zondag 17 februari 2008

Corporate Finance Manager with an international focus

Corporate Finance Manager with an international focus
Yess International Consultants / Locatie : Hoofddorp

Callcentermedewerker

De medewerker belt met klanten van ABN AMRO om aan hen producten van de bank onder de aandacht te brengen en waar nodig te verkopen. Producten zijn zeer divers en kunnen van week tot week verschillen. De ideale bijbaan voor studenten. Je komt te werken in een zeer professionele werkomgeving, je wordt intern goed opgeleid en krijgt de commerciele kanten verder te ontwikkelen. De ene week werk je 8 uur en de andere week 12 uur om op een gemiddelde uit te komen van 10 uur per week. Je kunt zelf je beschikbaarheid doorgeven en je hebt dus geen verplichte diensten. De werktijden zijn van ma t/m vrij van 17.00 - 21.00 uur en za van 10.00 - 14.00 uur. Functie-eisen - vanaf 19 jaar; - verkoopervaring is een pré maar niet noodzakelijk; - MBO+ / HBO niveau; - Goede telefoonstem, accentloos Nederlands en uitstekende gespreksvaardigheden; - verkoopgericht; - stressbestendig (i.v.m. werken met targets) - gemotiveerd, enthousiast en overtuigingskracht.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfABN AMRO Customer Contact Center
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een relatie in Deventer zijn we op zoek naar een verkoper binnendienst. Het betreft een functie voor 40 uur met zicht op een vaste aanstelling. Je taken zijn o.a; - Het margebewust verkopen van materialen aan klanten in het werkgebied van de vestiging. - Het adviseren van klanten over toepassing en levering van materialen. - Ondersteunen van de vertegenwoordigers. - Bestellingen aannemen, orders invoeren en afleveringen en afhaalbonnen controleren. - Aquisitie en relatiebeheer. Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over een afgeronde Mbo-opleiding met voorkeur richting MTS bouwkunde en enige jaren in een soortgelijke functie.

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfEen relatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor De Telefoongids zijn wij per direct op zoek naar een Sales Support Medewerker. Als medewerker Sales Support ben je spin in het web tuusen de klant en accountmanagers en de interne organisatie. Je bent in deze functie aanspreekpunt voor onder andere de grootste strategisch belangrijke klanten. Je helpt de accountmanager in de voorbereiding van zijn of haar salesgesprekken en handelt de administratieve processen af. Ook klachtenafhandeling is één van de bijbehorende taken. Wij vragen: - Afgestudeerde HBO'er of minimaal een MBO-opleiding met 2 jaar relevante werkervaring; - Commerciële instelling met goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden; - Stressbestendigheid, initiatief, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid en samenwerken zijn jou op het lijf geschreven. Spreekt deze functie jou aan, reageer dan snel! Iedere donderdag geopend tot 20:00 uur.

PlaatsEINDHOVEN
(soort) BedrijfDe Telefoongids
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Senior Beleidsmedewerker omzetbelasting
Senior Beleidsmedewerker omzetbelasting Publicatie: 14-02-2008
Einddatum: 08-03-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën, directoraat-generaal Belastingdienst / Team Ondernemingen

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
De vacature heeft betrekking op het terrein van de omzetbelasting. Als senior beleidsmedewerker adviseert u bij de beleidsvorming op deze terreinen, zowel over langlopende politieke onderwerpen als over politieke kwesties die op korte termijn om een oplossing vragen. Hiervoor is nodig dat u uitstekend op de hoogte bent en blijft van de relevante ontwikkelingen op het terrein van de omzetbelasting, maar ook dat u in staat bent deze te ‘vertalen’ naar de uitvoeringspraktijk. U werkt zelfstandig en in samenwerking met collega''s en soms met derden. U hebt regelmatig contact met de andere teams van DGBel, de Belastingdienst, andere onderdelen van het ministerie, met name het directoraat-generaal voor Fiscale Zaken, en andere ministeries, brancheorganisaties, etc.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Commercieel Export medewerker

Functie taken; - Verantwoordelijk voor het beheer van de klantenportfolio en de afhandeling van orders van A tot Z. -- Direct contact, per mail, fax en telefoon, met internationale klanten. - Bewaken van betalingen en verwerken van orders in SAP. - Letten op voorraadstanden van verpakkingsmateriaal en gereed product. - Samen met de Exportmanager werk je aan projecten op het gebied van Marketing en Sales. Functie eisen; - MBO/HBO-werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring. - Beheerst zowel mondeling als schriftelijk de talen Nederlands, Engels en Frans. - Je vindt makkelijk en op accurate wijze de weg in administratieve procedures en softwareprogramma's (bij voorkeur SAP).

PlaatsHelmond
(soort) BedrijfProductiebedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Freelance Finance Professional (Profit)
Landelijk, Zuid-Holland, Netherlands Steens & Partners Interim Finance Consultants Sat, 16 Feb 2008 09:39:07 -0800

Medewerker Lokaal Administratie Centrum
Eindhoven-Veldhoven, Noord-Brabant, Netherlands Rabobank, lokale banken Sun, 27 Jan 2008 23:00:00 -0800

Geen opmerkingen: