zondag 10 februari 2008

Accountmanager bij Inhuur Externen

Accountmanager bij Inhuur Externen
Zeist, Utrecht, Netherlands Rabobank Nederland Wed, 30 Jan 2008 23:00:00 -0800

Detachering Senior Adviseur (DVS-PP-07-032)
Detachering Senior Adviseur (DVS-PP-07-032) Publicatie: 04-01-2008
Einddatum: 19-02-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Dienst Verkeer en Scheepvaart

Standplaats:
USA - east, Washington DC

Functie omschrijving:
Als senior adviseur heb je twee belangrijke kerntaken. Je bent binnen de Transportation Research Board een zelfstandig opererende ‘consultant’. In die functie ben je verantwoordelijk voor de adviezen op het management vlak en/ of de technische coördinatie binnen het Second Strategic Highway Research Program (SHRP2). Afhankelijk van jouw expertise kunnen de adviezen zich uitstrekken tot (niet limitatief): highway travel time reliability; corridor planning and management; collaborative decision making with respect to highway capacity planning; relationships among transportation and land use, community and social values and the environment. Je tweede kerntaak houdt in dat je fungeert als liaison tussen de Transportation Research Board en Rijkswaterstaat. Je verzorgt een vroegtijdige signalering, uitwerking en effectieve inbreng bij Rijkswaterstaat van kansen voor de mogelijke samenwerking en uitwisseling op projecten op Rijkswaterstaatkerntaken en prioriteiten en – van daaruit bekeken - de Europese onderzoekprogramma’s en -projecten. Hiervoor ontwikkel je inzicht in de werkwijze en netwerken van de Transportation Research Board en in de betreffende programma’s, evenals in de overeenkomsten daarin met vergelijkbare Rijkswaterstaatstructuren. Je zorgt binnen je werkzaamheden actief voor een tijdige, goede aansluiting bij Rijkswaterstaat-, en breder, gelieerde EU-projecten.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Secretaresse

Voor een bedrijf in Boxmeer zijn wij op zoek naar een commerciële secretaresse. Je ondersteunt de afdeling verkoop op secretarieel commercieel gebied, je verricht administratief werk, je verzorgt de post, organiseert reizen en je bent het aanspreekpunt voor de monteurs die in het buitenland verblijven en draagt zorg dat alles goed verloopt op locatie. Beschik jij over een afgeronde secretariële opleiding en heb je enige relevante werkervaring opgedaan? Reageer dan zo spoedig mogelijk!

PlaatsBOXMEER
(soort) BedrijfStork PMT B.V.
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Communicatief sterke, enthousiaste, financieel/economische duizendpoot die verder denkt en kijkt dan
Communicatief sterke, enthousiaste, financieel/economische duizendpoot die verder denkt en kijkt dan Publicatie: 11-01-2008
Einddatum: 01-03-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, Dienst Justitiële Inrichtingen

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Je biedt ondersteuning en adviezen aan onze sectordirectie Gevangeniswezen. Je geeft - in nauw overleg met de afdeling Uitvoeringsbeleid of een van de afdelingsstaven – aan wat de uitvoeringsconsequenties zijn van beleidsvoornemens en voorgenomen kaderstellingen. Je werkt daarbij nauw samen en voert overleg met relevante (keten)partners, zoals het kerndepartement, het OM en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Je ondersteunt de sectordirectie op bedrijfsvoeringsgebied bij de ontwikkeling, de begeleiding bij de implementatie, de borging en evaluatie van nieuw beleid. Je adviseert over complexe PIOFAH-vraagstukken. De nadruk ligt hierbij op het financiële aspect. Verder neem je deel aan diverse projectgroepen (zoals de rekengroep Detentie en Behandeling op Maat en Herijking Financiële Kaders). Je zit in diverse overlegorganen (zoals het controllersoverleg en de werkgroep Capaciteit en Bestemmingen). Je geeft adviezen over de planning- en controlcyclus.

Contactpersoon:
M Boukhizzou


Teamcoordinator

Voor een openbare instelling in de omgeving van Harderwijk zijn we op zoek naar een teamcoordinator. De teamcoordinator: - Stuurt het team van 4 medewerkers en een aantal vrijwilligers in de publieke dienstverlening aan - Neemt zelf deel aan de uitvoering van de dienstverlening - Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het contact met de klant, de vraagbemiddeling en de presentatie van het bedrijf - Is verantwoordelijk voor de uitvoering van het jaarplan van de vestiging - Is belast met het opstellen van roosters en de uitvoering van de activiteitenprogramma's Wij zijn op zoek naar een persoon met daadkracht, die op een duidelijke manier kan communiceren. Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding en hebt een proactieve houding. Tevens heb je enige jaren werkervaring als leidinggevende van een klein team. Het betreft een functie voor 24 per week, deze uren zijn flexibel in te delen. Ben je geinteresseerd? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

PlaatsHARDERWIJK
(soort) BedrijfOpenbare instelling
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: