vrijdag 23 mei 2008

Medewerker klantenservice

Medewerker klantenservice

Voor een groot bedrijf in bedrijfskleding, zijn wij op zoek naar een Medewerker Service Afdeling. Het doel van de functie is het realiseren van een optimale dagelijkse dienstverlening aan de klanten, in termen van tijdige en juiste leveringen, kwaliteitsbewaking, orderregistratie, ingaan op specefieke klantvragen en -wensen en de klachtenbehandeling. Competenties: -klantgericht -samenwerken -stressbestendig -plannen en organiseren -goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden Wil jij deze uitdagende baan aanpakken? Reageer dan op deze site en stuur een ijzersterke motivatie en C.V. naar ons toe!

PlaatsSCHIEDAM
(soort) BedrijfGroot bedrijf in bedrijfskleding
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Accountant Relatiebeheerder
Als (accountant) relatiebeheerder begeleid je de uitvoering van samenstelwerkzaamheden en de administratieve dienstverlening aan onze cliënten in het MKB. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze c...

Marketingmedewerker

Voor een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in online marketing zijn wij per direct op zoek naar een Online Traffic Medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een juiste implementatie van de online advertentiecampagnes van onze klanten. Werkzaamheden: · Implementeren van online campagnes · Kwaliteitscheck op aangeleverde materialen · Signaleren van problemen en actief hierop handelen en communiceren · Rapporteren over lopende campagnes · Meedenken over mogelijke optimalisaties van campagnes · Planning van de campagne, halen van deadlines · Contact onderhouden met de klant, exploitanten, creatieve bureaus en natuurlijk je collega¿s over de status van campagnes. · Campagnevragen van klanten, exploitanten, creatieve bureaus en collega¿s beantwoorden Heb jij MBO+ of HBO werk- en denkniveau met een aantoonbare affiniteit of relevante ervaring met online advertising én kun je goed met computers overweg (HTML, Java). Solliciteer dan nu!

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfBedrijf in online marketing
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Zelfstandig Makelaar

Voor een makelaarsorganisatie zijn wij op zoek naar Makelaars / Verkooptalenten die als zelfstandig ondernemer in de Makelaardij willen werken. Je sluit je aan bij een bestaande makelaarsorganisatie. Deze organisatie zorgt voor een kantoorpand, administratieve ondersteuning, promotie en naamsbekendheid. Tevens verzorgen zij trainingen en opleidingen. Met een aantal collega's deel je een kantoor. Je kunt je optimaal bezig houden met je vak en doen waar je goed in bent: ondernemen! Je betaalt maandelijks voor de kantoorkosten, die natuurlijk lager zijn omdat je de kosten deelt. Ben je makelaar / ondernemer en spreekt dit concept je aan? Neem dan contact met ons op voor verdere informatie.

PlaatsNIEUWEGEIN
(soort) BedrijfMakelaarskantoor
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Baliemedewerker

Wij zoeken voor een grenswisselkantoor 3 baliemedewerkers voor locaties midden het centrum van Amsterdam. Als baliemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je houdt je bezig met het wisselen van vreemde valuta's, het verzenden van geld naar het buitenland, voorraadbeheer van waardeproducten, het verzilveren en verkopen van travelers cheques, het verkopen van concertkaarten etc. Houd je ervan om met mensen bezig te zijn, ben je communicatief vaardig en dienstverlenend ingesteld? Heb je commerciële werkervaring? Heb je ervaring aan een balie en ben je ook in de avonduren en in het weekend beschikbaar? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsDIEMEN
(soort) BedrijfGrenswisselkantoor
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Junior Belastingadviseur
Als Junior Belastingadviseur start je met het controleren van aangiften en het uitwerken van deeladviezen. Een ervaren Belastingadviseur coacht en begeleidt je en laat je kennis maken met een grote di...

Geen opmerkingen: