woensdag 28 mei 2008

Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

Voor een bedrijf gespecialiseerd in het verwerken en verhandelen van mossels en oesters kijken we uit naar een commercieel medewerker binnendienst met 1 á 3 jaar werkervaring. Of een starter op de arbeidsmarkt die van aanpakken weet. Taken: -correcte verwerking en aanname van verkooporders -beantwoorden van telefoon -(verzamel)facturering -correspondentie Frankrijk en/of Duitsland -ondersteunen Sales managers -registratie van klachten van klanten -afhandeling van klachten, in overleg met productiemanager, sales en / of directie -Het betreft een full time functie door de week. Het komt echter voor dat u in het weekend (zaterdag) moet werken. Profiel: -MBO+ /HBO denk en/of werkniveau -klantgericht -goede beheersing van Franse en/of Duitse taal; mondeling en schriftelijk -gewend om gestructureerd te werken -zelflerend vermogen -oplossingsgericht -stressbestendig -pro-actief -hands-on mentaliteit -goede sociale en communicatieve vaardigheden

PlaatsYERSEKE
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker klantenservice

Voor een groot bedrijf in Dordrecht zijn we op zoek naar een medewerker klantenservice. Het betreft een tijdelijke functie, onduidelijk is echter hoe lang deze precies gaat duren. (verwachting is tot juli of augustus). Het is een functie in te vullen voor 16 uur per week, Ben je per direct beschikbaar voor langere tijd en heb je (bij voorkeur) ervaring op een klantenservice of veel telefonische ervaring, reageer dan snel. Reacties kan je sturen naar sandra.stad@tempo-team.nl of bel 078-6410700. (je kan ook vragen naar Björn).

PlaatsDORDRECHT
(soort) BedrijfVertrouwelijk
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verkoopmedewerker

Voor een landelijke doe-het- zelf-zaak zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen met verstand van tuinplanten. Ben jij 38 uur per week beschikbaar en kun je mensen goed informeren over allerlei verschillende soorten planten, dan zoeken wij jou! Stuur je cv met motivatie door naar onderstaand mail adres!

PlaatsEINDHOVEN
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verkoopmedewerker

Voor telefoonwinkel in het centrum van Nijmegen zijn wij met spoed op zoek naar twee verkoopmedewerkers (38 en 32 uur per week). In deze afwisselende functie houd je je bezig met informatie geven over abbonementen en producten, contracten aansluiten bij de verschillende netwerken, wensen van de klant achterhalen, vragen en klachten afhandelen, leveringen controleren en uitpakken, reperaties afhandelen en andere voorkomende werkzaamheden in de winkel. Wij zijn op zoek naar kandidaten met: - MBO werk- en denkniveau; - Een klantvriendelijke instelling; - Ervaring in de detailhandel; - Affiniteit met de producten; Ben je daarnaast enthousiast en heb je een commerciele en resultaatgerichte instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer direct via de website! Of neem contact op met onze vestiging!

PlaatsNIJMEGEN
(soort) BedrijfTelefoon winkel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Controleleider bij de Accountantsdienst
Controleleider bij de Accountantsdienst Publicatie: 24-05-2008
Einddatum: 01-12-2008

Organisatie:
Ministerie van Buitenlandse Zaken, Accountantsdienst

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Je houdt je bezig met de coördinatie en uitvoering van accountantscontroles in delen van de organisatie met een door meerdere factoren beïnvloede beheers- en controleproblematiek. Je geeft leiding aan een team van assistent-accountants. Verder zorg je voor de verbetering van de controleerbaarheid van het financieel beheer bij de beleidsdirecties en op de posten. In projectverband voer je bijzondere onderzoeken uit naar onder andere interne efficiëntie, budgettering en automatisering. Je stelt daarover conceptrapportages op en bespreekt deze rapportages met de leiding van het betreffende dienstonderdeel. Je voert accountantscontroles uit, inclusief de beoordeling van het financieel beheer. Je stelt afwerkingsmemoranda op over de uitgevoerde controles, stelt (delen van) conceptaccountantsrapporten op en doet voorstellen tot aanpassing van controleprogramma's.

Contactpersoon:

hdpo-vacatures@minbuza.nl

Hoofd Financiële Administratie
Vitae is voor een technische organisatie in de Noord Holland opzoek naar een ervaren Hoofd financiële administratie. De organisatie is een allround installatiebedrijf met een breed scala aan activite...

Commercieel medewerker binnendienst

Functie: Als medewerker op onze Part Sales afdeling ben je verantwoordelijk voor het aanleveren en het verdelen van spare parts. Je zorgt ervoor dat offertes worden uitgebracht in de markt, dat orders worden behandeld, spare parts worden verdeeld en opdrachten worden gefactureerd. Je zult daartoe telefonische vragen van klanten in ontvangst nemen, vragen betreffende: offertes, aankooporders, orderwijzigingen. Je volgt de leveringen op en hebt daartoe contact met de buitenlandse verdeel en productiecentra. Je houdt technische documentatie bij, evenals een klantendatabestand. De klanten (nationaal + internationaal) zijn vooral schipeigenaars, traders, agenten, werven. Gebruikte talen zijn Engels en Nederlands. Bij het uitvoeren van je werkzaamheden werk je met verschillende MS-toepassingen, sales tools en orderregistratiesystemen. Eisen: MBO: zorg voor uitmuntendheid, informatieverzameling, administratieve organisatie, commerciële ingesteldheid en flexibel ingesteld.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfTechnisch bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een bedrijf te Venlo zijn we op zoek naar een customer service medewerker. In eerste instantie betreft het een vacature om de vakantieperiode en een piekperiode op te vangen, tenminste tot december. Na deze periode zal er bepaald worden of het een structurele functie betreft. Je werkzaamheden bestaan in het plannen van in- en uitgaande goederenstroom. Deze dient begeleidt te worden met enkele verplichten documenten welke opgesteld dienen te worden. Je hebt veelvuldig klantencontact (met name via de mail en in het engels). De werktijden zijn met name in dagdienst, maar het kan zijn dat er in geval van een drukke periode opgeschakeld dient te worden naar een verschoven dagdienst (dit in overleg met de rest van de afdeling). Heb je een afgeronde MBO diploma met enkele jaren werkervaring of ben je een net afgestudeerde HBO-er en interesse in deze veelzijdige functie reageer dan snel.

PlaatsVENLO
(soort) Bedrijflogistiek dienstverlener te Venlo
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Accountant Aa Bij Een Top 5 Accountants- En Advieskantoor
In deze functie heb je de leiding over een aantal administraties waarvan de uitvoering in handen is van andere assistenten. Binnen je afdeling bevorder je het teamgerichte werken. Verder adviseer je z...

Geen opmerkingen: