zaterdag 23 februari 2008

Callcentermedewerker outbound

Callcentermedewerker outbound

Ben jij op zoek naar een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen tot volleerd binnendienst accountmanager en tegelijkertijd kan profiteren van een uncapped bonussysteem? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Je zult op een adviserende manier het product onder de aandacht brengen van mogelijke klanten. Het contact zal uitsluitend via de telefoon plaatsvinden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het volgen van de marktontwikkelingen op het vakgebied en het ontwikkelen van een klantportfolio. Tijdens je werkzaamheden zul je gecoached worden door ervaren salestrainers. Spreekt deze vacature je aan neem dan nu contact op met Chris Ewals (020-6435350)!

PlaatsAmstelveen
(soort) BedrijfEen mediaconcern
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Reisadviseur

Voor een reisbureau te Lemmer ben ik op zoek naar een ervaren Reisadviseur. Je werkt klant- en resultaatgericht, hebt goede commerciële- en dienstverlenende en communicatieve vaardigheden en je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt een toeristische opleiding afgerond, bijvoorbeeld MTRO of Tio, én ruime werkervaring bij een reisbureau (bij voorkeur in een vergelijkbare functie). Je hebt een flexibele instelling en bent bereid op koopavonden, zaterdagen en incidenteel zondagen te werken. Fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband.

PlaatsLEMMER
(soort) BedrijfTempo-Team Uitzendbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

In deze functie werk je aan je productkennis en communicatieve vaardigheden om problemen en vraagstukken van de klanten op te kunnen lossen. Je werkt nauw samen met je collega's van de afdeling Sales en Development om de klanten optimaal te kunnen bedienen. Kennis en ervaring: - HBO/WO werk en denkniveau - Relevante werkervaring: ervaring met klantenomgeving, maar ook mogelijkheden voor starters - Bij voorkeur een opleiding in de financiële/bedrijfskundige richting - Affiniteit met financieel-administratieve vraagstukken - Affiniteit met ICT - Kennis van Exact is een pré Competenties: - Goede communicatieve vaardigheden - Goed kunnen luisteren - Klantgerichtheid - Zeldbeheersing - Empathie - Analytisch vermogen

PlaatsDELFT
(soort) BedrijfIT-bedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Beleidsmedewerker ruimtelijk economische strategie
Beleidsmedewerker ruimtelijk economische strategie Publicatie: 01-02-2008
Einddatum: 15-03-2008

Organisatie:


Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
We zijn op zoek naar een (ervaren) beleidsmedewerker (een –ruimtelijk- econoom, of een economisch geograaf) liefst met ervaring op het terrein van regionaal economisch beleid. Als beleidsmedewerker werk je in flexibele werkverbanden (o.a. door projectmatig te werken), zowel binnen de directie Ruimtelijk Economisch Beleid als breder binnen het Directoraat Generaal Ondernemen en Innovatie. Je onderzoeksmatige en kennisverdiepende werkzaamheden kunnen met de verschillende beleidsterreinen van de directie te maken hebben. We werken onder meer aan strategische vraagstukken rond het regionale economische beleid in Pieken in de Delta, de (herstructurering van) bedrijventerreinen, de Europese structuurfondsen, infrastructuur en de mainports Rotterdam en Schiphol. Je signaleert knelpunten op de lange termijn en verkent mogelijke beleidsstrategieën. Ook advisering aan de Minister en Staatssecretaris behoort tot de werkzaamheden. Je onderbouwt beleidsvoorstellen met de resultaten van beleidsonderzoek en sondeert het draagvlak voor nieuwe oplossingsstrategieën. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het regionaal-economische beleidsdebat, bijvoorbeeld door het schrijven van opiniërende en wetenschappelijke artikelen.

Contactpersoon:

solliciteren@minez.nl

Assistent Account Manager (40 uur)/Commercieel Binnendienst

Per direct zijn wij op zoek naar een administratief medewerker met commercieel denkvermogen!! Taak: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van transportopdrachten (relatiemanagement), voert de ritinformatie in, neemt orders aan en beheert een eigen klantenaccount (orderverwerking). Daarnaast hou je de ook de wachtkosten en performance van de klanten bij. Je signaleert opvallende zaken of problemen bij de klant en rapporteert dit aan de afdeling Sales. Functie-eisen: MBO of vergelijkbaar c.q. door ervaring verkregen niveau. Je kan helder en duidelijk communiceren in het Engels en Duits. Kennis van Frans is een pré en Spaans is een optie. Je beschikt over een flexibele en service gerichte instelling en bent daarnaast communicatief vaardig. Je beheerst MS Officepakket.

PlaatsOSS
(soort) BedrijfLogistieke organisatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Accountmanager

Als Sales Representative ben je een ijzersterk verkooptalent met lef en doorzettingsvermogen. Bij dit logistieke bedrijf in de luchtvracht hou jij je dagelijks bezig met acquisitie en relatiebeheer en zie je kansen in de markt. Op schiphol voel jij je thuis en targets behalen zie je als een uitdaging. Je hebt affiniteit met de logistieke branche en hebt een HBO opleiding of 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring met Microsoft office en spreekt zowel de Nederlandse als Engelse taal vloeiend. Pas jij in dit profiel en wil je meer van dit bedrijf weten? Solliciteer dan via onderstaande button!

PlaatsLUCHTHAVEN SCHIPHOL
(soort) BedrijfLogistiek bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een bedrijf in Nijmegen in raambekleding zijn wij per direct op zoek naar een medewerker verkoop binnendienst. Tot de taken behoren met name; telefonisch klanten te woord staan, orders invoeren en archief werkzaamheden. Voor deze vacature zijn wij opzoek naar kandidaten die klantegericht zijn en netjes, secuur te werk gaan. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je hebt een duidelijke telefoonstem en werkt goed in team. Heb je interesse in deze functie en ben je per direct en fulltime beschikbaar? Reageer dan snel!

PlaatsNIJMEGEN
(soort) BedrijfBedrijf in raambekleding
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor een bedrijf in omgeving Boxmeer zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker. Werkzaamheden: - Balieverkoop - Assisteren in de binnendienst - Uitwerken van orders - Bezorgen van automaterialen en truck- trailerparts Functie- eisen: - Havo of mbo niveau 4 - Gedreven type en commerciele feeling - Representatief - Klantvriendelijk - Rijbewijs B - Interesse in auto's - Technische affiniteit Interesse in deze functie? Neem dan contact met ons op.

PlaatsOmgeving Boxmeer
(soort) BedrijfTempo-Team Boxmeer
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: