donderdag 15 mei 2008

Vertegenwoordiger automaterialen

Vertegenwoordiger automaterialen

In deze functie bestaan uw werkzaamheden uit de volgende taken: beheren van de huidige relaties, zelfstandig opbouwen van het klantenbestand, indien nodig verzorgen van demonstraties, adviseren van de klanten en prospects, optimaliseren van communicatie tussen klanten en verkoop binnendienst, behalen van concrete verkoopresultaten. Eisen: MBO 4 voertuigentechniek of gelijkwaardig aantoonbare ervaring in de automotive sector commercieel inzicht goede communicatieve vaardigheden woonachtig omgeving Goes

PlaatsGOES
(soort) BedrijfTechnisch bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Sales Adviseur FX
Independent Recruiters / Locatie : Utrecht

Van een NEE een JA maken?

Een startende Internetbedrijf is op zoek naar accountmanagers. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces: accountvoorbereiding, telefonisch benaderen van bestaande relaties en prospects, informeren en rapporteren en het volgen van marktontwikkelingen. Je krijgt intensieve trainingen via het bedrijf aangeboden en je kan eventueel overgenomen worden op contract. Ideale profiel: minimaal MBO niv. 4, commercieel, doelgericht, ervaring in b2b verkoop en gemotiveerd! Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan direct contact op met Claudia Benschop of Anja Goezinne!

PlaatsAmsterdam
(soort) BedrijfInternetbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Management assistent

Je zal in het begin uitvoerig kennis maken met de activiteiten van de koks in de keukens van de klanten. Daarna wordt je ingewerkt in de planningswerkzaamheden op het kantoor, zodat je leert welke koks je kunt inzetten bij welke klanten. Later worden er meerdere taken toegevoegd aan de werkzaamheden. Denk hierbij aan personeelsbeheer, werving en selectie, beoordeling en het voeren van functioneringsgesprekken en/of commerciële activiteiten, zoals relatiebeheer en acquisitie. De organisatie is groeiende, dus er zijn genoeg carrièremogelijkheden! Je hebt HBO niveau, bij voorkeur de opleiding Hogere Hotelschool.

PlaatsWAARDENBURG
(soort) BedrijfDetacheringsbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Toezichtanalist pensioenfondsen
De Nederlandsche Bank / Locatie : Apeldoorn

Medewerker klantenservice

Als klantenservice medewerker outbound neem je telefonisch contact op met klanten van Nationaal Spaarfonds om klantgegevens aan te vullen, hun tevredenheid te toetsen en hen te interesseren voor de producten van Nationaal Spaarfonds en Delta Lloyd. Deze activiteiten voer je zodanig uit dat een effectieve bijdrage wordt geleverd aan het realiseren van de commerciële doelstellingen van het bedrijf. In sommige gevallen zal dat leiden tot de directe verkoop van een product, in andere gevallen tot een afspraak met een financieel adviseur van Nationaal Spaarfonds.

PlaatsWAALWIJK
(soort) BedrijfNationaal Spaarfonds
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Brandmanager

In deze functie is het je taak om de bedrijfs- en merkstrategie te vertalen in concrete activiteiten voor de productgroepen. Je taken bestaan uit het opstellen van jaarplannen, het onderhouden van contacten met diverse afdelingen en het verzorgen van merk / activatie / promoties activiteiten. Tevens geef je leiding aan één marketing assistent en rapporteer je aan de marketing directeur. Je hebt minimaal HBO / WO werk- en denkniveau richting de opleiding Marketing. We zoeken een kandidaat met sterk analytisch vermogen, teamspeler, sterke communicatievaardigheden en een zeer kritische blik voor kwaliteit. Heb je interesse in deze veelzijdige functie? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

PlaatsTILBURG
(soort) BedrijfDiepvriessnacks producent
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Recruiter

Voor een internationaal detacheringsbureau in de IT zijn wij op zoek naar een recruiter ICT. In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces van de vestiging. Verantwoordelijkheden: - Contacten leggen met onderwijsinstellingen - Organiseren van beurzen en seminars - Searchen van kandidaten via cv banken en social networks - Interviewen van kandidaten - Carrièreplan opstellen met nieuwe medewerkers - Organiseren van introductiedagen - Opstellen en plaatsen van vacatures in diverse media Wij vragen: - HBO werk en denkniveau - Ervaring in de werving en selectie / uitzendbranche - Goede beheersing van de Nederlandse taal Ben je geïnteresseerd in deze functie? neem dan snel contact met ons op.

PlaatsNAARDEN
(soort) Bedrijfx
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Freelance Interim Accountant RA (hypotheekinstelling)
Zuid-Holland, Zuid-Holland, Netherlands Steens & Partners Interim Finance Consultants Wed, 14 May 2008 22:24:08 -0700

Procurement Account Manager
Veldhoven, Noord-Brabant, Netherlands ASML Wed, 14 May 2008 15:48:00 -0700

Geen opmerkingen: