donderdag 1 mei 2008

Medewerker commerciele binnendienst

Medewerker commerciele binnendienst

Voor een dynamisch handels- en productiebedrijf in de omgeving van Hardenberg zoeken wij een gedreven Medewerker commerciele binnendienst. Het betreft een fulltime functie, met kans op een vast dienstverband. Je houdt je bezig met het begeleiden en afhandelen van aanvragen, van offertestadium tot en met aftersales, waarbij je steeds goed contact onderhoudt met de klant. Samen met de buitendienst zorg je er zo voor, dat het verkoopbudget wordt gerealiseerd. Je hebt een klantvriendelijke en commerciele instelling, bent gedreven en slagvaardig. Je werkt accuraat en bent communicatief vaardig. Je hebt een diploma op minimaal MBO-niveau 4 en relevante werk- of stage-ervaring. Beheersing van de Engelse taal is een must, bij voorkeur beheers je ook de Duitse taal. Uiteraard kan je goed werken met de computerprogramma's van MS Office. Ben jij de commerciele, stressbestendige en dienstverlenende topper die wij zoeken? Dan ontvangen we graag je reactie!

PlaatsHARDENBERG
(soort) BedrijfDynamisch handels- en productiebedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


algemeen directeur Rijksauditdienst, schaal 18
algemeen directeur Rijksauditdienst, schaal 18 Publicatie: 16-04-2008
Einddatum: 04-05-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën

Standplaats:
DEN HAAG

Functie omschrijving:
Deze vacature wordt gepubliceerd door Bureau ABD.

Contactpersoon:

wendy.es@minbzk.nl

Servicedesk uitvaartverzekeringen

Voor een jonge, snelgroeiende organisatie op het gebied van uitvaartverzekeringen zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de servicedesk verzekeringen. Op deze lijn heb je contact met klanten inzake alle eerstelijns vragen die bij het contactcentrum per telefoon, post, mail en internet (en in de toekomst wellicht via andere kanalen) binnenkomen. Alle inkomende calls met betrekking tot uitvaart verzekeringen worden op deze afdeling beantwoord. Je draagt op deze wijze bij aan de realisatie van de afdelingsdoelstellingen op het gebied van bereikbaarheid, verkoop en klanttevredenheid. Ervaring in verzekeringen is een pluspunt. Een afgeronde opleiding op MBO of HBO niveau een must. Wil jij een vaste baan en doorgroeimogelijkheden? Reageer dan! Werktijden: maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 - 21.00 uur. Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent en dat je in de eerste 2 maanden geen vakantie hebt geboekt. Het salaris ligt rond de 11 euro.

PlaatsALMERE
(soort) BedrijfEen werklocatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Senior adviseur Bureau Bedrijfsvoeringsdiensten (DID-BV-07-002)
Senior adviseur Bureau Bedrijfsvoeringsdiensten (DID-BV-07-002) Publicatie: 21-12-2007
Einddatum: 14-05-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Data-ICT-Dienst

Standplaats:
Delft

Functie omschrijving:
Als senioradviseur verzorg je de planning, het uitzetten en de opstelling van producten uit de managementcyclus die de gehele Data-ICT-Dienst aangaan. De belangrijkste daarvan zijn voor de Staf Directoraat-Generaal het managementcontract en de voortgangsrapportages van de Data-ICT-Dienst. Naast je op gedegen financieel-economische analyses gebaseerde advisering van het directieteam rapporteer je maandelijks intern over de voortgang. Daarnaast ondersteun je het afdelingshoofd bij afdelingszaken en ben je sparringpartner voor de overige senior adviseurs.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Beveiligingsbeambte

Voor in de beveiling gespecialiseerde bedrijven in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar GEDIPLOMEERDE BEVEILIGERS. Het maakt niet uit of je net je diploma gehaald heb, of al jaren ervaring hebt in de branche. Door onze goede contacten met verschillende bedrijven kunnen wij in overleg samen zorgen dat jij op de beste plek terecht komt. Het is belangrijk dat je : - Een ABM of BV2 diploma hebt. - Flexibel kan omgaan met werktijden en werklocaties. - Gemotiveerd bent - Natuurlijk van onbesproken gedrag bent (nooit in aanraking zijn geweest met justitie / geen strafblad hebben) Een rijbewijs is geen vereiste, maar wel een pré. Heb jij intresse in een baan in de beveiliging of ben je toe aan een carrierewissel? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Reageren kan met een cv inclusief referenties.

Plaats'S-GRAVENHAGE
(soort) BedrijfG4S Beveiliging bv
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Senior adviseur Bureau Bedrijfsvoeringsdiensten (DID-BV-07-003)
Senior adviseur Bureau Bedrijfsvoeringsdiensten (DID-BV-07-003) Publicatie: 21-12-2007
Einddatum: 14-05-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Data-ICT-Dienst

Standplaats:
Delft

Functie omschrijving:
Als senior adviseur voor de directie ICT bied je het directiemanagement op basis van gedegen financieel-economische analyses advies en ondersteuning en ontwikkel je aan de hand van die analyses verbetervoorstellen. Vanuit de bedrijfsvoering ben je voor de directie ICT de vaste vertegenwoordiger in het managementteam. Ook stuur je het klantenteam van je directie aan, waarin medewerkers van de clusters Managementcyclus en Administratie zitting hebben.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Geen opmerkingen: