zaterdag 16 februari 2008

Administratief/ Commercieel medewerker

Administratief/ Commercieel medewerker

Voor een transport bedrijf in de luchtvracht zijn wij op zoek naar een administratief/commercieel medewerker. Je dient representatief te zijn want je bent het visite kaarten voor het bedrijf. Je dient Engels te spreken en Duits is een pré. Werkzaamheden: - Telefoon aannemen - Klanten telefonisch benaderen - Boekingen - Dossiers bijhouden - Offertes - Douane papieren in orde maken - Facturering

PlaatsENSCHEDE
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker P&O

In deze leuke functie ondersteun je de manager HR en personeelsfunctionarissen. Je verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit; - Het dagelijks verwerken van verzuim en de voortgang bewaken. - Opstellen van contracten, brieven - Agendabeheer - Bijhouden personeelsadministratie - Postverwerking Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je minimaal over een afgeronde Mbo werk- en denkniveau bijvoorbeeld een afgeronde opleiding richting medewerker p&o. Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed in woord en geschrift en werk secuur, accuraat en bent stressbestendig. Het betreft een zeer uitdagende baan op fulltime basis tot in ieder geval het einde van dit jaar.

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfEen relatie
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


SAP BI Consultant Nederland

Als medior SAP Business Intelligence consultant opereer je op het raakvlak van bedrijfsprocessen en informatietechnologie. Je richt je op prestatieverbetering van de bedrijfsvoering met behulp van SAP-producten. Hiervoor maak je gebruik van je kennis op het gebied van financiën, logistiek, IT en SAP en je deskundigheid om oplossingen ook daadwerkelijk te implementeren. Bij elke opdracht werk je samen en word je ondersteund door ervaren collega’s, zodat je in staat bent om ook zelf te groeien en verantwoordelijkheid te nemen voor het resultaat.

Als medior SAP Business Intelligence Consultant:
• treed je binnen opdrachten op als teamleider en ervaren pakketconsultant;
• ben je betrokken bij projecten in complexe omgevingen, vanaf ontwerp tot en met de implementatie en nazorg;
• werk je in multidisciplinaire teams waarbij de mens centraal staat;
• onderhoud je de relatie met opdrachtgevers;
• draag je bij aan vakontwikkeling en productinnovatie binnen het focusgebied SAP Business Intelligence;
• begeleid en coach je junior collega's in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling;
• heb je de mogelijkheid om afhankelijk van je capaciteiten en voorkeuren je eigen toekomst vorm te geven.



Callcentermedewerker

Wij hebben ALTIJD leuke telefonische functies voor je! Klantenservicefuncties, verkoopfuncties, klantbehoudfuncties, inbound en outbound, jij zegt wat je zoekt , wij zoeken de beste vacature voor je! Ben jij op zoek naar een telefonische functie, reageer dan snel!

PlaatsRotterdam EO
(soort) BedrijfVerschillend
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Als inbound agent bij KPN Contact ben je het eerste aanspreekpunt voor de zakelijke klant. Klanten in het MKB (midden- en klein bedrijf) die een nieuw bedrijf gaan opstarten benaderen jou voor informatie over producten en diensten van KPN. Je probeert zo goed mogelijk de situatie van het nieuwe bedrijf in kaart te brengen. Hierna adviseer je de zakelijke klant over welke producten en diensten het beste bij zijn organisatie passen. Tot slot kun je een offerte overleggen en hieruit kan een verkoop volgen. Een vriendelijke en commerciële houding en instelling zijn hierbij belangrijk. Je kunt 24-32u of 32-40u werken. De openingstijden zijn van 08.00u tot 20.00u, hierbij wordt een beschikbaarheid van 1x per week tot 20.00u gevraagd en 1x per anderhalve maand een beschikbaarheid op de zaterdag. KPN biedt jou een gedegen training waarna je direct aan de slag kunt. NB: KPN biedt je de mogelijkheid een MBO3 opleiding te volgen tot commercieel medewerker binnendienst!

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfKPN Contact
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Wegens uitbreiding van het leveringsprogramma, betreft afvalverwerkings, machines, is er plaats voor een junior verkoper welke na een interne scholing, de externe contacten zal onderhouden en uitbouwen. Heb jij een MTS / HTS opleiding/ denk - en werkniveau. Commerciële ervaring. Ben jij beleefd en heb jij een opgeruimd karakter. Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift Kennis van Engelse en Duitse taal. Dan bied dit bedrijf jou na inwerkperiode bij gebleken geschiktheid een fulltime baan. De mogelijkheid tot het volgen van aanvullende cursussen. Kortom een afwisselende baan bij een groeiend bedrijf waar in een informele sfeer wordt samengewerkt. Geinteresseerd neem dan snel contact met onze vestiging op!!

PlaatsVEENENDAAL
(soort) BedrijfProductiebedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Financieel Administratieve Medewerkers (Interim, detachering) Nederland (diverse locaties)
• het verzorgen van facturatie
• inboeken inkoopfacturen kasbankgiro
• verzorgen van omzetbelasting en loonbelastingaangiftes
• controleren tussenrekeningen
• debiteuren- en crediteuren administratie
• voorbereiden jaarwerk
• projectadministratie
• het opstellen van managementrapportages
• het voeren van salarisadministraties


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een relatie in Deventer zijn we op zoek naar een verkoper binnendienst. Het betreft een functie voor 40 uur met zicht op een vaste aanstelling. Je taken zijn o.a; - Het margebewust verkopen van materialen aan klanten in het werkgebied van de vestiging. - Het adviseren van klanten over toepassing en levering van materialen. - Ondersteunen van de vertegenwoordigers. - Bestellingen aannemen, orders invoeren en afleveringen en afhaalbonnen controleren. - Aquisitie en relatiebeheer. Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over een afgeronde Mbo-opleiding met voorkeur richting MTS bouwkunde en enige jaren in een soortgelijke functie.

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfEen relatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Economisch adviseur (DWD-PP-07-013)
Economisch adviseur (DWD-PP-07-013) Publicatie: 24-01-2008
Einddatum: 21-02-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Waterdienst

Standplaats:
Lelystad

Functie omschrijving:
Als adviseur van onze afdeling adviseer je over de economische aspecten inzake het waterbeleid en aangaande het beheer en onderhoud van onze rijkswateren, alsmede over de organisatie van deze aspecten. Je hebt een brede, met name procesgerichte functie. Je vertaalt onder meer beleidsvragen naar onderzoekopdrachten, begeleidt uitbestedingen en vertaalt onderzoekresultaten naar praktische toepassingen. Je richt je met name op bijdragen aan grote beleidsstudies zoals de Watervisie rond de stelling ‘een sterkere economie met water’ en de ontwikkeling van financiële instrumenten in het waterbeheer. In dit kader richt je je ook op maatschappelijke kosten-batenanalyses en bedrijfseconomie met onder meer bijdragen aan uitvoeringstoetsen. Je werkt gemiddeld drie dagen per week aan diverse projecten buiten de deur en de overige dagen werk je op onze eigen locatie aan onder andere de ontwikkeling van landelijke kaders en kennisuitwisseling.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Geen opmerkingen: