maandag 12 mei 2008

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Functie taken; - Voorbereiden, opvolgen en zelfstandig opstellen van cijfermatige rapportages ten behoeve van de directie en het sales team (deze gegevens bij klanten en prospects verkrijgen) - Algemene support afdeling sales in zake correspondentie, archivering, mailings, presentaties samenstellen, reizen boeken, bezoeken voorbereiden en projecten begeleiden Functie eisen; - MBO+ werk- en denkniveau - 5 jaar ervaring in een internationale sales omgeving - Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal - Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift - Vaardig met MS Office - Commercieel - Betrouwbaar - Nauwkeurig - Flexibel - Positief ingesteld

PlaatsHELMOND
(soort) BedrijfDistributiebedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker

De agent staat telefonisch klanten te woord Je kunt ingezet worden op diverse projecten. Er zijn al mogelijkheden vanaf 12 uur per week tot maximaal 32 uur per week. Je bepaalt zelf je werktijden. Er zijn mogelijkheden in de ochtenden, middagen, en/of avonden. Er wordt gewerkt met een interessant bonus systeem. Wij zoeken medewerkers die communicatief, commercieel en klantgericht zijn. Je hebt een MBO werk en denkniveau en je spreekt accentloos Nederlands. Je kunt goed met de computer overweg en hebt een prettige telefoonstem. Heb je interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op of reageer via de site.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfCendris/Breda
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Assistent Accountmanager

Voor een bedrijf in de omgeving van Oldenzaal zijn wij op zoek naar een assistent accountmanager(m/v). De werkzaamheden die je zult verrichten zijn het ondersteunen van accountmanagers, ondersteuning bieden bij het schrijven van marketing- en communicatieplannen, uitvoeren van commerciële taken, zorg dragen en het uitvoeren van media- en inkoopplanning. Ook zul je een aantal administratieve taken hebben zoals orderafhandeling en archivering. Heb jij een hbo werk- en denkniveau, ben je bereid om projectmatig te werken, ben je redactioneel sterk, heb je vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken? Ben jij klantgericht, kritisch, vasthoudend, stressbestending en heb je een pittige persoonlijkheid? neem dan contact op met Tempo-Team Oldenzaal, 0541-530103. Relavante werkervaring in voorbereiden, coördineren en uitvoeren van projecten op het gebied van communicatie is een pre.

PlaatsOldenzaal
(soort) BedrijfTempo-Team Oldenzaal
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Projectcontroller Strategie
Utrecht, Netherlands SNS REAAL Tue, 11 Mar 2008 23:00:00 -0700

Callcentermedewerker

Voor onze opdrachtgever in Breda zijn wij op zoek naar kandidaten die willen bellen voor de Gouden Gids. Je benadert bedrijven die reeds adverteren en vraagt of ze deze advertentie willen verlengen. Je start met een training van 4 dagen. Vervolgens ga je aan de slag. Het betreft een parttime/fulltime vacature voor langere tijd. Spreek je ABN, kun je goed overweg met computers en een portie overtuigingskracht? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of reageer via de site.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfGouden Gids
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Treasury specialist
Independent Recruiters / Locatie : Arnhem

Commercieel medewerker bank

Voor een grote landelijke bank zijn wij opzoek naar een medewerker bankhal. je functie bestaat uit het enthousiast en gedreven ontvangen en aanspreken op een direct service kantoor. op een heldere en bondige wijze uitleg geven over de werking van de aanwezige apparatuur en de diverse doorverwijsmogelijkheden. Je geeft de klant het gevoel dat hij welkom is op het bankkantoor. En je informeert deze op dusdanige wijze dat hij bij een volgend bezoek de transacties zelfstandig kan uitvoeren. Tevens dien je op eigen initiatief commerciële basisdiensten te verkopen aan de klant. Wat vraagt de opdrachtgever van jou? Havo/MBO+ niveau Affiniteit of ervaring bij een bank Representatief uiterlijk Gedrevenheid/ flair / lol in het omgaan met klanten Op kunnen pikken van koopsignalen Stressbestendig Flexibele instelling Herken jij je in bovenstaand profiel? Reageer direct.

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfGrote landelijke bank
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Teamleider Zakenreizen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en beoordelen van een ervaren team. Tevens bewaak je klantrelaties en kwaliteitsnormen en stuurt waar nodig bij. Naast de leidinggevende taken neem je zelf actief deel aan de verkoop en verzorging van zakenreizen. Basis van de verkoop is het geven van advies op maat, snelle afhandeling van aanvragen en het bieden van optimale service. Hiervoor heb je een afgeronde toeristische opleiding op MBO niveau én ervaring in de zakelijke markt. Daarnaast heb je kennis van automatisering en ticketing. Kennis van het reserveringssysteem Galileo is een pré. In deze functie wordt verwacht dat je zelfstandig kunt werken, initiatiefrijk, enthousiast en flexibel bent en een klant- en resultaatgerichte houding hebt. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Bij goed functioneren is deze fulltime baan voor langere tijd.

PlaatsHOLTEN
(soort) Bedrijfreisorganisatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Adviseur Reïntegratie

Je taken bestaan oa uit het verzamelen, verwerken en interpreteren van verzuimcijfers, verspreiden van informatie over nieuwe ontwikkelingen, trends, best practices etc., dossiers van langdurig zieken (directen fase B/C en indirecten) 2x per jaar op locatie met casemanager bespreken, uitvoeren van evaluatie en onderzoek op deelgebieden van verzuim (Pré-wia, performance Arbo-dienst, providers, verzuimmodel ed.), beoordelen van dossiers van medewerkers in WGA, adviseren over kostenbesparingen en reintegratie-inspanningen. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding. Ervaring in een soortgelijke functie is vereist. Het betreft een vacature voor een half jaar.

PlaatsDiemen
(soort) BedrijfReïntegratiebevorderende afdeling
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

Geen opmerkingen: