vrijdag 22 februari 2008

Medewerker commerciële ondersteuning

Medewerker commerciële ondersteuning

De functie o.a.: - Orders en offertes zijn ingevoerd en verwerkt - Commercieel telefoonverkeer is verwerkt - Commerciële administratie en correspondentie zijn verwerkt Onze verwachtingen: - MBO opleiding op administratief gebied - Kennis van de Engelse en Duitse taal - Kennis van het Office pakket en affiniteit met overige software programma's Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan het profiel? Reageer dan snel!

PlaatsVARSSEVELD
(soort) BedrijfTechnische groothandel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Financieel adviseur (2 vacatures)
Publicatie: 15-02-2008
Einddatum: 28-02-2008

Organisatie:
RIVM

Standplaats:
Bilthoven

Functie omschrijving:
Als financieel adviseur ondersteun je de centra op het brede veld van financieel-economische zaken. Je draagt zorg voor een goede bedrijfsadministratie. Je ondersteunt de centrumhoofden en projectleiders bij de planning- en controlecyclus van zowel de onderzoeksprogramma's als de opdrachten voor derden. Je geeft mede vorm aan de bedrijfsvoering van de sector. Je analyseert, controleert en bewerkt gegevens en voert diverse boekhoudkundige opdrachten uit. Je treedt op als aanspreekpunt voor de coördinatie van allerlei verschillende interne en externe projecten. Je behartigt het beleid inzake de financieel-economische zaken en geeft invulling aan de uitvoering ervan. Je legt verantwoording af aan de controller.

Contactpersoon:
H.S. van Os
vacature@rivm.nl

Medewerker verkoopsupport AOV nazorg team

Je draagt zorg voor een goede telefonische bereikbaarheid van verkoopservice voor klanten en tussenpersonen. Je adviseert en ondersteunt assurantietussenpersonen. Je speelt in op vragen van de klant. Bijdragen aan commerciële actie, deelnemen aan projecten en lichte administratieve werkzaamheden behoren ook tot de werkzaamheden. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw product verzekeringen. Je bent op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en denkt mee over verbeteringen. Je weet de afdeling te profileren als een deskundige verzekeringspartner en vindt het een uitdaging te werken met persoonlijke targets. Eisen: Teamplayer die samenwerken een absolute voorwaarde vindt om resultaten te boeken HBO werk- en denkniveau Stressbestendig Leergierig Communicatief vaardig Voldoe jij aan deze eisen en ben je voor langere tijd beschikbaar? Neem dan contact met ons op!

PlaatsTILBURG
(soort) BedrijfAchmea Interpolis
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Promotiemedewerker m/v

Voor een dealer van auto's in Drachten zijn wij op zoek naar een promotiemedewerker voor het aanprijzen van een nieuwe stationwagon. Ben jij een representatieve, enthousiaste, vlotte jongedame of jongeman die sterk in zijn/ haar schoenen staat en ben jij in de voorjaarsvakantie (25-02-2008 t/m 01-03-2008) beschikbaar ? Kom snel bij ons langs of neem contact op met nummer 0512-525356. In het bezit zijn van een rijbewijs is een pré

PlaatsDRACHTEN
(soort) BedrijfAuto Dealer
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Sr. Project Manager
NL Sittard/Geleen, Netherlands Sabic Europe Wed, 20 Feb 2008 23:00:00 -0800

Verkoopmedewerker

Ben jij een gedreven verkoper met 2 jaar werkervaring? Voor ABN AMRO zoeken wij toppers die nieuwe en bestaande klanten adviseren over de diverse financiële producten en mogelijkheden van De Bank. ABN AMRO biedt je de omgeving om professioneel klantencontact op te doen in een commerciële werkomgeving in de functie van: Verkoopadviseur. Als je voldoet aan de volgende eisen kun je direct in gesprek gaan met Tempo-team: - Afgeronde HBO opleiding. - Zeer sales gericht en je ziet een uitdaging in werken met targets. - 36 uur per week beschikbaar - Ervaring met klantcontact en affiniteit met financiële dienstverlening - Naast Algemeen Beschaafd Nederlands beheers je in ieder geval de Engelse taal. - Je houdt van leren. Geinteresseerd? Reageer dan direct!

PlaatsGOUDA
(soort) BedrijfABN-AMRO bank
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Senior Adviseur Management Control (RWS-BV-UT-127)
Senior Adviseur Management Control (RWS-BV-UT-127) Publicatie: 19-02-2008
Einddatum: 04-03-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Utrecht

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:
Als senior adviseur managementcontrol adviseer je op proactieve wijze het directieteam van onze regionale Rijkswaterstaatdienst. Je toetst producten uit de managementcyclus en je coördineert de uitvoering van operational audits. Verder adviseer je de projectmanagers over projectbeheersing en vervang je in voorkomende gevallen de controller.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Medewerker klantenservice

Voor een bedrijf in de vrijetijdssector in Breda zijn wij op zoek naar een Area Sales Executive. Doel: - Omgaan met de Salesbudgetten en doelen. - Introduceren van nieuwe producten. - Binnen de gestelde doelen en plannen werken op Customer Service Level. - Verantwoordelijk voor je eigen klanten bestand en het omgaan met targets. - Aanboren van nieuwe wervingskanalen en acquisitie van bestaande klaten, op pro-actieve en continue basis. Verantwoordelijkheden: - Contacten onderhouden met bestaande klanten en potentiele klanten door het geven van advies over het assortiment en commerciele doelstellingen. Opvolging geven uit de dooruit voortvloeiende acties. - Behouden en uitbouwen van een professionele relatie met de klanten en leveranciers. Profiel: - MBO-niveau met ervaring en affiniteit in de outdoorbranche - Minimaal 3 jaar Sales ervaring op retailniveau en hoger. - Uitstekende kennis van Nederlands en Engels, kennis van de franse taal is een pré. - Kennis van MS Office

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfBedrijf in Breda
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: