zondag 24 februari 2008

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Voor een afvalverwerkingsbedrijf in Tilburg zijn we op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. In deze functie bestaan je voornaamste werkzaamheden uit het ondersteunen van de accountmanagers, het inplannen en administratief verwerken van orders, telefonische verkoop en verstrekken van verkoopinformatie. Hiervoor heb je een mbo-opleidingsniveau, automatiseringskennis en goede commerciële en contactuele vaardigheden, daarnaast ben je een resultaatgerichte teamspeler.

PlaatsTILBURG
(soort) BedrijfBrabants Afval Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor een bedrijf in omgeving Boxmeer zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker. Werkzaamheden: - Balieverkoop - Assisteren in de binnendienst - Uitwerken van orders - Bezorgen van automaterialen en truck- trailerparts Functie- eisen: - Havo of mbo niveau 4 - Gedreven type en commerciele feeling - Representatief - Klantvriendelijk - Rijbewijs B - Interesse in auto's - Technische affiniteit Interesse in deze functie? Neem dan contact met ons op.

PlaatsOmgeving Boxmeer
(soort) BedrijfTempo-Team Boxmeer
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Financieel adviseur (2 vacatures)
Publicatie: 15-02-2008
Einddatum: 28-02-2008

Organisatie:
RIVM

Standplaats:
Bilthoven

Functie omschrijving:
Als financieel adviseur ondersteun je de centra op het brede veld van financieel-economische zaken. Je draagt zorg voor een goede bedrijfsadministratie. Je ondersteunt de centrumhoofden en projectleiders bij de planning- en controlecyclus van zowel de onderzoeksprogramma's als de opdrachten voor derden. Je geeft mede vorm aan de bedrijfsvoering van de sector. Je analyseert, controleert en bewerkt gegevens en voert diverse boekhoudkundige opdrachten uit. Je treedt op als aanspreekpunt voor de coördinatie van allerlei verschillende interne en externe projecten. Je behartigt het beleid inzake de financieel-economische zaken en geeft invulling aan de uitvoering ervan. Je legt verantwoording af aan de controller.

Contactpersoon:
H.S. van Os
vacature@rivm.nl

(Assistant) Manager Capital Markets
Yess International Consultants / Locatie : Rotterdam

Financieel Specialist
's-Gravenhage, Netherlands TriFinance Fri, 22 Feb 2008 23:00:00 -0800

Sales Support Agent

Je draagt zorg voor het onder andere administratief en operationeel ondersteunen van de account managers in de betreffende regio's, door onder andere het opstellen van contracten, offertes en standaard rapportages en het verwerken van de klantgegevens. Je hebt interne en externe telefonische en schiftelijke contacten. Je hebt mbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring. Bovendien beheers je de Nederlands, Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pré. Je bent administratief onderlegd, accuraat, zorgvuldig en klantgericht. Het gaat om een tijdelijke functie in verband met zwangerschapsverlof. Het is vanaf april voor een periode van ongeveer 20 weken. Je werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

PlaatsAMSTERDAM
(soort) BedrijfEen postbedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

Geen opmerkingen: