woensdag 27 februari 2008

Telesales medewerker

Telesales medewerker

voor een jong en klein callcenter in de regio dat zich gespecialiseerd heeft in de business-to-business-branche op met name de zakelijke dienstverlening. Als Telesales medewerker ben je verantwoordelijk voor het telefonisch benaderen van bedrijven. Je praat met directieleden, managers en andere beslissers binnen verschillende branches. Het doel van de gesprekken varieert van bijvoorbeeld het maken van afspraken voor buitendienstmedewerkers, het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken of marktonderzoek, genereren van salesleads of het opvolgen van direct mail acties. Je werkt steeds aan korte specialistische projecten: hierdoor blijft het werk afwisselend. Voor deze functie heb je MBO-niveau, ben je enthousiast, communicatief sterk en commercieel ingesteld. Ook zie je het als een uitdaging om telefonisch te verkopen en te adviseren. Werkervaring in de telefonische verkoop is een pré. Het betreft een parttime functie voor 24 tot 32 uur per week voor langere tijd

PlaatsDuiven
(soort) BedrijfCallcenter Telemarketing
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Inspecteur Arbeidsmarktfraude voor diverse regio's (zie bij bijzonderheden)
Inspecteur Arbeidsmarktfraude voor diverse regio's (zie bij bijzonderheden) Publicatie: 28-01-2008
Einddatum: 01-03-2008

Organisatie:
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Arbeidsinspectie

Standplaats:
Arnhem

Functie omschrijving:
Als inspecteur arbeidsmarktfraude heb je een verantwoordelijke functie met een afwisselend takenpakket. Je maakt deel uit van de buitendienst, wat betekent dat je veel op pad bent. Je houdt je bezig met handhaving van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsmarkt en arbeidsvoorwaarden. Je belangrijkste taak is het bestrijden van illegale tewerkstelling, werkgeversfraude en het door werkgevers ontduiken van de betaling van het wettelijke minimumloon. Je verricht samen met collega’s onderzoeken o.a. in interventieteams. Je rapporteert je bevindingen en maakt boeterapporten of processen-verbaal op. Je werkt veel samen met andere instanties zoals de (Vreemdelingen)politie, andere bijzondere opsporingsdiensten, zoals de SIOD, de Belastingdienst, Gemeenten en UWV. Binnen onze inspectieteams vinden wij de collegiale uitwisseling van kennis, informatie en ervaring belangrijk voor een efficiënte, kwalitatief hoogwaardige uitvoering van onze werkzaamheden.

Contactpersoon:

werving-arbeidsinspectie@minszw.nl

Commercieel medewerker

Voor een bedrijf in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een commercieel administratief medewerker. Als commercieel administratief medewerker binnendienst accepteer je en voer je binnenkomende opdrachten in, verstrek je informatie met betrekking tot in behandeling zijnde opdrachten en behandel je binnenkomende telefoongesprekken. Je maakt afspraken voor expertise en bewaakt de voortgang van expertises en rappels. Het behandelen van post voor het servicecenter, het verwerken van gegevens in een completeerscherm en het gereed maken van naar experts verzenden faxen en post behoren ook tot je takenpakket. Je hebt MBO-werk en denkniveau en bij voorkeur een commercieel/administratieve opleiding. Verder heb je ervaring en vaardigheid in het werken met computers. Ervaring in de verzekeringswereld is een pré. Heb je interesse, reageer dan snel!

PlaatsHEERHUGOWAARD
(soort) BedrijfSchadeverzekeringsbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: