woensdag 7 mei 2008

Commercieel-administratief medewerker ve

Commercieel-administratief medewerker ve

Voor een fabrikant van medisch diagnostische apparatuur in Maastricht zijn wij op zoek naar een flexibele en pro actieve kandidaat : - Medewerker Sales Order Desk Werkzaamheden: - Verzorgt het orderboekingsproces en begeleidt de orders tot aan de uitlevering in samenwerking met de diverse interne afdelingen, verkoopmaatschappijen en eventuele sub-distributeurs. - Draagt zorg voor het maken van facturen en creditnota's. - Draagt zorg voor het service proces m.b.t. de administratieve- en logistieke afhandeling van service aanvragen en de controles daarop. U beschikt over: - MBO+ werk- en denkniveau bij voorkeur commercieel / administratief - Kennis van diverse office pakketten - Kennis van bedrijfsprocessen - Zelfstandig - Stressbestendig Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. Enige kennis van de Duitse taal in woord en geschrift. Kennis van Frans is een pré.

PlaatsMAASTRICHT
(soort) BedrijfKantoor
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Personeelsmedewerker

Voor een kwaliteitsspeler op het gebied van telemarketing zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Recruiter. Je bent verantwoordelijk voor werving & selectie en aanname van callcenter-personeel, zowel kwalitatief als kwantitatief. Op het gebied van HR heb je een signaleringsfunctie bij knelpunten m.b.t. de instroom van nieuw personeel en daarnaast ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie. Je coördineert en zet zelfstandig wervingsacties op. Je voert sollicitatie gesprekken en geeft bedrijfspresentaties op selectiedagen. Daarnaast onderhoud je het contact met uitzendbureau's. Heb je recentelijk je HBO opleiding afgerond of heb je een MBO diploma met relevante werkervaring? Ben je stressbestendig en kun je goed prioriteiten stellen, accuraat, betrouwbaar, administratief goed onderlegd, communicatief vaardig en analytisch? Ben je op zoek naar een zelfstandige functie in een groeiende en dynamische organisatie waar ruimte is voor initiatieven? Reageer dan snel!

PlaatsDORDRECHT
(soort) BedrijfVertrouwelijk
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Coordinator

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (commerciële) Campaign Coordinator / Trafficker met een talenknobbel! Als professioneel trafficker ben je: - Extreem pro-actief, georganiseerd, accuraat, heb je verantwoordelijkheidsgevoel en kan je werken in een internationale omgeving; - Gefocused, oplossingsgericht en in staat om snel veel werk te begrijpen en af te ronden - Klantenservice ervaring (in de onlinebusiness is een pre) - Goede computervaardigheden - Uitstekende kennis van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) - UItstekende kennis van de Engelse taal (in woord en geschrift) - Goede kennis van de Duitse taal (in woord en geschrift) - Goed gevoel voor humor Gewenste kennis/vaardigheden: - Basiskennis HTML - Basiskennis Javascript - Basiskennis Flash (ActionScript) - Kennis van online marketing - Kennis van de Zweedse taal is erg gewenst! Pas jij binnen het bovenstaande profiel en ben je in het bezit van MBO+/HBO niveau? Maak dan direct een profiel aan.

Plaats's Gravenhage
(soort) BedrijfAdmanagement bureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Accountmanager

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor acquisitie bij nieuwe klanten en het onderhouden van contacten met actieve en inactieve klanten conform het commercieel beleid van het bedrijf. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de volgende zaken: -opstellen en behalen van budgetten -behalen van een minimaal aantal werkende FTE's. -opstellen van en invulling geven aan een plan van aanpak mbt relatiemanagement -opstellen van verkoopcontracten, calculaties en offertes -leiding geven aan de serviceteammanagers -inhoud geven aan het personeelsbeleid Je hebt een afgeronde HBO opleiding op commercieel of leidinggevend gebied en enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt sterke commerciele vaardigheden en kan werken met diverse computerprogramma's.

PlaatsWeert
(soort) BedrijfOpdrachtgever
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Medewerker Customer Service

Je werkzaamheden bestaan uit eerste lijns klantcontacten, het aannemen en beantwoorden van commerciële vraagstukken en klachten, levertijden en orders, relatiebeheer van klanten en/of klantgroepen, uitwerken en nabellen van offertes, aftersalesactiviteiten, klantcondities en backorderopvolging. Je hebt commercieel gevoel en je bent flexibel en communicatief vaardig. Daarnaast kun je werken met geautomatiseerde systemen en ben je initiatiefrijk, gedreven en resultaatgericht. Ervaring of kennis van de laboratoriummarkt is een pre. In deze functie werk je nauw samen met de accountmanagers, productspecialisten en de inkoopafdeling op nationaal en internationaal niveau. Er zijn diverse doorstroommogelijkheden naar salesfuncties en managementfuncties.

PlaatsAMSTERDAM
(soort) BedrijfEen distributeur van wetenschappelijke benodigdheden
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

We zoeken twee kandidaten, één voor de productgroep Hekwerk en één voor de productgroep Industrieel Gaas. Functie taken; - Op-, uitbouwen en beheren van relatienetwerk - Voeren van telefonische verkoopgesprekken met relaties en prospects - Uitwerken van aanvragen en het bewaken van de voortgang - Adviseren en ondersteunen van de productgroepleider - Het zorg dragen voor de realisatie van de verkoopdoelstellingen - Maken van offertes Functie eisen; - HBO niveau of MBO met ruime werkervaring, bij voorkeur commerciële of technische richting - Engels en Duits in woord en geschrift (Duits belangrijk op afdeling Industrieel Gaas) - Ervaring met MS Office - Zelfstandig - Werkervaring in de metaalbranche is ee pré

PlaatsHelmond
(soort) BedrijfMetaal bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Accountmanager / beleidsmedewerker
Accountmanager / beleidsmedewerker Publicatie: 08-04-2008
Einddatum: 17-05-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën, Generale Thesaurie, afdeling Centraal Kasbeleid

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
In deze functie help je het kasbeleid zowel te ontwikkelen als uit te voeren. Bij de beleidsontwikkeling gaat het om het uitvoeren van beleidsevaluaties, het organiseren van een aanbesteding betalingsverkeer en het specificeren en testen van functionele wensen voor de geautomatiseerde administratie. Voor een deel heeft de functie een “buitendienst”-karakter. Je maakt deel uit van een team accountmanagers van 6 personen. Je gaat op bezoek bij bestaande en potentiële klanten en onderhoudt met hen een professionele relatie. Je regelt samen met de klant en de betreffende externe bank(en) dat tijdelijk niet benodigde liquide middelen op geautomatiseerde wijze op de rekening courant van de instelling bij de schatkist komen. Daarnaast begeleid je de klant en soms het betrokken vakministerie bij het afsluiten van deposito’s, leningen en hypotheken bij de schatkist. Tenslotte adviseer je de klant desgevraagd bij de inrichting en inkoop van treasury-structuren Je begrijpt de belangen van klanten, banken en Financiën en zorgt er voor dat sluitende afspraken worden gemaakt en nageleefd. Goed kunnen samenwerken is daarbij essentieel, evenals een verzorgde presentatie. Je beschikt over een forse dosis overtuigingskracht en de assertiviteit om deze in te zetten. Je bent een academicus die in staat is de theorie (economie, econometrie, bedrijfskunde) aan de praktijk te koppelen en omgekeerd. Daarbij maak je heldere analyses en ben je in staat deze goed op papier te zetten. De afdeling Centraal Kasbeleid gaat fuseren met het Agentschap van het ministerie van Financiën. Het Agentschap is verantwoordelijk voor het financieringsbeleid van de Staat en de uitgifte van staatsleningen, Dutch State Loans (DSLs), en Dutch Treasury Certificates (DTC's). Het beheert ook de staatsschuld en verzorgt de dagelijkse regulering van het schatkistsaldo. Het Agentschap is nu nog gevestigd in Amsterdam. Eind 2008 gaat de fusie vorm krijgen en daarbij ontstaat een dynamische organisatie die in zijn geheel op het kerndepartement in Den Haag gehuisvest zal worden. De fusie kan ertoe leiden dat takenpakketten aangepast worden.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Customer Service Employee native Italian

How do you turn garments into gear? Underwear into equipment? Apparel into advantage? How do you challenge convention? Or help athletes go farther than they ever thought possible? At Polartec®, we do it by cramming a lot of big-brained engineers into a lab, then letting them push the limits of fabric technology. And they never stop innovating. Some call it obsessive. We call it Forward Fabric¿. For Polartec, located in Maastricht, The Netherlands, we are currently looking for a Customer Service Employee, Italian Native. You will be dealing with customers calls (queries,complaints) and for entering and handling their order.Moreover your will handle incoming correspondence,faxes, e-mails, ensures interface with other internaldepartments, analyses the cause of product returns,issues credit notes and invoices. This is a fulltime job (40H) and you could get a long term contract. Interested? call 043-3516187 ask for Yvon

PlaatsMAASTRICHT
(soort) BedrijfPolartec
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Medewerker treasury: met zorg de schatkist bewaken!
Recruiting Center Werving en Selectie / Locatie : Sliedrecht

Commercieel-administratief medewerker ve

Voor een Milieuadviesbureau in Geldrop zijn we per direct opzoek naar een enthousiaste collega om de binnendienst te versterken. Je werkzaamheden bestaan uit: - Maken van acquisitie afspraken met (potentiele) klanten (60%) - Bijhouden relatiebestand - Verzorgen van mailings en overige promotiewerkzaamheden - Agendabeheer van de buitendienstmedewerkers - Diverse andere administratieve en secretariele werkzaamheden Wij zoeken iemand met: - MBO werk en denkniveau - Ervaring in een soortgelijke functie - Commercieel en communicatief vaardig - Spontaan en klangericht - Enthousiast en gedreven Ben jij die gedreven persoon welke niet bang is om te bellen en graag wil werken in een informele omgeving met leuke collega's? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op. Werktijden zijn flexibel in te delen. Dinsdagochtend en donderdagochtend zijn dagdelen welke minimaal gewerkt moet worden.

PlaatsGELDROP
(soort) BedrijfAdviesbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: