dinsdag 5 februari 2008

Callcentermedewerker

Callcentermedewerker

De callagent staat telefonisch klanten te woord (outbound). Je kunt ingezet worden op diverse projecten. Er zijn al mogelijkheden vanaf 12 uur per week tot maximaal 32 uur per week. Je bepaalt zelf je werktijden. Er zijn mogelijkheden in de ochtenden, middagen, en/of avonden. Er wordt gewerkt met een interessant bonus systeem. Wij zoeken medewerkers die communicatief, commercieel en klantgericht zijn. Je hebt een MBO werk en denkniveau en je spreekt accentloos Nederlands. Je kunt goed met de computer overweg en hebt een prettige telefoonstem. Heb je interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op of reageer via de site.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfCendris/Breda
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Associate Treasury
Robert Half Finance & Accounting Amsterdam / Locatie : Amsterdam

Group Finance Manager
Amsterdam, Netherlands Martin Ward Anderson Mon, 04 Feb 2008 12:09:41 -0800

Commercieel medewerker binnendienst

Voor een opdrachtgever (die handelt in compressoren) in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel medewerker binnendienst. In deze functie ondersteun je de buitendienst. Ervaring in een bouw- en/of aannemingsbedrijf en technische kennis zijn van belang. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat, die flexibel is, en beschikt over een commerciële instelling, goede communicatieve vaardigheden, en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift. Enkele jaren ervaring in deze branche is een pré. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat uit de omgeving Rotterdam/Drechtsteden.

PlaatsZWIJNDRECHT
(soort) BedrijfVertrouwelijk
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker

De medewerker belt met klanten van ABN AMRO om aan hen producten van de bank onder de aandacht te brengen en waar nodig te verkopen. Producten zijn zeer divers en kunnen van week tot week verschillen. De ene week werk je 8 uur en de andere week 12 uur om op een gemiddelde uit te komen van 10 uur per week. Je kunt zelf je beschikbaarheid doorgeven en je hebt dus geen verplichte diensten. De werktijden zijn van ma t/m vrij van 17.00 - 21.00 uur en za van 10.00 - 14.00 uur. Functie-eisen - vanaf 19 jaar; - verkoopervaring is een pré maar niet noodzakelijk; - MBO+ / HBO niveau; - Goede telefoonstem, accentloos Nederlands en uitstekende gespreksvaardigheden; - verkoopgericht; - stressbestendig (i.v.m. werken met targets) - gemotiveerd, enthousiast en overtuigingskracht.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfABN AMRO Customer Contact Center
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel / Financieel medewerker

Binnen deze functie draag je zorg voor de controle op en afronding van offertes van de salesmanagers. Daarnaast draag je zorg voor hiermee samenhangende overige correspondentie en administratieve verwerking. In deze functie heb je geen klantencontact, dit gaat via de salesmanagers. Jouw overige taken: - Bij offertetrajecten (< 200.000 euro jaaromzet) zelfstandig beoordelen van de gegevens op volledigheid en correctheid, en zorgt voor verwerking hiervan tot een offerte; - Adviseren van de buitendienst bij de offertetrajecten m.b.t. normeringen, tarieven en teksten; - Je verricht tijdige voortgangscontrole en meldt eventuele niet zelfstandig op te lossen knelpunten bij de teamleider. Jouw profiel: - MBO werk- en denkniveau met uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; - Enige jaren relevante werkervaring; - Een proactieve houding; - Een servicegerichte persoonlijkheid; - Uitstekend cijfermatig inzicht.

PlaatsSCHIEDAM
(soort) BedrijfFacilitair Dienstverlener
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Inspecteur Arbeidsmarktfraude voor diverse regio's (zie bij bijzonderheden)
Inspecteur Arbeidsmarktfraude voor diverse regio's (zie bij bijzonderheden) Publicatie: 28-01-2008
Einddatum: 16-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Arbeidsinspectie

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:
Als inspecteur arbeidsmarktfraude heb je een verantwoordelijke functie met een afwisselend takenpakket. Je maakt deel uit van de buitendienst, wat betekent dat je veel op pad bent. Je houdt je bezig met handhaving van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsmarkt en arbeidsvoorwaarden. Je belangrijkste taak is het bestrijden van illegale tewerkstelling, werkgeversfraude en het door werkgevers ontduiken van de betaling van het wettelijke minimumloon. Je verricht samen met collega’s onderzoeken o.a. in interventieteams. Je rapporteert je bevindingen en maakt boeterapporten of processen-verbaal op. Je werkt veel samen met andere instanties zoals de (Vreemdelingen)politie, andere bijzondere opsporingsdiensten, zoals de SIOD, de Belastingdienst, Gemeenten en UWV. Binnen onze inspectieteams vinden wij de collegiale uitwisseling van kennis, informatie en ervaring belangrijk voor een efficiënte, kwalitatief hoogwaardige uitvoering van onze werkzaamheden.

Contactpersoon:

werving-arbeidsinspectie@minszw.nl

Vertegenwoordiger

Voor een onderneming gespecialiseerd in financieel advies zijn wij op zoek naar een commercieel talent die deur aan deur verkoop wil doen. De werkdagen en -tijden zijn vrij in te plannen, maar uit ervaring is gebleken dat de zaterdag de meest geschikte dag is. Om voldoende output te genereren is naar verwachting 2 tot 4 uur benodigd. Uiteraard krijg je allereerst infomatie over het bedrijf en ontvang je een goed salesscript, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. De verkoop vindt plaats in Eindhoven en omtrek. Wij zoeken iemand met aantoonbare commerciele werkervaring, bij voorbeeld in een callcenter. Daarnaast is het belangrijk dat je zakelijk, representatief voorkomen hebt. Vind jij het een uitdaging zoveel mogelijk afspraken te maken en wil je een leuk zakcentje bijverdienen? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

PlaatsEindhoven, Helmond, Geldrop, Nuenen
(soort) BedrijfZakelijke dienstverlening
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Medewerker Customer Service

Voor één van Nederlands grootste transport bedrijven zijn wij op zoek naar een Medewerker Customer Service. Jouw werkzaamheden: - Ontvangen en verwerken van boekingen mbt vrachten en chauffeurs uit Nederland en Groot-Brittannië; - Toewijzen van ruimte op het schip voor de Nederland - Groot-Brittannië routes; - Zo ver mogelijk vooruit boeken en controleren van boekingen; - Opbouwen, uitbouwen en onderhouden van contacten met klanten; - Zorgdragen voor het vullen van de ruimte op het schip, binnenhalen van voldoende boekingen; - Assisteren bij en organiseren van de training van nieuwe medewerkers; - Alert zijn op kansen in de markt en het opvolgen van commerciële kansen; - Werken in ploegendienst (08.30 tm 17.00 ¿ 08.00 tm 16.30 ¿ 12.00 tm 20.30 uur) Jouw profiel: - Afgeronde MBO of HBO opleiding; - Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; - Commerciële instelling; - Bereid af te wijken van de standaard kantooruren; - Kennis van transport of scheepvaart.

PlaatsVLAARDINGEN
(soort) BedrijfGigant op het gebied van transport
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Duaal leertraject Accountancy
Publicatie: 31-01-2008
Einddatum: 18-04-2008

Organisatie:
Belastingdienst

Standplaats:
-

Functie omschrijving:
In het duale leertraject Accountancy combineer je een studie met een uitdagende baan bij de Belastingdienst. Je start met een accountancyopleiding aan de toonaangevende Nyenrode Business Universiteit, afgewisseld met perioden waarin je werkt als beginnend controlemedewerker. Gedurende de eerste drie jaar volg je naast de accountancyopleiding ook fiscale vakken. Na drie jaar ben je verzekerd van een vaste aanstelling en na vier jaar mag je jezelf Bachelor of Science in Accountancy noemen. Naast je werk bij de Belastingdienst volg je daarna één dag per week de masteropleiding Accountancy van NIVRA-Nyenrode. Vier jaar later heb je zowel de titel Master of Science in Accountancy als Registeraccountant op zak.

Contactpersoon:

arbeidsmarkt.ckc@belastingdienst.nl

Geen opmerkingen: