zaterdag 10 mei 2008

Salesmanager

Salesmanager

Tot het takenpakket van de aan te stellen functionaris behoren o.a. : ¿ Het op de juiste wijze kunnen vertalen van de wensen van relaties naar de operationele uitvoering ¿ Het onderhouden van contacten met bestaande relaties. ¿ Het verzorgen van de ¿After Sales¿ activiteiten. ¿ Het in overleg met de centrale marketing afdeling, afgeven van offertes. Heb jij minimaal een NIMA - A&B opleiding afgerond? heb jij een gedegen kennis van logistiek processen ind e diverse sectoren? Ben jij analytisch ingesteld en heb jij een sterke persoonlijkheid? Heb jij ervaring in soortgelijke functies, bij voorkeur in de transportsector. Reageer dan snel!

PlaatsBOTLEK ROTTERDAM
(soort) BedrijfEen werklocatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Hbo’ers
Publicatie: 07-05-2008
Einddatum: 23-05-2008

Organisatie:
Belastingdienst

Standplaats:
-

Functie omschrijving:
Als hbo'er bij de Belastingdienst ga je binnen een van onze organisatieonderdelen aan de slag als generalist of specialist. Als generalist ben je eindverantwoordelijk voor de door jou genomen besluiten in belastingzaken van voornamelijk grotere ondernemingen en organisaties. Je verdiept je in de fiscale achtergronden van deze relaties en hebt een adviesfunctie naar je collega's. Als specialist behandel je complexe zaken binnen het vakgebied waarin jij je specialiseert. Je adviseert collega's en teamleden en pluist relevante jurisprudentie uit. In beide gevallen heb je een verantwoordelijke en afwisselende functie, waarin je veel contact hebt met collega's van diverse afdelingen. Je komt bovendien in contact met veel verschillende mensen, zoals particulieren, ondernemers, belastingconsulenten en vertegenwoordigers van belangenorganisaties. Uiteraard krijg je in een grote organisatie als de Belastingdienst veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien.

Contactpersoon:

arbeidsmarkt.ckc@belastingdienst.nl

Projectmanager

Voor een opledingsinstituut in Raalte zijn wij op zoek naar een ervaren projectmanager. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van (internationale) leergangen en bijeenkomsten (W.O.). Werkzaamheden die binnen de functie behoren zijn o.a. het plannen van de bijeenkomsten van a tot z, contact met o.a. opdrachtgevers, samenstellen van materiaal en het opstellen en checken van facturen. Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal MBO+ werk- en denkniveau. Je hebt ongeveer 3 jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en beheerst de Nederlandse en Engelse taal optimaal. Ben jij een kandidaat met de volgende eigenschappen; klantgericht, diplomatiek, por-actief, punctueel en oplossingsgericht? En voldoe je aan bovenstaande eisen? Neem dan contact met ons op zodat we je uitgebreid kunnen informeren over de functie!

PlaatsRAALTE
(soort) BedrijfHavezathe Laarwoud
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker

Wil jij werken bij het leukste contactcenter van Capelle? VANAD contactcenters zet FUN voorop! Wil jij aan de slag in de commerciele callcenterbranche en vind jij het leuk om klanten te woord te staan? Dan is dit de baan voor jou! Zoek jij een baan waar je snel een vast contract aangeboden kan krijgen? Dan is dit de baan voor jou! Vind jij het prettig om wekelijks zelf te kunnen indelen hoeveel uur en wanneer je wil werken? Dan is dit de baan voor jou! Spreekt bovenstaande je aan? Reageer dan snel!

PlaatsCAPELLE AAN DEN IJSSEL
(soort) BedrijfVanad Contact Centers
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Treasury Manager
Michael Page Banking & Financial Services / Locatie : Amsterdam

Ervaren Financieel Medewerk(st)er
Robert Half Finance & Accounting Eindhoven / Locatie : Eindhoven

Geen opmerkingen: