woensdag 13 februari 2008

Medewerker Schader Service

Medewerker Schader Service

voor Centraal Beheer Achmea in Apeldoorn. Achmea Schade Service Unit (ASSU) is een toonaangevende, commerciële, dienstverlenende afdeling die alle telefonische schademeldingen van verzekerden van de verschillende labels verwerkt. Je neemt telefonisch schadegevallen in behandeling en handelt deze indien mogelijk direct af. Je bent mede verantwoordelijk voor het in gang zetten en de daadwerkelijke uitvoering van de dienstverlening bij en rond schade. Je beschikt over een aantoonbaar mbo+/hbo werk- en denkniveau en hebt goede kennis van en ervaring met het werken met computers en verschillende systemen.Je bent een teamplayer, hebt goede telefoonvaardigheden en een klantgerichte en commerciële instelling. Je bent sensitief, toont inlevingsvermogen en hebt overtuigingskracht. De functie is voor minimaal 18 en maximaal 30 uur per week voor langere tijd. Voor je daadwerkelijk aan de slag gaat krijg je van Achmea eerst een opleiding van vier weken.

PlaatsAPELDOORN
(soort) BedrijfAchmea BU Particulieren
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Reisadviseur

Voor een reisbureau in Lochem zoeken wij een reisadviseur. Je werkzaamheden bestaan uit het inventariseren van de reisbehoeften van de klant, je ondersteunt deze bij het samenstellen van de reis - verzekeringen en informeert, adviseert en geeft een gedegen offerte uit. Je ontvangt orders voor het boeken van reizen en registreert deze en sluit overeenkomsten af met de klant. Verder verzorg je de administratieve afhandeling. Heb jij een afgeronde opleiding in het toerisme en ben je 4 dagen per week beschikbaar en is je interesse gewekt, neem dan contact met ons op!

PlaatsLOCHEM
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Corporate Finance Senior
Independent Recruiters / Locatie : Rotterdam

Medewerker servicedesk intermediair

Voor een verzekeringsmaatschappij in Gouda zijn wij op zoek naar een medewerker servicedesk intermediair. * Je bent primair aanspraakpunt voor vragen van tussenpersonen. * Je adviseert en informeert tussenpersonen zelfstandig op een commerciële, deskundige en klantvriendelijke wijze over nieuwe en bestaande producten, acties en evenementen. * Je houdt je bezig met het heractiveren van niet actief producerende tussenpersonen. * Je stemt klachten, knelpunten en ontwikkelingen af met managers, relatiebeheerders en schadebehandelaars en koppelt dit terug aan de tussenpersoon. * Je vervaardigt actieplannen, draaiboeken en presentaties * Je vervaardigd periodiek voortgangsrapportages over de eigen tussenpersonen Je beschikt voor deze functie over HBO werk- en denkniveau en Assurantie B. Je hebt affiniteit met verkoop, bij voorkeur business to business. Je kunt goed overweg met geautomatiseerde systemen en je bent zelfstadnig, flexibel, creatief en servicegericht.

PlaatsGOUDA
(soort) BedrijfVerzekeringsmaatschappij
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Taken : verkopen van het leveringsprogramma, behandelen en verwerken van orders, afstemmen van leveringsmogelijkheden, ondersteunen van de verkoopbuitendienst bij het realiseren van de verkoopplannen en klantenbeheer. Gewenst profiel : een afgeronde MBO-opleiding, affiniteit met techniek, goede communicatieve vaardigheden, kennis van de Engelse, Duitse en evt. de Franse en/of Spaanse taal, flexibel, doortastend en servicegericht.

PlaatsVEGHEL
(soort) BedrijfTechnisch bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker Contact Center

Als medewerker contact center ben jij de commerciële spil van dit bedrijf. Je benadert potentiële klanten telefonisch en brengt verschillende producten bij hen onder de aandacht. Jij weet iemand op een klantvriendelijke manier te overtuigen. Je commercieel inzicht en sociale vaardigheden komen hierbij goed van pas. Het werk is goed te combineren met bijvoorbeeld een studie. Ben jij op zoek naar een parttime baan (minimaal 12 uur) die een commerciële aanvulling is op je cv en ben je in de avonduren en/of zaterdagen beschikbaar? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsZWOLLE
(soort) BedrijfFacilitair Callcenter
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Technisch commercieel medewerker

Als technisch commercieel medewerker zorg je voor de telefonische verkoop en de verkoop in de showroom. Je geeft ondersteuning aan de verkoop buitendienst, werkt offertes uit en beheert de prijslijsten. Tevens plan je de uitlevering van onze standaard machines. Voor deze functie ben je in het bezit van een afgeronde MTS-bouwkunde opleiding of een afgeronde HMC-opleiding. Je bent commercieel en hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en administratieve capaciteiten. Je beheerst Windows, Word, Excel en hebt affiniteit met techniek.

PlaatsWORMERVEER
(soort) BedrijfTechnisch bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Beleggingsadviseur
's-Hertogenbosch, Netherlands SNS REAAL Thu, 13 Dec 2007 23:00:00 -0800

Telefonisch medewerker Business to Business

Voor een BUSINESS TO BUSINESS project bij Cendris in Nijmegen zijn we op zoek naar telefonisch medewerkers. Je verkoopt kantoorartikelen aan bedrijven. Hiervoor zijn we op zoek naar mensen die zakelijke gesprekken kunnen voeren met bedrijven ten einde de verkoop van kantoorartikelen te bevorderen. Je bent het visitekaartje van het bedrijf. Je benadert bedrijven die nog niet bekend zijn met het desbetreffende bedrijf of die de laatste 18 maanden niks meer hebben besteld met een aantrekkelijk aanbod. Er wordt gewerkt met een script en een aantal richtlijnen, maar er wordt ook van je verwacht dat je initiatief neemt naar de klant en af kunt wijken van het script. - Werktijden: ma t/m vr 9.00-18.00 - Beschikbaarheid: minimaal 24 uur - Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zonder accent of dialect) - Minimaal 2 maanden beschikbaar - Salaris €8,14 (23jr e/o)

PlaatsNIJMEGEN
(soort) BedrijfCendris/Nijmegen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: