donderdag 14 februari 2008

Administratief medewerker incasso

Administratief medewerker incasso

Voor een Bedrijf in Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een administratief medewerker Incassovraagstukken. Het bedrijf: Je gaat werken voor een jonge organisatie met ervaren medewerkers op het gebied van outsourcing billing, debiteurenbeheer, factoring en e-invoicing. De functie: Het gaat om ondersteuning van de afdeling Sales Support. In eerste instantie zal je je voornamelijk bezig houden met acquisitie; zoals het nabellen van een mailing. Je zult starten voor 4 halve dagen per week, bij gebleken geschiktheid is het eventueel mogelijk om door te groeien naar medewerker sales support (met zicht op vast dienstverband voor 32 uur / week). Wij vragen: - Passie om te scoren en te winnen - Sterke communicatieve en relationele vaardigheden - Pro-actief en initiatief - Zelfstandige instelling, HBO werk- en denkniveau - Communicatief vaardig en affiniteit met creditmanagement is een pré Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsNIJMEGEN
(soort) BedrijfBedrijf gespecialiseerd in incassovraagstukken
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Expert bedrijfsvoering
Expert bedrijfsvoering Publicatie: 20-12-2007
Einddatum: 23-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën, Centrale Directies, Directie Bedrijfsvoering en Communicatie

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
De functie van expert bedrijfsvoering maakt onderdeel uit van de Frontoffice van FD waarbij je fungeert als spin in het web van de facilitaire dienstverlening. Je adviseert het management van de facilitaire diensten op allerlei terreinen, van bedrijfsvoeringthema’s tot algemene facilitaire projecten. Als expert bedrijfvoering zorg je voor het functioneel beheer van het facilitair management informatie systeem (FMIS). Ook zorg je voor goede managementinformatie op het PIOFACH terrein. Dit is een uitdagende klus omdat er in 2008, door de veranderingen die gaan optreden, een grote sprong voorwaarts gemaakt moet gaan worden. Met name de nieuwe vorm van publiek private samenwerking, maken deze onderdelen van de functie nieuw en uitdagend. Je speelt een belangrijke rol bij het monitoren van de facilitaire dienstverlening en coördineert de planning en controlcyclus van FD (jaarplannen, uitvoeringsrapportages en verantwoordingen). Hierbij vervul je een aanjagende rol richting je collega’s. Tot slot draai je mee in interessante B&C-brede bedrijfsvoeringprojecten.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Inspecteur Arbeidsmarktfraude voor diverse regio's (zie bij bijzonderheden)
Inspecteur Arbeidsmarktfraude voor diverse regio's (zie bij bijzonderheden) Publicatie: 28-01-2008
Einddatum: 16-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Arbeidsinspectie

Standplaats:
Groningen

Functie omschrijving:
Als inspecteur arbeidsmarktfraude heb je een verantwoordelijke functie met een afwisselend takenpakket. Je maakt deel uit van de buitendienst, wat betekent dat je veel op pad bent. Je houdt je bezig met handhaving van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsmarkt en arbeidsvoorwaarden. Je belangrijkste taak is het bestrijden van illegale tewerkstelling, werkgeversfraude en het door werkgevers ontduiken van de betaling van het wettelijke minimumloon. Je verricht samen met collega’s onderzoeken o.a. in interventieteams. Je rapporteert je bevindingen en maakt boeterapporten of processen-verbaal op. Je werkt veel samen met andere instanties zoals de (Vreemdelingen)politie, andere bijzondere opsporingsdiensten, zoals de SIOD, de Belastingdienst, Gemeenten en UWV. Binnen onze inspectieteams vinden wij de collegiale uitwisseling van kennis, informatie en ervaring belangrijk voor een efficiënte, kwalitatief hoogwaardige uitvoering van onze werkzaamheden.

Contactpersoon:

werving-arbeidsinspectie@minszw.nl

Geen opmerkingen: