maandag 5 mei 2008

Commercieel-administratief medewerker ve

Commercieel-administratief medewerker ve

zelfstandig redigeren van teksten ten behoeve van de afdeling Sales; opstellen van commerciële offertedocumenten; behandelen van telefonische vragen van (potentiële) opdrachtgevers; verzorgen van secretariële taken voor de afdeling Sales zoals postverzorging, uitwerken van correspondentie, uitwerken van offertes en agendabeheer; verantwoordelijk voor een correcte archivering van commerciële correspondentie; verzorgen van de registratie en verslaglegging van offerteproducties; uitwerken van salespresentaties; aanleveren van gegevens t.b.v. prekwalificaties (referenties, diverse ratio¿s); zorgdragen voor de actualiteit van het CRM (IRIS) t.b.v. de afdeling Sales (key user).

PlaatsUTRECHT
(soort) BedrijfEen facilitybedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


BezorgManager

De functie van bezorgmanager is de ultieme stap om als startende hbo'er zeer interessante doeltreffende management ervaring op te doen. Ervaring die je de rest van je carrière heel goed kan gebruiken. Als bezorgmanager sta je stevig in je schoenen, je geeft namelijk leiding aan een team van 50 tot 100 parttime medewerkers in jouw rayon. Als bezorgmanager heb je goed contact met je team. Je doet de planning en houdt overzicht op het totaal proces en controleert je medewerkers op kwaliteit die ze leveren. Als bezorgmanager weet je het team zo te motiveren en stimuleren dat ze graag voor je werken. Hiernaast ben je ook goed instaat om de medewerkers aan te spreken op zaken die minder goed gaan. Werving en selectie van nieuwe medewerkers horen ook bij je dagelijkse werkzaamheden, hiermee zorg je voor een optimale bezetting en planning van je rayon. Geintereseerd? Neem dan snel contact op met Wim of Marieken

PlaatsHAARLEM
(soort) BedrijfPostbezorgings bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker treasury: met zorg de schatkist bewaken!
Recruiting Center Werving en Selectie / Locatie : Sliedrecht

Auditleider
Auditleider Publicatie: 25-04-2008
Einddatum: 17-05-2008

Organisatie:
Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Centrale Diensten

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als auditleider geef je leiding aan auditteams, verdeel je de werkzaamheden over de auditmedewerkers en instrueer je hen. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden, en je legt periodiek verantwoording af aan de auditmanager over de voortgang en bevindingen van audits. Je stelt auditplannen op en doet voorstellen voor de formatie van auditteams. Zelf verricht je de meer complexe audits, of onderdelen daarvan, en stel je conceptrapportages op over uitgevoerde audits. Je doet voorstellen tot aanpassing van de administratieve organisatie en interne beheersing, en van het auditprogramma. Je volgt actief en analyseert de ontwikkelingen binnen het vakgebied en in aanpalende beleidsterreinen. Je neemt deel aan project- en werkgroepen voor interne beheersing en bedrijfsvoering, en je verricht de daarmee samenhangende werkzaamheden.

Contactpersoon:

recruitment@minvenw.nl

Geen opmerkingen: