zaterdag 9 februari 2008

Verkoopadviseur

Verkoopadviseur

Voor een groothandel/importeur van luxe sanitair zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoopadviseur. Als verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor: - het adviseren en verkopen van luxe sanitair producten - het netjes houden van de showroom en productpresentaties - alle administratieve handelingen behorende bij de verkoop - daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vestiging Rotterdam Voor deze functie zijn wij op zoek naar: - een enthousiaste adviseur met een klantgerichte instelling die van aanpakken weet. - een zelfstandige allround medewerker. De functie is in eerste instantie ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof, maar mogelijkheden erna zijn bespreekbaar.

PlaatsRoosendaal
(soort) BedrijfGroothandel in sanitaire producten
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Wij zijn per direct op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst bij een mediabedrijf. Het betreft een fulltime functie, 36 uur, met uitzicht op vast dienstverband. Als commercieel medewerker binnendienst bied je administratieve ondersteuning aan de Verkoop Buitendienst en daarnaast houd je je bezig met telefonische acquisitie en relatiebeheer. Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding richting commercieel. Daarnaast heb je enige commerciele werkervaring, ben je communicatief vaardig, flexibel en commercieel ingesteld.

PlaatsARNHEM
(soort) BedrijfMedia bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Economisch adviseur (DWD-PP-07-013)
Economisch adviseur (DWD-PP-07-013) Publicatie: 24-01-2008
Einddatum: 21-02-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Waterdienst

Standplaats:
Lelystad

Functie omschrijving:
Als adviseur van onze afdeling adviseer je over de economische aspecten inzake het waterbeleid en aangaande het beheer en onderhoud van onze rijkswateren, alsmede over de organisatie van deze aspecten. Je hebt een brede, met name procesgerichte functie. Je vertaalt onder meer beleidsvragen naar onderzoekopdrachten, begeleidt uitbestedingen en vertaalt onderzoekresultaten naar praktische toepassingen. Je richt je met name op bijdragen aan grote beleidsstudies zoals de Watervisie rond de stelling ‘een sterkere economie met water’ en de ontwikkeling van financiële instrumenten in het waterbeheer. In dit kader richt je je ook op maatschappelijke kosten-batenanalyses en bedrijfseconomie met onder meer bijdragen aan uitvoeringstoetsen. Je werkt gemiddeld drie dagen per week aan diverse projecten buiten de deur en de overige dagen werk je op onze eigen locatie aan onder andere de ontwikkeling van landelijke kaders en kennisuitwisseling.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Commercieel medewerker

Voor een bemiddelbureau in Nijmegen zijn wij op zoek naar een ervaren commercieel medewerker. In deze zelfstandige, uitdagende functie houd je je met name bezig met: - Aanboren van een nieuw klantenbestand - Groot deel van de werkzaamheden bestaan uit acquisitie - Afspraken maken met potentiële opdrachtgevers Voor deze functie dien je te beschikken over een commerciële instelling, aantoonbare relevante werkervaring, goede beheersing van de Nederlandse taal, minimaal Havo diploma en afgeronde MBO-opleiding. Verder heb je overtuigingskracht, een pro-actieve houding, ben je klantgericht en accuraat. Het betreft een functie met uitzicht op vast dienstverband. In eerste instantie gaat het om 24 uur per weer, later wordt dit mogelijk meer.

PlaatsNIJMEGEN
(soort) BedrijfKantoor in Nijmegen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

In deze functie ben je samen met je collega¿s verantwoordelijk voor een goede, optimale en efficiënte orderverwerking van begin tot eind. In deze functie heb je telefonisch contact met (inter)nationale opdrachtgevers en transporteurs, je stelt offertes op en bewaakt deze. Je ondersteunt de commerciele buitendienst. Daarnaast verricht je alle administratieve taken behorende bij deze functie en maak je daarbij veelal gebruik van een geautomatiseerd commercieel informatie-systeem. In deze functie heb je veel contact met de afdeling productieplanning, expeditie en met de verkoopmedewerkers in de buitendienst. Je hebt Mbo werk- en denkniveau, bent communicatief en sociaal vaardig. Je hebt een goede beheersing van de Duitse en Engels taal, kennis van de Franse taal is een pré. Wil jij binnen een dynamisch internationaal bedrijf werken? Reageer dan snel op deze leuke baan met perspectief!

PlaatsALMELO
(soort) BedrijfInternationaal productiebedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het telefonisch te woord staan van klanten en prospects en het bezoeken van potentiële klanten. Hiervoor ben je in het bezit van een hbo-diploma, bij voorkeur richting commerciële economie. Daarnaast beschik je over enige jaren relevante werkervaring. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en tevens ben je iemand die probleemoplossend werkt. Ben je flexibel, beschik je over eigen vervoer en ben je een doorzetter neem dan snel contact met ons op. Deze fulltime functie biedt uitzicht op een vast dienstverband.

PlaatsBergen op Zoom
(soort) BedrijfCommerciële organisatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Marketingmedewerker

Wij zij per direct op zoek naar een Online Marketeer voor Internet Service Provider in Nijmegen. Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband Werkzaamheden: Opbouwen en versterken van een nieuwe telefoon- en internetaanbieder en het stimuleren van de verkoop van de aanbieder door de inzet van online media. De Online Marketeer is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van de online marketingactiviteiten waaronder search-enginemarketing, webvertising, affiliate marketing, e-mail marketing en overige Internet marketing technieken. Met behulp van Webanalyse software analyseer je de bezoekersgedragingen en resultaten van de marketing inspanningen. Functie eisen: Een afgeronde commerciële opleiding op HBO of WO niveau. Drie jaar relevante werkervaring in een marketing omgeving in de B2C markt. Goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift. Kennis van verschillende Software pakketten Ervaring bij een ISP of Telco is een pré

PlaatsNIJMEGEN
(soort) BedrijfInternet Service Provider
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het contractmanagement, vertaalt de afnameprognoses van de klant naar de productieplanning en je houdt de voorraden in de gaten. Daarnaast verzorg je de klantaanvragen (offertes) en de intake van de orders. Je houdt levertijden in de gaten en behandelt vragen of klachten van de klanten. Tot slot voer je allerlei administratieve taken uit. Wij vragen een opleiding op MBO niveau en enige werkervaring in een soortgelijke functie. Heb je technisch inzicht en goede actieve kennis van Engels en Duits? Ben jij ook iemand die goed zelfstandig kan werken, initiatief neemt en uitstekend kan communiceren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

PlaatsHELLEVOETSLUIS
(soort) BedrijfEen opdrachtgever
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker Export Binnendienst

Voor een bedrijf in Ermelo zijn we op zoek naar een medewerker export binnendienst. De exportmedewerker: - Verzorgt de orderadministratie - Onderhoudt contact met klanten - Heeft nauw contact met de exportmanagers - Factureert en archiveert - Verzorgt de verzend/exportdocumenten - Onderhoudt contact met de expeditie - Voert secretariele werkzaamheden uit - Neemt telefoon aan en bemant de receptie Voor deze functie ben je in het bezit van een afgeronde MBO opleiding, ervaring in een vergelijkbare functie, ben je in het bezit van goede communicatieve eigenschappen en heb je een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd.

PlaatsERMELO
(soort) BedrijfBedrijf Ermelo
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: