vrijdag 29 februari 2008

Vertegenwoordiger

Vertegenwoordiger

Als Sales Specialist ben je vooral bezig met New Business. Jij organiseert de verkoop van een beperkt aantal standaard dienstproducten. Je hebt je oren en ogen wijd open, verwerft prospects en nieuwe klanten, spot actief mogelijkheden en analyseert de markt. Je brengt binnen het productsegment aanbiedingen uit en verkrijgt zelfstandig opdrachten. De dienstproducten bevinden zich op het snijvlak van: Techniek,Organisatie en Mens. Jij beoordeelt kritisch en pro-actief de mogelijkheden van je prospect. Je adviseert hoe een gewenst veiligheidsniveau kan worden bereikt en behouden. Wat vragen wij? - Pro-activiteit - Resultaatgerichtheid - Commerciële werkervaring - Creativiteit en humor - Een ICT-technische achtergrond is een pré - Inhoudelijke kennis van informatiebeveiling is een pré, maar geen absolute noodzaak - Rapportage-, advies- en presentatievaardigheden

PlaatsDELFT
(soort) BedrijfAdviesbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

In deze functie werk je aan je productkennis en communicatieve vaardigheden om problemen en vraagstukken van de klanten op te kunnen lossen. Je werkt nauw samen met je collega's van de afdeling Sales en Development om de klanten optimaal te kunnen bedienen. Kennis en ervaring: - HBO/WO werk en denkniveau - Relevante werkervaring: ervaring met klantenomgeving, maar ook mogelijkheden voor starters - Bij voorkeur een opleiding in de financiële/bedrijfskundige richting - Affiniteit met financieel-administratieve vraagstukken - Affiniteit met ICT - Kennis van Exact is een pré Competenties: - Goede communicatieve vaardigheden - Goed kunnen luisteren - Klantgerichtheid - Zeldbeheersing - Empathie - Analytisch vermogen

PlaatsDELFT
(soort) BedrijfIT-bedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Medewerker Callcenter

Voor een bedrijf in Emmeloord dat zich richt op rubrieksadvertenties zijn wij op zoek naar een Partner Support Medewerker (PSM) ter ondersteuning van de commerciele activiteiten richting de kleinzakelijke markt. Voor deze functie zoeken wij een service-gericht iemand met tele-sales ervaring in de business-to-business omgeving. Als PSM ben je verantwoordelijk voor het commercieel ontwikkelen van de relatie met bestaande en nieuwe klanten in het kleinzakelijke segment. De taken zijn onder andere; telefonisch opvolgen van marketing- en verkoopacties; adviseren van klanten; oplossen van allerhande vragen van klanten en het up-to-date houden van alle relevante klanteninformatie. Wij vragen hiervoor minimaal 2 jaar ervaring in de tele-sales functie. Ervaring en/of affiniteit met de automobielindustrie. Uitstekende beheersing van de Ned. taal en goede beheersing van Microsoft-pakketten. Daarnaast ben je flexibel, creatief en probleemoplossend. Interesse in deze vacature? Reageer dan gauw!

PlaatsEMMELOORD
(soort) BedrijfEen bedrijf in Emmeloord
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Econoom met interesse in de financiële wereld
Econoom met interesse in de financiële wereld Publicatie: 09-01-2008
Einddatum: 01-04-2008

Organisatie:
ministerie van Financiën, Generale Thesaurie, Directie Financiële Markten

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
FM bestaat uit een vijftal afdelingen: Algemeen en internationaal, Integriteit, Marktgedrag en Effectenverkeer, Financiële Stabiliteit en Centraal Kasbeleid. In afdeling Algemeen en internationaal is plaats voor enthousiaste econoom die als senior beleidsmedewerker een belangrijke bijdrage wil leveren aan het bedenken en ontwikkelen van beleid op het terrein van de financiële marktsector. Beleidsmedewerkers bij FM zijn economen en juristen met diverse achtergrond, ervaring en specialisme. Gemeenschappelijke noemer is dat iedereen zelf de regie voert op zijn of haar dossiers. Uitgangspunt is eigen verantwoordelijkheid, met korte lijnen naar de ambtelijke en politieke top. Daarnaast betekent eigen verantwoordelijkheid bij FM snel zelfstandig optreden in nationale en internationale circuits. Om dit mogelijk te maken, fungeren collega’s onderling als klankbord om zo ideeën te toetsen. Ook is ruime aandacht voor coaching en loopbaanontwikkeling, waaronder gelegenheid voor het volgen van cursussen en (post-doctorale) opleidingen. Kortom, er wordt zelfstandig gewerkt, binnen een team.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Commercieel medewerker Verkoop Binnendienst

Voor een productiebedrijf in Tiel willen we graag in contact komen met een Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst. Als medewerker commerciële binnendienst bied je belangrijke support aan de klanten en de productie. Je bent de commerciële spil van het team, waarbij je zorgdraagt voor de voorbereiding en afhandeling van verkopen. Daarnaast pak je commerciële signalen op, heb je telefonisch contact met klanten in binnen- en buitenland. Verder informeer en adviseer je klanten in het kader van service en after sales. Heb je een afgeronde commerciële opleiding op HBO niveau of heb je dit niveau door ervaring verkregen. Daarnaast heb je aantoonbare binnendienstervaring, goede sociale en communicatieve vaardigheden, goede administratieve eigenschappen, goede beheersing van met name Excel (ervaring met een ERP pakket is een pre) en beheers je Engels en Duits in woord en geschrift. Indien je Frans spreekt dan is dit een pre maar zeker geen harde eis. Heb je interesse reageer dan snel.

PlaatsTIEL
(soort) BedrijfEen bedrijf in Tiel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: