maandag 4 februari 2008

Vertegenwoordiger

Vertegenwoordiger

Voor een bedrijf gevestigd in Wormerveer zijn wij per direct op zoek naar een buitendienst verkoop (st)er voor de regio Den Bosch - Eindhoven. Als advertentieverkoop(st)er ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van omzet en contacten met bestaande adverteerders. Daarbij vind je het leuk om nieuwe klanten te werven. Je werkt vanuit huis en je rapporteert aan de salesmanager. Functie-eisen; - Representatief; - Communicatief sterk; - Doelgericht; - Relevante buitendienstervaring; - Zelfstandig kunnen werken; - Doorzetter (geen genoegen nemen met nee); - MBO denk/werkniveau; Herken jij jezelf in deze uitdagende functie?? Reageer dan snel!

PlaatsEindhoven
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker

De callagent staat telefonisch klanten te woord (outbound). Je kunt ingezet worden op diverse projecten. Er zijn al mogelijkheden vanaf 12 uur per week tot maximaal 32 uur per week. Je bepaalt zelf je werktijden. Er zijn mogelijkheden in de ochtenden, middagen, en/of avonden. Er wordt gewerkt met een interessant bonus systeem. Wij zoeken medewerkers die communicatief, commercieel en klantgericht zijn. Je hebt een MBO werk en denkniveau en je spreekt accentloos Nederlands. Je kunt goed met de computer overweg en hebt een prettige telefoonstem. Heb je interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op of reageer via de site.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfCendris/Breda
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Beleidsmedewerker ruimtelijk economische strategie
Beleidsmedewerker ruimtelijk economische strategie Publicatie: 01-02-2008
Einddatum: 16-02-2008

Organisatie:


Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
We zijn op zoek naar een (ervaren) beleidsmedewerker (een –ruimtelijk- econoom, of een economisch geograaf) liefst met ervaring op het terrein van regionaal economisch beleid. Als beleidsmedewerker werk je in flexibele werkverbanden (o.a. door projectmatig te werken), zowel binnen de directie Ruimtelijk Economisch Beleid als breder binnen het Directoraat Generaal Ondernemen en Innovatie. Je onderzoeksmatige en kennisverdiepende werkzaamheden kunnen met de verschillende beleidsterreinen van de directie te maken hebben. We werken onder meer aan strategische vraagstukken rond het regionale economische beleid in Pieken in de Delta, de (herstructurering van) bedrijventerreinen, de Europese structuurfondsen, infrastructuur en de mainports Rotterdam en Schiphol. Je signaleert knelpunten op de lange termijn en verkent mogelijke beleidsstrategieën. Ook advisering aan de Minister en Staatssecretaris behoort tot de werkzaamheden. Je onderbouwt beleidsvoorstellen met de resultaten van beleidsonderzoek en sondeert het draagvlak voor nieuwe oplossingsstrategieën. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het regionaal-economische beleidsdebat, bijvoorbeeld door het schrijven van opiniërende en wetenschappelijke artikelen.

Contactpersoon:

solliciteren@minez.nl

Junior Treasury Analyst
Robert Half Finance & Accounting Amsterdam / Locatie : Amsterdam

Freelance Business Controller (ICT-sector)
Regio Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands Steens & Partners Interim Finance Consultants Sun, 03 Feb 2008 07:14:17 -0800

Productie Performance Analist
Zeist, Utrecht, Netherlands Rabobank Nederland Wed, 30 Jan 2008 23:00:00 -0800

Vertegenwoordiger

Voor een exploitant van tabaksautomaten in Amsterdam zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger. Je takenpakket bestaat uit onder andere uit het afhandelen van klachten, aanbrengen van nieuwe klanten, relatiebeheer, bijhouden van administratie en agenda. Affiniteit met horeca is een pré. Ben je zelfstandig en ondernemend? En bovendien communicatief sterk en een echte verkoper? Dan is deze functie wellicht geschikt voor jou! Graag zien wij jou sollicitatie tegemoet.

PlaatsAMSTERDAM
(soort) BedrijfLekkerland Vending Services BV
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel-administratief medewerker ve

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het gehele orderproces, met name voor de orderaaname/ingave, verzenden, controle, facturatie en de opvolging van leveringen. Tevens biedt je ondersteuning verkoop binnendienst en heb je contact met de klanten binnen de Benelux en het hoofdkantoor in Berlijn. Je verzorgt de correspondentie en je brengt offertes uit en volg je offertes op. Ook ondersteuning van de verkoopmedewerkers in de buitendienst behoort tot je taken. Functie-eisen: - Meao werk- en denkniveau - goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Franse taal in woord en geschrift is een echte must - kennis en ervaring met geautomatiseerde gegevens verwerking - enige ervaring in soortgelijke commerciële functie is een pré - je bent iemand die van aanpakken weet, accuraat en zelfstandig werkt - met een flexibele instelling, passend binnen het team

PlaatsROOSENDAAL
(soort) BedrijfInternationaal handelsbedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

Geen opmerkingen: