woensdag 6 februari 2008

Klantenservice Medewerker

Klantenservice Medewerker

Voor onze klant KPN zijn wij op zoek naar enthousiaste klantenservice medewerkers. Alle vragen en klachten van de (potentiële) consumenten beantwoord je op een geduldige manier. Je vindt voor ieder probleem een oplossing. Iedere klant geef je de gepaste aandacht en mocht de gelegenheid zich voordoen, dan ben je commercieel genoeg om de klant ook te attenderen op andere producten die het bedrijf voor hem of haar te bieden heeft. Je bent communicatief vaardig en hebt een mbo-diploma. Je bent full-time beschikbaar. Voorafgaand aan de functie krijg je een training. De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. De openingstijden worden volgend jaar echter wel verlengd tot 22.00u in de avond. Dan moet je dan 2 avonden beschikbaar zijn. Callcenter ervaring is een pre maar geen must. Heb jij affiniteit met telecommunicatie en wil jij voor een bekend bedrijf werken met een mooie toekomst? Voldoe je aan bovenstaand profiel? Reageer dan nu!

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfKPN Contact
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Je bent verantwoordelijk voor het het aannemen van zowel telefonisch als per fax binnengekomen opdrachten, bestellingen en aanvragen van klanten. Je dient tevens telefonische (verkoop) adviezen te geven. Het uitvoeren van alle hieruit voortvloeiende administratieve afdelingswerkzaamheden behoren ook tot jouw taak. Functie-eisen: - Je beschikt over goede gesprekstechniek - MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur commerciële richting) - Je kunt omgaan met Word en Excel

Plaats'S-HERTOGENBOSCH
(soort) BedrijfHandelsonderneming voor woning- en projectinrichting
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Inspecteur Arbeidsmarktfraude voor diverse regio's (zie bij bijzonderheden)
Inspecteur Arbeidsmarktfraude voor diverse regio's (zie bij bijzonderheden) Publicatie: 28-01-2008
Einddatum: 16-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Arbeidsinspectie

Standplaats:
Groningen

Functie omschrijving:
Als inspecteur arbeidsmarktfraude heb je een verantwoordelijke functie met een afwisselend takenpakket. Je maakt deel uit van de buitendienst, wat betekent dat je veel op pad bent. Je houdt je bezig met handhaving van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsmarkt en arbeidsvoorwaarden. Je belangrijkste taak is het bestrijden van illegale tewerkstelling, werkgeversfraude en het door werkgevers ontduiken van de betaling van het wettelijke minimumloon. Je verricht samen met collega’s onderzoeken o.a. in interventieteams. Je rapporteert je bevindingen en maakt boeterapporten of processen-verbaal op. Je werkt veel samen met andere instanties zoals de (Vreemdelingen)politie, andere bijzondere opsporingsdiensten, zoals de SIOD, de Belastingdienst, Gemeenten en UWV. Binnen onze inspectieteams vinden wij de collegiale uitwisseling van kennis, informatie en ervaring belangrijk voor een efficiënte, kwalitatief hoogwaardige uitvoering van onze werkzaamheden.

Contactpersoon:

werving-arbeidsinspectie@minszw.nl

Accountmanager

Voor een uitgeverij in Rijswijk die gespecialiseerd is in computergerelateerde magazines en bijbehorende websites zoeken wij een Sales-Account manager M/V De werkzaamheden bestaan uit het gehele sales-traject: het telefonisch benaderen en bezoeken van bestaande en potentiële accounts, deze voorzien van gerichte informatie, mediapakketten en offertes en de nodige opvolging hiervan .Overleg met redacties, het betrekken van externe (commerciële) partijen, als ook het mede bepalen van inhoud en koers van de diverse titels. Uiteraard word je hierin volledig ondersteund door het gehele team. Functie-eisen: - HBO werk- en denkniveau - Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (ABN) - Commercieel denkvermogen / stressbestendig / geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit / teamplayer Kennis van de ICT-markt en computertechnologie strekt tot aanbeveling maar is geen must. Commercieel denkvermogen en -inzicht is een pré. Intresse in deze functie? reageer dan snel!

PlaatsRIJSWIJK ZH
(soort) Bedrijf.
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: