zaterdag 3 mei 2008

Projectencoordinator

Projectencoordinator
Projectencoordinator Publicatie: 03-05-2008
Einddatum: 07-05-2008

Organisatie:
Ministerie van Defensie

Standplaats:
Den Haag - Binckhorsthof, Nederland

Functie omschrijving:
Ondersteund het hoofd afdeling projecten. Coördineert de werkzaamheden binnen de afdeling projecten CDC aan. Participeert in het DMO/CDC dataproject.



Commercieel medewerker binnendienst

Je werkzaamheden bestaan uit het secretarieel en administratief ondersteunen van accountmanagers en commercieel directeur, afhandelen van commerciële voorstellen, het ondersteunen van de marketing, contractbeheer etc. Het betreft een fulltime functie met zicht op een vaste aanstelling. Er zijn goede doorgroeimogelijkheden tot accountmanager. Kan jij snel schakelen en beschik je over een Hbo werk-/ en denkniveau? Neem dan nu contact met ons op! Ervaring in de uitzendbranche is een grote pré.

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfEen relatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verhuurmedewerker
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands Maandag Thu, 24 Apr 2008 23:00:00 -0700

Junior Manager Corporate Treasury ING Insurance ING IM
ING Investment Management (ING Group) / Locatie : The Hague

telefonisch medewerker telecomaanbieder

Voor een telecomaanbieder die inmiddels een vaste plaats heeft verworven in Nederland zijn wij per direct op zoek naar Callcenteragents (m/v) De callcenteragent draagt zorg voor waardevolle klantcontacten. Je houdt je bezig met de commerciële benadering van potentiële klanten van deze telecomaanbieder volgens gemaakte werkafspraken en gestelde service level-eisen, ten einde verkoop van abonnementen te bevorderen. Het project: Je gaat bellen naar prospects en mag deze prospects een mooie aanbieding doen voor een abonnement. Je maakt klanten enthousiast, voert leuke gesprekken en doet kort en krachtig het aanbod doen. Affiniteit met mobiele telefonie, abonnementen en prepaid is een pré. Training: 2 dagen 9.00-17.00, direct uitbetaald Werktijden: ma t/m vr 9.00-21.00 Beschikbaarheid: Minimaal 24 uur, minimaal 2 avonden in de week. Start: 6 mei Interesse? Solliciteer direct of neem voor meer informatie contact met ons op!

PlaatsNIJMEGEN
(soort) BedrijfCendris/Nijmegen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Sales Adviseur FX
Independent Recruiters / Locatie : Utrecht

Commercieel-administratief medewerker ve

Voor een Milieuadviesbureau in Geldrop zijn we per direct opzoek naar een enthousiaste collega om de binnendienst te versterken. Je werkzaamheden bestaan uit: - Maken van acquisitie afspraken met (potentiele) klanten (60%) - Bijhouden relatiebestand - Verzorgen van mailings en overige promotiewerkzaamheden - Agendabeheer van de buitendienstmedewerkers - Diverse andere administratieve en secretariele werkzaamheden Wij zoeken iemand met: - MBO werk en denkniveau - Ervaring in een soortgelijke functie - Commercieel en communicatief vaardig - Spontaan en klangericht - Enthousiast en gedreven Ben jij die gedreven persoon welke niet bang is om te bellen en graag wil werken in een informele omgeving met leuke collega's? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op. Werktijden zijn flexibel in te delen. Dinsdagochtend en donderdagochtend zijn dagdelen welke minimaal gewerkt moet worden.

PlaatsGELDROP
(soort) BedrijfAdviesbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel-administratief medewerker ve

zelfstandig redigeren van teksten ten behoeve van de afdeling Sales; opstellen van commerciële offertedocumenten; behandelen van telefonische vragen van (potentiële) opdrachtgevers; verzorgen van secretariële taken voor de afdeling Sales zoals postverzorging, uitwerken van correspondentie, uitwerken van offertes en agendabeheer; verantwoordelijk voor een correcte archivering van commerciële correspondentie; verzorgen van de registratie en verslaglegging van offerteproducties; uitwerken van salespresentaties; aanleveren van gegevens t.b.v. prekwalificaties (referenties, diverse ratio¿s); zorgdragen voor de actualiteit van het CRM (IRIS) t.b.v. de afdeling Sales (key user).

PlaatsUTRECHT
(soort) BedrijfEen facilitybedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verkoopmedewerker Vloeren

Voor een bedrijf in de regio Valkenswaard zijn we op zoek naar een full-time verkoopmedewerker. Het betreffen werkzaamheden in een showroom. De zaterdag is een vaste werkdag en doordeweeks is men een dag vrij. De werkzaamheden bestaan uit het adviseren van klanten en verkopen van vloeren/tegels. Het betreft een baan waarna men in dienst komt van de opdrachtgever. Heb jij de juiste Kempische mentaliteit en vind je werken op de zaterdagen geen probleem?Reageer dan snel.

PlaatsValkenswaard
(soort) BedrijfVloerenspecialist
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: