Verantwoordelijk voor het beheer van de klantenportfolio en de afhandeling van orders van A tot Z. -- Direct contact, per mail, fax en telefoon, met internationale klanten. - Bewaken van betalingen en verwerken van orders in SAP. - Letten op voorraadstanden van verpakkingsmateriaal en gereed product. - Samen met de Exportmanager werk je aan projecten op het gebied van Marketing en Sales. Functie eisen; - MBO/HBO-werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring. - Beheerst zowel mondeling als schriftelijk de talen Nederlands, Engels en Frans. - Je vindt makkelijk en op accurate wijze de weg in administratieve procedures en softwareprogramma's (bij voorkeur SAP).

PlaatsHelmond
(soort) BedrijfProductiebedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel assistent

Veel afwisseling en kansen voor de toekomst. Als commercieel assistent werk je mee aan de facturatie en het voorraadbeheer. Je verzorgt ook correspondentie,maakt afspraken, neemt de telefoon aan en zorgt voor een klantvriendelijke opvang van onze klanten. Bovendien maak je als vanzelf kennis met het audiciensvak. Zo nu en dan assisteer je de audicien. Wat verwacht onze opdrachtgever van jou? - Administratieve ervaring - Een HAVO diploma - Representatief - Goede contactuele vaardigheden - Commercieel ingesteld - Flexibel en klantgericht - Computerervaring - Bereid tot het volgen van aanvullende cursussen Dit mag je van onze opdrachtgever verwachten: - Afwisselende functie - Prettige werksfeer en open communicatie - Persoonsgerichte bedrijfscultuur - Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden - Ruimte voor individuele ontplooiing en eigen initiatief - Prima doorgroeimogelijkheden Salarisindicatie: € 1600 bruto op basis van een 40-urige werkweek.

PlaatsBussum
(soort) BedrijfGehoortoestellenwinkel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker

De medewerker belt met klanten van ABN AMRO om aan hen producten van de bank onder de aandacht te brengen en waar nodig te verkopen. Producten zijn zeer divers en kunnen van week tot week verschillen. De ideale bijbaan voor studenten. Je komt te werken in een zeer professionele werkomgeving, je wordt intern goed opgeleid en krijgt de commerciele kanten verder te ontwikkelen. De ene week werk je 8 uur en de andere week 12 uur om op een gemiddelde uit te komen van 10 uur per week. Je kunt zelf je beschikbaarheid doorgeven en je hebt dus geen verplichte diensten. De werktijden zijn van ma t/m vrij van 17.00 - 21.00 uur en za van 10.00 - 14.00 uur. Functie-eisen - vanaf 19 jaar; - verkoopervaring is een pré maar niet noodzakelijk; - MBO+ / HBO niveau; - Goede telefoonstem, accentloos Nederlands en uitstekende gespreksvaardigheden; - verkoopgericht; - stressbestendig (i.v.m. werken met targets) - gemotiveerd, enthousiast en overtuigingskracht.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfABN AMRO Customer Contact Center
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Testmanager
Netherlands Business Application Services - 48-0-0 Sun, 17 Feb 2008 09:41:39 -0800

Medewerker P&O

In deze leuke functie ondersteun je de manager HR en personeelsfunctionarissen. Je verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit; - Het dagelijks verwerken van verzuim en de voortgang bewaken. - Opstellen van contracten, brieven - Agendabeheer - Bijhouden personeelsadministratie - Postverwerking Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je minimaal over een afgeronde Mbo werk- en denkniveau bijvoorbeeld een afgeronde opleiding richting medewerker p&o. Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed in woord en geschrift en werk secuur, accuraat en bent stressbestendig. Het betreft een zeer uitdagende baan op fulltime basis tot in ieder geval het einde van dit jaar.

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfEen relatie
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Account Manager

Voor een bedrijf in Zevenaar zijn wij op zoek naar een Account manager. In deze functie onderhoud je nauwe contacten met staande relaties bij professionele service- en onderhoudsbedrijven in heel Nederland. Je onderscheidt je doordat je de logistieke processen bij de klant feilloos weet te doorgronden, met hen meedenkt en ondersteuning biedt bij het optimaliseren van deze processen. Op deze manier weet je klanten aan je te binden en commeriële resultaten te verbeteren. Als Account Manager werk je nauw samen met je collega's van de binnendienst en rapporteer je aan de Manager Service- en Onderhoudbedrijven. Functie-eisen: - HBO werk- en denkniveau - Commerciële buitendienstervaring - Inzicht in techniek en logistieke processen - Gesprekspartner op verschillende niveaus - Zelfstandig Zie jij je aan slag gaan in deze functie? Neem dan contact met ons op.

PlaatsZevenaar
(soort) BedrijfTempo-Team Uitzendbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel-technisch medewerker

Voor een technisch bedrijf zijn we op zoek naar een fulltime commercieel medewerker. Het zal een combinatie zijn van een binnen- en buitendienstfunctie waarbij de nadruk ligt op relatiebeheer. Je hebt een eigen grote klantenportefeuille en die ga je intensief bewerken. Voor deze functie zoeken wij iemand met minimaal MBO+ opleiding- en/of denkniveau, relevante werkervaring in technische verkoop/ technisch kennis. Een goede beheersing van de Duitse taal is een pré. Ben jij deze commerciële topper? Reageer dan snel!

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfEen relatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: