donderdag 28 februari 2008

Marketingmedewerker

Marketingmedewerker

Voor een bedirjf in Heerenveen zijn we op zoek naar een coördinator E-marketing. In deze functie ontwikkel en beheer je websites en intranetten.. Tevens ben je betrokken bij ontwikkeling en bewaking van actualiteiten van alle sites en intranetten. Ook ga je op pro-actieve wijze aan de slag met ontwikkelingen en trends van internet, zodat de internetsites aansluiten op de visie van het bedrijf. Je houdt je onder andere bezig met online campagnes, bannering en webstatistieken. Je bent / hebt: - pro-actieve houding - affiniteit met een dynamische en hectische omgeving - probleemanalytisch vermogen - creatief - goede planner/organisator Heb je interesse in deze vacatue en voldoe je aan het profiel, stuur dan je CV + korte motivatie naar Betty.Kingma@tempo-team.nl

PlaatsHEERENVEEN
(soort) BedrijfBedrijf in Heerenveen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Wij zijn op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van goed contact met klanten binnen een eigen regio. Op deze regio werk je samen met een buitendienst medewerker. Je verantwoordelijkheden zijn: invoeren van orders, telefonisch te woord staan en informeren en adviseren van klanten & zorgdragen voor een juiste afhandeling van klachten. Ben je communicatief, klantgericht, commercieel, zelfstandig, georganiseerd, gestructureerd en vaardig met de computer. En spreek je de de talen DUITS en FRANS goed (in woord en geschrift). Spreekt deze functie je aan reageer dan meteen! Druk op de knop -soliciteer-. Kandidaten die niet aan de vereisten voldoen, worden niet in behandeling genomen.

PlaatsZOETERMEER
(soort) BedrijfToonaangevend Marktleider in Decoratie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor een facility bedrijf met diverse branches zijn we op zoek naar een senior medewerker Sale Support. Je zult komen te werken binnen de branche 'cleaning services' en je hoofdtaken zullen o.a. in houden; het uitwerken en opstellen van offertes, na aanleiding van vraagstukken van diverse bedrijven/ opdrachtgevers. Je zult voornamelijk actief zijn binnen projecten, waarbij complexere vraagstukken worden gesteld. Je bent verantwoordelijk voor de lay-out van de offertes Medeverantwoordelijk voor de actualiteit van het centraal salesarchief Doet verbetervoorstellen op tekstueel vlak richting Key- en National Account Manager en de Manager Sales Support. Wij zoeken iemand met HBO niveau. Goede beheersing van de gangbare softwarepakketten. Zeer zelfstandig kan werken en in Team verband Initiatief nemend. Dienst verlenend en commercieel Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal eng goede beheersing van de Engelse taal Ben jij spontaan en wil je werken in een informeel team?

PlaatsUTRECHT
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor een bedrijf in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een commercieel administratief medewerker. Als commercieel administratief medewerker binnendienst accepteer je en voer je binnenkomende opdrachten in, verstrek je informatie met betrekking tot in behandeling zijnde opdrachten en behandel je binnenkomende telefoongesprekken. Je maakt afspraken voor expertise en bewaakt de voortgang van expertises en rappels. Het behandelen van post voor het servicecenter, het verwerken van gegevens in een completeerscherm en het gereed maken van naar experts verzenden faxen en post behoren ook tot je takenpakket. Je hebt MBO-werk en denkniveau en bij voorkeur een commercieel/administratieve opleiding. Verder heb je ervaring en vaardigheid in het werken met computers. Ervaring in de verzekeringswereld is een pré. Heb je interesse, reageer dan snel!

PlaatsHEERHUGOWAARD
(soort) BedrijfSchadeverzekeringsbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor een Aluminiumfabriek in Utrecht zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Je werkzaamheden bestaan uit klantcontact vanaf offerteaanvraag tot en met de aflevering voor de order en alle administratieve afhandelingen die daar mee gepaard gaan. Je onderhoudt intensief contact met de buitendienst en met de afdelingen van de fabriek. Tevens werk klachtenafhandeling en retourneren en creditnota's af. Voor deze afwisselende functie beschik je over commerciële werkervaring en een MBO/MTS achtergrond en heb je ervaring bij voorkeur in de metaalbranche. Je bent een stevige persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent zelfstandig, commercieel sterk, planmatig en initiatiefrijk. Je durft beslissingen te nemen en kunt goed werken in teamverband en toont doorzettingsvermogen. Het is belangrijk dat je de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift beheerst.

PlaatsUTRECHT
(soort) BedrijfAluminiumfabriek
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Inkoper

Voor een opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een assistent inkoper: Functieomschrijving: Leiding geven aan afdeling Inkoop bij afwezigheid Hoofd Inkoop. Het bestellen en optimaal benutten van bestaande raamcontracten inzake staalleveringen. Het bewaken van inkoopcontracten. Selecteren leveranciers technische artikelen. Het verzorgen van de inkoop ten behoeve van de produktie, Technische Dienst en kantoorbenodigdheden. Het voorbereiden en begeleiden van uitbesteding van productiewerkzaamheden. Het voorbereiden en maken van Inkoopcalculaties. Het opstellen van offerte - en orderdocumenten Functieeisen: Communicatief sterk. Administratief onderlegd. Commercieel type. Minimaal 2 jaar relevante aantoonbare werkervaring. HBO werk en denkniveau. NEVI1 is een pre.

PlaatsGRONINGEN
(soort) BedrijfMetaal industrie
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Servicelijn hypotheken

Op deze afdeling sta je klanten te woord. Je behandelt vragen en klachten en handelt ze af. Verder maak je indien gewenst een afspraak voor de klant met een hypotheekadviseur. Je bekijkt samen een aantal gegevens vooraf die nodig zijn voor de afspraak. Tevens bekijk je de mogelijkheden voor cross-sellinge ndeep-selling. Je geeft advies inzake het totale producten pakket van de postbank met de focus op producten op basis van specifieke individuele verkooptargets. Er heerst een leuke informele, collegiale en tevens serieuze werksfeer binnen het bedrijf. Belangrijk is dat je minimaal 20 uur beschikbaar bent. Werktijden:Ma t/m vrij tussen 08.00 - 21.00 uur ; (minimaal 1 a 2 keer in de week in de avond beschikbaar zijn) Functie eisen: MBO diploma niveau 3/4 of Havo met economie of wiskunde Ervaring is gewenst.

PlaatsAmsterdam Sloterdijjk
(soort) BedrijfPostbank/ING
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Oracle database Consultant / Architect
Groningen, Utrecht, Eindhoven, Utrecht, Netherlands Atos Origin Netherlands/Managed Operations/MBS - 1-1-20039 Wed, 02 Jan 2008 11:52:52 -0800

Geen opmerkingen: