maandag 19 mei 2008

Verkoper binnendienst

Verkoper binnendienst

Voor een relatie in Born zijn wij op zoek naar een ervaren verkoper binnendienst. Functie-eisen: - Commerciele ervaring in een B - to - B omgeving - Ervaring in het totale verkoopproces, van offerte uitbrengen tot uitlevering en betaling - Goede kennis van en affiniteit met geautomatiseerde (verkoop) systemen - Mbo werk- en denkniveau - Dienstverlenende instelling - Cijfermatig inzicht en rekenkundig vermogen

PlaatsSittard
(soort) BedrijfStaalhandel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Ben je op zoek naar een uitdaging in de avond uren? Wij hebben dé baan voor jou! In deze uitdagende functie heb je veel telefonisch contacten met mensen, je bespreekt de mogelijkheden en signaleert kansen. Heb jij minimaal Mbo niveau en interesse in een baan met inhoud waarbij je niet werkt met belscripts maar zelf de gespreken voert? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

PlaatsHOOFDDORP
(soort) BedrijfEen financiele dienstverlener
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Senior Software Ontwikkelaar (C# NET)
Veenendaal, Utrecht, Netherlands Unit 4 Agresso Accountancy Sun, 18 May 2008 13:31:12 -0700

Junior Recruiter

Voor een internationale organisatie op het gebied van verhuur van (bouw)machines zijn wij per direct op zoek naar een (Junior) Recruiter. Het bedrijf bestaat uit 1300 medewerkers verdeeld over 170 filialen. De afdeling Human Resources werkt centraal vanuit het hoofdkantoor in Sittard, maar de standplaats is Rotterdam. Je ondersteunt de HR Officer van Nederland en je bent verantwoordelijk voor de werving & selectie, waarbij sollicitatiegesprekken in de toegewezen regio houdt. In samenwerking met de HR Officer organiseer je recruitmentactiviteiten. Je draagt bij aan een goede personele bezetting op korte en lange termijn. Je onderhoud contact met uitzendbureaus en bewaakt de voortgang van het selectieproces. Ook ben je het aanspreekpunt voor medewerkers. De functie biedt doorgroeimogelijkheden. Heb je een relevante afgeronde HBO opleiding of MBO aangevuld met relevante werkervaring, ervaring met het voeren van sollicitatiegesprekken. Reizen is geen probleem? Reageer dan snel!

PlaatsDORDRECHT
(soort) BedrijfVertrouwelijk
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker

Wil jij werken op de leukste telefonische verkoopafdeling van omgeving Rotterdam??? Voor UPC Nederland zijn wij op zoek naar medewerkers voor de afdeling Telesales. Dit is een INBOUND verkoop afdeling. Als medewerker van deze afdeling wordt je gebeld door klanten die interesse hebben in producten van UPC. Jij gaat deze klanten adviseren over de beste mogelijkheden en verkoopt deze producten vervolgens aan de klant. UPC is op zoek naar mensen die een commerciele en servicegerichte instelling hebben en 32 tot 40 uur aan de slag willen. Interesse? Neem dan snel contact op!

PlaatsCAPELLE AAN DEN IJSSEL
(soort) BedrijfUPC Nederland
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker bank

Voor een grote bank zijn wij op zoek naar een medewerker Kas en Office Management. In deze functie verricht je kas/baliewerkzaamheden (het verzorgen van stortingen en opnamen, het inbrengen van mutaties, kopen en verkopen van vreemde valuta e.d.). Je verricht administratieve werkzaamheden die gerelateerd zijn aan het kas/balie verkeer. Ook verricht je diverse algemeen ondersteunende werkzaamheden zoals het verwerken van post, bijhouden van het archief en het registreren van voorraden en bestellingen. Voor deze functie beschik je over HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met MS Office applicaties Word en Excel. Je beschikt over administratieve en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent flexibel, leergierig, efficiënt, accuraat, resultaatgericht en servicegericht. Je komt te werken in een leuk en informeel team met collegiale en commerciële collega's. De omgang met klanten is zeer professioneel.

PlaatsGOUDA
(soort) BedrijfFinanciële dienstverlener
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

Geen opmerkingen: