donderdag 21 februari 2008

Medewerker Commerciele Binnendienst

Medewerker Commerciele Binnendienst

Voor een financieel dienstverlener in Valkenswaard, gespecialiseerd in de bemiddeling en advisering in hypotheken, pensioenen, verzekeringen en beleggingen, zijn wij op zoek naar een medewerker commerciele binnendienst. Het betreft een functie voor 22-30 uur in de week. Deze medewerker is de spil in ons bedrijf tussen de cliënten, de commerciële buitendienst en de leveranciers. De werkzaamheden zijn zeer divers en veel omvattend. Wij zoeken iemand met MBO/HBO denk niveau. Zij zijn een kleine organisatie waarin samenwerking van zeer groot belang is. Kunnen en willen samenwerken is een zeer belangrijke eis voor deze functie. Verder moet je beschikken over de volgende eigenschappen: Flexibel, sociaal vaardig, klantgericht, accuraat, initiatiefrijk. Kennis van de branche is een pré. Herken jij jezelf in deze functie? Reageer dan snel! 040-2019225

PlaatsVALKENSWAARD
(soort) BedrijfFinancieel Dienstverlener
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Telefonist

Wij zoeken een organisatie in Alphen aan den Rijn een enthousiaste kandidaat voor het bellen voor een (bekende) verzekeringsmaatschappij. Je taken bestaan uit het maken van afspraken met particulieren. We zoeken kandidaten met MBO+ werk- en denkniveau. Het is een pre als je op de hoogte bent van financiele zaken en verzekeringen. Voor deze functie vind je klantencontact leuk en uitdagend, en ben je communicatief sterk. Deze functie kan ingevuld worden voor minimaal 12 uur per week. Neem voor meer informatie contact op!

PlaatsALPHEN AAN DEN RIJN
(soort) BedrijfOrganisatie in Alphen a/d Rijn
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Baliemedewerker

Wij zoeken voor een grenswisselkantoor een fulltime baliemedewerker op Amsterdam CS en een parttime baliemedewerker (24 uur) naast het Victoria hotel (dichtbij CS). Als baliemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je houdt je bezig met het wisselen van vreemde valuta's, het verzenden van geld naar het buitenland, voorraadbeheer van waardeproducten, het verzilveren en verkopen van travelers cheques, het verkopen van concertkaarten etc. Houd je ervan om met mensen bezig te zijn, ben je communicatief vaardig en dienstverlenend ingesteld? Heb je commerciële werkervaring? Heb je ervaring aan een balie en ben je ook in de avonduren en in het weekend beschikbaar? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsDIEMEN
(soort) BedrijfGrenswisselkantoor
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Otto

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfHCN Rotterdam B.V.
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel-technisch medewerker

Voor onze klant die projecten inrichten op het gebied van licht zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Wij zoeken een enthousiate medewerker die affiniteit heeft met computers en een technische achtergrond heeft. Autocad is een pré. Het is een bedrijf dat veel klanten en leveranciers heeft in het buitenland dus een beheersing van de engelse en duitse taal is gewenst. De werkzaamheden zullen erg variërend zijn; Calculeren, offertes maken, klantcontact maar ook inkoopondersteuning. Herken je jezelf in de volgende karaktereigenschappen: Toont initiatief, staat open voor anderen, is flexibel, spontaan en creatief. Gaat er na het lezen van deze vacature letterlijk en figuurlijk een lampje branden? Reageer dan snel!

PlaatsHOOGEVEEN
(soort) BedrijfEen technisch bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Accountmanager

Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en het uitbreiden van de markt voor speciale producten. De gehele wereld is je werkterrein en het opsporen van potentiële klanten of het ontwikkelen van nieuwe producten voor deze klanten zullen de belangrijkste taken zijn. Functie-eisen: - HBO - Commercieel gevoel - Affiniteit met de techniek - Engelse taal vloeiend en de Franse e/o Spaanse taal goed.

PlaatsDRUNEN
(soort) BedrijfProductiebedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Adviseur personeel en organisatie

Voor een regionale speler op het gebied van afval inzameling, reiniging, groenonderhoud en dienstverlening zijn we op zoek naar een "Aankomend adviseur communicatie". In eerste instantie gaat het om een tijdelijke functie waarbij veel uitvoerende werkzaamheden worden verricht. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid om door te groeien tot communicatie adviseur Werkzaamheden: - Het beleidmatig adviseren en uitvoeren van communicatie strategie - Teksten schrijven en foto¿s maken voor intranet, internet en nieuwsbrieven - Bewaken van de huisstijl - Het adviseren en het uitvoeren van bijv. het communicatieproject verhuizing - Het adviseren en uitvoeren van (project) communicatieplannen Functie-eisen: - Opleiding HBO Communicatie. - Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie - Ervaring met Microsoft Office, Intranet, - Projectmatig en zelfstandig kunnen werken - Goed kunnen plannen en organiseren - Stressbestendig/flexibel Geintereseerd? Solliciteer nu!

PlaatsSCHIEDAM
(soort) BedrijfTransport en logistiek
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


commercieel medewerker/ medewerker beheerbeheer

Voor een beveiligingsorganisatie, zijn we op zoek naar een commercieel medewerker buitendienst. Je bent ondernemend en zelfstandig en onderhoudt contacten met prospects. Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden van nieuwe relaties binnen het midden en klein bedrijf. Je hebt MBO + werk en denk niveau en een opleiding in een commerciële richting. Daarnaast ben je zeer gedreven en een vaardige onderhandelaar.Je bent representatief en een serieuze gesprekspartner op meerdere niveaus, zowel binnen als buiten de organisatie. Je werk gebied zal zich voornamelijk in het midden van NL en de randstad bevinden. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

PlaatsUTRECHT
(soort) BedrijfEen beveiligingsorganisatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor een grote handelsonderneming in Almelo zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Je bent bezig met het verwerken van de binnenkomende orders en je geeft op prijzen af. Verder ben je verantwoordelijk voor het informeren van de klanten én van de logistieke afdeling. Je rapporteert je ontwikkelingen aan je Salesmanager. Wij bieden jou een baan waarbij je kans hebt op een vastdienstverband. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Er wordt zelfs van je verwacht dat je jezelf ontwikkelt binnen de organisatie. Om een goede ontwikkeling door te maken worden er verschillende opleidingen aangeboden. Wij bieden jou een heel goed salaris met nog betere secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb jij een afgeronde MBO opleiding in de commerciële richting en ben je benieuwd wat jouw carrièremogelijkheden zijn binnen deze organisatie? Neem dan contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer / e-mail adres!

PlaatsALMELO
(soort) BedrijfHandelsbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker Inkoop en Planning

Voor een relatie in Duiven zijn wij per direkt op zoek naar een medewerker Inkoop en Planning. In deze hoedanigheid vervul je een spilfunctie binnen de afdeling waarbij inkoop, verkoop en planning samenkomen. De werkzaamheden die je zult gaan verrichten zijn onder andere actieve levertijd bewaking, oplossen van acute problemen, het beoordelen en verwerken van besteladviezen, levertijdafgifte richting verkoop en planning en vertaal je de martkvraag naar een realiseerbare productieplanning. Wij zijn op zoek naar kandidaten die beschikken over aantoonbaar MBO werk- en denkniveau. Tevens heb je affiniteit met logistiek en commercie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, heb je een goed analyserend en probleemoplossend vermogen, beheers je de Engels en Duitse taal (pré) én heb je kennis van ERP-systemen (bij voorkeur Improve). Kandidaten die minimaal drie jaar werkervaring hebben in een soortgelijke functie genieten de voorkeur. Interesse? Neem dan nu contact met ons op

PlaatsDUIVEN
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: